Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου. Σκέψου τα τεστ του φαρμακείου και πολλές φορές δείχνουν ψευδώς θετικό ή ψευδώς αρνητικό τ αποτέλεσμα. Η χοριακη είναι το πιο έγκυρο! Αν όμως βρεις και κάποιο φαρμακείο κάνε ένα τεστ. Καλά αποτελέσματα!🙏🏻

Δημοσίευση
στις On 17/5/2025 at 10:45 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

@Τριανταφιλακι Καλημερα!Δεν ειναι αξιοπιστο,μια εξεταση αιματος για την μετρηση της χοριακης ειναι το πιο αξιοπιστο που μπορεις να κανεις 

στις πριν 21 ώρες, ο/η Eirinistz είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Σκέψου τα τεστ του φαρμακείου και πολλές φορές δείχνουν ψευδώς θετικό ή ψευδώς αρνητικό τ αποτέλεσμα. Η χοριακη είναι το πιο έγκυρο! Αν όμως βρεις και κάποιο φαρμακείο κάνε ένα τεστ. Καλά αποτελέσματα!🙏🏻

Έχω 10 μέρες καθυστέρηση και πονάκια κάτω δεξιά αλλά έχουμε επαφές με προφυλακτικό υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Δημοσίευση

@Τριανταφιλακι μου κάνε ένα τεστ φθηνό από το φαρμακείο, αν έχεις δέκα μέρες καθυστέρηση θα δείξει αμέσως. Μην πάρεις clearblue πάρε πχ predictor ή κάποιο άλλο που είναι πιο φθηνό. Γύρω στα 6€, ρώτησε σε ένα οποιοδήποτε φαρμακείο.
Γυρω στα 10€ κοστίζει η εξέταση αίματος που είναι 100% σίγουρη.

Εαν είχατε επαφές μόνο με προφυλάξεις, πιθανότατα απλά αλλάζει λιγάκι ο κύκλος σου.

Καταλαβαινω από τον τρόπο που γράφεις ότι μάλλον είσαι μικρούλα, μην εμπιστεύεσαι τίποτα <σπιτικό>, λοιπόν. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...