Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Χρύσακικ εμεις ειχαμε παει την περασμενη Πεμπτη 7+3 βαση υπερηχου 7+1 ημερολογιακα!Τωρα ο επομενος ειναι 2/6 κ δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες🙄 Κ αυτο το καταλαβαινω γιατι σημερα που ειμαι καλυτερα εχω κ πιο πολυ αγχος..μαζοχισμος😅Το μωρο ερωτας ε;🥰 εχω κ εγω ενα κοριτσακι 20 μηνων😊

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@sofakikaramel θα ειναι ολα τελεια θα δεις😍 ναι εχει σιγουρα τα θετικα του απο την αλλη εγω δεν ξερω τι ειναι η λεξη αδεια οπως κ τα περισσοτερα επιδοματα που οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν δικαιουμαστε😑 στο σπιτι βοηθεια δεν εχω τουλαχιστον στην δουλεια δουλευω με την μανα μου οποτε καπως τα καταφερνουμε της αρεσει ΔΕΝ της αρεσει😅

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@Χρύσακικ εμεις ειχαμε παει την περασμενη Πεμπτη 7+3 βαση υπερηχου 7+1 ημερολογιακα!Τωρα ο επομενος ειναι 2/6 κ δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες🙄 Κ αυτο το καταλαβαινω γιατι σημερα που ειμαι καλυτερα εχω κ πιο πολυ αγχος..μαζοχισμος😅Το μωρο ερωτας ε;🥰 εχω κ εγω ενα κοριτσακι 20 μηνων😊

Σε νιώθω απόλυτα! Κι εγώ όταν νιώθω “καλά” με πιάνει παραπάνω άγχος, λες και κάτι δεν πάει καλά 🙃 Μαζοχισμός όντως! Να δεις που θα περάσουν οι μέρες και θα πάει τέλεια ο επόμενος υπέρηχος 💕 Και ναι, το μωρό είναι ήδη έρωτας! Τα κοριτσάκια είναι η απόλυτη τρέλα! Εμεις έχουμε ξανά 6/6. Λες να είναι νωρίς για συμπτώματα; 

Δημοσίευση

@Χρύσακι Γενικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως καθε γεννα ειναι διαφορετικη κ φυσικα ειναι κ στην καθε κοπελα ποτε κ πως θα εμφανιστουν τα συμπτωματα..εγω στην προηγουμενη ειχα ηδη μονιμες καουρες τρελη υπνηλια κ τσιμπιματα σε στηθος κ κοιλια...καμια σχεση με τωρα κ το εχω αποδεχτει πια🫠Αθηνα μενεις;που γεννησες το κοριτσακι σου;Εγω στο Ιασω στην Αθηνα😊

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@Χρύσακι Γενικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως καθε γεννα ειναι διαφορετικη κ φυσικα ειναι κ στην καθε κοπελα ποτε κ πως θα εμφανιστουν τα συμπτωματα..εγω στην προηγουμενη ειχα ηδη μονιμες καουρες τρελη υπνηλια κ τσιμπιματα σε στηθος κ κοιλια...καμια σχεση με τωρα κ το εχω αποδεχτει πια🫠Αθηνα μενεις;που γεννησες το κοριτσακι σου;Εγω στο Ιασω στην Αθηνα😊

Έτσι είναι, κάθε εγκυμοσύνη και τελείως διαφορετική! Καλά έκανες και το αποδέχτηκες, γιατί άμα κάτσουμε να συγκρίνουμε… χαθήκαμε 😅 Εγώ όχι, δεν είμαι Αθήνα! Είμαι από την Κύπρο! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...