Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η terry1986 είπε:

Καλησπέρα! Κοιτα στην περιπτωση της αζωοσπερμιας συζηταμε πως δεν υπαρχει καν σπερμα! Δηλαδη ειναι ακραιο αυτο που σας ειπαν σαν παραδειγμα! Κ η δουλεια του φορτηγατζη απλα μπορει να εκανε χειροτερη μια υφισταμενη προβληματικη κατασταση..ωστόσο τα σπερμοδιαγραμματα θα πρέπει να γινονται σε εξειδικευμενα κεντρα και οχι σε μικροβιολογικα εργαστηρια..ειναι κατι που δυστυχως ολες οι κοπελες που έχουμε εμπλακει στο κομματι της εξωσωματικής λογω ανδρικου παραγοντα το γνωριζουμε..τα αποτελεσματα εχουν τρελες αποκλίσεις.. σιγουρα ο εξειδικευμένος γιατρος θα σας καθοδηγησει να κανει ο συντροφος τις εξειδικευμένες εξετασεις που θα κρινει και ισως να βρειτε την αιτια απο την οποια προηλθε οπως και να δειτε εαν υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης.. δεν θελω να σε αποθαρρυνω πραγματικα αλλα με βαση το αποτελεσμα που πηρατε η εξωσωματικη μαλλον θα ειναι μονοδρομος! Καλη επιτυχια& μακαρι τα αποτελεσματα σας να μας διαψευσουν! ❤️

Καλά στους ορχεις να υπαρχουν τουλάχιστον σπερματοζωαρια μετα βλεπουμε τι θα κάνουμε.

• Απαντήσεις 179
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sandyb είπε:

Συμφωνώ σε όλα μαζί σου πραγματικά.. δεν είναι τόσο απλό θέμα το πρόβλημα στο σπέρμα όσο γενικά το παρουσιαζουν.. πόσες φορές έχω ακούσει αυτό το πράγμα με τις βιταμίνες  έλεος.. Να ρωτήσω όμως λίγο κ γω κάτι? Τι είναι η κρυπτοαζωοσπερμια? Πρώτη φορά το ακούω. 

Υπαρχουν σπερματοζωαρια ελάχιστα απ οτι καταλαβα αλλα δεν βγαίνουν στο σπερμα του.Δεν ξερω ποια ειναι η αιτία Ριναι υπο διερεύνηση, εχει μια μικρή κιρσοκηλη αλλα δν ξερω κατα ποσο εμποδιζει

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Υπαρχουν σπερματοζωαρια ελάχιστα απ οτι καταλαβα αλλα δεν βγαίνουν στο σπερμα του.Δεν ξερω ποια ειναι η αιτία Ριναι υπο διερεύνηση, εχει μια μικρή κιρσοκηλη αλλα δν ξερω κατα ποσο εμποδιζει

Κορίτσι μου η κιρσοκήλη ειδικά αν είναι μικρή και δεν έχει ενοχλήσεις κλπ δεν προκαλεί κάτι τέτοιο. Και ο δικός μου έχει κιρσοκήλη. Εγώ μόνο από όσα έχω διαβάσει σχετικά με αυτό, καταλαβαίνω  ότι ευθύνεται κάτι άλλο που θα βρεθεί τώρα με αφορμή την κρυπτοαζωοσπερμία. Από τη στιγμή που θα σας παρακολουθήσει εξειδικευμένος γιατρός θα κάνει και τις αντίστοιχες εξειδικευμένες εξετάσεις ο σύντροφος σου σίγουρα θα βρεθεί το πρόβλημα. Κι από κει και πέρα θα σας συμβουλεύσουν και πως να κινηθείτε. 

Δημοσίευση

@Sia A εγω τις ειχα σε ενα ντουλαπι στο μπανιο. Σκιερα ηταν οποτε δεν ειχα θεμα, μην αγχωνεσαι!

@Lilaki93 για την υπερδιεγερση μην αγχωνεσαι οπως σου ειπαν ειναι ελεγχομενα πλεον ολα αυτα. Εγω με πολυ υψηλη αμη ειχα 35 ωαρια στη διεγερση και ολα πηγαν καλα δεν επαθα τιποτα. Τωρα για τα υπολοιπα θα συμφωνησω οτι μπαρουφες σου ειπαν. Εμεις πχ που ειχαμε μετριου βαθμου θεμα με το σπερμα με τις βιταμινες δεν ειδαμε ιδιαιτερη διαφορα και ο αλλος ξαφνικα απο το 0 απεκτησε σπερμα ικανο να πετυχει φυσικη συλληψη; να μας πει ποιες βιταμινες θαυματουργες πηρε να λυσουμε τα θεματα μας!! Με το καλο το ραντεβου σας.

@almira κι εγω το παγακι θα σου συστηνα. Μου εκανε και μενα μελανιες την εκανα καθε φορα σε διαφορετικο σημειο, μονο κοιλια δοκιμασα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@Sia A εγω τις ειχα σε ενα ντουλαπι στο μπανιο. Σκιερα ηταν οποτε δεν ειχα θεμα, μην αγχωνεσαι!

@Lilaki93 για την υπερδιεγερση μην αγχωνεσαι οπως σου ειπαν ειναι ελεγχομενα πλεον ολα αυτα. Εγω με πολυ υψηλη αμη ειχα 35 ωαρια στη διεγερση και ολα πηγαν καλα δεν επαθα τιποτα. Τωρα για τα υπολοιπα θα συμφωνησω οτι μπαρουφες σου ειπαν. Εμεις πχ που ειχαμε μετριου βαθμου θεμα με το σπερμα με τις βιταμινες δεν ειδαμε ιδιαιτερη διαφορα και ο αλλος ξαφνικα απο το 0 απεκτησε σπερμα ικανο να πετυχει φυσικη συλληψη; να μας πει ποιες βιταμινες θαυματουργες πηρε να λυσουμε τα θεματα μας!! Με το καλο το ραντεβου σας.

@almira κι εγω το παγακι θα σου συστηνα. Μου εκανε και μενα μελανιες την εκανα καθε φορα σε διαφορετικο σημειο, μονο κοιλια δοκιμασα.

Εμμ ναι ειπες ποιες βιταμίνες πηρε, MFS advanced, τώρα τι να σ πω.Παντως ετσι του ειπε, ψέματα να ειπε τι να πω μπορει...Κοντός ψαλμος αύριο ειναι.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Α νόμιζα ότι όταν υπάρχουν σπερματοζωάρια αλλά δεν βγαίνουν στο δείγμα είναι η αποφρακτική αζωοσπερμια. Δεν το είχα ξανά ακούσει αυτο όταν ψαχνομασταν τότε εμείς γι'αυτό απόρησα. Να τα ξέρω σιγά σιγά σε λιγο που θα ξανά αρχίσουμε να κανουμε εξετάσεις κ ποιος ξέρει τι μας περιμένει πάλι Παναγία μου!!!

Εύχομαι να βρειτε την άκρη και να πάνε όλα καλά.. όλες γινόμαστε μανουλες, δεν έχει σημασία ο τρόπος απλά πορευόμαστε με τα δεδομένα που έχουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Α νόμιζα ότι όταν υπάρχουν σπερματοζωάρια αλλά δεν βγαίνουν στο δείγμα είναι η αποφρακτική αζωοσπερμια. Δεν το είχα ξανά ακούσει αυτο όταν ψαχνομασταν τότε εμείς γι'αυτό απόρησα. Να τα ξέρω σιγά σιγά σε λιγο που θα ξανά αρχίσουμε να κανουμε εξετάσεις κ ποιος ξέρει τι μας περιμένει πάλι Παναγία μου!!!

Εύχομαι να βρειτε την άκρη και να πάνε όλα καλά.. όλες γινόμαστε μανουλες, δεν έχει σημασία ο τρόπος απλά πορευόμαστε με τα δεδομένα που έχουμε..

Κατι τέτοιο δεν εχω καταλάβει, θα δούμε τι θα του πει ο ανδρολογος που εξειδικευειται σε τέτοιες περιπτωσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Καλημέρα!

Όχι καλά έχεις καταλάβει. Όταν υπάρχουν σπερματοζωάρια στους όρχεις αλλά δεν βγαίνουν στην εκσπερμάτιση μιλάμε για αποφρακτική αζωοσπερμια.

Κρυπτοαζωοσπερμια είναι όταν εκ πρώτης όψεως το δείγμα φαίνεται να μην έχει σπερματοζωάρια (αζωοσπερμια) αλλά ύστερα από ειδική επεξεργασία (φυγοκέντριση με υαλουρονικο [όχι αυτό που βάζουμε στο δέρμα, ειδικό υλικό που χρησιμοποιούν τα κέντρα εξωσωματικής συνήθως για να γίνει η τεχνική γονιμοποίησης picsi, για κατάψυξη σπέρματος κ.α.]) ανευρίσκονται μερικές δεκάδες σπερματοζωάρια/ο.π. πχ ή ένας πολύ πολύ μικρός αριθμός σπερματοζωαρίων που δεν θα φαινόντουσαν στην απλή εξέταση του σπερμοδιαγραμματος με γυμνό μάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Καλημέρα!

Όχι καλά έχεις καταλάβει. Όταν υπάρχουν σπερματοζωάρια στους όρχεις αλλά δεν βγαίνουν στην εκσπερμάτιση μιλάμε για αποφρακτική αζωοσπερμια.

Κρυπτοαζωοσπερμια είναι όταν εκ πρώτης όψεως το δείγμα φαίνεται να μην έχει σπερματοζωάρια (αζωοσπερμια) αλλά ύστερα από ειδική επεξεργασία (φυγοκέντριση με υαλουρονικο [όχι αυτό που βάζουμε στο δέρμα, ειδικό υλικό που χρησιμοποιούν τα κέντρα εξωσωματικής συνήθως για να γίνει η τεχνική γονιμοποίησης picsi, για κατάψυξη σπέρματος κ.α.]) ανευρίσκονται μερικές δεκάδες σπερματοζωάρια/ο.π. πχ ή ένας πολύ πολύ μικρός αριθμός σπερματοζωαρίων που δεν θα φαινόντουσαν στην απλή εξέταση του σπερμοδιαγραμματος με γυμνό μάτι.

Ενα ή δυο σπερματοζωαρια του βρήκαν, κρυπτοζωοσπςρμια εγραφε το χαρτί.Ας εχει στους ορχεις του μπας και ειναι της πρόλοπης και εμτα θα τ αξιοποιησουμε τι να κανουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι εμένα δεν έχει αζωοσπερμία, εμένα ΄έχει ολιγοασθενοσπερμία. Παράγει δηλαδή σπερματοζωάρια αλλά δεν είναι επαρκείς ο αριθμός και η κινητικότητα για να μπορέσει να γίνει εφικτή φυσική σύλληψη. Με εξωσωματική όμως μπορείς μια χαρά, κανονικά, μπορούν με επεξεργασία του σπέρματος και τη μέθοδο της μικρογονιμοποίησης να επιτευχθεί εγκυμοσύνη. Εγώ να φανταστείς είχα πολύ καλή ανταπόκριση στην ωοληψία, μου πήραν πάρα πολλά ωάρια και είχα πολύ καλό αποτέλεσμα βλαστοκύστεων 5ης ημέρας. Από κει και πέρα είναι θέμα τύχης αν προχωρήσει η εγκυμοσύνη ή όχι, κάτι που συμβαίνει και στη φυσική σύλληψη.
Στη δική σας περίπτωση τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αν δηλαδή δεν υπάρχουν σπερματοζωάρια στο σπέρμα αναγκαστικά πάμε με βιοψία όρχεων και εκεί υπάρχει πιθανότητα να βρουν σπερματοζωάρια αλλά μπορεί και όχι, έτσι πολλές περιπτώσεις καταλήγουν με δότη σπέρματος. Σημασία έχει τι θέλει το ζευγάρι, αν δηλαδή επιθυμεί να κάνει παιδάκι ασχέτως γενετικού υλικού. Για μένα το γενετικό υλικό δεν παίζει κανένα ρόλο απολύτως, για μένα παίζει ρόλο το αποτέλεσμα. Ότι το παιδί το γεννάς και το μεγαλώνεις εσύ και είναι δικό σου, είτε είναι με δικό σου γενετικό υλικό, είτε όχι.
Στη δική μας περίπτωση ο σύζυγος δεν μπορούσε να δεχτεί με τπτ το ενδεχόμενο της εξωσωματικής. Δεν μπορούσε να δεχθεί ότι είναι στην ουσία "ανίκανος" να κάνει παιδί. Αλλά... του εξηγήθηκα.. γιατί εμείς το μάθαμε όλο αυτό όντας ήδη παντρεμένοι.. ή θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για παιδί ή θα χωρίσουμε.. εγώ όταν ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνω μανούλα μέσω της επιστήμης και εσύ μου στερείς και αυτό σε αφήνω εδώ και τώρα, αλλά αν προσπαθήσουμε, εξαντλήσουμε κάθε ενδεχόμενο και δεν έρθει, προχωράμε μαζί παρακάτω.. απλά το προσπαθήσαμε και δεν μας βγήκε.. δεν δέχομαι όμως το να μην το προσπαθήσουμε.
Εύχομαι και σε σας να βρεθεί γρήγορα μία λύση και να μην δυσκολευτείτε περισσότερο.

Κορίτσι δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό, δεν μου έχει τύχει, αλλά όλο και θα υπάρχει κάποια λύση, δεν μπορεί. Ίσως σε κάποιο ντουλάπι χαμηλά μέσα σε κάποιο κουτί από φελιζόλ.. 🤔

στις πριν 18 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσι μου βαλτα σε ντουλαπι χαμηλο, μεσα μεσα, να μην το βλεπει ο ηλιος. Κι εγω μενω στον τελευταιο οροφο και εχει ζεστη τωρα το καλοκαιρι, οποτε τα εβαλα σε ενα τετοιο σημειο.

στις πριν 15 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Τις βαζεις σε σκιερο μερος που δε χτυπαει φως (καποιο ντουλαπι)! Μπορεις να ρωτησεις και στο φαρμακειο για σιγουρια αλλα αυτο γνωριζω! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια θα ρωτήσω κ στο φαρμακείο γιατί πραγματικά το καλοκα΄ίρι βράζει το σπίτι με κλειστό κλιματιστικό!!! Μη μας χαλάσουν τα πολύτιμα φάρμακα μας😉

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

καλημέρα! το δοκίμασα το παγάκι, αλλά την έκανα πάλι τη μελανιά μου! 😁Θα το δοκιμάσω και σήμερα, μπας και!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@almiraΚορίτσι μου εσύ πως είσαι? Δουλεύεις ή ξεκουράζεσαι στο σπίτι?

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! 😊Δουλεύω κανονικά. Κάνω γραφειακή δουλειά, έχω καλό εργασιακό περιβάλλον, οπότε δεν με πειράζει, ξεχνιέμαι κιόλας κάπως. Προχθές και σήμερα έχω κάτι κράμπες και τσιμπηματάκια που μου θυμίζουν περίοδο, αλλά προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι. Εσύ όλα καλά;;

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η almira είπε:

καλημέρα! το δοκίμασα το παγάκι, αλλά την έκανα πάλι τη μελανιά μου! 😁Θα το δοκιμάσω και σήμερα, μπας και!

https://www.tofarmakeiomou.gr/el-gr/pharmalead/farmakeio-protes-vohtheies-melanies/arnica-kids-stick-15gr

δες λίγο και αυτό.. είναι παιδικό και είναι για μελανιές.. μπορεί να κάνει καλή δουλειά. Δεν ξέρω αν κάποια κοπέλα το έχει χρησιμοποιήσει για να μας πει σίγουρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! 😊Δουλεύω κανονικά. Κάνω γραφειακή δουλειά, έχω καλό εργασιακό περιβάλλον, οπότε δεν με πειράζει, ξεχνιέμαι κιόλας κάπως. Προχθές και σήμερα έχω κάτι κράμπες και τσιμπηματάκια που μου θυμίζουν περίοδο, αλλά προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι. Εσύ όλα καλά;;

Καλά κάνεις κορίτσι μου κ δουλεύεις αφού δεν είναι κ κάποια βαριά δουλειά ξεχνιέσαι 😊 Είναι απολύτως φυσιολογικά κ τα τσιμπήματα κ όλα!!! Είμαι πολύ καλύτερα σωματικά έχω ξεπρηστεί εντελώς κ περιμένω να δω πότε θα μου έρθει περίοδος να δω ότι λειτουργεί σωστά το σύστημα για να μπούμε σε μια σειρά 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

Αλουμινονερο μετά την ένεση ή αρνικα που σου έγραψε και η άλλη κοπέλα, από το φαρμακείο. Δεν εμποδίζουν τη δημιουργία των μελανιών απλά φεύγουν πιο γρήγορα υποτίθεται.. εμένα τίποτα δεν μου έκαναν.. τον αέρα της ένεσης είναι σημαντικό να μην το βγάζεις! Κάνεις την ένεση και βάζεις και τον αέρα μέσα.. έτσι είχα λιγότερες μελανιές μόνο.. το γράφει και στις οδηγίες! και βοηθάει να τη κάνεις σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά..

Υπομονή.. το πρώτο 3μηνο είναι το πιο δύσκολο 🤞🙏 με το καλό εύχομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@Zaxaroulamak αρκετα ωαρια ειχες. Ποση ΑΜΗ εχεις αν επιτρεπεται;

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Αλουμινονερο μετά την ένεση ή αρνικα που σου έγραψε και η άλλη κοπέλα, από το φαρμακείο. Δεν εμποδίζουν τη δημιουργία των μελανιών απλά φεύγουν πιο γρήγορα υποτίθεται.. εμένα τίποτα δεν μου έκαναν.. τον αέρα της ένεσης είναι σημαντικό να μην το βγάζεις! Κάνεις την ένεση και βάζεις και τον αέρα μέσα.. έτσι είχα λιγότερες μελανιές μόνο.. το γράφει και στις οδηγίες! και βοηθάει να τη κάνεις σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά..

Υπομονή.. το πρώτο 3μηνο είναι το πιο δύσκολο 🤞🙏 με το καλό εύχομαι!

@Kiddo η αρνικα ειναι τζελ;; με ενδιαφερει κι εμενα, γιατι ειμαι στη διεγερση. Μελανιαζω κι ευκολα (το ειχα δει οταν εκανα την ovitrelle).

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η almira είπε:

Εγω θα ευχηθω μια θετικη χοριακη!! Ποτε ειναι να κανεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@Kiddo η αρνικα ειναι τζελ;; με ενδιαφερει κι εμενα, γιατι ειμαι στη διεγερση. Μελανιαζω κι ευκολα (το ειχα δει οταν εκανα την ovitrelle).

Όχι κρέμα είναι.. το απλώνεις στο σημείο της μελανιας και φεύγει πιο γρήγορα υποτίθεται.. το αλουμινονερο έκανε καλύτερη δουλίτσα μεν και ποίο φθηνό αλλά μη φανταστείς..

Με το καλό!!

Δημοσίευση

@melitiniღ και @Kiddo θα τα δοκιμάσω και αυτά, θα πάω το απόγευμα στο φαρμακείο. Ευχαριστώ! βρε ας μείνω όντως έγκυος και χαλάλι οι μελανιές!

@Sia Aμε το καλό κοπέλα μου! θα περιμένουμε νέα σου!!

@pennakiΠαρασκευή!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@pennaki η Arnica είναι πολύ καλή κρέμα, τη βάζουν και στα παιδιά, κι εγώ που μελανιαζω από τα όργανα στο γυμναστήριο τη χρησιμοποιώ !!

Καλη επιτυχία σε όλες κορίτσια μου…

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες σας και καλή δύναμη στο ταξίδι μας.. Μετά το καλοκαίρι θα ξεκινήσω κι εγώ τις διαδικασίες για εξωσωματική. Είναι κάποια που έκανε μόνη της την αίτηση για το ραντεβού με την επιτροπή του ΕΟΠΥ εννοώ χωρίς να μεσολαβήσει κάποιο κέντρο. Γιατί θέλω να κλείσω ραντεβού αλλά δεν ξέρω ακόμη που θα την κάνω. Ακούω και γνώμες για κέντρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 βλεπω τ ξενυχταμε όλες χαχα. Και γω την καταλαβαίνω τη διαφορά στο βαρος. Μεχρι κ η μεγαλη μου μ ειπε καλε αυτο μεγαλωσε. Τηβ καταλαβαίνω και στα χέρια αλλα κ φαινεται. Βέβαια παλι ειναι πολυ μικρη αλλα οκ. 
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκάλως την! Κανατε κ τον υπερηχο, πάει κι αυτο! Μια χαρά ειναι τ βαρος της σουπερ. Εμεις αύριο γινεται 15 ημερών. 2 εβδομάδων μωρο. Και μενα έχει τωρα μερικά απόγευματα π θηλάζει συνέχεια..πιστεύω ότι μεγαλώνει και θέλει να αυξήσει την παραγωγή. Αχ κ μενα ο άντρας μ γυρναει δουλειά απο Δευτέρα. Καλα ειμασταβ ολοι στο σπίτι. Δουλεύει κ με βαρδιες. Το θέμα ειναι τ πήγαινε έλα των παιδιών σε σχολείο κ δραστηριότητες μέχρι να αρχίσω να βγαινω με τ μωρο. Πιστεύω όμως θα την βρούμε την άκρη. Άλλωστε μετα 2 βδομαδες μένουν μονο για τ σχολειο.
    • Γεια σας κοριτσια μου γλυκα ειστε καλα; @ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια νεα ολες οι εξετασουλες σας ηταν πολυ καλες. Εμεις ακομα δεν εχουμε κανει καποια εξεταση, ειπαμε να κλεισουμε ραντεβου αφου σαραντισουμε. Να τα χιλιασετε παντα με υγεια, πώς περασε ετσι ενας μηνας σαν νερο!!! Στο μεταξυ νομιζω εσυ το ειχες πει και το διαβασα και καπου οτι τα πιο μικρα μωρακια πεινανε και τρωνε αβερτα. Ετσι κι ο δικος μου ειναι σοβαρος φαγανας ολο πειναει. Εκανε και μαγουληθρες και προγουλακι και τα μπουτακια του εγιναν πιο τροφαντα. Εσεις καταλαβαινετε τη διαφορα στο βαρος η μονο εγω νιωθω οτι εχει αλλαξει εξωτερικα το μωρο;;🤣🤣
    • Καλά εξαρτάται τι προτεινουν και σε καθε ηλικία και προβλημα να φανταστω αναλογωε των ορμονων και της αμη ετσι?
    • Γενικά τα φάρμακα της εξωσωματικής θεωρούνται ασφαλή γτ ουσιαστικά υπάρχουν στον οργανισμό μας απλά τα παίρνουμε σε πιο μεγάλες δόσεις, δεν είναι κάτι ξένο κ ειναι πολύ συντομο το διάστημα που τα παίρνουμε για την διέγερση. Βέβαια όπως όλα τα φάρμακα μπορεί να έχουν παρενέργειες αλλά αυτό είναι θέμα οργανισμού πχ ακόμη κ στον ντεπον αν διαβάσεις έχει παρενέργειες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...