Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες εν δυνάμει μανούλες !!!

Είμαι νέα εδώ, αλλά έχω άμεση ανάγκη κυρίως από ενέσεις Gonal-F 900iu , αλλά και Cetrotide 0.25 , Ovitrelle 250mg, Arvekap 0.1! Μήπως υπάρχει κάποια που δεν τις χρειάζεται ?

Δυστυχώς η επιτροπή μου είναι για Σεπτεμβριο και ο γιατρός μου είπε να βιαστώ με το ιστορικό μου για Ιούλιο...

• Απαντήσεις 446
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@almira πως είσαι κορίτσι μου?? σε έχασα !!! Εκτός αν εχεις γράψει και επειδή δεν ξέρω να το λειτουργώ σωστά το φόρουμ το προσπερασα

καλημέρα @Kateriniw μου! Καλά είμαι, εδώ, περιμένω υπομονετικά να περάσουν οι μέρες να πάω για υπέρηχο. Εσύ πώς είσαι; Πότε πας για υπέρηχο;; 

@Ngsofia καλοτάξιδος ο φάκελος! Με το καλό να έχεις σύντομα νέα, να προλάβεις τον κύκλο! Μαζί έχουμε υπέρηχο την Τετάρτη. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα και οι δύο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι, μακάρι!!!

@melitiniღ ταίρι μου πολύ πολύ καλή επιτυχία σμρ 🥰 Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κ να φωλιασουν τα σποράκια σου! Ελπίζω να κοιμήθηκες καλά κ να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη 😊 Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει κ μακάρι να ακολουθήσω κ εγώ κ να είμαστε μαζί διδυμομανες 👶👶🤰🤰

@Ngsofia Κορίτσι μου εσύ σμρ είναι η μέρα της επιτροπής, καλή αρχή!!! Κ από βδομάδα παίρνε τηλέφωνο να ρωτάς για την εξέλιξη για να προλάβεις αρχές Ιουλίου που περιμένεις!!!

Καλημέρα κοριτσιααα! Καλή επιτυχία τόσο στις ΕΤ όσο και στην επιτροπή!!! Να μας κρατάτε ενήμερες ε;;

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η almira είπε:

καλημέρα @Kateriniw μου! Καλά είμαι, εδώ, περιμένω υπομονετικά να περάσουν οι μέρες να πάω για υπέρηχο. Εσύ πώς είσαι; Πότε πας για υπέρηχο;; 

@Ngsofia καλοτάξιδος ο φάκελος! Με το καλό να έχεις σύντομα νέα, να προλάβεις τον κύκλο! Μαζί έχουμε υπέρηχο την Τετάρτη. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα και οι δύο!

Τα ίδια χαλαρά τώρα σπιτάκι ,πηγαίνω για κανένα δυωρο κάθε μέρα στο μαγαζάκι μας και μετά λιώσιμο στο σπιτάκι ,26 του μήνα θα ξαναπάω ,και ο βασικός μας υπερυχος θα είναι κάθε 7 του μήνα ,απλά θέλει να με βλέπει δύο φορές τον μήνα ,και όποτε νιώσω την ανάγκη να πάω να πηγαίνω και να μην το σκέφτομαι ,συγκρατουμε,σε λίγο θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα των αιματολογικων που έκανα χθες ,κατά τ αλλά πολύ καλύτερα τα πονακια χαλάρωσαν ,αλλά το άγχος παρέμεινε χαχαχαχαχχαχ 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Τα ίδια χαλαρά τώρα σπιτάκι ,πηγαίνω για κανένα δυωρο κάθε μέρα στο μαγαζάκι μας και μετά λιώσιμο στο σπιτάκι ,26 του μήνα θα ξαναπάω ,και ο βασικός μας υπερυχος θα είναι κάθε 7 του μήνα ,απλά θέλει να με βλέπει δύο φορές τον μήνα ,και όποτε νιώσω την ανάγκη να πάω να πηγαίνω και να μην το σκέφτομαι ,συγκρατουμε,σε λίγο θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα των αιματολογικων που έκανα χθες ,κατά τ αλλά πολύ καλύτερα τα πονακια χαλάρωσαν ,αλλά το άγχος παρέμεινε χαχαχαχαχχαχ 

έτσι είναι τα διδυμάκια, θέλουν πιο στενή παρακολούθηση! καλά να είναι τα σποράκια, θα τα βλέπεις συχνά!! και εγώ είχα πάλι για 1-2 μέρες πονάκια. ελπ΄ίζω να είναι για καλό. Καλά, για το άγχος άσε, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! άντε καλά αποτελέσματα, τζιτζί θα είναι οι εξετάσεις σου!!

Δημοσίευση

@almira @pennaki Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Όσο κοντεύουμε και το συνειδητοποίω δεν σας κρύβω έχω άγχος και για την διαδικασία και όλα.. Αλλά βήμα βήμα σε όλα!!!

Μακάρι κορίτσι μου να είναι καλά και οι υπέρηχοι μας. Να δεις εσυ το μωράκι σου!!!!!

@Kateriniw έτσι χαλαρά οσο μπορείς κορίτσι μου αυτή η ζέστη είναι δύσκολη ειδικά για τις εγκυουλες. Με το καλό και εσένα ή επίσκεψη στο γιατρό!!! Το άγχος πάντα θα υπάρχει τουλάχιστον να είναι διαχειρίσιμο όσο μπορούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η almira είπε:

@melitiniღ καλή επιτυχία σήμερα!! με το καλό τα σποράκια να βρεθούν στο καινούριο τους σπίτι για τους επόμενους εννιά μήνες!! όλα να πάνε τέλεια!! 🤞🌸

στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

@melitiniღ καλή τύχη κοριτσάκι μου! Εύχομαι αυτά τα μικρά σποράκια να φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου για τους επόμενους 9 μήνες!!🎉❤️🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι, μακάρι!!!

@melitiniღ ταίρι μου πολύ πολύ καλή επιτυχία σμρ 🥰 Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κ να φωλιασουν τα σποράκια σου! Ελπίζω να κοιμήθηκες καλά κ να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη 😊 Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει κ μακάρι να ακολουθήσω κ εγώ κ να είμαστε μαζί διδυμομανες 👶👶🤰🤰

@Ngsofia Κορίτσι μου εσύ σμρ είναι η μέρα της επιτροπής, καλή αρχή!!! Κ από βδομάδα παίρνε τηλέφωνο να ρωτάς για την εξέλιξη για να προλάβεις αρχές Ιουλίου που περιμένεις!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

@melitiniღ πάμε δυνατά σήμερα!!!

@Sia A ναι κορίτσι μου σήμερα τα στέλνω. Αύριο έχω ημερομηνία επιτροπής. Α να παίρνω να ρωτάω λες..γιατί λένε στέλνουν μειλ. Θα το κάνω ναι για να προλάβω... Μακάρι να βγει γρήγορα η απόφαση και να είναι κ όλα καλά Τετάρτη πάω στον γιατρό για υπέρηχο.  Εσύ κορίτσι μου πως είσαι;; έτοιμη για το Σάββατο; αντε έφτασε η ώρα σου!!! Με το καλό με το καλό όλα κορίτσια μου και τυχερά να είναι!!!🙏🙏🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου ,να παραλάβεις τα σπορακια σου και να γυρίσετε στο σπιτάκι σας ... Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου όλα να πάνε κατ ευχην !!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Καλημέρα κοριτσιααα! Καλή επιτυχία τόσο στις ΕΤ όσο και στην επιτροπή!!! Να μας κρατάτε ενήμερες ε;;

Κοριτσάρες μου, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλες την όμορφες ευχές και τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε..!!! Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Να δώσει ο Άγιος Παΐσιος και ο Άγιος Αρσένιος που σήμερα το πρωί αξιόθηκα να προσκυνήσω τον τάφο του και αυτά τα σπαράκια να ήρθαν για να μείνουν.! Να είναι τυχερά, ευλογημένα και καλοτάξιδα..!!! 🙏🏼

Να και η πρώτη τους φωτογράφηση.!!! 🤗

20250619_122123.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

έτσι είναι τα διδυμάκια, θέλουν πιο στενή παρακολούθηση! καλά να είναι τα σποράκια, θα τα βλέπεις συχνά!! και εγώ είχα πάλι για 1-2 μέρες πονάκια. ελπ΄ίζω να είναι για καλό. Καλά, για το άγχος άσε, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! άντε καλά αποτελέσματα, τζιτζί θα είναι οι εξετάσεις σου!!

Ναι μωρέ λογικά ναι ,πάντως αν βρεις τιπ για το άγχος ενημέρωσε με αχχαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κοριτσάρες μου, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλες την όμορφες ευχές και τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε..!!! Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Να δώσει ο Άγιος Παΐσιος και ο Άγιος Αρσένιος που σήμερα το πρωί αξιόθηκα να προσκυνήσω τον τάφο του και αυτά τα σπαράκια να ήρθαν για να μείνουν.! Να είναι τυχερά, ευλογημένα και καλοτάξιδα..!!! 🙏🏼

20250619_122123.jpg

Αχ τι όμορφα ζουζουνακια είναι αυτά !!!! Ευλογημένα να είναι να γαντζωθουν δυνατά !!! Καλή δύναμη σου εύχομαι για τις τρελές μέρες που έχεις μπροστά σου ,και εμείς εδώ είμαστε για όλα 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

20250619_122123.jpg

Κοριτσι μου δεν εχω αντιδρασεις. Μακαρι να πιασουν και τα 2 εμβρυακια σας!!! Σε λιγο καιρο θα εισαι εγκυουλα ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

@almira μου τελικά όλα καλά αλλά ο θυρεοειδής εκτοξεύτηκε στο 8.71 ,μου ανέβασαν την δόση ,από 0.14 που είχα 

Δημοσίευση

Μπραβο ρε κορίτσια μας δινετε θαρρος απο τα αποτελεσματα σας !

Εγω δυστυχως πρέπει να ξεκινησω ενεσεις την Τεταρτη και η επιτροπη μου κλεινει ραντεβου Σεπτεμβριο... Μηπως εχει καμια περισσευουμενες ενεσεις ?

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@almira μου τελικά όλα καλά αλλά ο θυρεοειδής εκτοξεύτηκε στο 8.71 ,μου ανέβασαν την δόση ,από 0.14 που είχα 

Κορίτσι μου είχες από πριν θέμα με τον θυρεοειδή; εγώ έχω χασιμοτο και παίρνω Τ4 σε περίπτωση εγκυμοσύνης μου είπαν θα αλλάξει η δόση.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

20250619_122123.jpg

Τι ωραία!!!!! Τώρα ξεκούραση και πίστη να πιάσουν γερά και να φέρουν 2 στρουμπουλά μωράκια στην αγκαλια σου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου είχες από πριν θέμα με τον θυρεοειδή; εγώ έχω χασιμοτο και παίρνω Τ4 σε περίπτωση εγκυμοσύνης μου είπαν θα αλλάξει η δόση.

Ναι επερνα τ4 των 100 , ο θυρεοειδής όταν ξεκίνησα ήταν στο 0.14 ,τώρα πήραν τα μυαλά του αέρα χαχαχα άκου εκεί 8.71 , μου την ανέβασε ήδη την δόση η ενδοκρινολογος μου σε 137 και επανάληψη σε τρεις βδομάδες 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι επερνα τ4 των 100 , ο θυρεοειδής όταν ξεκίνησα ήταν στο 0.14 ,τώρα πήραν τα μυαλά του αέρα χαχαχα άκου εκεί 8.71 , μου την ανέβασε ήδη την δόση η ενδοκρινολογος μου σε 137 και επανάληψη σε τρεις βδομάδες 

Από τα φάρμακα παίζει να είναι. Κάπου διάβαζα ότι τα cyclacur το αυξάνουν. Αφού όλα τα υπόλοιπα είναι καλά, θα το ρυθμίσεις και αυτό με χαπάκι, όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

20250619_122123.jpg

Να είναι ευλογημένα και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

20250619_122123.jpg

Καλη επιτυχια κοριτσι μου..μια μεγαλη μεγαλη χοριακη να εχεις!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

Από τα φάρμακα παίζει να είναι. Κάπου διάβαζα ότι τα cyclacur το αυξάνουν. Αφού όλα τα υπόλοιπα είναι καλά, θα το ρυθμίσεις και αυτό με χαπάκι, όλα καλά!

Μπορεί να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα,απλά μίλησα Μ την ενδοκρινολογο μου ,χαλαρή με λέει οκ το πάμε στο 137 δεν είναι κάτι για άγχος και επανάληψη σε τρεις βδομάδες ,ο γυναικολόγος μου το ίδιο και αυτός χαλαρός ,άρα και εγώ χαλαρή ... Ας το καλό μωρέ σταματάω να αγχώνομαι μέχρι στιγμής δεν το χω χαρεί γιατί φοβάμαι ,ότι είναι να γίνει θα γίνει , ο Θεούλης μας προσεχει

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

20250619_122123.jpg

Με το καλο κοριτσι μου να γατζωθουν κ τα δυο για τους επομενους 9 μηνες!!!! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...