Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή μας δύναμη ! Ξεκινάω και εγώ 1η φορά διέγερση , λογικα σημερα-αυριο θα ερθει η ακατανόμαστη... Βεβαια αυτο τον μήνα είχα παρει χάπια για να βοηθήσουν , έκανα ωορρηξια με χαμογελάκι στο τεστ και επαφές φουλ εκεινες τις μέρες αλλά και πριν ! Δυστυχώς όμως σημερα το πρωι αρνητικο τεστ εγκυμοσυνης, άρα περιμενω να ερθει να ξεκινήσω τις ενέσεις μου ... Λέτε έχω πιθανότητες με ΑΜΗ 0,09  ?

Πόσο χρονών είσαι κορίτσι μου; εκτός από την ΑΜΗ παίζει ρόλο και η ηλικία στην ποιότητα των ωαριων. Θα κάνεις τροποποιημενο φυσικό κύκλο; Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Θα ξεκινήσεις την πρώτη διέγερση και θα δείτε πως αντιδρά ο οργανισμός. Και εγώ είμαι σε αναμονή να ξεκινήσω πρώτη φορά η ΑΜΗ μου 0,67 και τον Σεπτέμβριο γίνομαι 39 νομίζω και για εμένα θα χρειαστούν παραπάνω από μια ωοληψιες θα φανούν όμως όλα στην πράξη. Καλή αρχή να έχεις και όλα να σου πάνε τέλεια!!!

• Απαντήσεις 603
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Savina_5 είπε:

@Kateriniw σ ευχαριστώ πολύ ! Το χρειάζομαι το boostαρισμα, καθώς πε΄ρσι έμεινα εγκυος φυσιολογικά αλλά δεν προχώρησε ... Και από τότε το μόνο που ακουω ειναι οτι αφου έγινε μια φορα θα ξαναγινει...και τελικα βρέθηκα αγκαλια με τις ενεσεις σημερα !

Ξεκινάει καμια άλλη μαζι μου αύριο - μεθαυριο ? Θα χαρώ να εχω νέα !

Ακόμη, όποιες συμβουλες για το πως να κανω τις ενεσεις Gonal είναι παντα ευπροσδεκτες !

Και εγώ gonal είχα στη διέγερση. Φαντάζομαι θα έχεις δει και τα βιντεάκια στο youtube. Εμ΄ένα δεν με δυσκόλεψαν καθόλου. Είναι πολύ μικρή η βελονίτσα, ένα τσιμπηματάκι νιώθεις. Την πρώτη μέρα μόνο με έπιασε ένας πονοκέφαλος και ζαλάδα, μετά απλά είχα φούσκωμα γιατί μεγάλωναν τα ωάρια. Μετά την 1η-2η ένεση που θα πάρεις τον αέρα θα τις κάνεις άνετα πιστεύω!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια νομίζω πως είμαι έγκυος τελικά!!! 

Η πρώτη απόπειρα τεστ τουλάχιστον έτσι δείχνει.. 🤪 είναι αρκετά νωρίς βέβαια..

Συγχαρητήρια και από εδώ!!!!! 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

@Kateriniw σ ευχαριστώ πολύ ! Το χρειάζομαι το boostαρισμα, καθώς πε΄ρσι έμεινα εγκυος φυσιολογικά αλλά δεν προχώρησε ... Και από τότε το μόνο που ακουω ειναι οτι αφου έγινε μια φορα θα ξαναγινει...και τελικα βρέθηκα αγκαλια με τις ενεσεις σημερα !

Ξεκινάει καμια άλλη μαζι μου αύριο - μεθαυριο ? Θα χαρώ να εχω νέα !

Ακόμη, όποιες συμβουλες για το πως να κανω τις ενεσεις Gonal είναι παντα ευπροσδεκτες !

Εγώ σήμερα ειμαι στην τρίτη μέρα διέγερσης με gonal! Θα είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι..

Οι ενέσεις είναι πανευκολες και δεν πονάνε καθόλου !!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εγώ σήμερα ειμαι στην τρίτη μέρα διέγερσης με gonal! Θα είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι..

Οι ενέσεις είναι πανευκολες και δεν πονάνε καθόλου !!

Τέλεια ! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Τέλεια ! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!!

Σ'ευχαριστώ καλή επιτυχία και σε εσένα! Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία απλά πρέπει να είσαι τυπική στις ώρες φαρμακων! Πόσες μονάδες θα πάρεις? Θεσνικη είσαι ?

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η almira είπε:

μακάρι να πάνε όλα καλά, σιγά σιγά να αρχίσουμε να χαλαρώνουμε, μπας και το απολαύσουμε λίγο! νομίζω είναι πολύ δύσκολες αυτές οι πρώτες εβδομάδες. 

Άστα να πάνε ,Μ εμένα το κακό είναι ότι είμαι πολλές ώρες μόνη μου και το μυαλό πηγαίνει συνέχεια εκεί ,όπως επίσης και στο τσιγάρο χαχαχαχα,όλοι δουλεύουν γαμωτο χαχαχαχαχ έπρεπε να πάρουν άδεια ....

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι ρε συ δεν έκανα ovitrelle.. δεν έχω πάρει ποτέ αυτό το φάρμακο. 

Οκ κορίτσι μου νόμιζα ότι είχες πει για ovitrelle.... Άρα είναι θετικό το τεστάκι με το καλό η χοριακή 😊

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Σ'ευχαριστώ καλή επιτυχία και σε εσένα! Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία απλά πρέπει να είσαι τυπική στις ώρες φαρμακων! Πόσες μονάδες θα πάρεις? Θεσνικη είσαι ?

300iu την ημέρα θα πάρω ! Αθήνα βρίσκομαι, αλλά νοητά είμαι ηδη σε καποιο νησί ! 👙

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Savina_5 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή μας δύναμη ! Ξεκινάω και εγώ 1η φορά διέγερση , λογικα σημερα-αυριο θα ερθει η ακατανόμαστη... Βεβαια αυτο τον μήνα είχα παρει χάπια για να βοηθήσουν , έκανα ωορρηξια με χαμογελάκι στο τεστ και επαφές φουλ εκεινες τις μέρες αλλά και πριν ! Δυστυχώς όμως σημερα το πρωι αρνητικο τεστ εγκυμοσυνης, άρα περιμενω να ερθει να ξεκινήσω τις ενέσεις μου ... Λέτε έχω πιθανότητες με ΑΜΗ 0,09  ?

Καλή αρχή κορίτσι μου, μην αγχώνεσαι όλα θα μπούνε σε μία σειρά 😊 Η ΑΜΗ από μόνη δεν είναι εντελώς αντιπροσωπευτική αν οι άλλες ορμολογικές είναι καλές τότε είσαι μια χαρά 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Συγχαρητήρια και από εδώ!!!!! 🥰🥰🥰

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!!

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Οκ κορίτσι μου νόμιζα ότι είχες πει για ovitrelle.... Άρα είναι θετικό το τεστάκι με το καλό η χοριακή 😊

Ναι! έτσι δείχνει.. μακάρι να είναι όλα καλά μέχρι την Παρασκευή και να προχωρήσουν.!!! Να είμαστε μαζί σε αυτό το όμορφο ταξίδι...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!!

Ναι! έτσι δείχνει.. μακάρι να είναι όλα καλά μέχρι την Παρασκευή και να προχωρήσουν.!!! Να είμαστε μαζί σε αυτό το όμορφο ταξίδι...

Μακάρι κορίτσι μου, μακάρι!!! Εγώ νομίζω ψιλοέχω κάτι συμπτώματα αλλά μπορεί να είναι κ η ιδέα μου επειδή είμαι σπίτι κ δεν έχω με κάτι να απασχολώ το μυαλό μου 😊 έχω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά σαν τρέμουλο θα το πω αλλά δεν ξέρω αν είναι από το έντερο γτ όπως κ την προηγούμενη φορά με πάει τρένο η διάρροια 😖

Εσύ θα κάνεις άλλο τεστάκι ή κατευθείαν χοριακή? Έτσι που είδα τη γραμμούλα σου με βάζεις σε πειρασμό ενώ δεν είμαι τον τεστ 😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι κορίτσι μου, μακάρι!!! Εγώ νομίζω ψιλοέχω κάτι συμπτώματα αλλά μπορεί να είναι κ η ιδέα μου επειδή είμαι σπίτι κ δεν έχω με κάτι να απασχολώ το μυαλό μου 😊 έχω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά σαν τρέμουλο θα το πω αλλά δεν ξέρω αν είναι από το έντερο γτ όπως κ την προηγούμενη φορά με πάει τρένο η διάρροια 😖

Εσύ θα κάνεις άλλο τεστάκι ή κατευθείαν χοριακή? Έτσι που είδα τη γραμμούλα σου με βάζεις σε πειρασμό ενώ δεν είμαι τον τεστ 😍😍

Αχ @Sia A διάρροιες είχα και συνεχίζω έχω και εγώ ,άλλες λένε για δυσκοιλιότητα και εγώ τρέχω τουαλέτα άνετα αχχαχαχαχ 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Αχ @Sia A διάρροιες είχα και συνεχίζω έχω και εγώ ,άλλες λένε για δυσκοιλιότητα και εγώ τρέχω τουαλέτα άνετα αχχαχαχαχ 

Αχ άσε όλο κουλά πράγματα, το θυμάμαι ότι κ εσένα σε είχαν πιάσει!!! Μακάρι να είναι καλό σημάδι κ για μένα 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εγώ πάλι με τη διάρροια ρε συ είμαι μαλωμένη.. 🤣🤣🤣 έχω ακριβώς το αντίθετο.. 🤣🤣🤣

Είναι νωρίς για σένα το τεστ.. είμαστε με δύο μέρες διαφορά.. εγώ είμαι στην 5η μέρα σήμερα και εσύ είσαι στην 3η.

Μπορεί να κάνω ακόμα ένα την Πέμπτη, δεν ξέρω.. μπορεί και κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή να δω αν κοκκινίζει περισσότερο η γραμμούλα.. 🤣 

Μια τρέλα την έχω.. 😝😝😝

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ πάλι με τη διάρροια ρε συ είμαι μαλωμένη.. 🤣🤣🤣 έχω ακριβώς το αντίθετο.. 🤣🤣🤣

Είναι νωρίς για σένα το τεστ.. είμαστε με δύο μέρες διαφορά.. εγώ είμαι στην 5η μέρα σήμερα και εσύ είσαι στην 3η.

Μπορεί να κάνω ακόμα ένα την Πέμπτη, δεν ξέρω.. μπορεί και κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή να δω αν κοκκινίζει περισσότερο η γραμμούλα.. 🤣 

Μια τρέλα την έχω.. 😝😝😝

Καλά εσύ μου θυμίζεις εμένα ,δεν πρέπει να έχεις καθόλου άγχος έτσι ???? Πάνω από όλα είσαι ήρεμη χαχαχχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μια τρέλα την έχω.. 😝😝😝

Όχι καλέ να κάνω σήμερα είσαι τρελή, εκτός αν έχω τα παιδιά του σούπερμαν 😅 Έλεγα μήπως λέω μήπως να έκανα το σκ γιατί ζήλεψα 😍🥰 Είμαι κατά των τεστ αλλά λέω μήπως να κάνω την αλλαγή μπας κ στεριώσουν!!!

Εσείς κορίτσια οι υπόλοιπες είχατε κάνει τεστάκι ή είστε της υπομονής????

Δεν σε αγχώνουν κάθε μ΄έρα βρε κορίτσι μου???

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Καλά εσύ μου θυμίζεις εμένα ,δεν πρέπει να έχεις καθόλου άγχος έτσι ???? Πάνω από όλα είσαι ήρεμη χαχαχχαχαχ

Κοίτα... άγχος δεν έχω αλήθεια.. είμαι πολύ χαλαρή.. ειδικά τώρα που δεν βλέπω και άσχημα όνειρα και έχω και καλό feeling.. απλά πειράματα κάνω, το έχω απωθημένο να κάνω τεστ μια φορά και να δω γραμμούλα που τώρα που υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να την πετύχω αυτή τη γραμμούλα δεν χάνω την ευκαιρία.. 🤣🤣🤣

γιατί αλλιώς με φυσικό τρόπο δεν πρόκειται να τη δω στον αιώνα τον άπαντα!! 🤣🤣🤣

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Όχι καλέ να κάνω σήμερα είσαι τρελή, εκτός αν έχω τα παιδιά του σούπερμαν 😅 Έλεγα μήπως λέω μήπως να έκανα το σκ γιατί ζήλεψα 😍🥰 Είμαι κατά των τεστ αλλά λέω μήπως να κάνω την αλλαγή μπας κ στεριώσουν!!!

Εσείς κορίτσια οι υπόλοιπες είχατε κάνει τεστάκι ή είστε της υπομονής????

Δεν σε αγχώνουν κάθε μ΄έρα βρε κορίτσι μου???

Τα παιδιά του σούπερμαν λέει.. εντάξει μ' άρεσε, έτσι.. 🤣🤣🤣

Όχι ρε συ τι να με αγχώσει, ίσα ίσα όπως σου είπα με λες και χαλαρή αυτή τη φορά. Τουλάχιστον θα πάω στο εργαστήριο χωρίς άγχος.. θα ρθει το αποτέλεσμα και δεν θα τρέμω να ανοίξω το mail όπως την πρώτη φορά.  😉

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κοίτα... άγχος δεν έχω αλήθεια.. είμαι πολύ χαλαρή.. ειδικά τώρα που δεν βλέπω και άσχημα όνειρα και έχω και καλό feeling.. απλά πειράματα κάνω, το έχω απωθημένω να κάνω τεστ μια φορά και να δω γραμμούλα που τώρα που υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να την πετύχω αυτή τη γραμμούλα δεν χάνω την ευκαιρία.. 🤣🤣🤣

Όχι ρε συ τι να με αγχώσει, ίσα ίσα όπως σου είπα με λες και χαλαρή αυτή τη φορά. Τουλάχιστον θα πάω στο εργαστήριο χωρίς άγχος.. θα ρθει το αποτέλεσμα και δεν θα τρέμω να ανοίξω το mail όπως την πρώτη φορά.  😉

@melitiniღ πως το κάνεις για πες ???δώσε τιπ ξεαγχους χαχαχαχαχ 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κοίτα... άγχος δεν έχω αλήθεια.. είμαι πολύ χαλαρή.. ειδικά τώρα που δεν βλέπω και άσχημα όνειρα και έχω και καλό feeling.. απλά πειράματα κάνω, το έχω απωθημένω να κάνω τεστ μια φορά και να δω γραμμούλα που τώρα που υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να την πετύχω αυτή τη γραμμούλα δεν χάνω την ευκαιρία.. 🤣🤣🤣

Πραγματικά πες μας πως το κάνεις να μην έχεις άγχος??? Μπράβο σε θαυμάζω!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσιαααα!!

@melitiniღ εγω στο ειπα κοτιτσι μου θα εισαι ΕΓΚΥΟΣ, ειναι σιγουρο!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΟΡΙΑΚΗΣ!!! 😍 Αντε και στην επομενη @Sia A.

@Savina_5 καλως ηρθες!! Κι εγω αυτο το μηνα ξεκιναω διεγερση, περιμενω την περιοδο να ερθει!! 🤞👊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...