Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Είμαι καινούρια εδώ! Προσπαθούμε περίπου ένα χρόνο με τον άντρα μου. Έμεινα έγκυος στους 4 μήνες αλλά δυστυχώς απέβαλλα. Προσπαθήσαμε 8 μήνες αλλά τίποτα και αρχίσαμε να ψαχνόμαστε γιατί είμαι 35. Έχω πολύ καλή ΑΜΗ και ο άντρας μου πολύ καλό σπέρμα. Έκανα υστεροσκόπηση και μου βρήκαν ένα ινομύωμα και αρκετούς πολ΄ύποδες και μου τα αφαίρεσαν. Στη σαλπιγγογραφία δυστυχώς φάνηκε ότι η μία σάλπιγγα είναι τελείως κλειστή. Η άλλη φαίνεται καλή. Έχει καταφέρει καμία φυσική σύλληψη με μία σάλπιγγα; Έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε σοβαρά την εξωσωματική.

Δημοσίευση

Γεια σου και καλώς ήρθες! Μου είχε πει ο γιατρός μου ότι και με μια σάλπιγγα μπορει κάποια κοπέλα  να μεινει εγκυος χωρίς προβλημα, ωστόσο καλό θα ήταν να ρωτήσεις και τον δικό σου γιατρό…

Δεν έχω ιδέα για κάτι παραπάνω, σίγουρα θα υπάρχουν κορίτσια με παρόμοια θέματα και θα σου απαντήσουν!

Δημοσίευση

Κορίτσι μου τους μήνες που κάνεις ωορρηξια από την ωοθήκη που είναι από τη μεριά της ανοιχτής σάλπιγγας έχεις τις ίδιες πιθανότητες εγκυμοσύνης με οποιαδήποτε κοπέλα.

Απλά "χάνεις' τους μήνες που κάνεις ωορρηξια από τη μεριά της κλειστης σαλπιγγας 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου έχω μια σάλπιγγα καθώς η άλλη αφαιρέθηκε μετά από έκτοπη κύηση. Έπειτα έμεινα έγκυος άλλες 2 φορές, δεν προχώρησαν αλλά τώρα είμαι στην 4η εγκυμοσύνη μου και αισίως μπαίνω στο 2ο τρίμηνο. Με λίγα λόγια και με μια σάλπιγγα μπορείς να μείνεις έγκυος! 

Δημοσίευση
στις On 17/5/2025 at 10:00 ΜΜ, ο/η Φανή1989 είπε:

Καλησπέρα!

Είμαι καινούρια εδώ! Προσπαθούμε περίπου ένα χρόνο με τον άντρα μου. Έμεινα έγκυος στους 4 μήνες αλλά δυστυχώς απέβαλλα. Προσπαθήσαμε 8 μήνες αλλά τίποτα και αρχίσαμε να ψαχνόμαστε γιατί είμαι 35. Έχω πολύ καλή ΑΜΗ και ο άντρας μου πολύ καλό σπέρμα. Έκανα υστεροσκόπηση και μου βρήκαν ένα ινομύωμα και αρκετούς πολ΄ύποδες και μου τα αφαίρεσαν. Στη σαλπιγγογραφία δυστυχώς φάνηκε ότι η μία σάλπιγγα είναι τελείως κλειστή. Η άλλη φαίνεται καλή. Έχει καταφέρει καμία φυσική σύλληψη με μία σάλπιγγα; Έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε σοβαρά την εξωσωματική.

Καλησπερα κοριτσι μου! Ολα ειναι δυνατα. Μια συναδελφος με μια σαλπιγγα και μια ωοθηκη, καταφερε 3 φυσικες συλληψεις και 3 τελειομηνες κυησεις. Αν εμεινες μια φορα εγκυος, θα ξαναμεινεις!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά λόγια! Αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε τους επόμενους 3 μήνες και αν δεν τα καταφέρουμε θα πάμε για εξωσωματική΄. Λένε πως όσο μικρότερη ξεκινήσεις τόσο καλύτερες πιθανότητες έχεις και το Δεκέμβρη γίνομαι 36. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να τα καταφέρουμε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω εκανα prp δε ξερω αν με βοήθησε. Εκανα πολλές ωοληψιες σε φυσικό κύκλο. Επαιρνα το ωάριο το μηνα κ δε γονιμοποιουνταν τιποτα. Εκανα το prp και μετα απο 4 μηνες πηρα 2 ωάρια σε φυσικο κ γονιμοποιθηκαν κ τα δύο. Τωρα βοηθησε ηταν τυχαίο δε ξερω. Αλλαγή στις ορμόνες δεν είδα. Καταλαβα καλύτερη ροή στη περίοδο. Μην απελπίζεσαι μπορει να μην σου ταίριαξαν τα φαρμακα,να ετυχες σε κακο κυκλο. Κ ενα να πάρεις μια χαρα ειναι..υπάρχει κ το τιποτα. Φυσικά όταν διαβάζεις οτι αλλες τα κάνουν συλλογή λες μονο ενα? Αν επαιρνα ενα εμβρυο καθε μηνα σημερα Θα ειχα 10 εμβρυα κατάψυξη.  Εχω όμως ενα μωρακι κ μηδέν κατάψυξη. Το ενα το καλο θες. Θελει υπομονη κ επιμονή.  Εχεις κ μια βλαστοκυστη, θα εχεις κ άλλη ολα θα γίνουν. Σε ποιο γιατρο εισαι?
    • Χωρίς να είμαι γιατρός νομίζω είναι λάθος που δεν κάνατε υπερηχο 2η 3η μέρα γιατί έχει βλέπεις την δυναμική του κυκλου προφανώς δεν είχες ωοθηλακια σε αυτό τον κυκλο και γι αυτό δεν πήγε καλά η διεγερση. Και κανείς κ μεγάλη δόση εμένα δεν με πήγε σε 300 μονάδες με 150 ήμουν.  Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ  πέρασα απογοητεύσεις γιατί όταν ψάχνεις να βρεις ωάρια είναι ψυχοφθορο. Όμως εφόσον οι υπόλοιπες εξετάσεις είναι καλές θα υπάρξει καλός κυκλος ίσως θέλεις αλλαγή πρωτοκόλλου. Για το prp το εχω ακουστά ναι όμως δεν εχω προσωπική γνώμη ούτε εχω ακούσει αλλη κοπέλα που το έκανε κ βοήθησε. Στο Facebook υπάρχει μια ομάδα Μυστική πύλη Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή λέγεται όπου απαντάνε και γιατροί στα ερωτήματα. Μπορείς να θέσεις και εκεί απορίες σου κ να πάρεις μια άλλη ιατρική γνώμη. Έχεις όμως μια βλαστοκύστη ευτυχως!! Το ενα που βλέπετε ίσως  μεγαλώσει για να το πάρετε 5η μέρα διεγερσης εισαι ακομη. Λίγο υπομονή παραπάνω να μαζέψεις λίγες ακόμη βλαστοκυστες!!🙏🙏🙏
    • Δεν εκανα υπερηχο 2-3η μερα..ξεκινησα κατευθειαν με puregon 300iu/ημερα.. πηγα σημερα και ειχα 1 μονο μικρο δεξια και 1 απο παλια μαλλον καταβολη μου ειπε.. Εχω κανει ναι φυσικο κυκλο, μονο με cetrotide,ovitrelle, arvecap 2 φορες, την 1η πηραμε ενα αλλά δεν προχωρησε και στην 2η πηραμε ένα που εγινε βλαστοκυστη! Αυτο εχω μονο backup.. Περσι εγκυος φυσιολογικα χωρις ιδεα οτι εχω χαμηλη αμη! Και οι υπολοιπες εξετασεις μου ειναι πολυ καλες, κανενα προβλημα ουτε ανεβασμενη fsh.. Ειμαι να σκασω όλη μερα… μου προτεινε και prp.. Εχει κανει καμια σας να μου πείτε γνωμες;; Θα με βοηθουσε!
    • Σε ενα μηνα που θα ξανα παμε για υπερηχο θα μας το επιβεβαιωσει και επισημα. Προς το παρόν ξερουμε για κοριτσι 🩷
    • @eva96 έλα η κοριτσομάνες να μαζευόμαστε σιγά σιγά.. 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...