Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ τώρα είμαι 21η και σε λίγες μέρες μπαίνω 22η. Ε τώρα θα ξεκινήσεις να τον νιώθεις κι εσύ πιο συχνά 😊

Σήμερα το πρωί τον ένιωσα αρκετές φορές χαμηλά κάτω από τον αφαλό το ένιωσα ξεκάθαρα σήμερα ,(ελπίζω αυτό να ήταν ) η χαρά μου απερίγραπτη! 

• Απαντήσεις 502
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

20 εβδομάδες είμαι και δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά εδώ και καιρό αλλά τώρα εχει δυσκολέψει περισσότερο και έχω και αϋπνίες,πήρα μαξιλάρι εγκυμοσύνης και πρώτη φορά κοιμήθηκα σε αυτό εχθές,με βόλεψε η αλήθεια είναι ..! 

Φυσιολογικό είναι.. εμένα μου είπε ο γιατρός όχι τσαι καφε αναψυκτικά και να πίνω βαλεριάνα σε τσάι  ( χάλια  γεύση  )

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Φυσιολογικό είναι.. εμένα μου είπε ο γιατρός όχι τσαι καφε αναψυκτικά και να πίνω βαλεριάνα σε τσάι  ( χάλια  γεύση  )

Ούτε εγώ πίνω καφέ αναψυκτικά ,τώρα τελευταία μόνο που θα πιω ένα ποτήρι κόκα κόλα zero όμως γιατί την λαχταραω !

Δημοσίευση

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα!όλο το σκ, ίσως λόγω του ότι έχουμε καινούργιο μήνα το έχω περάσει συγκρίνοντας πως ήμουν τον προηγούμενο Αύγουστο και πόσο χαρούμενη είμαι αυτό σε σημείο που τρομάζω. 

Θα το πιστέψετε άμα σας πω ότι μόνο οι πολύ κοντινοί το ξέρουν?δε το έχω ανακοινώσει ακόμα ευρέως, φοβάμαι και την σκιά μ.

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα!όλο το σκ, ίσως λόγω του ότι έχουμε καινούργιο μήνα το έχω περάσει συγκρίνοντας πως ήμουν τον προηγούμενο Αύγουστο και πόσο χαρούμενη είμαι αυτό σε σημείο που τρομάζω. 

Θα το πιστέψετε άμα σας πω ότι μόνο οι πολύ κοντινοί το ξέρουν?δε το έχω ανακοινώσει ακόμα ευρέως, φοβάμαι και την σκιά μ.

Καλημέρα  θα το ανακοινώσετε οπότε θέλετε.  Εμείς τ κάναμε σταδιακά.  Μετά την αυχενικη στους κοντινότερη και μετά την β επιπέδου  σε όλους  που ηρεμεις τότε  :)

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Εμένα προσωπικά δεν μου έχει απαγορεύσει τίποτα,τους πρώτους μήνες κιόλας έως τώρα έκανα συνέχεια εμετό και δεν είχα βάλει κιλά και για κάποιο λόγο δεν θέλω γλυκά προτιμάω αλμυρά. Και έχω πάθει εθισμό στην κόκα κόλα με πολλά παγάκια θέλω να πίνω συνέχεια 😂 είχαμε πριν ένα μήνα τα γενέθλια της αδελφής του άντρα μου και είδα την τούρτα και έκανα εμετό,σε τέτοιο βαθμό δεν μπορώ να φάω γλυκό ακόμα και εάν έχω κάποια επιθυμία.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα! Την εγκυμοσύνη μας πρέπει να την μοιραζόμαστε μόνο όταν νιώθουμε έτοιμοι οτι θέλουμε να το μάθει ο κόσμος όλος. Καποιες το κανουν πολυ νωρις και καποιες περιμενουν μεχρι να φανει μια κοιλια να 😁οπως εσυ νιωθεις να πραττεις ❤️ πανω απο ολα, σημασια εχει η απεραντη χαρα που νιωθεις ❤️ 

Δημοσίευση

Δεν ξέρω την δική σου ιστορία αλλά πέρυσι τέτοια εποχή αναγκάστηκα να βγάλω ένα μη υγιή έμβρυο και φέτος την ίδια εποχή είμαι 5 μηνών έγκυος,και τώρα αρχίζω να το καταλάβω,όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν το πιστεύαμε πως τα καταφέραμε.

Εγώ προσωπικά δεν θα το έλεγα σε κανέναν μέχρι να γεννήσω αλλά η πεθερά μου από την πρώτη στιγμή και στης δύο εγκυμοσύνες το ανακοίνωσε μέχρι και στης πέτρες.( Ναι έχουμε βάλει όρια και δεν υπολογίζει τίποτα αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία)

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Σήμερα το πρωί τον ένιωσα αρκετές φορές χαμηλά κάτω από τον αφαλό το ένιωσα ξεκάθαρα σήμερα ,(ελπίζω αυτό να ήταν ) η χαρά μου απερίγραπτη! 

Ναι ναι το μωρό ήταν σίγουρα 😊 Εκεί χαμηλά θα το νιώθεις κυρίως στις εβδομάδες που είμαστε 😊

Δημοσίευση
στις On 1/8/2025 at 7:56 ΜΜ, ο/η Arya_01 είπε:

Όλα καλά (ελπίζω), γενικά δεν ειναι πολύ επεξηγηματικός ο γιατρός μας με αυτ΄ά, αλλά στο τέλος μας είπε ένα "όλες οι τιμές φυσιολογικές".

Αχ γιατί δεν είναι επεξηγηματικός 😕 Κρίμα. Εμένα μου αρέσει να μου τα δείχνουν όλα. Νεφρά, στομάχι, ουροδόχος, χέρια, πόδια κτλ 😜 Σας έβγαλε φωτογραφία 3D??

Δημοσίευση

Κοίτα νομίζω δεν θα μπορείς να κρυφτείς για πολύ ακόμα 😅 Εγώ παρόλο που η ζυγαριά λέει τα ίδια κιλά σχεδόν (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό 😅) έχω μία κοιλιά τεράστια. Δεν κρύβεται με τίποτα 🤣🤣🤣

Μετά τη Β επιπέδου θα ηρεμήσεις πιστεύω 😊 Πότε έχεις την Β?

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η kweenkatya είπε:

Εμένα προσωπικά δεν μου έχει απαγορεύσει τίποτα,τους πρώτους μήνες κιόλας έως τώρα έκανα συνέχεια εμετό και δεν είχα βάλει κιλά και για κάποιο λόγο δεν θέλω γλυκά προτιμάω αλμυρά. Και έχω πάθει εθισμό στην κόκα κόλα με πολλά παγάκια θέλω να πίνω συνέχεια 😂 είχαμε πριν ένα μήνα τα γενέθλια της αδελφής του άντρα μου και είδα την τούρτα και έκανα εμετό,σε τέτοιο βαθμό δεν μπορώ να φάω γλυκό ακόμα και εάν έχω κάποια επιθυμία.

Σου κρατάει και εσένα.. υπομονή.. πίνεις κάποιο φάρμακο για ναυτια;

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Κοίτα νομίζω δεν θα μπορείς να κρυφτείς για πολύ ακόμα 😅 Εγώ παρόλο που η ζυγαριά λέει τα ίδια κιλά σχεδόν (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό 😅) έχω μία κοιλιά τεράστια. Δεν κρύβεται με τίποτα 🤣🤣🤣

Μετά τη Β επιπέδου θα ηρεμήσεις πιστεύω 😊 Πότε έχεις την Β?

Κορίτσια καλησπέρα ,συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση ,θέλω να κάνω μια ερωτησουλα ,την Πέμπτη πρώτα ο Θεός έχω την αυχενική είμαι 12+3 ,έχει όμως 3 μέρες νιώθω κάποια πονακια καψιματακια,πριν μια βδομάδα που κάναμε υπερυχο όλα ήταν καλά ,είχε καμία κάτι παρόμοιο?

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Σου κρατάει και εσένα.. υπομονή.. πίνεις κάποιο φάρμακο για ναυτια;

Όχι μου είχε δώσει κάτι χάπια στην αρχή αλλά δεν μου έκαναν τίποτα και μου είχε πει είναι τα πιο αποτελεσματικά άρα δεν δοκιμάσαμε κάτι άλλο 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ,συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση ,θέλω να κάνω μια ερωτησουλα ,την Πέμπτη πρώτα ο Θεός έχω την αυχενική είμαι 12+3 ,έχει όμως 3 μέρες νιώθω κάποια πονακια καψιματακια,πριν μια βδομάδα που κάναμε υπερυχο όλα ήταν καλά ,είχε καμία κάτι παρόμοιο?

Τα πονακια γενικά είναι αναμενόμενα γιατί μεγαλώνει η μήτρα. Τωρα τα καψίματα που λες δεν ξέρω... Πώς αν κάτι πάει στραβά συνήθως δεν έχει ενδείξεις πέρα από αιμορραγία. 

Όλα καλά θα είναι 😊 Θα πάτε την Πέμπτη και θα δείτε το μωράκι να σας χαιρετάει 😊

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Τα πονακια γενικά είναι αναμενόμενα γιατί μεγαλώνει η μήτρα. Τωρα τα καψίματα που λες δεν ξέρω... Πώς αν κάτι πάει στραβά συνήθως δεν έχει ενδείξεις πέρα από αιμορραγία. 

Όλα καλά θα είναι 😊 Θα πάτε την Πέμπτη και θα δείτε το μωράκι να σας χαιρετάει 😊

Αχ δ ευχαριστώ πολύ πολύ ,τα μωράκια μας θα μας χαιρετάνε ή θα μας μουτζωνουν με μας που μπλέξανε !!! Δύο θαυματακια έχω 🥰🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι ναι το μωρό ήταν σίγουρα 😊 Εκεί χαμηλά θα το νιώθεις κυρίως στις εβδομάδες που είμαστε 😊

Αχχχχ θα τρελαθώ...! Και σήμερα το πρωί κατά της 6 η ώρα πάλι το ένιωσα στο ίδιο ακριβώς σημείο,μόνο πρωί κάνει εμφάνιση! Έχω ξετρελαθει μιλάμε !  😁

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Τα πονακια γενικα είναι φυσιολογικα γιατί μεγαλώνει η μήτρα και τραβάνε όλα κ εγώ είχα και έχω και μέχρι τώρα ελάχιστα που ειμαι 20 εβδομάδων ,μην αγχώνεσαι ,όλα καλά θα πάνε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Αν θυμαμαι καλα κι εγω εκει γυρω στην 12η εβδομαδα ενιωθα καποια τραβηγματα και ψιλοπονακια, αλλα ειναι τα αναμενομενα, ειδικα εμας που η μητρα μας εχει δυο μωρακια να μεγαλωνουν, χρειαζονται περισσοτερο χωρο 😅με το καλο να μαθεις και το φυλο να μας πεις ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η katiu_131 είπε:

Αν θυμαμαι καλα κι εγω εκει γυρω στην 12η εβδομαδα ενιωθα καποια τραβηγματα και ψιλοπονακια, αλλα ειναι τα αναμενομενα, ειδικα εμας που η μητρα μας εχει δυο μωρακια να μεγαλωνουν, χρειαζονται περισσοτερο χωρο 😅με το καλο να μαθεις και το φυλο να μας πεις ❤️ 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου !!! Την Πέμπτη λογικά θα ξέρουμε αν τα παγωτινια μας είναι αγοραροι ή κοριτσαροι!!!! Και εσύ δίδυμακια??? Δεκεμβρίου γέννας??? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου !!! Την Πέμπτη λογικά θα ξέρουμε αν τα παγωτινια μας είναι αγοραροι ή κοριτσαροι!!!! Και εσύ δίδυμακια??? Δεκεμβρίου γέννας??? 

Εχω ΠΗΤ για αρχες Δεκεμβριου, αλλα θεωρω οτι δεν θα φτασω 40 εβδομαδες, οπως δλδ γινεται σε καθε διδυμη κυηση... Οποτε πιθανολογω να γεννησω τον Νοεμβριο! Εμενα τα αγορακια μου ειναι διχοριακα διδυμακια 💙💙 για να μου λες περιμενεις να δεις αν ειναι αγορακια ή κοριτσακια αρα έχεις μονοχοριακα ❤️ 

Δημοσίευση

@katiu_131και @kweenkatya αν μπορούσα κι εγώ μετά την γέννα θα το ανακοίνωνα αλλα θα θυμόσουν γιατί μόνο γονείς και αδέρφια το ξέρουν και θα παρεξηγηθουν θείες ξαδέρφια... Είχα 3 αποβολές στο παρελθόν βέβαια ούτε εκείνα έχω μοιραστεί αλλά εδώ ειδικά είμαι είναι δικό μ..με πολλά π λέω και σκέφτομαι μ έρχεται στο μυαλό η κλωσσα κάπως έτσι με βλέπω να γίνομαι 🤣

@Eliza Kats κι εγώ περίεργο αλλά έχω βάλει κοιλιά και όχι κιλά. Σημερα στην δουλειά 2 ατομα π το ξέρουν μ ειπαν πως ο κόσμος το έχει τούμπανο...και πώς φαίνεται υπερβολικά. Έτσι κι αλλιώς στην δουλειά δε μπορούσα να το κρατήσω άλλο μυστικό γιατί πρέπει να βρουν αντικαταστατη!

@Kateriniw στην εξέταση π έκανα 10 εβδομάδων έτσι όπως σήκωσε το χέρι μ φάνηκε ότι με χαιρέτησε. Ευελπιστώ να το κρατήσει και όχι να το κάνει μούτρα αργότερα και με βλέπω να γίνομαι υπερπροστατευτικη, όσο κι αν λέω θα το αντίθετο 😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Εχω ΠΗΤ για αρχες Δεκεμβριου, αλλα θεωρω οτι δεν θα φτασω 40 εβδομαδες, οπως δλδ γινεται σε καθε διδυμη κυηση... Οποτε πιθανολογω να γεννησω τον Νοεμβριο! Εμενα τα αγορακια μου ειναι διχοριακα διδυμακια 💙💙 για να μου λες περιμενεις να δεις αν ειναι αγορακια ή κοριτσακια αρα έχεις μονοχοριακα ❤️ 

Όχι όχι σε ξεχωριστούς σάκους είναι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...