Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 387
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η almira είπε:

Άντε ωραία!! Με το καλό να φωλιάσουν για 9 μήνες!!! Πού θα βρουν καλύτερα εξάλλου!;

Έλα μου ντε.. 😅

Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά μέχρι το τέλος! 🙏🏼

στις πριν 17 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου!!!! Αμήν να δώσει ο Θεός να είναι τυχερά τα έμβρυακια σου και να φωλιάσουν δυνατά!!!! Με πολύ πίστη και προσευχή να είναι αυτή η τυχερή σου φορά!!! 

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Κι εγώ αυτό προσεύχομαι.. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼

Δημοσίευση

Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!

Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 

Δημοσίευση

@melitiniღ να κάνετε αυτό που νιώθετε και θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερο! Δεν έχει πρέπει και δεν πρέπει σε αυτα. Εμάς να φανταστείς μόνο μια φίλη μου ξερει ότι προσπαθούμε για παιδί και οι εργοδότες μου γιατί ήθελα να πάρω τις άδειες. 

Όλα να πάνε καλά! Θα είμαστε εδώ να διαβάζουμε τα νέα σου!  

@Sia A πώς πήγε ο υπέρηχος; 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημερα σε ολες! Ευχομαι καλη επιτυχια κοριτσι μου @melitiniღ . Καλυτερα να μην το πεις σε κανεναν. Κι εγω που το εχω πει νιωθω περιεργα. Ειδικα στη δουλεια αλλα μετανιωνω (το εκανα για να εχω μια διευκολυνση και για τις αδειες). Σκεφτομαι μεσα μου μηπως δεν επρεπε. Οτι γινει τωρα ας γινει. Ευχομαι να πιασουν και τα 2 εμβρυακια σου και σε 9 μηνες να εχεις τα μωρακια σου αγκαλια!!! Ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα και για την @Sia A . Καλη επιτυχια κοριτσιαα!

@Sia A πες μας τα νεα σου. Πως πηγε ο υπερηχος;;

@almira και @Kateriniw πως ειναι οι εγκυουλες της ομαδας;; 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες! Ευχομαι καλη επιτυχια κοριτσι μου @melitiniღ . Καλυτερα να μην το πεις σε κανεναν. Κι εγω που το εχω πει νιωθω περιεργα. Ειδικα στη δουλεια αλλα μετανιωνω (το εκανα για να εχω μια διευκολυνση και για τις αδειες). Σκεφτομαι μεσα μου μηπως δεν επρεπε. Οτι γινει τωρα ας γινει. Ευχομαι να πιασουν και τα 2 εμβρυακια σου και σε 9 μηνες να εχεις τα μωρακια σου αγκαλια!!! Ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα και για την @Sia A . Καλη επιτυχια κοριτσιαα!

Εγώ σήμερα νιώθω λιγότερο έγκυος από ποτέ! Σταμάτησε να με πονάει και το στήθος, που ουσιαστικά αυτό ήταν το μόνο σύμπτωμα που μου είχε μείνει. Αν δω τίποτα περίεργο ή με πιάσει καμιά παράνοια θα πάω για υπέρηχο νωρίτερα γιατί 25 είναι μακριά. Προς το παρόν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.

Πώς είσαι εσύ; Εντοπισες ωορρηξία;;

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλησπέρα σ όλη την παρέα ,μόλις τσακισα πιπεριές γεμιστές χαχαχαχαχ ,αν εξαιρέσεις τα χαζά ποναλακια όλα καλά ,άγχος για αύριο αλλά τουλάχιστον θα ξέρουμε πού οδεύουμε ,εσείς πώς είστε κοριτσαρες ???

Δημοσίευση

@almira χωρις να ξερω, τα συμπτωματα πανε και ερχονται απ οσα εχω διαβασει στο αλλο θεματακι του ιουνου. Σκεψου θετικα!!! Αν νιωσεις ανασφαλεια πηγαινε πιο νωρις στο γιατρο!! Γενικα εμπιστεψου το ενστικτο σου για να εισαι ησυχη! Υπομονη! Ολα καλα θα πανε! 🤞😇

@Kateriniw Αχ τελειες οι πιπεριες. Εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα και βαριεμαι με αυτη τη ζεστη. Αυριο θα δειτε το σπορακι!!! 🥰Πες μας πως θα παει αυριο.

Εγω δεν την βρηκα την ωορρηξια. 🥺 Δεν ξερω τι πεχτηκε αυτο το μηνα. 🫠 Απο τη ζεστη αλλαξε ο κυκλος;; Απο τα διαφορα θεματα που ηρθαν αυτο το μηνα επηρρεαστηκε ο κυκλος;; Δεν εχω ιδεα!! Θα περιμενω μεχρι τις 25 να δω αν ερθει. Αν καθυστερησει θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τι να κανω. Να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα που εγινε ετσι αυτος ο μηνας γιατι ουσιαστικα δεν προσπαθησαμε στοχευμενα. Οι επαφες εγιναν οποτε να ναι.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@almira χωρις να ξερω, τα συμπτωματα πανε και ερχονται απ οσα εχω διαβασει στο αλλο θεματακι του ιουνου. Σκεψου θετικα!!! Αν νιωσεις ανασφαλεια πηγαινε πιο νωρις στο γιατρο!! Γενικα εμπιστεψου το ενστικτο σου για να εισαι ησυχη! Υπομονη! Ολα καλα θα πανε! 🤞😇

@Kateriniw Αχ τελειες οι πιπεριες. Εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα και βαριεμαι με αυτη τη ζεστη. Αυριο θα δειτε το σπορακι!!! 🥰Πες μας πως θα παει αυριο.

Εγω δεν την βρηκα την ωορρηξια. 🥺 Δεν ξερω τι πεχτηκε αυτο το μηνα. 🫠 Απο τη ζεστη αλλαξε ο κυκλος;; Απο τα διαφορα θεματα που ηρθαν αυτο το μηνα επηρρεαστηκε ο κυκλος;; Δεν εχω ιδεα!! Θα περιμενω μεχρι τις 25 να δω αν ερθει. Αν καθυστερησει θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τι να κανω. Να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα που εγινε ετσι αυτος ο μηνας γιατι ουσιαστικα δεν προσπαθησαμε στοχευμενα. Οι επαφες εγιναν οποτε να ναι.

Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 

Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.

Δημοσίευση

Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).

045aced0-3911-4869-8111-e79e21a22474.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).

Άσε κάτω το κινητό και ποιασε τον άντρα σου 

Δημοσίευση
στις On 13/6/2025 at 6:10 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου! 

Όλα καλά!!! Και οι πρωινές εξετάσεις και ο μεσημεριανός υπέρηχος! 

Ξεκινάω αύριο πέρα από τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη. 

Πρώτα ο Θεός 19/06 ημέρα Πέμπτη 12:30 η ώρα δύο εμβρυάκια θα φωλιάσουν στην κοιλίτσα μου. Ο γιατρός συμφώνησε για τα δύο οπότε πάμε γερά..

Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου 😊😊 Με το καλό όλα να πάνε σούπερ αυτή τη φορά 🥰 αυτό για τους γονείς κ φίλους όπως νιώθεις να κάνεις δεν έχει σωστό κ λάθος!!!! Εμείς την προηγούμενη φορά δεν το είχαμε πει σε κανέναν λόγω φόβου από την πρώτη αποβολή ούτε γονείς ούτε τπτ κ το έμαθαν όταν απεβαλλα. Κ τώρα θα ήθελα το ίδιο αλλά δεν γίνεται γτ θα σταματήσω από τη δουλειά με την ετ οπότε το ξέρουν τα αφεντικά, γονείς κ 2-3 στενοί φίλοι που είναι σχετίζονται με τη δουλειά μου!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Μάλλον σε κόλλησα εγώ θετικό τεστ χωρίς συμπτώματα 😅 Βουρ για επαφές κ που ξέρει μπορεί να μην χρειαστεί να ξεκινήσετε εξωσωματική γτ το μυαλό σας έχει φύγει από τη φυσιολογική σύλληψη 😉

Έγραψα κ στο άλλο θεματακι @pennaki @almira όλα καλά με τον υπέρηχο περιμένω κάτι αιματολογικες τις έκανα χθες οπότε Δευτέρα μου είπαν θα έχω αποτελέσματα κ αν όλα πάνε καλά 20 με 23 θα κάνουμε ετ 🙏🙏🥰🥰

Δημοσίευση

@Sia A κοίτα εγώ αυτή τη φορά δεν είπα και δεν θα πω σε κανέναν τπτ. Θα πάμε θα ρθούμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Στη δουλειά δεν ξέρουν κάτι προς το παρόν, την προηγούμενη φορά πάλι δεν είπα και όταν χρειάστηκα αναρρωτική έγραψα μια δικαιολογία, όχι τον ακριβή λόγο. Αυτή τη φορά όμως αν όλα πάνε καλά και υπάρξει θετική χοριακή και δούμε στον υπέρηχο πως υπάρχει σάκος και προχωρεί η κύηση θα πάρω κατευθείαν επαπειλούμμενη και δεν με νοιάζει καθόλου να το μάθουν κι όλοι. Αρκεί να προχωράει η εγκυμοσύνη και να είναι όλα καλά.! Βέβαια θα κοιτάξω πρώτα να ανανεωθεί και η σύμβαση μου γιατί λίγει 10/07 αν θυμάμαι καλά. 

Άντε μαζί θα είμαστε στην ετ με λίγες μέρες διαφορά..  ετοιμάσου να ανοίξουμε καινούριο θεματάκι για τα μωράκια του μήνα.. που θα ρθουν και θα μείνουν αυτή τη φορά..!!! 🙏🏼🍼🌈

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A κοίτα εγώ αυτή τη φορά δεν είπα και δεν θα πω σε κανέναν τπτ. Θα πάμε θα ρθούμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Στη δουλειά δεν ξέρουν κάτι προς το παρόν, την προηγούμενη φορά πάλι δεν είπα και όταν χρειάστηκα αναρρωτική έγραψα μια δικαιολογία, όχι τον ακριβή λόγο. Αυτή τη φορά όμως αν όλα πάνε καλά και υπάρξει θετική χοριακή και δούμε στον υπέρηχο πως υπάρχει σάκος και προχωρεί η κύηση θα πάρω κατευθείαν επαπειλούμμενη και δεν με νοιάζει καθόλου να το μάθουν κι όλοι. Αρκεί να προχωράει η εγκυμοσύνη και να είναι όλα καλά.! Βέβαια θα κοιτάξω πρώτα να ανανεωθεί και η σύμβαση μου γιατί λίγει 10/07 αν θυμάμαι καλά. 

Άντε μαζί θα είμαστε στην ετ με λίγες μέρες διαφορά..  ετοιμάσου να ανοίξουμε καινούριο θεματάκι για τα μωράκια του μήνα.. που θα ρθουν και θα μείνουν αυτή τη φορά..!!! 🙏🏼🍼🌈

Κ καλά κάνεις!!! Εγώ ήδη τώρα που το έχω πει στους γονείς νιώθω την αγωνία τους δεν μου λένε κάτι αλλά το βλέπω στα μάτια τους.... Ο δε μπαμπας μου που είναι πολύ σκληρός σαν χαρακτήρας έχει κλάψει 3 φορές στη ζωή του, οι 2 ήταν για τις αποβολές μου κ όσο περνάει από το χέρι μου δεν θέλω να στεναχωριούνται είναι κ 60+ 😞😞 Τέλος πάντων ίσως να είναι για καλό αυτή τη φορά που το ξέρουν κάποια άτομα να μας φέρουν τύχη 😉

Για τη δουλειά επειδή είμαι σκυλί ξέρουν ότι όταν λείπω μέρες είναι για εγκυμοσύνη οπότε το πω δεν το πω θα το καταλάβουν όλοι ότι κ να γραφτεί στην αναρρωτική. Έχω πάει με στραμπουληγμενο κ δεμένο πόδι με πατεριτσες στη δουλειά 😅

Ναι αντέ μακάρι κορίτσι μου πρώτα εσύ κ μετά ακολουθώ κ εγώ 🥰

Δημοσίευση

Εγω νιωθω χαρα που θα ξερω τωρα ποτε θα ερθει η περιοδος!!! 😁 Βεβαιως θα εχουμε τις επαφες μας απο σημερα μεχρι Τριτη-Τεταρτη!!!! Γελασα πολυ ετσι οπως μου γραψατε κοριτσια!! 😆

Αν τυχει τωρα συλληψη, ΘΑΥΜΑ θα ναι!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Εγω νιωθω χαρα που θα ξερω τωρα ποτε θα ερθει η περιοδος!!! 😁 Βεβαιως θα εχουμε τις επαφες μας απο σημερα μεχρι Τριτη-Τεταρτη!!!! Γελασα πολυ ετσι οπως μου γραψατε κοριτσια!! 😆

Αν τυχει τωρα συλληψη, ΘΑΥΜΑ θα ναι!!

Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶

Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺

Δημοσίευση

Καλησπέρα Κορίτσια!!!!

Πως είστε οι εγκυουλες; @Kateriniw @almira ησυχάσατε καθόλου; 

@melitiniღ @Sia A αντε μαζι θα ξεκινήσετε Κορίτσια με το καλό!!!! Καλά κάνεις κορίτσι μου και δεν το λες πουθενά αφού έτσι νιώθεις..τίποτα δεν είναι παρεξηγησιμο όπως νιώθει κάθε μία.

Εγώ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν ότι θα ξεκινήσουμε διαδικασίες εξωσωματικής πέρα από την μαμά κ την αδερφή μου. Οι κολλητές μου δεν ξέρουν τίποτα ούτε για προσπάθειες δεν έχω αναφέρει κάτι δεν θέλω να με λυπηθουν δεν ξέρω πότε θα νιώσω έτοιμη να μιλήσω ενώ έχουμε πάρα πολύ δεμένη σχέση και τα λέμε όλα.

@pennaki μαζι είχαμε ωορηξια και εγώ χθες θετικό τεστ σήμερα αρνητικό ειχαμε επαφη αν κ δεν ελπίζω κ πολλά.. 

Μου έγινε μια μέρα νωρίτερα η ωορηξια και λογικά είναι να μου έρθει περίοδος 1 Ιουλίου άρα δεν ξέρω αν έχει προλάβει να βγει η απόφαση της επιτροπής.

Έχω μια ερώτηση Κορίτσια επιτροπή περνάμε στης 20 και μου είπαν από το κέντρο 20 του μηνος στέλνω τα χαρτιά όχι νωρίτερα ότι μετράνε την μέρα αποστολής όχι παραλαβής. Και εσείς έτσι κάνατε ή τα στείλατε νωρίτερα; 

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες κι απο εδω!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

@Ngsofia χθες δεν ηταν πολυ εντονο το θετικο. Το βραδυ αρχισε και επεφτε η ενταση. Σημερα ειναι αχνο τελειως (αρνητικο). Αρα υπολογιζω οτι το peak εγινε Σαββατο (που δεν εκανα κανενα τεστ). Κατα τυχη το πετυχα. Ειχαμε επαφη χθες, θα προσπαθησουμε σημερα και αυριο. Οτι γινει!! Υπολογιζω τωρα περιοδο 29-30/6 αλλιως 1/7. Καπου εκει γυρω. Μαζι θα ειμαστε στη διεγερση. 👊 🤞 ☺️ 

Δεν ξερω κοριτσι μου για την επιτροπη (εμεις παμε χωρις).

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!!!!

@melitiniღ @Sia A αντε μαζι θα ξεκινήσετε Κορίτσια με το καλό!!!! Καλά κάνεις κορίτσι μου και δεν το λες πουθενά αφού έτσι νιώθεις..τίποτα δεν είναι παρεξηγησιμο όπως νιώθει κάθε μία.

Εγώ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν ότι θα ξεκινήσουμε διαδικασίες εξωσωματικής πέρα από την μαμά κ την αδερφή μου. Οι κολλητές μου δεν ξέρουν τίποτα ούτε για προσπάθειες δεν έχω αναφέρει κάτι δεν θέλω να με λυπηθουν δεν ξέρω πότε θα νιώσω έτοιμη να μιλήσω ενώ έχουμε πάρα πολύ δεμένη σχέση και τα λέμε όλα.

@pennaki μαζι είχαμε ωορηξια και εγώ χθες θετικό τεστ σήμερα αρνητικό ειχαμε επαφη αν κ δεν ελπίζω κ πολλά.. 

Μου έγινε μια μέρα νωρίτερα η ωορηξια και λογικά είναι να μου έρθει περίοδος 1 Ιουλίου άρα δεν ξέρω αν έχει προλάβει να βγει η απόφαση της επιτροπής.

Έχω μια ερώτηση Κορίτσια επιτροπή περνάμε στης 20 και μου είπαν από το κέντρο 20 του μηνος στέλνω τα χαρτιά όχι νωρίτερα ότι μετράνε την μέρα αποστολής όχι παραλαβής. Και εσείς έτσι κάνατε ή τα στείλατε νωρίτερα; 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Βγήκαν κ οι εξετάσεις όλα καλά κ τώρα θα δούμε πότε θα μπω να την κάνω με το καλό έως την Δευτέρα🥰

Καλές επαφές κ σε εσένα μακάρι στο '90 να γίνει το θαύμα 🙏

Για την επιτροπή Θεσσαλονίκη περνάς αν θυμάμαι καλά. Λαμβάνουν την ημερομηνία αποστολής, αλλά καλό είναι να τα στείλεις 2-3 μέρες πριν γτ αν λείπει κάτι σε παίρνει η γραμματεία να στο ζητήσει πριν πάει ο φάκελος στην επιτροπή, στο λέω γτ σε μένα έγινε αυτό που σου αναφέρω. Εγώ περνούσα Δευτέρα κ τα έστειλα την προηγο΄ύμενη Πέμπτη!!! Με το καλό 😊

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!!!!

Γεια σας κορίτσια!! Εμένα με πονάνε πάλι τα βυζιά σήμερα (ζούλα και να τα ζουλίσεις χθες) οπότε μέσα στο κεφάλι μου όλα καλά. Παράνοια με λίγα λόγια!

Εγώ τα έστειλα μια μέρα πριν τα χαρτιά. Βασικά από το φερτίλια μου είπαν να το κάνω έτσι γιατί και καλά τα στέλνω από μακριά. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες κι απο εδω!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

@Ngsofia χθες δεν ηταν πολυ εντονο το θετικο. Το βραδυ αρχισε και επεφτε η ενταση. Σημερα ειναι αχνο τελειως (αρνητικο). Αρα υπολογιζω οτι το peak εγινε Σαββατο (που δεν εκανα κανενα τεστ). Κατα τυχη το πετυχα. Ειχαμε επαφη χθες, θα προσπαθησουμε σημερα και αυριο. Οτι γινει!! Υπολογιζω τωρα περιοδο 29-30/6 αλλιως 1/7. Καπου εκει γυρω. Μαζι θα ειμαστε στη διεγερση. 👊 🤞 ☺️ 

Δεν ξερω κοριτσι μου για την επιτροπη (εμεις παμε χωρις).

Nα δούμε ναι αν ολα ειναι καλα θα παω απο βδομαδα για υπέρηχο και προλάβω να ξεκινήσω στον επόμενο κύκλο θα είμαστε μαζί!!! Αλλά αμφιβάλω λίγο αν βγει τόσο γρήγορα η απόφαση της επιτροπής. Θα δούμε!!! Όλα για καλό!!!

@Sia A Αντε κοντεύουν οι μερούλες αφού είναι όλα καλά απο εξετάσεις στην αναμονή τώρα... Ναι Θεσσαλονίκη περνάω θα δω και εγώ μάλλον θα τα στείλω Πέμπτη βέβαια περιμένω να παραλάβω και κάτι εξετάσεις απο τον γιατρό.

@almira αυτα τα συμπτώματα μαλλον πανε και έρχονται όπως λένε τα κορίτσια είναι φυσιολογικό... εμένα από το Φερτιλια μου είπαν την ιδία μέρα τα στέλνεις αλλά και εγώ από μακριά είμαι οπότε λέω να τα στείλω νωρίτερα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Nα δούμε ναι αν ολα ειναι καλα θα παω απο βδομαδα για υπέρηχο και προλάβω να ξεκινήσω στον επόμενο κύκλο θα είμαστε μαζί!!! Αλλά αμφιβάλω λίγο αν βγει τόσο γρήγορα η απόφαση της επιτροπής. Θα δούμε!!! Όλα για καλό!!!

@Sia A Αντε κοντεύουν οι μερούλες αφού είναι όλα καλά απο εξετάσεις στην αναμονή τώρα... Ναι Θεσσαλονίκη περνάω θα δω και εγώ μάλλον θα τα στείλω Πέμπτη βέβαια περιμένω να παραλάβω και κάτι εξετάσεις απο τον γιατρό.

@almira αυτα τα συμπτώματα μαλλον πανε και έρχονται όπως λένε τα κορίτσια είναι φυσιολογικό... εμένα από το Φερτιλια μου είπαν την ιδία μέρα τα στέλνεις αλλά και εγώ από μακριά είμαι οπότε λέω να τα στείλω νωρίτερα.

΄Μάλλον, τι να πω; Είναι και για εμένα πρωτόγνωρα όλα... Θα μάθουμε μια και καλή σε δέκα μέρες στον υπέρηχο τι συμβαίνει! 

Ναι, μου κάνει εντύπωση που σε εμένα είπαν να τα στείλω νωρίτερα και σε εσένα όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...