Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Eliza Kats Εμεις παιδικο δεν την εχουμε παει ακομη,απο του χρονου το Σεπτεμβρη με το καλο που θα κλεισει τα 3 :) ειμαστε ολοι μερα μαζι κυριως οι 2 μας κ μαλιστα τις Δευτερες την εχω κ στην δουλεια μαζι μου😅 εντομεταξυ ειναι απο τα παιδια που δεν θα κατσουν δευτερολεπτο χωρις να κανουν κατι οποτε καταλαβαινεις😅πεφτει χτυπαει κ ξανα προς την τουμπα τραβα🥴

Με τον υπνο κ εγω πλεον πεφτω σαν τουβλο,φυσικα με το πεταλο κ κανα 2 μικρα μαξιλαρια που χρησημοποιω κατα διαθεση...αλλα 1 2 φορες θα ξυπνησω ή για τουαλετα ή για την μικρη που σηκωνεται🤷‍♀️

• Απαντήσεις 759
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ αδιάκριτη,τι ηλικία έχετε; Όσο είχα πάει για εξετάσεις και περίμενα ήταν άλλη μια κυρία έγκυος που ήταν 39 ετών και συζητούσαμε ότι οι περισσότερες ή κάνουν πολύ μικρές παιδιά ή πολύ μεγάλες ότι θα δεις 18-20 ετών ή 35+ 

Ότι σε ηλικία 25 ετών για παράδειγμα θα αφοσιωθεί κάποια στην δουλειά της και όχι στο να κάνει οικογένεια αν δεν είχε ήδη.Και συμφωνώ πολύ σε αυτό στο επίπεδο οικονομίας που υπάρχει.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η kweenkatya είπε:

Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ αδιάκριτη,τι ηλικία έχετε; Όσο είχα πάει για εξετάσεις και περίμενα ήταν άλλη μια κυρία έγκυος που ήταν 39 ετών και συζητούσαμε ότι οι περισσότερες ή κάνουν πολύ μικρές παιδιά ή πολύ μεγάλες ότι θα δεις 18-20 ετών ή 35+ 

Ότι σε ηλικία 25 ετών για παράδειγμα θα αφοσιωθεί κάποια στην δουλειά της και όχι στο να κάνει οικογένεια αν δεν είχε ήδη.Και συμφωνώ πολύ σε αυτό στο επίπεδο οικονομίας που υπάρχει.

Εγώ είμαι 34 ετών. Την κόρη μου την έκανα στα 24 οπότε θα έχουν και διαφορά μεγάλη τώρα. Θα έκανα νωρίτερα πάλι παιδί γιατί θεωρώ ότι άλλη όρεξη είχα τότε. Παρόλο που πάλι μικρή είμαι νιώθω συγκριτικά με την προηγούμενη εγκυμοσύνη πολύ μεγάλη 🙄.  Βέβαια όταν έμεινα έγκυος στα 24 έφαγα πολύ εργασιακό μπούλινγκ να φύγω και να παραιτηθώ όταν ακόμη ήμουν έγκυος και ούσα μικρή γύρισα και πολύ νωρίς για εργασία όταν η μικρή ήταν 40 ημερών. Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχοντας εμπειρία πάνω στη δουλειά μου αλλά και καλύτερους εργοδότες θα πάρω κανονικά την άδεια . 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Evitakious είπε:

Εγώ είμαι 34 ετών. Την κόρη μου την έκανα στα 24 οπότε θα έχουν και διαφορά μεγάλη τώρα. Θα έκανα νωρίτερα πάλι παιδί γιατί θεωρώ ότι άλλη όρεξη είχα τότε. Παρόλο που πάλι μικρή είμαι νιώθω συγκριτικά με την προηγούμενη εγκυμοσύνη πολύ μεγάλη 🙄.  Βέβαια όταν έμεινα έγκυος στα 24 έφαγα πολύ εργασιακό μπούλινγκ να φύγω και να παραιτηθώ όταν ακόμη ήμουν έγκυος και ούσα μικρή γύρισα και πολύ νωρίς για εργασία όταν η μικρή ήταν 40 ημερών. Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχοντας εμπειρία πάνω στη δουλειά μου αλλά και καλύτερους εργοδότες θα πάρω κανονικά την άδεια . 

Εγώ είμαι 28 και είχα σαν όνειρο να είχα αγοράσει πρώτα ένα μεγάλο σπίτι,να είχα λεφτά στην άκρη ώστε να μπορώ να παρέχω τα πάντα στο παιδί μου και είχα πει ότι θα ήθελα να κάνω πιο μεγάλη παιδί. Τώρα έτυχε να έχω μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε και σκεφτήκαμε με τον άντρα μου ότι μελλοντικά θα είναι πιο δύσκολα και λόγο ηλικίας και ποτέ δεν ξέρεις τι θα τύχει και ετσι προέκυψε το παιδί, είπαμε ότι αφού ο άντρας μου έχει καλή δουλειά και εγώ μετά κάτι θα βρω να κάνω κάπως θα καλύψουμε τα έξοδα έστω και τώρα.

Δημοσίευση

Εγω ειμαι 35 κ την μικρη την εκανα στα 33.Πριν απο αυτο ειχα μια αποβολη με αλλο συντροφο στα 29.Παιδι θα μπορουσα να "στηριξω" απο πολυ μικρη κ παντα ημουν κατα του να κανω εκτρωση εαν εμενα εγκυος μεσα σε σχεση..Ομως ολα για καποιο λογο γινονται το καταλαβα εστω κ αργα,εαν ειχα μεινει νωριτερα δεν θα ημουν ευτυχισμενη γιατι δεν θα ειχα βρει τον ανθρωπο που θα μπορουσε να υποστηριξει κ εκεινος μια οικογενεια χωρις να ριξει την μεταξυ μας σχεση,με τον τροπο που να ταιριαζει σε εμενα εστω.Εχω συναντησει αρκετες κοπελες με μωρο στα 25,αναλογα τις καταβολες κ την τυχη που εχει η καθεμια θα πω εγω..

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η kweenkatya είπε:

Εγώ είμαι 40 και προσπαθούσαμε με τον σύζυγό μου την τελευταία 6ετια να μείνουμε έγκυος. Έτσι τα έφερε η ζωή και τελικά έγινε τώρα! 

Δημοσίευση

Επίσης είναι κάποια κοπέλα από Αθήνα,και να έχει πρόσβαση να έρθει στην περιοχή μου; Η μητέρα μου και η πεθερά μου,μου έφεραν χθες 4 τσάντες ρούχα,πετσετακια και ότι άλλο θα μπορούσε να χρειαστεί ένα μωρό το θέμα είναι ότι είναι όλα για νεογέννητο και σίγουρα δεν θα μπορέσει να τα φορέσει όλα γιατί ήδη έχω αγοράσει και εγώ άλλα τόσα. Εάν κάποια κοπέλα έχει κορίτσι (επειδή είναι κάποια από αυτά ροζ) και χρειάζεται μπορεί να έρθει να της δώσω κάποια 🥰

Δημοσίευση

@kweenkatya πολύ ευγενική χειρονομία! Εγώ είμαι οκ, μου έχουν ΄φερει κάποια αγόρασα και λίγα ακομη το καλοκαιρι στις εκπτώσεις οποτε θεωρώ ότι από ρουχαλάκια τον πρώτο καιρό έχουμε καλυφθεί.

Κι εγώ 34 είμαι και είχα επίσης μια παλίνδρομη 1,5 χρόνο πριν και μια μετακόμιση και μας πήρε περίπου 1 χρονο να τα καταφέρουμε. Επίσης η εγκυμοσύνη ήρθε πάνω που θα άλλαζα εταιρεία με καλύτερες συνθήκες εργασίας και πολύ καλύτερες απολαβλες την οπο΄ία χρειάστηκε και να αρνηθω γιατι δεν ηταν καν θεμα διλλήματος. Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι μάλλον ποτέ δεν υπάρχουν ιδανικές συνθήκες. Καλά να είμαστε και υγιείς και τα άλλα αργά ή γρήγορα θα έρθουν.
Πάντως κι εγώ που τη θεωρώ ντεμι ντεμι την ηλικία μου, ουτε μεγάλη ουτε μικρή, όταν πονάει η μέση μου και δεν μπορώ να κουνηθώ αισθάνομαι εντελώς "γρια" και σκέφτομαι ποιος θα μπορει να τρέχει και να σκύβει σε παιδικές χαρές 🤣

Δημοσίευση
στις On 16/9/2025 at 11:07 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

@Eliza Kats Εμεις παιδικο δεν την εχουμε παει ακομη,απο του χρονου το Σεπτεμβρη με το καλο που θα κλεισει τα 3 :) ειμαστε ολοι μερα μαζι κυριως οι 2 μας κ μαλιστα τις Δευτερες την εχω κ στην δουλεια μαζι μου😅 εντομεταξυ ειναι απο τα παιδια που δεν θα κατσουν δευτερολεπτο χωρις να κανουν κατι οποτε καταλαβαινεις😅πεφτει χτυπαει κ ξανα προς την τουμπα τραβα🥴

Με τον υπνο κ εγω πλεον πεφτω σαν τουβλο,φυσικα με το πεταλο κ κανα 2 μικρα μαξιλαρια που χρησημοποιω κατα διαθεση...αλλα 1 2 φορες θα ξυπνησω ή για τουαλετα ή για την μικρη που σηκωνεται🤷‍♀️

Ωχ και πως την παλεύεις με το 2χρονο; Έχεις βοήθεια; Κι εμένα μαϊμού είναι. Σκαρφαλωνει παντού και θέλει συνέχεια απασχόληση αλλιώς βαριέται εύκολα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ωχ και πως την παλεύεις με το 2χρονο; Έχεις βοήθεια; Κι εμένα μαϊμού είναι. Σκαρφαλωνει παντού και θέλει συνέχεια απασχόληση αλλιώς βαριέται εύκολα.

Ποσο σε καταλαβαινω..σαν να μιλαμε για το ιδιο παιδι ενα πραγμα😄..κ οχι δεν εχω βοηθεια...δεν την παλευω η αληθεια ειναι αλλααααα στηριζω τις επιλογες μου με επιτυχια μεχρι στιγμης,μεσες ακρες😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...