Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η almira είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Πήγα το πρωί στο μικροβιολογικό. Μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο στις 3 να τους πω αν είναι έτοιμη να μου τη στείλουν. Είμαστε σκληρή επαρχία εδώ, οπότε λειτουργούμε με τελείως δικούς μας ρυθμούς και κανόνες!!🤣 

Καλημέρα κορίτσι μου..!!!
Χε χε χε περιμένουμε νέα σου λοιπόν.
Σκληρή επαρχία ακούω, αν επιτρέπετε από που είσαι εσύ;

• Απαντήσεις 210
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια, μόλις μου τη στείλανε, 215!! Θα πάρω τηλέφωνο και τον γιατρό το απόγευμα. 

@melitiniღ Χαλκιδική. Μη βλέπετε το καλοκαίρι που γίνεται χαμός, τον χειμώνα τα πράγματα αγριευουν, εμείς και τα τσακάλια είμαστε! 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κορίτσια, μόλις μου τη στείλανε, 215!! Θα πάρω τηλέφωνο και τον γιατρό το απόγευμα. 

@melitiniღ Χαλκιδική. Μη βλέπετε το καλοκαίρι που γίνεται χαμός, τον χειμώνα τα πράγματα αγριευουν, εμείς και τα τσακάλια είμαστε! 🤣

Αχ μπραβοοο!!! Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Μια τελειομηνη κυηση σου ευχομαι!!! 😍🥰

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Αχ μπραβοοο!!! Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Μια τελειομηνη κυηση σου ευχομαι!!! 😍🥰

Σε ευχαριστώ πολύ!! 🥰 Με το καλό να ξεκινήσεις και εσύ σιγά σιγά!!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η almira είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 😊 Αν κ το ήξερες από χθες, πλέον κ με τη βούλα έγκυος!!! Καλή κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ μπορεί να έχεις κ διδυμάκια, εγώ με πρώτη χοριακ΄ή 261 κ ήταν 2 😉 Όλα να πάνε κατ' ευχήν 🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Έλα ρε κορίτσι!!!!!! Μπράβο!!!!! Τι ωραία χοριακη είναι αυτη!!!!! Συγχαρητήρια με το καλό να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!Λες να είναι δίδυμα;;; Δύο δεν βάλατε;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μουυυυυ!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 😊 Αν κ το ήξερες από χθες, πλέον κ με τη βούλα έγκυος!!! Καλή κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ μπορεί να έχεις κ διδυμάκια, εγώ με πρώτη χοριακ΄ή 261 κ ήταν 2 😉 Όλα να πάνε κατ' ευχήν 🙏🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Έλα ρε κορίτσι!!!!!! Μπράβο!!!!! Τι ωραία χοριακη είναι αυτη!!!!! Συγχαρητήρια με το καλό να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!Λες να είναι δίδυμα;;; Δύο δεν βάλατε;

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μουυυυυ!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🥰

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!❤️ μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας και σε λίγο καιρό να έχουμε τα μωράκια μας να τα χαιρόμαστε!! 

@Ngsofia δύο βάλαμε ναι! Τώρα βέβαια το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο και να δο΄ύμε αν όντως υπάρχει εκεί μέσα κάτι! Μου λέει και ο άντρας μου σήμερα σε κάθε φάση που περνάμε βρίσκω κάτι καινούριο να αγχωθώ. 

Μίλησα και με τον γιατρό, μου είπε ότι είναι πολύ καλό το νούμερο και να πάω στο ιατρείο στις 10 του μήνα. Μου είπε δεν χρειάζεται να επαναλάβω χοριακή. τι λέτε εσείς κορίτσια;; διαβάζω ότι όλοι οι γιατροί ζητάνε επανάληψη.

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η almira είπε:

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!❤️ μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας και σε λίγο καιρό να έχουμε τα μωράκια μας να τα χαιρόμαστε!! 

@Ngsofia δύο βάλαμε ναι! Τώρα βέβαια το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο και να δο΄ύμε αν όντως υπάρχει εκεί μέσα κάτι! Μου λέει και ο άντρας μου σήμερα σε κάθε φάση που περνάμε βρίσκω κάτι καινούριο να αγχωθώ. 

Μίλησα και με τον γιατρό, μου είπε ότι είναι πολύ καλό το νούμερο και να πάω στο ιατρείο στις 10 του μήνα. Μου είπε δεν χρειάζεται να επαναλάβω χοριακή. τι λέτε εσείς κορίτσια;; διαβάζω ότι όλοι οι γιατροί ζητάνε επανάληψη.

Μακάρι αυτό το καλοκαίρι να μας βρει ολες με μωράκια στην κοιλιά 🥰 Παρολο που είναι υψηλή η χοριακη σου εγώ θα έκανα κ μια δεύτερη για να δω ότι διπλασιαζετε κ οι γιατροί ως συνήθως ζητάνε 2 χοριακες για σίγουρια!!! Τώρα αν δεν θες ακολουθείς αυτά που σου είπε ο γιατρός!!! 

Δημοσίευση

@almira συγχαρητήρια κορίτσι μου.!!! Πάρα πολύ ωραία τα νέα σου και πολύ καλό και το νούμερο της χοριακής σου. Όλα να πάνε κατ' ευχήν μέχρι το τέλος!!!! 

Η αλήθεια είναι ότι εμένα ο γιατρός στην πρώτη ετ μου έβαλε να κάνω χοριακή τρις φορές ανα δύο μέρες για να δούμε αν ανεβαίνει.. αλλά κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του τρόπο.. οπότε κάνεις ότι σου πει ή ότι κρίνεις κι εσύ.. αν θέλεις όπως σου είπαν και τα κορίτσια μπορείς να κάνεις και άλλη μια από μόνη σου προληπτικά για κα δεις αν ανεβαίνει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά κοριτσάκι μου εσύ;;; Αααα μόνιμα!! 2 εσώρουχα τη μέρα σίγουρα θα τα αλλάξω!! Ούτε ξάπλα ούτε τίποτα!! Απλά δεν άφηνε επαφές. Θα στο ξανά πω όμως ξεκουράσου γιατί εγώ 4-6 δεν είχα τίποτα κ το ξεφτίλισα από βόλτες κ στη β επιπέδου ο τράχηλος είχε κοντύνει πάρα πολύ λόγω του βάρους των δίδυμων κ χρειάστηκα επειγόντως περίδεση. Από κει κ πέρα την έβγαλα καθιστή στον καναπέ χωρίς δουλειές χωρίς τίποτα κ άντε καμμία βόλτα μέχρι την αυλή. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι ξεκάθαρα πιο εύκολη από τα δίδυμα δεν το συζητώ!!! Μάλλον αγοράκι. Την Πέμπτη που έχω γιατρό πιστεύω θα δούμε σίγουρα το φύλο. 
    • Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!!!! Ναι η αλήθεια είναι έπεσε ησυχία στο θεματάκι και όντως μείναμε λίγες στην προσπάθεια... Με το καλό να προχωράνε οι εγκυμοσύνες σας κορίτσια βήμα βήμα όλα κατ ευχήν!!! Μακάρι να ακολουθήσουμε σύντομα όσες ακόμη προσπαθούμε. Εγώ προσπαθώ ακομη αλλά και ετοιμάζομαι για εξωσωματική μέσα στο καλοκαίρι λογικά...
    • @Katerinioo μου μην απελπιζεσαι, οι δυο φιλες μ που γεννησαν φυσιολογικα ειχαν παααρα πολλα ραμματα γιατι βγηκε δυσκολα το μωρο και δυστυχως ταλαιπωρηθηκαν αρκετο καιρο ομως πανω στο μηνα η διαφορα ηταν αισθητη. Η αναρρωση πηγαινε καλα αλλα οι οδιες ενιωθαν δυσφορια και δεν μπορουσαν να καθισουν. Χρησιμοποιουσαν τις πανες που ειναι σαν βρακι και οχι εσωρουχο για να καταλαβεις. Αρα ειναι φυσιολογικο αυτο π νιωθεις. Ειναι και η εξαντληση των πρωτων ημερων ειδικα για εσας π εχετε κι αλλο παιδακι. Λιγη υπομονη ειμαστε φτιαγμενες να προσαρμοζομαστε σε αυτα. @Diwni συμφωνω για το σωμα.  Εγω τοσες ωρες σπιτι με οτι να ναι ρουχα και μπιφτεκι το μαλλι μοιαζω λες και κανω παρωδια στο youtube. Και θα συμφωνησω για το καροτσι προκαλει σοβαρο νανουρισμα οπως και ο μαρσιπος στην περιπτωση μας🤣
    • Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; Κι εγώ είχα υγρά πολλά σε όλες τις εγκυμοσύνες(καλά πλέον έχω ΚΑΙ ακράτεια 🤣) και φορούσα σερβιετακια αλλιώς έπρεπε να αλλάζω εσώρουχο κάθε μία ώρα.... Το ξέρω είναι ενοχλητικό να φοράς συνέχεια σερβιετακι αλλά θα σε σώσει.
    • Αααα αλήθεια;;;είχες κι εσύ ε;;;σε ευχαριστώ για την απάντηση... Εσύ τι έκανες σε είχαν ξάπλα;η απλά δε σήκωνες βάρη; Τι κάνει τωρα το μικρό μπεμπακι;;;;ακόμα δεν είδατε φύλο είδα Ε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...