Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ειμαι 33! Αντε πλησιάζουν και για σένα οι μέρες, πολυ σύντομα θα έρθει και η δική σας μέρα ΕΤ! 

Ας έρθει αρκεί να μείνει! 🩵🩷 εύχομαι από εδω και περα να πανε ολα καλα για όλες μας μετα απο τοσο αγώνα! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια 😁Κάποιες από τις παλιές ίσως με θυμούνται,τα καινούρια κορίτσια σίγουρα όχι.Εχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά.Ευχομαι καλή επιτυχία στα κορίτσια που ξεκινάνε τώρα την διαδικασία  και θα ήθελα να σας πω ότι όλες με τον ένα η' τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρετε.Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όλα θα γίνουν.Ξερω ότι ακούγεται ουτοπικό αλλά τα έζησα και εγώ.Αισιως διανύω την 10η εβδομάδα κύησης με την 4η μου προσπάθεια.Βαλαμε μια βλαστοκυστη στην οποία κάναμε και προεμφυτευτικο έλεγχο.Ειμαι χαρούμενη φυσικά αλλά έχουμε και δρόμο μπροστά μας.Για την ώρα περιμένω την αυχενική.Θελω να ευχαριστήσω τα κορίτσια που μου στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έστελναν μηνύματα...Ξέρουν αυτές♥️Καθώς και τα κορίτσια που μου χάρισαν φάρμακα χωρίς να γνωριζόμαστε και μου φέραν τύχη θεωρώ.Ολες μπορούμε...Θα έρθει το μπεμπακι όταν το θέλει αυτό και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.♥️

Δημοσίευση

@Asteria22 Αντε ωραία κορίτσι μου έκανες την ετ. Με το καλο τωρα να πιασει γερά το σπορακι σου και σύντομα με μια μεγάλη χοριακή!!!

@flowerv αντε και εσύ θα ακολουθήσεις με το καλό.!!!

@almira Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Μακάρι να έχουν μεγαλώσει κάποια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marilouu είπε:

Καλημέρα κορίτσια 😁Κάποιες από τις παλιές ίσως με θυμούνται,τα καινούρια κορίτσια σίγουρα όχι.Εχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά.Ευχομαι καλή επιτυχία στα κορίτσια που ξεκινάνε τώρα την διαδικασία  και θα ήθελα να σας πω ότι όλες με τον ένα η' τον άλλο τρόπο θα τα καταφέρετε.Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όλα θα γίνουν.Ξερω ότι ακούγεται ουτοπικό αλλά τα έζησα και εγώ.Αισιως διανύω την 10η εβδομάδα κύησης με την 4η μου προσπάθεια.Βαλαμε μια βλαστοκυστη στην οποία κάναμε και προεμφυτευτικο έλεγχο.Ειμαι χαρούμενη φυσικά αλλά έχουμε και δρόμο μπροστά μας.Για την ώρα περιμένω την αυχενική.Θελω να ευχαριστήσω τα κορίτσια που μου στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έστελναν μηνύματα...Ξέρουν αυτές♥️Καθώς και τα κορίτσια που μου χάρισαν φάρμακα χωρίς να γνωριζόμαστε και μου φέραν τύχη θεωρώ.Ολες μπορούμε...Θα έρθει το μπεμπακι όταν το θέλει αυτό και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.♥️

Με το καλό κορίτσι μου  η αυχενική  και να πάρεις  σε μερικους μηνες το μωράκι σου αγκαλια!!! 

Και μακάρι όλες τα τα καταφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Με το καλό κορίτσι μου  η αυχενική  και να πάρεις  σε μερικους μηνες το μωράκι σου αγκαλια!!! 

Και μακάρι όλες τα τα καταφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ 😃 Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα και σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα και αποτέλεσματα.♥️

Δημοσίευση

Κορίτσια δυστυχώς εγώ δεν είμαι καλά. Χθες χειροτερευσα δραματικά. Πηγα κατευθείαν νοσοκομείο εισαγωγή και σήμερα εκανα ενα μικρό χειρουργείο για να ανακουφίστω απο την πιεση που ειχα στην περιτοναικη κοιλοτητα. Η κοιλια μου ήταν γεμάτη υγρο, πρησμένη λες και είμαι εγκυος και οι ωοθήκες πολυ διογκομενες. Δεν ειχα τις αισθήσεις μου χθες, ζαλιζόμουν και εκανα εμετούς. Ευτυχώς ο γιατρος έδρασε έγκαιρα και μου έκανε παροχετευση του υγρού. Τελικα δεν ήταν τόσο ήπια υπερδιέγερση ωοθηκών. 

Τι τραβάω να κανω ένα παιδι. Τι ατυχία ειναι αυτή λόγω pcos.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κορίτσια δυστυχώς εγώ δεν είμαι καλά. Χθες χειροτερευσα δραματικά. Πηγα κατευθείαν νοσοκομείο εισαγωγή και σήμερα εκανα ενα μικρό χειρουργείο για να ανακουφίστω απο την πιεση που ειχα στην περιτοναικη κοιλοτητα. Η κοιλια μου ήταν γεμάτη υγρο, πρησμένη λες και είμαι εγκυος και οι ωοθήκες πολυ διογκομενες. Δεν ειχα τις αισθήσεις μου χθες, ζαλιζόμουν και εκανα εμετούς. Ευτυχώς ο γιατρος έδρασε έγκαιρα και μου έκανε περοχετευση του υγρού. Τελικα δεν ήταν τόσο ήπια υπερδιέγερση ωοθηκών. 

Τι λες τωρα!! Ποπό!! Είσαι καλύτερα σήμερα; Νοσηλεύεσαι ακόμα;; Εύχομαι να συνέλθεις και να αναρρώσεις πολύ γρήγορα ! ❤️‍🩹

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κορίτσια δυστυχώς εγώ δεν είμαι καλά. Χθες χειροτερευσα δραματικά. Πηγα κατευθείαν νοσοκομείο εισαγωγή και σήμερα εκανα ενα μικρό χειρουργείο για να ανακουφίστω απο την πιεση που ειχα στην περιτοναικη κοιλοτητα. Η κοιλια μου ήταν γεμάτη υγρο, πρησμένη λες και είμαι εγκυος και οι ωοθήκες πολυ διογκομενες. Δεν ειχα τις αισθήσεις μου χθες, ζαλιζόμουν και εκανα εμετούς. Ευτυχώς ο γιατρος έδρασε έγκαιρα και μου έκανε παροχετευση του υγρού. Τελικα δεν ήταν τόσο ήπια υπερδιέγερση ωοθηκών. 

Καλη ανάρρωση γλυκιά μου , εύχομαι να εισαι καλυτερα!

Να πας γρήγορα σπιτάκι σου 🥰 οντως δεν ηταν ηπια διέγερση! Σου εύχομαι σύντομα ολα αυτα να τα θυμασαι σαν ενα κακο όνειρο,με μια γεμάτη αγκαλιά! 

Δημοσίευση

@pennaki μου, πολύ στενοχωρηθηκα με την εξέλιξη αυτή!  Πώς είσαι σήμερα; Εύχομαι να είναι περαστικά, να είσαι καλύτερα,  και να βγεις δυνατή απ' την περιπέτεια. Ελπίζω ο γιατρός να σε πρόσεξε και να έδρασε σωστά.❤️🙏 Τόσες μέρες πόνος δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί. Καλή ανάρρωση! Να σκέφτεσαι ότι τα εμβρυάκια σου σε περιμένουν μόλις είσαι έτοιμη, και να παίρνεις κουράγιο.🥰🙏🙏

@marilouu με το καλό κορίτσι μου! Πόσο χαίρομαι για σένα! Σε θυμάμαι, που είχες μπει με αγωνία στο θεματάκι. Όμως τέλος καλό όλα καλά! Να έχεις μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη και σύντομα να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!👶🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Περαστικά κοριτσάρα μου ,σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Σοβαρά κορίτσι μου;;; Ε ναι δεν νομίζω πως αυτό ήταν ήπια υπερδιέγερση.. Εύχομαι να ήταν το τελευταίο κακό αυτό και τώρα που σου έβγαλαν το υγρό να ηρεμήσεις και σιγά σιγά να επανέλθεις..

Ευχαριστώ πολύ μέσα στην ταλαιπωρία σου σκέφτεσαι και εμάς...

Περαστικά και καλή ανάρρωση κορίτσι μου!!! Λεγε μας πως πας όταν μπορείς.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Πωπω σιδερένια γρήγορα. Όντως τι τραβάμε γι αυτά τα μωράκια μας!!! 

Αχ κ εγώ με pcos και την προηγούμενη φορά είχα υγρο στον πνεύμονα από την υπερδιέγερση ωοθηκών. Δεν σχηματίστηκε ποτέ το έμβρυο, μόνο σακος.. Πάλιν δρόμος.. Κ μετά βρήκαμε το υγρό κ νοσηλεύτηκα μια βδομάδα στο σωτηρία όπου μου έβγαλαν 1 λίτρο υγρό απο τον δεξί πνευμονα. 

Περαστικα γρήγορα κ δυναμικά παλι μετά!! Εγώ έκανα το λάθος κ φοβήθηκα πολύ τότε κ μετά περίμενα 7 χρόνια για να ξαναπροσπαθησουμε... 😔

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η RAM21 είπε:

@pennaki μου, πολύ στενοχωρηθηκα με την εξέλιξη αυτή!  Πώς είσαι σήμερα; Εύχομαι να είναι περαστικά, να είσαι καλύτερα,  και να βγεις δυνατή απ' την περιπέτεια. Ελπίζω ο γιατρός να σε πρόσεξε και να έδρασε σωστά.❤️🙏 Τόσες μέρες πόνος δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί. Καλή ανάρρωση! Να σκέφτεσαι ότι τα εμβρυάκια σου σε περιμένουν μόλις είσαι έτοιμη, και να παίρνεις κουράγιο.🥰🙏🙏

@marilouu με το καλό κορίτσι μου! Πόσο χαίρομαι για σένα! Σε θυμάμαι, που είχες μπει με αγωνία στο θεματάκι. Όμως τέλος καλό όλα καλά! Να έχεις μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη και σύντομα να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!👶🥰

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου.Να είσαι καλά♥️

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.Ευχομαι περαστικά και να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση.Αυτο που έπαθες δεν το έχω ξανακουσει.Παρε τον χρόνο σου.. Περαστικά και πάλι.Ευχομαι κάθε μέρα που περνάει να είσαι και καλύτερα.

Δημοσίευση
στις On 16/9/2025 at 5:51 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

Περαστικα! Γρηγορα να τελειωσει η ταλαιπωρια σου! Να ειναι αυτη η τελευταια δυσκολία!
Ρε κοριτσι ομως, ο γιατρος δεν εχει καποια ευθυνη για ολο αυτο? Δεν το λεω για να τον κατηγορησω, ετσι κ αλλιως εγω ακομη ασχετη, τωρα διαβαζω και μαθαινω, αλλα δε θα επρεπε να σου κανει πιο ελεγχομενη διεγερση με μικροτερες δοσεις ενδεχομενως?

Περαστικα και παλι!

Δημοσίευση

@Ngsofia  καλη επιτυχια στην δικη σου πορεια! 
Μακαρι το 2025 να κλεισει με ευχαριστα νεα για ολες μας!

Εγω ειμαι σε φαση που τρεχω να ολοκλρωσω τις εξετασεις μιας και θα λειπω αρκετες μερες του Οκτωβριου και εχω ζοριστει χρονικα με τα ραντεβου των εξετασεων, εκλεισα ρανταβου με την επιτροπη για 21/10.

Προσπαθω να χαλαρωσω αλλα το εχω στο μυαλο μου καθημερινα. Το πως θα ειναι να κανω τις ενεσεις, πως θα εξεληχθει η διαδικασια, αν θα ειμαστε τυχεροι και θα αρκεστουμε σε μια ωοληψια... Μεχρι τωρα οι σχεσεις μου με τον ιατρικο τομεα και τις επεμβασεις ηταν για τα πολυ βασικα. Μου φαινεται βουνο. 

Δημοσίευση

@pennaki περαστικά κορίτσι μου. Ελπίζω τώρα που πήγες και νοσοκομείο να βελτιώθηκε η κατάσταση. Τι να πω, τι ταλαιπωρία και αυτή. Με το καλο να αναρρώσει γρήγορα και να το αφήσεις πίσω σου όλο αυτό. 

Δημοσίευση

@nanaki8 με το καλο να περάσεις επιτροπή να ξεκινήσεις κοπελα μου! Φαίνεται βουνό όντως, νομίζω ολες μας λίγο πολύ αυτή την αίσθηση είχαμε/έχουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε! Ενα βήμα τη φορά! 

@Ngsofia μου πώς πήγε ο υπέρηχος; χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου, να χαίρεσαι το όνομα σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η nanaki8 είπε:

@Ngsofia  καλη επιτυχια στην δικη σου πορεια! 
Μακαρι το 2025 να κλεισει με ευχαριστα νεα για ολες μας!

Εγω ειμαι σε φαση που τρεχω να ολοκλρωσω τις εξετασεις μιας και θα λειπω αρκετες μερες του Οκτωβριου και εχω ζοριστει χρονικα με τα ραντεβου των εξετασεων, εκλεισα ρανταβου με την επιτροπη για 21/10.

Προσπαθω να χαλαρωσω αλλα το εχω στο μυαλο μου καθημερινα. Το πως θα ειναι να κανω τις ενεσεις, πως θα εξεληχθει η διαδικασια, αν θα ειμαστε τυχεροι και θα αρκεστουμε σε μια ωοληψια... Μεχρι τωρα οι σχεσεις μου με τον ιατρικο τομεα και τις επεμβασεις ηταν για τα πολυ βασικα. Μου φαινεται βουνο. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!!

Έτσι ήμουν κ εγώ πριν ξεκίνησω όπως κ ολες μας... και εγώ τόσες επισκέψεις σε γιατρούς και μικροβιολογους δεν είχα κάνει στη ζωή μου... 

Έτσι είναι φαίνεται βουνό αλλά να το σκέφτεσαι βήμα βήμα ολα θα γινουν απλως ειναι το αγνωστο και τρεχουν ολα  απο το μυαλο σου... οι ενεσεις θα το δεις δεν είναι κάτι..  κ εγώ που δεν είχα ιδέα κ φοβόμουν μέτα την 1η ένεση τις κάνω μόνη.. 

@almira ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές!!! Ο υπέρηχος νομίζω πως πήγε ανέλπιστα καλά είδαμε 10 ωοθηλακια μέτρια και μεγάλα. Περιμένω από τον γιατρό πως θα κινηθούμε. Μακαρι να καταφέρουμε να πάρουμε όσο περισσότερα..αν και στην 1η διεγερση βλέπαμε 9 και πήραμε μόνο 3... οπότε θα φανεί πως θα πάει..  Νομίζω πως σύντομα θα μπω για ωοληψία..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Έτσι ήμουν κ εγώ πριν ξεκίνησω όπως κ ολες μας... και εγώ τόσες επισκέψεις σε γιατρούς και μικροβιολογους δεν είχα κάνει στη ζωή μου... 

Έτσι είναι φαίνεται βουνό αλλά να το σκέφτεσαι βήμα βήμα ολα θα γινουν απλως ειναι το αγνωστο και τρεχουν ολα  απο το μυαλο σου... οι ενεσεις θα το δεις δεν είναι κάτι..  κ εγώ που δεν είχα ιδέα κ φοβόμουν μέτα την 1η ένεση τις κάνω μόνη.. 

@almira ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές!!! Ο υπέρηχος νομίζω πως πήγε ανέλπιστα καλά είδαμε 10 ωοθηλακια μέτρια και μεγάλα. Περιμένω από τον γιατρό πως θα κινηθούμε. Μακαρι να καταφέρουμε να πάρουμε όσο περισσότερα..αν και στην 1η διεγερση βλέπαμε 9 και πήραμε μόνο 3... οπότε θα φανεί πως θα πάει..  Νομίζω πως σύντομα θα μπω για ωοληψία..

@pennaki πως είσαι κορίτσι μου ???

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Μια χαρα! Αντε μακάρι αυτή τη φορά να παρετε όσα ωάρια βλέπετε στον υπέρηχο!! 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Απο χθες ειμαι με μάσκα οξυγόνου γιατι έπεσε ο κορεσμός. Ο γιατρος μου έκανε παρακέντηση να ξεφουσκώσει η κοιλια μου αλλα και πάλι ειμαι πρησμένη. Θα φυγει σιγα σιγά μου ειπε. Απλα πιεζονται ολα τα οργανα ειναι και οι ωοθηκες διογκομενες. Δεν θελω να το ξαναπεράσω. Περασα εφιαλτικά.

Ο γιατρος ανησύχησε γιατι εκανα υπεραντιδραση και σοβαρη υπερδιέγερση ωοθηκών. Μάλλον δεν το περιμενε. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Απο χθες ειμαι με μάσκα οξυγόνου γιατι έπεσε ο κορεσμός. Ο γιατρος μου έκανε παρακέντηση να ξεφουσκώσει η κοιλια μου αλλα και πάλι ειμαι πρησμένη. Θα φυγει σιγα σιγά μου ειπε. Απλα πιεζονται ολα τα οργανα ειναι και οι ωοθηκες διογκομενες. Δεν θελω να το ξαναπεράσω. Περασα εφιαλτικά.

Ο γιατρος ανησύχησε γιατι εκανα υπεραντιδραση και σοβαρη υπερδιέγερση ωοθηκών. Μάλλον δεν το περιμενε. 

Κορίτσι μου καλημέρα!! Εύχομαι να τελειώσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης που ζεις και να είναι μόνο μια κακιά ανάμνηση.❤️‍🩹❤️‍🩹

Εχεις και υγρό στους πνεύμονες; Γιατί έπεσε ο κορεσμός σου; 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Υπομονή γλυκιά μου ,θα περάσει !!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...