Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Ναι ο καινουργιος γιατρος μου εδωσε το βραχυ πρωτοκολλο με orgalutran. Δεν ρωτησα πολλα! Απλα μου ειπε ειναι καλυτερο για τις πολυκυστικες στην δικη μου περιπτωση.

Ειναι ολα πρωτη φορα κι νιωθω λιγο αμηχανα με την ολη φαση! Εσεις το περασατε! 🙃

Αυτος μου εδωσε την επιλογη να κανω κατευθειαν εμβρυομεταφορα σε αυτο τον κυκλο ΑΛΛΑ μου ειπε θα το δουμε γιατι εξαρταται απο την τιμη της Ε2 (αν εχω υψηλη, θα παω τον επομενο κυκλο και το ενδομητριο μπορει να ειναι και καλυτερο). Θα κρινει εκεινος τι θα κανουμε την ημερα της ωοληψιας. Βλεπω να τα καταψυχω σε βλαστοκυστες και τον επομενο μηνα να κανω ΕΤ.

@flowerv @Ngsofia αχ τι καλα, μαζι θα ειμαστε σε αυτο το "ταξιδι". Μακαρι να δουμε θετικο αποτελεσμα!!! 🙏

Ναι, στις πολυκυστικές ωοθήκες συνηθίζεται το πρωτόκολλο των ανταγωνιστών, έτσι ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση των ωοθηκών. Και γω το ίδιο πρωτόκολλο ακολούθησα και στις δύο διεγέρσεις. Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με το καλό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια, αυριο ξεκιναω. Ηρθε πιο συντομα απ' οσο περιμενα!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Να πάνε όλα καλά! 🙏 ❤️ Μίλησες με τον γιατρό, οκ, σε προγραμμάτισαν; Πρέπει να έχεις κανονική ροή για να θεωρηθεί η σημερινή πρώτη μέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια, αυριο ξεκιναω. Ηρθε πιο συντομα απ' οσο περιμενα!

Καλή αρχή,καλη επιτυχία κορίτσι μου να πανε ολα καλα, να μας λες τα νέα σου 🥰

Δημοσίευση

@RAM21 @flowerv @Asteria22 σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! ❤️ Ευχομαι με το καλο και οι υπολοιπες που ειναι σε αναμονη!

Πρωτη "θα συρω το χορο" μετα το καλοκαιρι!!!! 🤣 Μιλησα με την συντονιστρια του γιατρου, θα κανω καποιες εξετασεις αιματος και αναμενω οδηγιες!

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@RAM21 @flowerv @Asteria22 σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! ❤️ Ευχομαι με το καλο και οι υπολοιπες που ειναι σε αναμονη!

Πρωτη "θα συρω το χορο" μετα το καλοκαιρι!!!! 🤣 Μιλησα με την συντονιστρια του γιατρου, θα κανω καποιες εξετασεις αιματος και αναμενω οδηγιες!

Καλή αρχή κοριτσάρα !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Δεν εχω αλλες αντιδρασεις! Πως τα πας με την εγκυμοσυνη;;

Μέχρι στιγμής όλα ήταν καλά ,τώρα άρχισαν κάτι πονακια τρέλα από χθες ,ο υπερυχος Δόξα τον Θεό όλα καλά απλά έκανα και αιματολιγικες και καλλιέργειες μήπως έχουμε κανένα μικρόβιο με ξεκίνησε και αντιβίωση προληπτικά ! Θα δείξει 

Δημοσίευση
στις On 26/8/2025 at 7:04 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

καλή αρχή κορίτσι μου 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni εγω παλι δεν θελω να ανοιξουν τα σχολεια. Θα αρχίσουμε πάλι το τρέξιμο και τα διαβάσματα 🤣 Εμείς σήμερα είμαστε 4 μηνών ακριβώς και 28/9 θα είμαστε 5. Λογικά τότε θα ξεκινήσουμε. Στον γιο μου ξεκινήσαμε 5,5 μηνών λογω αλλεργιων με την καθοδηγηση της αλλεργιολογου,δεν ήθελα να ξεκινήσω και τώρα πριν τον 6ο αλλά μόνη μου το είπα στο γιατρό γιατί πραγματικά δεν χορταινει μόνο με το γάλα.  Επίσης το ματιασα το παιδάκι μου μάλλον. Εκεί που επινε  τον αγλεορα από γάλα σήμερα πίνει ελάχιστο, ίσως λόγο εμβολίου τι να πω. Μου έκανε και κάτι δέκατα αλλά πέρασαν μόνα τους χωρίς depon.  Το βραδυ επίσης είχαμε αφυπνισεις αρκετές αλλά ευτυχώς με λίγη γκρίνια, ξυπνούσε γκρίνιαζε και γελούσε μετά από λίγο.   @Eirinistz και μενα 3η περίοδος είναι μετά την γεννα. Τώρα για Αύγουστο μου ήρθε 2 φορές. Και τις 2 πολύ αίμα.  
    • Καλησπέρα κορίτσια!. Γυρισαμε κ μεις στο σπίτι μας την Τρίτη ψοφησα στα πλυντήρια κ τις δουλειές και σήμερα ηρθαμε Λάρισα στο χωριό τ άντρα μου. Και γω περιμενω περιοδο αυτές τις μέρες. Δ ξερω κιολαε δηλ γτ με τ θηλασμο μπορεο να κανει νερα ο κύκλος. @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Εγω μια φορα π ειχε μυξουλες της εβαλα αυτα τ σπρει π ειναι σε μπουκάλι τυπου physiomer και διαπίστωσα οτι ειναι πολυ καλύτερο απο τις αμπουλες. Μια χαρα κ το βάρος της! @ΜαρίαΔημήτρης καλα η δικιά σου ειναι μπεμπαρα! Τι να λέμε! Εμεις λογικα θα ξεκινησουμε στερεές αφου κλείσει τον 5ο. Μεσα στον Οκτώβριο δηλαδη. Τουλ με τ κορίτσια τότε μαε ειχε ξεκινησει ο γιατρός. Επισης μαλλον μπηκε σε αλμα. 2 μερες τώρα θελει μονο αγκαλια. Μπηκα μέτρησα τις βδομαδες, διανύει την 16η. Κατα τ άλλα θελω να ανοίξουν τα σχολεία να μπούμε σε σειρά. Οι μεγάλες μ.ειναι πολυ ζωηρά παιδια, άσε π τρώγονται ολη μερα. Δεν παλεύονται αλλο στο σπίτι.
    • Κι αλλα καλα νεα ❤️ μπραβο, το μπουμπουκι μεγαλωνει γρηγορα! εχουμε και τοσους γαμπρους σε αυτο το γκρουπ 😅αυτο με την καλλιεργεια δεν εχω ιδεα γιατι δεν μου εχει τυχει....ισως εισαι πιο ευαισθητη στην περιοχη?
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Είμαι λίγο κότα με το θέμα του τοκετού,  αλλά δε θέλω και να  μπω στη διαδικασία καισαρικής.  Βέβαια είχα κάνει ενα χειρουργείο για κύστη στην ωοθήκη,  αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δε πιστεύω να εχω θέμα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...