Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 17/5/2025 at 7:12 ΜΜ, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο μωράκι σου! Κ εγώ έτσι είμαι χωρίς συμπτώματα! Να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όλες μας και να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε! Έχεις κάνει υπέρηχο;

Ναι έχω κάνει! Ακούσαμε και καρδούλα . Εσείς; 

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 18/5/2025 at 10:59 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

@Χρύσακι καλημερα,καλωσηρθες στην ομαδα μας,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι🥰ειμαστε και πολυ κοντα στις μερες,εχεις παει για υπερηχο;;πολυ καλο που δεν ταλαιπωρησαι με συμπτωματα😊

Ναιι έχω κάνει, ακούσαμε και καρδούλα! Καλο ναι αλλά αγχώνομαι κιόλας αν πάνε όλα καλά γιατί δεν νιωθω τίποτα! Εσυ έχεις πας; 

Εγώ σήμερα 7+2 βάσει τελευταίας περιόδου . Εσυ; 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@sofakikaramelωω μεγαλη αλλαγη!Κ εγω μια ζωη ονειρευομουν να φυγω απο την Αθηνα,δεν μπορω τον τοσο συνοστισμο κ τσιμεντο αλλα για διαφορους λογους δεν γινοταν,εδω κ ενα χρονο ομως εχουμε μετακομισει μια ωρα απο το κεντρο με τις δουλειες μας ακομη εκει βεβαια αλλα ειμαστε κοντα στην θαλασσα,σε σπιτι με κηπο,οτι πρεπει για τα παιδια.Βεβαια κανω περιπου μια μιση ωρα οδηγηση με την κινηση να παω στη δουλεια αλλα ακομη δεν με φοβιζει αυτο,προς το τελευταιο τριμηνο πρωτα ο Θεος θα το ελαττωσω οσο γινεται(γιατι εχω δικη μου επιχειριση κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δπυλευα μεχρι 15 μηρες πριν γεννησω)εχουμε καιρο μεχρι τοτε😁Παρασκευη εχεις υπερηχο;Αντε κοντευουν οι μερες🥰

Κ εσύ ησυχία θα έχεις λογικά...!  Αφού έχεις δική σου δουλειά θα σου είναι πιο εύκολο ! Ναι Παρασκευή έχω και μακάρι όλα να είναι καλά ..! 😊

Δημοσίευση

@Χρύσακικ εμεις ειχαμε παει την περασμενη Πεμπτη 7+3 βαση υπερηχου 7+1 ημερολογιακα!Τωρα ο επομενος ειναι 2/6 κ δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες🙄 Κ αυτο το καταλαβαινω γιατι σημερα που ειμαι καλυτερα εχω κ πιο πολυ αγχος..μαζοχισμος😅Το μωρο ερωτας ε;🥰 εχω κ εγω ενα κοριτσακι 20 μηνων😊

Δημοσίευση

@sofakikaramel θα ειναι ολα τελεια θα δεις😍 ναι εχει σιγουρα τα θετικα του απο την αλλη εγω δεν ξερω τι ειναι η λεξη αδεια οπως κ τα περισσοτερα επιδοματα που οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν δικαιουμαστε😑 στο σπιτι βοηθεια δεν εχω τουλαχιστον στην δουλεια δουλευω με την μανα μου οποτε καπως τα καταφερνουμε της αρεσει ΔΕΝ της αρεσει😅

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@Χρύσακικ εμεις ειχαμε παει την περασμενη Πεμπτη 7+3 βαση υπερηχου 7+1 ημερολογιακα!Τωρα ο επομενος ειναι 2/6 κ δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες🙄 Κ αυτο το καταλαβαινω γιατι σημερα που ειμαι καλυτερα εχω κ πιο πολυ αγχος..μαζοχισμος😅Το μωρο ερωτας ε;🥰 εχω κ εγω ενα κοριτσακι 20 μηνων😊

Σε νιώθω απόλυτα! Κι εγώ όταν νιώθω “καλά” με πιάνει παραπάνω άγχος, λες και κάτι δεν πάει καλά 🙃 Μαζοχισμός όντως! Να δεις που θα περάσουν οι μέρες και θα πάει τέλεια ο επόμενος υπέρηχος 💕 Και ναι, το μωρό είναι ήδη έρωτας! Τα κοριτσάκια είναι η απόλυτη τρέλα! Εμεις έχουμε ξανά 6/6. Λες να είναι νωρίς για συμπτώματα; 

Δημοσίευση

@Χρύσακι Γενικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως καθε γεννα ειναι διαφορετικη κ φυσικα ειναι κ στην καθε κοπελα ποτε κ πως θα εμφανιστουν τα συμπτωματα..εγω στην προηγουμενη ειχα ηδη μονιμες καουρες τρελη υπνηλια κ τσιμπιματα σε στηθος κ κοιλια...καμια σχεση με τωρα κ το εχω αποδεχτει πια🫠Αθηνα μενεις;που γεννησες το κοριτσακι σου;Εγω στο Ιασω στην Αθηνα😊

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@Χρύσακι Γενικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως καθε γεννα ειναι διαφορετικη κ φυσικα ειναι κ στην καθε κοπελα ποτε κ πως θα εμφανιστουν τα συμπτωματα..εγω στην προηγουμενη ειχα ηδη μονιμες καουρες τρελη υπνηλια κ τσιμπιματα σε στηθος κ κοιλια...καμια σχεση με τωρα κ το εχω αποδεχτει πια🫠Αθηνα μενεις;που γεννησες το κοριτσακι σου;Εγω στο Ιασω στην Αθηνα😊

Έτσι είναι, κάθε εγκυμοσύνη και τελείως διαφορετική! Καλά έκανες και το αποδέχτηκες, γιατί άμα κάτσουμε να συγκρίνουμε… χαθήκαμε 😅 Εγώ όχι, δεν είμαι Αθήνα! Είμαι από την Κύπρο! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@sofakikaramel θα ειναι ολα τελεια θα δεις😍 ναι εχει σιγουρα τα θετικα του απο την αλλη εγω δεν ξερω τι ειναι η λεξη αδεια οπως κ τα περισσοτερα επιδοματα που οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν δικαιουμαστε😑 στο σπιτι βοηθεια δεν εχω τουλαχιστον στην δουλεια δουλευω με την μανα μου οποτε καπως τα καταφερνουμε της αρεσει ΔΕΝ της αρεσει😅

Χαχαχαχαχχα Ξέρω πως είναι να δουλεύεις με την μαμά !! Σημάσια έχει να είμαστε καλά και να δουλεύουμε για όσο αντέχουμε τουλάχιστον τα μικρακια μας να είναι καλά !!! 

Δημοσίευση

@Evitakious καλημερα κ καλωσηρθες στην ομαδα μας,μεχρι τα πρωτα 20 μηνυματα υπαρχει καθυστερηση,μετα τα μηνυματα δεν χρειαζονται εγκριση.Να χαιρεσαι το παιδακι σου κ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη🥰Ο υπερηχος πως πηγε;;;Τσιμπιματακια σε κοιλια κ στηθος ειχα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη,αν κ λιγο ενοχλητικα ειναιναπο ολες αυτες τις αλλαγες😊στο δευτερο τριμηνο υποχωρησαν!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Δεν έχω χρόνο να μπαίνω συχνά οπότε σας διαβάζω μαζεμένα και στα γρήγορα γιατί η μικρή δεν με αφήνει πολύ στο κινητό 🤣

Βλέπω ότι είμαστε αρκετές στη 2η εγκυμοσύνη 😊 Βλέπετε διάφορα στα συμπτώματα από την πρώτη; Εμένα νομίζω είναι περίπου τα ίδια και αναρωτιέται αν θα είναι πάλι κοριτσάκι 😅

Τώρα για τις κοπέλες που έλεγαν ότι φοβούνται και δεν κάνουν πολλά πράγματα, δεν ξέρω αν έχετε κάποιο σχετικό ιστορικό, να σας πω ότι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα στο πρώτο τρίμηνο 2 μικρές αποκολλήσεις και είχα καφέ εκκρίσεις και τώρα παρόλο που σηκώνω τη μικρή όλη μέρα και κουράζουν 10 φορές περισσότερο δεν έχω τίποτα. Πιστεύω αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει ότι και να κάνουμε (εκτός και κουβαλάμε μπετά ξέρω γω 🤣)

5/6 έχω επόμενο ραντεβού και ανυπομονώ! Θέλω να κάνω και τη αυχενική και να ξεκινήσω να ψάχνω άλλον γιατρό γιατί αυτόν που έχω δεν μου ταιριάζει πλήρως 😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...