Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή 101 εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! έχω φοβηθεί πολύ με τα καφ΄ε κ κάθε φορά δεν ξέρω τι θα αντικρύσω στη τουαλέτα!!!

Προς το παρόν κρατάω το θετικό ότι είμαι έγκυος 🙏😊 Κ προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Με το καλο!!

• Απαντήσεις 749
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Στα δικά μου νέα κορίτσια, πήγα πάλι για υπέρηχο και μιας που η κυστη μειωθηκε στο μισο σήμερα ξεκινάω τις Gonal !

Ευτυχώς το πρώτο καλό νέο μετά από καιρό !

Χωρίς επιτροπή βέβαια, οπότε αν περισσεύει σε καμία κοπέλα και δεν θα τη χρειαστεί μελλοντικά, μου λέτε ! 

Επίσης , ντράπηκα να ρωτησω τον γιατρό αλλά τώρα με τις ενέσεις και μέχρι την ωοληψια οι επαφές απαγορεύονται? Ξέρετε ?

Εγω ακομα περιμενω περιοδο! Ξαναπηρα τηλ σημερα να δουμε τι θα κανουμε....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Savina_5 είπε:

Τέλεια χοριακη !!!!! Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοπέλα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μόλις μου τα στείλανε.. ευτυχώς γλίτωσαν το γκάζι... 🤣🤣🤣

20250630_153147.jpg

Τελειαααα η χοριακή και ας άργησε!!!! Έτσι όμορφα να συνεχίσουν όλα κοπέλα μου!!!!🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Μακάρι, μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏😊

@melitiniღΤο είπα εγώ ότι θα είσαι γύρω 400, το ειπααααα 🥰 Σούπερ πάνε τα σπόρακια σου!!! Με το καλό να πάτε για υπέρηχο!!!!

Το είπες, το είπες.. δεν μπορώ να πω.. 🥰

Υπέρηχο, πρώτα ο Θεός, ο γιατρός μου είπε την άλλη Δευτέρα.. 🙏🏼

Εσυ χοριακή ξανά την Τετάρτη εε;; Εμένα ευτυχώς αυτή τη φορά δεν με έβαλε να κάνω τρίτη φορά..  ουφ! 🥴

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή 101 εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! έχω φοβηθεί πολύ με τα καφ΄ε κ κάθε φορά δεν ξέρω τι θα αντικρύσω στη τουαλέτα!!!

Προς το παρόν κρατάω το θετικό ότι είμαι έγκυος 🙏😊 Κ προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!

Συγχαρητήρια @Sia A μου!! Όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά! 🙏🙏❤️ Να έχεις μια τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη!!🤗

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Ναι είπε ο γιατρός μου, αλλά όχι κοντά στην ωοληψια ! Θα χαρεί ο αντρας μου !

Και τελικά για να προλάβω την επιτροπή θα πάμε με χάπια FEMARA , έχει πάρει καμια σας ?

Εγώ έχω πάρει femara, σε δύο διεγέρσεις, αν θυμάμαι. Όχι όμως μόνο του, σε συνδυασμό με ενέσιμο. Ξεκινούσα femara ένα κάθε πρωί για 4 μέρες νομίζω και από 5η σταματούσα τα femara κι έκανα ενέσιμο κάθε βραδυ 150 μονάδες. Θεωρείται ήπιο πρωτόκολλο. Πόσα ωάρια είδατε; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κοριτσι μου αρχικα συγχαρητηρια!! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική οποτε προσπαθησε να μη συγκρινεις τα καφε που προεκυψαν σημερα με αυτα απο την προηγούμενη φορα! Καθε φορα ειναι διαφορετικη! Καλους διπλασιασμους!! ❤️

Δημοσίευση

@Sia A @melitiniღ  κορίτσια μου τα καταφέρατε 🥰 μωράκια μεγαλώνουν στις κοιλίτσες σας 🥳

Εύχομαι να πάνε ολα καλά μέχρι τέλους!!!

Στείλτε μπεμπεδοσκονη να σας ακολουθήσουμε και οι άλλες σε αυτό το ταξίδι!!

Εγώ Πέμπτη μπαίνω για ωοληψια !!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η terry1986 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μου πολυ καλο νουμερο! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σ ευχομαι!

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!! 🥰🙏🏼

στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

@Sia A @melitiniღ  κορίτσια μου τα καταφέρατε 🥰 μωράκια μεγαλώνουν στις κοιλίτσες σας 🥳

Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου, εύχομαι και σε σένα ολόψυχα όλα να πάνε καλά..!!! Με το καλό η ωοληψία σου και καλά αποτελέσματα..!!! Θετική σκέψη.. 🙃😉🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!! 🥰🙏🏼

Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου, εύχομαι και σε σένα ολόψυχα όλα να πάνε καλά..!!! Με το καλό η ωοληψία σου και καλά αποτελέσματα..!!! Θετική σκέψη.. 🙃😉🙏🏼

Ευχαριστώ πολυ γλυκό πλάσμα 💞

Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά 🙏🫶

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η RAM21 είπε:

Εγώ έχω πάρει femara, σε δύο διεγέρσεις, αν θυμάμαι. Όχι όμως μόνο του, σε συνδυασμό με ενέσιμο. Ξεκινούσα femara ένα κάθε πρωί για 4 μέρες νομίζω και από 5η σταματούσα τα femara κι έκανα ενέσιμο κάθε βραδυ 150 μονάδες. Θεωρείται ήπιο πρωτόκολλο. Πόσα ωάρια είδατε; 

Ασε και εχω απογοητευτει ξανα..

ειναι σε ελλειψη ολη μερα τα ψαχνω και femara πουθενα! 
Τι θα γινει ρε κοριτσια; Γτ τοση γκαντεμια και ολα αναποδα;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Επειδη δεν θυμαμαι, εισαι Αθηνα?? Εχω 6 χαπια αν θες να στα δωσω ή και να στα στειλω εαν εισαι απο αλλου βεβαια δε ξερω αν φτανουν μονο 6 τμχ..

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Μπραβο κοριτσι μου. Ολα θα πανε καλα!! Θετικη σκεψη. 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Στα δικά μου νέα κορίτσια, πήγα πάλι για υπέρηχο και μιας που η κυστη μειωθηκε στο μισο σήμερα ξεκινάω τις Gonal !

Ευτυχώς το πρώτο καλό νέο μετά από καιρό !

Χωρίς επιτροπή βέβαια, οπότε αν περισσεύει σε καμία κοπέλα και δεν θα τη χρειαστεί μελλοντικά, μου λέτε ! 

Επίσης , ντράπηκα να ρωτησω τον γιατρό αλλά τώρα με τις ενέσεις και μέχρι την ωοληψια οι επαφές απαγορεύονται? Ξέρετε ?

Εγώ κορίτσι μου δεν είχα ρωτήσει αλλά θυμάμαι πως είχα διαβάσει ότι ξεκινώντας την πρόκληση καλό είναι να υπάρχει άποψη για να αποφύγεις τους κινδύνους οποιαδήποτε λοίμωξης ακόμη κ απλής μυκητίασης σε αυτή την φάση, επειδή οι γυναίκες είμαστε κ ευαίσθητες όπως επίσης επειδή παράγεις παραπάνω ωάρια αποφεύγεις κίνδυνο πολύδυμης κυήσεως. Φυσικά όμως ρώτησε και τον γιατρό σου γιατί μπορεί να έχει άλλη άποψη! Όπως και να έχει σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! Να είσαι ήρεμη όσο μπορείς 🩷🩷

Δημοσίευση
στις On 28/6/2025 at 7:34 ΜΜ, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια εγώ σας τρώω λάχανο ,2 λευκά σικλακιουρ πρωί μεσημέρι βράδυ , ουτροτζεσταν πρωί μεσημέρι βράδυ ,μεντρολ, σαλοσπιρ,προλουτεξ ,ινοχεπ ,και φυλλικό  κερδισααααααα

Αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω. Στην αρχή έπαιρνα κι εγώ τρεις φορές την ημέρα cyclacur κ utrogestan κολπικά. Συν την prolutex.. εχθές λοιπόν πήγα για την αυχενική μας και πήγαν όλα καλά δόξα τον θεό! Και μου είπε να σταματήσω και τις ενέσεις, ακόμη ένα δεκαήμερο μόνο ένα υπόθετο το βράδυ! Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος δεν το συζητώ… όμως μέχρι τώρα αυτά υποστήριζαν το μωράκι οπότε είμαι ευγνώμων για όλα🩷 Υπομονή και όλα έρχονται σιγά σιγά 😉😊🥰

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Καλημέρα. Κ εμενα μου έχουν περισσέψει φεμαρα, σχεδόν γεμάτο κουτι, με ημερομηνία λήξης 11/27. Αν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να στο δώσω.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! έχω μιλήσει ήδη με τη γιατρό να δούμε τη χοριακή κ βλέπουμε..... Εντάξει ξενέρωσα φουλ γτ δεν κάνω τπτ στο σπίτι από καναπέ σε κρεβάτι είμαι. Κ βλέπω άλλες κάνουν κ σεξ κ γυμναστικές κ δεν παθαίνουν τπτ. Κουράστηκα από την αρχή τώρα πάλι τα ίδια, με τι κουράγιο να συνεχίσω αν βγει θετική η χοριακή πείτε μου  

Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έκανα κ εγώ κορίτσι μου.. μέχρι και τον τρίτο τα είχα όλη την ώρα.. κλάμα τηλέφωνα στον άντρα μου και τρέχαμε στον γιατρό για υπέρηχο! Το μωράκι ήταν ατάραχο εγώ υπέφερα από την αγωνία μου! Τρέξιμο κάθε δέκα λεπτά στην τουαλέτα να δω αν έχω κάτι. Συν ότι έβαζα τα υπόθετα οπότε έβγαζα συνέχεια υγρά. Ήρθε όμως η στιγμή που καθάρισα εντελώς και τώρα μετά την αυχενική ηρέμησα . Δεν είναι τίποτα να σκέφτεσαι θετικά όσο δύσκολο και να είναι και θα περάσει πίστεψε με!! Με βοήθησε η ενυδάτωση έπινα πάρα πολύ νερό από την πρώτη μέρα την εμβρυομεταφορας και χυμούς φυσικούς ρόδι και πορτοκαλακι. Είναι έξτρα αυτά αλλά θεωρώ βοηθανε. Σου εύχομαι τα καλύτερα 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Με το καλο!!

στις πριν 15 ώρες, ο/η RAM21 είπε:

Συγχαρητήρια @Sia A μου!! Όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά! 🙏🙏❤️ Να έχεις μια τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη!!🤗

στις πριν 13 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Κοριτσι μου αρχικα συγχαρητηρια!! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική οποτε προσπαθησε να μη συγκρινεις τα καφε που προεκυψαν σημερα με αυτα απο την προηγούμενη φορα! Καθε φορα ειναι διαφορετικη! Καλους διπλασιασμους!! ❤️

στις πριν 11 ώρες, ο/η flowerv είπε:

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Catherine33 είπε:

Αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω. Στην αρχή έπαιρνα κι εγώ τρεις φορές την ημέρα cyclacur κ utrogestan κολπικά. Συν την prolutex.. εχθές λοιπόν πήγα για την αυχενική μας και πήγαν όλα καλά δόξα τον θεό! Και μου είπε να σταματήσω και τις ενέσεις, ακόμη ένα δεκαήμερο μόνο ένα υπόθετο το βράδυ! Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος δεν το συζητώ… όμως μέχρι τώρα αυτά υποστήριζαν το μωράκι οπότε είμαι ευγνώμων για όλα🩷 Υπομονή και όλα έρχονται σιγά σιγά 😉😊🥰

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Catherine33 είπε:

Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έκανα κ εγώ κορίτσι μου.. μέχρι και τον τρίτο τα είχα όλη την ώρα.. κλάμα τηλέφωνα στον άντρα μου και τρέχαμε στον γιατρό για υπέρηχο! Το μωράκι ήταν ατάραχο εγώ υπέφερα από την αγωνία μου! Τρέξιμο κάθε δέκα λεπτά στην τουαλέτα να δω αν έχω κάτι. Συν ότι έβαζα τα υπόθετα οπότε έβγαζα συνέχεια υγρά. Ήρθε όμως η στιγμή που καθάρισα εντελώς και τώρα μετά την αυχενική ηρέμησα . Δεν είναι τίποτα να σκέφτεσαι θετικά όσο δύσκολο και να είναι και θα περάσει πίστεψε με!! Με βοήθησε η ενυδάτωση έπινα πάρα πολύ νερό από την πρώτη μέρα την εμβρυομεταφορας και χυμούς φυσικούς ρόδι και πορτοκαλακι. Είναι έξτρα αυτά αλλά θεωρώ βοηθανε. Σου εύχομαι τα καλύτερα 🥰🥰

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!!!! Μακάρι αυτή η 3η εγκυμοσύνη να είναι κ η τυχερή μας 😊 Μίλησα με τη γιατρό θα κάνουμε επανάληψη κ βήμα βήμα τη φορά 🙏

@flowerv Κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να πάρετε πολλά πολλά ωάρια κ να πάνε όλα κατ'ευχην 🙏🫶

@Catherine33 Τι υπέροχα νέα έφυγε το πρώτο μεγάλο μαξιλάρι της αυχενικής 😊 Εύχομαι να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα σούπερ κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Catherine33 είπε:

Βρε ούτε συζήτηση τα παίρνω όλα και δεν γκρινιάζω καθόλου ,απλά εγώ έχω και πολλές διάρροιες λογικά από την προγεστερόνη δεν ξέρω τι γίνεται ,αχχχχ έχω μέλλον μέχρι την αυχενική ας πάνε όλα καλά όμως και δεν Μ απασχολούν τα φάρμακα ..... Είδατε φύλλο ή είναι ακόμα νωρίς ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kateriniw είπε:

Βρε ούτε συζήτηση τα παίρνω όλα και δεν γκρινιάζω καθόλου ,απλά εγώ έχω και πολλές διάρροιες λογικά από την προγεστερόνη δεν ξέρω τι γίνεται ,αχχχχ έχω μέλλον μέχρι την αυχενική ας πάνε όλα καλά όμως και δεν Μ απασχολούν τα φάρμακα ..... Είδατε φύλλο ή είναι ακόμα νωρίς ?

Επισης ξάπλα ξάπλα ξάπλα αυτό βοηθάει ότι και να λέμε όχι ολικά αλλά όποτε έχεις την ευκαιρία να είσαι αραχτή να το κάνεις. Εγώ θεωρώ με βοήθησε πολύ αν και ζοριζόμουν όπως λες κ σκεφτόμουν άλλες έχουν επαφές άλλες γυμνάζονται κτλ κτλ κ ένιωθα κάπως γιατί δεν έκανα τίποτα και ούτε όρεξη είχα ούτε να ντυθώ κ να βγω που λέει ο λόγος γιατί με είχε καταβάλει κ ο φόβος,  αλλά μόλις περνάει δεν τα σκέφτεσαι πια😄 αχ είχε πλάκα γιατί ήταν ζωηρούλης και κουνιόταν πολύ και φάνηκε ένα 🍆 χιχι! Συνήθως δεν το λένε από την αυχενική είναι νωρίς αλλά φαινόταν πολύ καθαρά και μας το είπε κατά 90% βέβαια.. τον επόμενο μήνα σιγουρότατα πρώτα ο θεός! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Να πάνε όλα κατ ευχήν κορίτσι μου καλή επιτυχία και σε εσένα περιμένουμε νέα σου 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!!!! Μακάρι αυτή η 3η εγκυμοσύνη να είναι κ η τυχερή μας 😊 Μίλησα με τη γιατρό θα κάνουμε επανάληψη κ βήμα βήμα τη φορά 🙏

@flowerv Κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να πάρετε πολλά πολλά ωάρια κ να πάνε όλα κατ'ευχην 🙏🫶

@Catherine33 Τι υπέροχα νέα έφυγε το πρώτο μεγάλο μαξιλάρι της αυχενικής 😊 Εύχομαι να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα σούπερ κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊🙏🙏

Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου!! Να πάνε όλα ΚΑΤ ευχήν και με εσένα εύχομαι και σύντομα να αρχίσει να φουσκώνει η κοιλιτσα σου 😁🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @melitiniღ @Sia A συγχαρητήρια κορίτσια μου για τις χοριακες σας ❤️ αισιοδοξία και όμορφες σκέψεις ❤️ @pennaki κοπέλα μου είναι θετικό το τεστακιιιι! Εχει χρώμα η γραμμούλα 🧿🧿 έφυγες για χοριακηηηηηη
    • Καλησπερα κοριτσια μου ❤️ Ειδαμε σακο και μια κουκιδιτσα !!!! 17/07 θα ξαναπαω τωρα!!! Γιουχουυυυυ
    • Εμείς  είχαμε αλλεργια στο αγελαδινό οπότε τώρα κάνω την εισαγωγή κ επειδή είμαστε κ λίγο πίσω στο Βάρος γι αυτο αγχώθηκα για την ποσότητα.  Τουλάχιστον τώρα λίγο Μπουκάλι λίγο στήθος κάτι πίνει.  Κατάλαβα οπότε σταδιακά ισως θα αυξήσει όταν καταλάβει ότι δεν παίζει συμπλήρωμα.  Ευχαριστώ πολύ πολύ..🩷
    • Δεν ειχα ποτε θετικο. Ολολευκα εβγαιναν παντα. Οποτε σημερα επαθα εγκεφαλικο που την ειδα! Μακαρι να εχω μια θετικη χοριακη και να αποφυγω την εξωσωματικη. Ευχομαι κι σε σενα να ερθει γρηγορα το θετικο σου!! ❤️
    • Όχι επουδενί δεν έπινε 200! Μερικές μέρες έπινε 30-40ml ειδικά στην αρχή, μετά σταδιακά άρχισε να πίνει 100-120 και τώρα που πίνει μόνο ξένο πίνει σταθερά 200 πρωί και περίπου 150-160 βράδυ (αφήνει λίγο το βράδυ). Μάλιστα σχολίαζα εκεί γύρω στους 12 μήνες ότι είναι και αψυχολογητος γιατί μπορεί μια μέρα να είχε φάει πολύ καλά η να είχε καθυστερήσει να φάει το τελευταίο γεύμα και να έπεφτε πολύ κοντά το γάλα και σκεφτόμουν καλά τώρα δε θα πιει ούτε 20ml και να κατέβαζε 150, ενώ μπορεί άλλη μέρα να μην είχε φάει καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας η να είχε ώρα να φάει και έφτιαχνα 210 γιατί λέω θα τα τσακίσει και έπινε 50 και το έδιωχνε. Δεν τον πίεσα καθόλου, εξάλλου τρώει πλέον γαλακτοκομικά οπότε ας πιει όσο θέλει είπα και τώρα την κατεβάζει την μπουκαλουμπα του. Πάντως πιστεύω ότι αφού το παιδάκι σου έχει εξοικειωθεί με την ιδέα του μπουκαλιού και την γεύση του ξένου δε θα δυσκολευτεις να αποθηλασεις. Ο μικρός μου παραξενεύτηκε λίγο απλά όταν αποθηλασαμε  δηλαδή για δέκα μέρες μου κατέβαζε την μπλούζα όταν ερχόταν η ώρα του θηλασμού αλλά του έδινα το μπουκάλι του και το έπαιρνε χωρίς δράμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...