Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή 101 εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! έχω φοβηθεί πολύ με τα καφ΄ε κ κάθε φορά δεν ξέρω τι θα αντικρύσω στη τουαλέτα!!!

Προς το παρόν κρατάω το θετικό ότι είμαι έγκυος 🙏😊 Κ προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Με το καλο!!

• Απαντήσεις 738
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Στα δικά μου νέα κορίτσια, πήγα πάλι για υπέρηχο και μιας που η κυστη μειωθηκε στο μισο σήμερα ξεκινάω τις Gonal !

Ευτυχώς το πρώτο καλό νέο μετά από καιρό !

Χωρίς επιτροπή βέβαια, οπότε αν περισσεύει σε καμία κοπέλα και δεν θα τη χρειαστεί μελλοντικά, μου λέτε ! 

Επίσης , ντράπηκα να ρωτησω τον γιατρό αλλά τώρα με τις ενέσεις και μέχρι την ωοληψια οι επαφές απαγορεύονται? Ξέρετε ?

Εγω ακομα περιμενω περιοδο! Ξαναπηρα τηλ σημερα να δουμε τι θα κανουμε....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Savina_5 είπε:

Τέλεια χοριακη !!!!! Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοπέλα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μόλις μου τα στείλανε.. ευτυχώς γλίτωσαν το γκάζι... 🤣🤣🤣

20250630_153147.jpg

Τελειαααα η χοριακή και ας άργησε!!!! Έτσι όμορφα να συνεχίσουν όλα κοπέλα μου!!!!🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Μακάρι, μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏😊

@melitiniღΤο είπα εγώ ότι θα είσαι γύρω 400, το ειπααααα 🥰 Σούπερ πάνε τα σπόρακια σου!!! Με το καλό να πάτε για υπέρηχο!!!!

Το είπες, το είπες.. δεν μπορώ να πω.. 🥰

Υπέρηχο, πρώτα ο Θεός, ο γιατρός μου είπε την άλλη Δευτέρα.. 🙏🏼

Εσυ χοριακή ξανά την Τετάρτη εε;; Εμένα ευτυχώς αυτή τη φορά δεν με έβαλε να κάνω τρίτη φορά..  ουφ! 🥴

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή 101 εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! έχω φοβηθεί πολύ με τα καφ΄ε κ κάθε φορά δεν ξέρω τι θα αντικρύσω στη τουαλέτα!!!

Προς το παρόν κρατάω το θετικό ότι είμαι έγκυος 🙏😊 Κ προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!

Συγχαρητήρια @Sia A μου!! Όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά! 🙏🙏❤️ Να έχεις μια τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη!!🤗

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Ναι είπε ο γιατρός μου, αλλά όχι κοντά στην ωοληψια ! Θα χαρεί ο αντρας μου !

Και τελικά για να προλάβω την επιτροπή θα πάμε με χάπια FEMARA , έχει πάρει καμια σας ?

Εγώ έχω πάρει femara, σε δύο διεγέρσεις, αν θυμάμαι. Όχι όμως μόνο του, σε συνδυασμό με ενέσιμο. Ξεκινούσα femara ένα κάθε πρωί για 4 μέρες νομίζω και από 5η σταματούσα τα femara κι έκανα ενέσιμο κάθε βραδυ 150 μονάδες. Θεωρείται ήπιο πρωτόκολλο. Πόσα ωάρια είδατε; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κοριτσι μου αρχικα συγχαρητηρια!! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική οποτε προσπαθησε να μη συγκρινεις τα καφε που προεκυψαν σημερα με αυτα απο την προηγούμενη φορα! Καθε φορα ειναι διαφορετικη! Καλους διπλασιασμους!! ❤️

Δημοσίευση

@Sia A @melitiniღ  κορίτσια μου τα καταφέρατε 🥰 μωράκια μεγαλώνουν στις κοιλίτσες σας 🥳

Εύχομαι να πάνε ολα καλά μέχρι τέλους!!!

Στείλτε μπεμπεδοσκονη να σας ακολουθήσουμε και οι άλλες σε αυτό το ταξίδι!!

Εγώ Πέμπτη μπαίνω για ωοληψια !!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η terry1986 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μου πολυ καλο νουμερο! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σ ευχομαι!

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!! 🥰🙏🏼

στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

@Sia A @melitiniღ  κορίτσια μου τα καταφέρατε 🥰 μωράκια μεγαλώνουν στις κοιλίτσες σας 🥳

Εύχομαι να πάνε ολα καλά μέχρι τέλους!!!

Στείλτε μπεμπεδοσκονη να σας ακολουθήσουμε και οι άλλες σε αυτό το ταξίδι!!

Εγώ Πέμπτη μπαίνω για ωοληψια !!

Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου, εύχομαι και σε σένα ολόψυχα όλα να πάνε καλά..!!! Με το καλό η ωοληψία σου και καλά αποτελέσματα..!!! Θετική σκέψη.. 🙃😉🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!! 🥰🙏🏼

Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου, εύχομαι και σε σένα ολόψυχα όλα να πάνε καλά..!!! Με το καλό η ωοληψία σου και καλά αποτελέσματα..!!! Θετική σκέψη.. 🙃😉🙏🏼

Ευχαριστώ πολυ γλυκό πλάσμα 💞

Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά 🙏🫶

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η RAM21 είπε:

Εγώ έχω πάρει femara, σε δύο διεγέρσεις, αν θυμάμαι. Όχι όμως μόνο του, σε συνδυασμό με ενέσιμο. Ξεκινούσα femara ένα κάθε πρωί για 4 μέρες νομίζω και από 5η σταματούσα τα femara κι έκανα ενέσιμο κάθε βραδυ 150 μονάδες. Θεωρείται ήπιο πρωτόκολλο. Πόσα ωάρια είδατε; 

Ασε και εχω απογοητευτει ξανα..

ειναι σε ελλειψη ολη μερα τα ψαχνω και femara πουθενα! 
Τι θα γινει ρε κοριτσια; Γτ τοση γκαντεμια και ολα αναποδα;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Ασε και εχω απογοητευτει ξανα..

ειναι σε ελλειψη ολη μερα τα ψαχνω και femara πουθενα! 
Τι θα γινει ρε κοριτσια; Γτ τοση γκαντεμια και ολα αναποδα;

Επειδη δεν θυμαμαι, εισαι Αθηνα?? Εχω 6 χαπια αν θες να στα δωσω ή και να στα στειλω εαν εισαι απο αλλου βεβαια δε ξερω αν φτανουν μονο 6 τμχ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...