Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Θέλω να ξεκινήσω τις gonal f 900. 
μου είπαν ότι κάποιες κοπέλες δεν τις θέλουν και ίσως τις χαρίζουν. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα από εδώ; 
Είμαι στην αρχή της διαδικασίας και ελπίζω να πάνε όλα καλά. 
μια εκτιμούσα την απάντηση σας μέλλουσες μανούλες 🤗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• καλημέρα κορίτσια. Χθες με έπιασε τοσο πόνος που λεω παει γεννάω. Σηκωθηκα εφτιαξα  πράγματα  και τελικά μετά ηρέμησα. Εφτιαξα και τα μαλλιά μου, 2 το βράδυ 😂
    • Μια μια μετράω τις μέρες να κλείσω το πρώτο 3μηνο να ηρεμήσω ! Από Αθήνα είμαι αλλά μετακόμισα στην πόλη του άντρα μου στον Έβρο ! 
    • Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!Πως ειστε;Εγω πηγα για τις αιματολογικες θα εχω τα αππτελεσματα αυριο ελπιζω να ειναι ολα καλα κ να μην χρειαστω καποιο εξτρα συμπληρωμα απο τωρα (εχω στιγμα και αναιμια).Οι ζαλαδες κ.λπ σημερα εχουν υποχωρισει αρκετα κ επειδη προφανως κ με τριγυριζει ενας μαζοχισμος αυτο με αγχωνει λιγο😏
    • @Iris9 καλημερα!!Πωω κ μολις θα επαιρνα την μαια να ρωτησω..οδοντιατρο παμε;;εχω απο χθες μια ενοχληση σε ενα παλιο σφραγισμα το οποιο μαλλον θελει αντικατασταση και δεν παιζει να την παλεψω να μην το φτιαξω!Θα ρωτησω κ τον γιατρο αλλα τωρα δεν θα τον αφησω να μου πει οχι😸 Οσο για τα συμπτωματα αφου ειναι τοσο εντονα μηπως να ρωτησεις εαν κανει να παρεις κατι ή εαν καποιο ροφημα βοηθαει;
    • @Bebe.lina καλωσηρθες στην ομαδα μας ,να σου ζησει το κοριτσακι σου και με το καλο να υποδεχτειτε το νεο μωρακι στην οικογενεια😊 σσ καταλαβαινω αλλα μια βδομαδουλα ειναι θα περασει😃 εγω απο συμπτωματα τα ιδια με εσενα αλλα με το που φαω την πρωτη μπουκια μετα τρωω λες κ εχω να φαω μερες..🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...