Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλες γονιμοποιησεις κοριτσι μου ξεχασα να το γραψω προηγουμενως!! Μην το βαζεις κατω. Κανε ακομα 1 ωοληψια να μαζεψετε εμβρυακια αν εχεις κουραγιο!! Ολα καλα θα πανε!! 🤞

Καλημέρα κορίτσια από τα 3 γονιμοποηθηκαν τελικά τα δύο... Αναμένουμε τώρα μέχρι την Δευτέρα για ενημερώση. Μακάρι να συνεχίσουν και τα δυο!!!!

Ναι θα κάνω 2η διεγερση έχω ούτως η άλλως τις ενεσεις. Και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα πολυ σε αυτή την φάση ήμουν καλά. 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια από τα 3 γονιμοποηθηκαν τελικά τα δύο... Αναμένουμε τώρα μέχρι την Δευτέρα για ενημερώση. Μακάρι να συνεχίσουν και τα δυο!!!!

Ναι θα κάνω 2η διεγερση έχω ούτως η άλλως τις ενεσεις. Και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα πολυ σε αυτή την φάση ήμουν καλά. 

Μια χαρά!! Με το καλό να γίνουν δύο παγωτινια!! 

Δημοσίευση

Μια χαρά κοριτσάρα να είναι τα σπορακια σου εύχομαι 

Δημοσίευση

Καλημερα!! Μια χαρα κοπελα μου! 😁 Πες μας πως θα εξελιχθουν!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

@pennaki @Kateriniw @almira

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου αμήν μακάρι να είναι τυχερά και να προχωρήσουν να γινουν παγάκια!!!🙏🙏🙏

Θα σας ενημερώσω πως παμε..

Άσχετο κορίτσια ,ξέρει καμία να ξεματιαζει????

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια τις προλουτεξ και τις ινοχεπ τώρα που έχει ζέστη τις βάζετε στο ψυγειο?

Εγώ όχι! τις έχω έξω.. γενικά το σπίτι μου είναι πάρα πολύ ζεστό αλλά δεν έχω κάποια άλλη επιλογή. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ όχι! τις έχω έξω.. γενικά το σπίτι μου είναι πάρα πολύ ζεστό αλλά δεν έχω κάποια άλλη επιλογή. 

Και εγώ έξω τις έχω άλλα λέει μέχρι 25 βαθμούς ότι πρέπει να είναι 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Και εγώ έξω τις έχω άλλα λέει μέχρι 25 βαθμούς ότι πρέπει να είναι 

Ναι! το ξέρω.. το έχω διαβάσει δηλαδή.. εγώ στο σπίτι μέσα έχω 30.. 🥴🥴 αλλά θέλω να πιστεύω ότι η θερμοκρασία δεν είναι η ίδια σε όλα τα δωμάτια και γενικά κοιτάω να είναι σε μέρος που δεν τα χτυπάει ούτε φως και ίσως είναι λίγο πιο δροσερά.. στα πίσω δωμάτια του σπιτιού π.χ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι! το ξέρω.. το έχω διαβάσει δηλαδή.. εγώ στο σπίτι μέσα έχω 30.. 🥴🥴 αλλά θέλω να πιστεύω ότι η θερμοκρασία δεν είναι η ίδια σε όλα τα δωμάτια και γενικά κοιτάω να είναι σε μέρος που δεν τα χτυπάει ούτε φως και ίσως είναι λίγο πιο δροσερά.. στα πίσω δωμάτια του σπιτιού π.χ.

Και εγώ σε δωμάτιο που δεν το χτυπάει ο ήλιος τα έχω άλλα το 30 το πιάνει χαχαχαχαχ ,μάλλον θα πρέπει να τις βάλουμε στο ψυγείο ,θα πάρω να ρωτήσω στο κέντρο και θα σε πω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Και εγώ σε δωμάτιο που δεν το χτυπάει ο ήλιος τα έχω άλλα το 30 το πιάνει χαχαχαχαχ ,μάλλον θα πρέπει να τις βάλουμε στο ψυγείο ,θα πάρω να ρωτήσω στο κέντρο και θα σε πω 

άμα δεν σου κάνει κόπο και θες, κάνε μια ερώτηση.. 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

άμα δεν σου κάνει κόπο και θες, κάνε μια ερώτηση.. 🙃😉

Κορίτσια εγω ρωτησα το φαρμακείο γιατι τα έχω και εγώ σε δωμάτιο που σίγουρα εχει 30 !

Και μου είπε πως δεν χαλάνε απλα μειώνεται η ημερομηνία λήξης! Δηλαδή λήγουν 1-2  μήνες νωρίτερα! 

Δημοσίευση

Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.. Όποια χρησιμοποιεί τη Vasclor έχει μετά υπολείμματα καφέ που βγαίνουν και με την ούρηση και στο σκούπισμα;; Σόρυ για την περιγραφή αλλά ρε φίλε σαν κακάκια κατσίκας βγαίνουν.. δεν απορροφάται όλη και μάλλον όσο μένει στον κόλπο καφεδιάζει, τι να πω... πφ! 🤪

Δημοσίευση
στις On 18/7/2025 at 4:16 ΠΜ, ο/η maria_nt είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!!!! 

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε ολες!!! Όλες μας να είμαστε ευλογημένες να αποκτήσουμε τα μωράκια μας... 

Είμαι η Μαρία, 40 ετών κ ο σύζυγός μου 50. Κάναμε εξωσωματική το 2017 (τίποτα) και το 2018 (παλινδρομη κύηση κ έπαθα υπερδιέγερση ωοθηκών με υγρό στο πνεύμονα. Νοσηλεύτηκα μια βδομάδα στο Σωτηρία, μου έκαναν παρακέντηση  κ έβγαλαν 1 λιτρο υγρό από το δεξί μου πνεύμονα) 

Μετά προφανώς επειδή φοβήθηκα πολύ το άφησα έως πριν λίγο καιρό που άρχισα να αγχώνομαι λόγω ηλικίας. Βασικά νωρίτερα έπρεπε αλλά... 

Κάναμε εξωσωματική κ έμβρυο μεταφορά 3 εμβρύων 3 ημερών 16/6. Η χοριακής βγήκε θετική, πήγαμε κ είδαμε έναν σάκο στο ενδομητριο κ τώρα θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη βδομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά κ πολύ μαγκωμενη. Πρώτη φορά φτάσαμε έως εδώ, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς. Προσευχομαστε να πάνε όλα καλά.. 

Χάρηκα πολύ που σας βρήκα! 😊

Αχ πολύ χαίρομαι για σένα.ολα καλά θα πάνε.Δυστυχως σε εμάς που δεν έρχονται εύκολα φοβόμαστε τα πάντα.Εγω είμαι 34 και προσπαθούμε 4 χρόνια.Την εξωσωματική την ξεκίνησα τώρα η πρώτη απέτυχε με βιοχημική κύηση (εκεί που χάρηκα ξανά από την αρχή)Ο γιατρός μου δεν με έχει βάλει να κάνω εξετάσεις πιο ιδιαίτερες πρόσφατα που του είπα για υστεροσκοπηση φώναζε ότι μην διαβάζω από ίντερνετ.Και τώρα που απέτυχε μου είπε να κάνω για το μικροβιωμα ngs νομίζω έτσι λέγεται.Ετσι λειτουργούν όλοι .δηλαδή αν αποτύχω ξανά μπορεί να μου πει κάντε σπερματοδιαγρανμα για κατακερματισμό που δεν μας έχει πει ή να πάω σε αιματολόγο?φοβάμαι ότι είναι μια επιχείρηση μεγάλη καλοφτιαγμένη.

Δημοσίευση

@kerasaki90 κορίτσι μου και οι γιατροί δεν είναι Θεοί.  Νομίζω ότι ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης & το δικό του πρωτόκολλο. Εμείς ας πούμε είστε 36 και 38 αντίστοιχα, το πρόβλημα είναι μόνο στο σπέρμα, το ξέραμε από την αρχή αυτό, γι' αυτό και καταφύγαμε στην εξωσωματικής σαν μόνη λύση απόκτησης παιδιού. Ο εξωσωματικος μας είπε ξεκινάμε όποτε θέλουμε, εμείς όμως είπαμε μήπως μπορέσουμε να καλυτερέψουμε λίγο το σπέρμα για καλύτερα αποτελέσματα. Ο εξωσωματικός συμφώνησε. Ο σύζυγος όντως έκανε τρίμηνη θεραπεία με βιταμίνες και ένα χαπάκι ορμόνης οπότε όντως υπήρχε μια βελτίωση, καλά όχι για να μείνω φυσιολογικά έγκυος αλλά από κει που είχε 500 χιλάδες ανά ml σπερματοζωάρια πήγε 1,5 εκατομμύριο οπότε το λες μια κάπια βελτίωση στο να έχει το εργαστήριο περισσότερο δείγμα για να δουλέψει. Έτσι έκανα ωοληψία έγινε και η γονιμοποίηση και δόξα τω Θεώ είχαμε πολύ μεγάλο αριθμό εμβρύων 5ης ημέρας. Αυτή τη στιγμή έχω χρησιμοποιήσει 3 έμβρυα και είμαι στην δεύτερη ετ. Η Πρώτη με ένα έμβρυο παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα και τώρα η δεύτερη με δύο έμβρυα, κρατήθηκε το ένα και ελπίζω να μεγαλώνει σωστά! Θα πάω αύριο για υπέρηχο μετά από λίγο αιματάκι που είχα την προηγούμενη Τετάρτη. Οπότε θέλω να σου πω πως όλα παίζουν το ρόλο τους πιστεύω. 

@Pixies τι ώρα έχεις γιατρό σήμερα;; Θα περιμένουμε κορίτσι μου τα νέα σου και ελπίζω να είναι όλα καλά. 

@Sia A μου ελπίζω κοριτσάκι μου να είσαι καλύτερα, σε έχω στο νου μου συνέχεια!!! Να ξεκουραστείς όσο μπορείς, κυρίως ψυχικά και διακοπές, πάρε τον αντρούλη σου και πάτε θάλασσα, το καλοκαίρι μόλις άρχισε.. Θέλω αγάπη μου να σε ρωτήσω αν θυμάσαι μιας και είμαστε στο ίδιο κέντρο, την ημέρα της ετ σου βάλανε μια σταγονίτσα μέσα από τον καθετήρα στη μήτρα ή δύο; Έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες ότι δεν μου βάλανε και τα δύο έμβρυα γι' αυτό σε ρωτάω. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες! @Ngsofia καμια εξελιξη;

Εγω τελικα αδιαθετησα μονη μου μετα απο εναν αιωνιο κυκλο. Αυριο θα παω να κανω ορμονολογικες για την ενδοκρινολογο μου.

Καλημέρα κορίτσια!!

Αχ @pennaki έχω απογοήτευτει... το ένα σταμάτησε να αναπτύσσεται έμεινε ένα κύτταρο σήμερα 3η μέρα και το άλλο προχωράει πιο αργά.. Να δούμε αν τα καταφέρει να γίνει βλαστοκύστη.. αν και δεν ξέρω το βλέπω δύσκολο.. θα ξέρουμε Τετάρτη.

Εγώ Απογοητευτηκα πλήρως γιατί θεωρώ πως πάμε στο μηδέν..  και αναρωτιέμαι θα τα καταφέρουμε;; θα βρω υγιές έμβρυο; 

Βέβαια από την άλλη λέω αν δεν είναι υγιή καλύτερα να σταματάνε εδώ σε αυτή την φάση από το να πας για ε.τ.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Αχ @pennaki έχω απογοήτευτει... το ένα σταμάτησε να αναπτύσσεται έμεινε ένα κύτταρο σήμερα 3η μέρα και το άλλο προχωράει πιο αργά.. Να δούμε αν τα καταφέρει να γίνει βλαστοκύστη.. αν και δεν ξέρω το βλέπω δύσκολο.. θα ξέρουμε Τετάρτη.

Εγώ Απογοητευτηκα πλήρως γιατί θεωρώ πως πάμε στο μηδέν..  και αναρωτιέμαι θα τα καταφέρουμε;; θα βρω υγιές έμβρυο; 

Βέβαια από την άλλη λέω αν δεν είναι υγιή καλύτερα να σταματάνε εδώ σε αυτή την φάση από το να πας για ε.τ.

Κοριτσακι μου λυπαμαι πολυ!!! Εκανες κανονικα διεγερση με αρκετες μοναδες; Θυμαμαι μας ειχες πει οτι εχεις χαμηλη AMH. Ο γιατρος σου τι λεει;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσακι μου λυπαμαι πολυ!!! Εκανες κανονικα διεγερση με αρκετες μοναδες; Θυμαμαι μας ειχες πει οτι εχεις χαμηλη AMH. Ο γιατρος σου τι λεει;

Έκανα ήπια διέγερση με meriofert 150 μονάδες. Nαι η ΑΜΗ μου είναι χαμηλή.

Με τον γιαυτό δεν έχω μιλήσει ακόμη με ενημερώνουν οι εμβρυολογοι.

Με τον γιατρό προφανώς θα μιλήσουμε από Τετάρτη κ μετά που θα έχει τελειώσει η διαδικασία αναμονής και θα ξέρουμε το θα έχει γίνει κ με το ένα.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Με τον γιατρό προφανώς θα μιλήσουμε από Τετάρτη κ μετά που θα έχει τελειώσει η διαδικασία αναμονής και θα ξέρουμε το θα έχει γίνει κ με το ένα.

Μακαρι να προχωρησει αυτο το ενα!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Μακάρι να προσπαθήσει αυτο το ενα και να ειναι γερο ! Δεν εχει ουσία να έχεις πολλές βλαστοκυστες αλλα καλες! Καλη επιτυχία στο μικρό εμβρυακι που το προσπάθει.. κορίτσι μου μην απογοήτευεσαι και εγω στην πρωτη εξωσωματικη πηρα 150 μονάδες γτ φοβήθηκε ο γιατρός λόγω ηλικίας και βγάλαμε μονο 7 ! Ενώ τωρα με 300 μονάδες την μερα πηραμε  14!

Το παν ειναι να ξεκινάμε με πολλα ωαριακια και ποιοτικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Μακάρι να προσπαθήσει αυτο το ενα και να ειναι γερο ! Δεν εχει ουσία να έχεις πολλές βλαστοκυστες αλλα καλες! Καλη επιτυχία στο μικρό εμβρυακι που το προσπάθει.. κορίτσι μου μην απογοήτευεσαι και εγω στην πρωτη εξωσωματικη πηρα 150 μονάδες γτ φοβήθηκε ο γιατρός λόγω ηλικίας και βγάλαμε μονο 7 ! Ενώ τωρα με 300 μονάδες την μερα πηραμε  14!

Το παν ειναι να ξεκινάμε με πολλα ωαριακια και ποιοτικά! 

Αυτό σκέφτομαι κορίτσι μου αν μπορώ να παρω μεγαλύτερη δόση ή όχι λόγο χαμηλής ΑΜΗ. Ίσως μου κάνει αλλαγή πρωτόκολλου θα το δούμε αυτό..  Γιατί σκέφτομαι ότι είχα 9 ωοθηλακια στους υπερηχους κ μεγάλωσαν τα 5 αν και πήραμε τα 3 μόνο τελικά. Άραγε με μεγαλύτερη δόση θα μεγάλωναν κ τα υπόλοιπα;; Αν κ νομίζω πως πάντα μένουν κ κάποια πίσω που δεν τα παίρνουν στην ωοληψία γιατί δεν ωριμασαν.

14 είναι πολύ καλά!!! Πήρατε δηλαδή 14 ώριμα;;  Τι ηλικία κ ΑΜΗ έχεις εσυ;; και πόσα τελικά γίνανε βλαστοκύστες; συγνώμη αν είχες πει και το ξέχασα.. 

Έτσι το θέμα είναι η ποιότητα και όσο πιο πολλά καλύτερα... 

Όσο για αυτό το ένα θα δούμε.. δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη γιατί λέω για να αργεί πιθανόν να μην είναι κ αυτό υγείες. 

Θα δούμε πως θα πάει... ας είναι για καλό ότι γίνει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Αυτό σκέφτομαι κορίτσι μου αν μπορώ να παρω μεγαλύτερη δόση ή όχι λόγο χαμηλής ΑΜΗ. Ίσως μου κάνει αλλαγή πρωτόκολλου θα το δούμε αυτό..  Γιατί σκέφτομαι ότι είχα 9 ωοθηλακια στους υπερηχους κ μεγάλωσαν τα 5 αν και πήραμε τα 3 μόνο τελικά. Άραγε με μεγαλύτερη δόση θα μεγάλωναν κ τα υπόλοιπα;; Αν κ νομίζω πως πάντα μένουν κ κάποια πίσω που δεν τα παίρνουν στην ωοληψία γιατί δεν ωριμασαν.

14 είναι πολύ καλά!!! Πήρατε δηλαδή 14 ώριμα;;  Τι ηλικία κ ΑΜΗ έχεις εσυ;; και πόσα τελικά γίνανε βλαστοκύστες; συγνώμη αν είχες πει και το ξέχασα.. 

Όσο για αυτό το ένα θα δούμε.. δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη γιατί λέω για να αργεί πιθανόν να μην είναι κ αυτό υγείες. 

Εγω σκεφτομαι κι κατι αλλο αν δεν ειμαι σε αυτη την περιπτωση. Εχω ακουσει οτι σε γυναικες με υψηλη FSH και χαμηλη AMH, ταιριαζουν καλυτερα οι φυσικοι κυκλοι ή οι φυσικοι τροποποιημενοι (με ελαχιστη δοση φαρμακων). Δινουν ετσι πιο ποιοτικα ωαρια και τα εμβρυα φτανουν σε σταδιο βλαστοκυστης. Εξαρταται βεβαια απο προηγουμενες προσπαθειες, ηλικια και τις 2 αυτες τιμες.. Σημαντικο ρολο παιζει και το σπερμα.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλα μπορεί να γίνει βλαστοκυστη 5 ημερών και παλι να μην υγιές! Το ότι γίνονται βλαστοκυστες άριστης ποιοτητας δεν σημαίνει οτι χρωμοσομικα ειναι οοκ !

Εγω είμαι 29 με καλη αμη !

Εμεις στην πρωτη προσπάθεια βλέπαμε 12 πηραμε 7 Και  απο τα 7 ηταν ώριμα τα 5 μια σκέτη απογοήτευση! Τώρα απο τα 14 ηταν ωριμα τα 10 !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...