Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η nanaki8 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Ήθελα να μοιραστώ και εγώ την δική μου ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ κ 8 μήνες προσπάθειας. Έχω χαμηλή ΑΜΗ και θυροειδή (όλα τα άλλα όμως οκ) εγώ 34 στα 35 ο σύζυγος 38. Έπαιρνα βιταμίνες ovacare και αφού μετά τους 6 μήνες δεν ερχόταν αποτελεσμα έκανε και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα στο IVF που μας υπέδειξε ο γυναικολόγος. Παθαίνουμε σοκ. Όλα πολύ κάτω από τα όρια. Μορφολογία 1%. Ο γιατρός είπε μόνο εξωσωματική. Ο σύζυγος πήγε σε ουρολόγο του είπε να επαναλάβει το σπερμοδιάγραμμα και σε άλλο εργαστήριο για σιγουριά. Θα το κάνει τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο δεδομένου ότι το παιδάκι δεν ηρθε αυτούς τους μήνες οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας να ειναι λάθος το πρώτο σπερμοδιάγραμμα. Έτσι ταυτόχρονα ξεκινήσαμε να συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε πιθανότατα να πάμε σε εξωσωματική των οκτώβριο. Εννοείται ξεκίνησε βιταμίνες. Κάπου εδώ θα ήθελα τα φώτα σας. Το επόμενο σπερμοδιάγραμμα θα το κάνει σε 10 μέρες στο εργαστήριο Λυμπερόπουλος. ΣΟΣ! Ήθελα να ρωτήσω όποια ξέρει, από το συγκεκριμένο εργαστήριο τα αποτελέσματα γίνονται δεκτά στην επιτροπή εξωσωματικής;;;; Επίσης, τα αποτελέσματα από το κέντρο γονιμότητας ivf είναι δεκτά ή όχι επειδή προέρχονται από κέντρο γονιμότητας; Επίσης εγώ θα πάω άμεσα για σαλπιγγογραφία. Η μαία του γιατρού μου πρότεινε να την κάνω στο Μητέρα. Άμα συνεχίσουμε έτσι με όλες τις εξετάσεις ιδιωτικά, θα χάσουμε το μέτρημα από τα έξοδα δυστυχώς.. 

Πολύ χαίρομαι που μοιράζομαι την εμπειρία μου μαζί σας κ ελπίζω όλες να συνεχισουμε με τα καλύτερα δυνατόν νέα!!!!

Καλως ηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας @nanaki8!

Ο Λυμπεροπουλος δινει αξιοπιστα αποτελεσματα. Εμεις καναμε 2 σπερματοδιαγραμματα εκει για να ελεγξουμε τον ανδρικο παραγοντα (οχι για επιτροπη, για αυτο το κομματι δεν το γνωριζω). Νομιζω μπορειτε να κανετε τα 2 σπερματοδιαγραμματα για την επιτροπη σε διαγνωστικα κεντρα με παραπεμπτικο (τυπου Βιοιατρικη, Αffidea) απλα να εχει σφραγιδα οτι ειναι αναγνωρισμενο απο το ΕΟΠΥΥ. Για τη σαλπιγγογραφια την ειχα κανει κι εγω στο Μητερα (ειναι γυρω στα 250 ευρω η κλασσικη μαζι με μεθη). 

Οταν λες τα αποτελεσματα απο το κεντρο γονιμοτητας ivf; Ορμονολογικες; Αυτο δεν το καταλαβα.

Δυστυχως τα εξοδα για μια εξωσωματικη ειναι παρα πολλα!!!! Σε γιατρο και κεντρο εξωσωματικης εχετε καταληξει;

Δημοσίευση

@nanaki8 καλώς ήρθες κοπέλα μου, όλα να πάνε καλά εύχομαι!! Έχω την εντύπωση ότι η επιτροπή δεν δέχεται σπερμοδιαγραμματα από κέντρα εξωσωματικών...

@melitiniღ μου, με το καλό να ακούσετε καρδούλα στον επόμενο υπέρηχο και να συνεχίσει να χτυπάει δυνατά για τα επόμενα πολλά χρόνια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...