Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Χρύσακικ εμεις ειχαμε παει την περασμενη Πεμπτη 7+3 βαση υπερηχου 7+1 ημερολογιακα!Τωρα ο επομενος ειναι 2/6 κ δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες🙄 Κ αυτο το καταλαβαινω γιατι σημερα που ειμαι καλυτερα εχω κ πιο πολυ αγχος..μαζοχισμος😅Το μωρο ερωτας ε;🥰 εχω κ εγω ενα κοριτσακι 20 μηνων😊

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@sofakikaramel θα ειναι ολα τελεια θα δεις😍 ναι εχει σιγουρα τα θετικα του απο την αλλη εγω δεν ξερω τι ειναι η λεξη αδεια οπως κ τα περισσοτερα επιδοματα που οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν δικαιουμαστε😑 στο σπιτι βοηθεια δεν εχω τουλαχιστον στην δουλεια δουλευω με την μανα μου οποτε καπως τα καταφερνουμε της αρεσει ΔΕΝ της αρεσει😅

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@Χρύσακικ εμεις ειχαμε παει την περασμενη Πεμπτη 7+3 βαση υπερηχου 7+1 ημερολογιακα!Τωρα ο επομενος ειναι 2/6 κ δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες🙄 Κ αυτο το καταλαβαινω γιατι σημερα που ειμαι καλυτερα εχω κ πιο πολυ αγχος..μαζοχισμος😅Το μωρο ερωτας ε;🥰 εχω κ εγω ενα κοριτσακι 20 μηνων😊

Σε νιώθω απόλυτα! Κι εγώ όταν νιώθω “καλά” με πιάνει παραπάνω άγχος, λες και κάτι δεν πάει καλά 🙃 Μαζοχισμός όντως! Να δεις που θα περάσουν οι μέρες και θα πάει τέλεια ο επόμενος υπέρηχος 💕 Και ναι, το μωρό είναι ήδη έρωτας! Τα κοριτσάκια είναι η απόλυτη τρέλα! Εμεις έχουμε ξανά 6/6. Λες να είναι νωρίς για συμπτώματα; 

Δημοσίευση

@Χρύσακι Γενικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως καθε γεννα ειναι διαφορετικη κ φυσικα ειναι κ στην καθε κοπελα ποτε κ πως θα εμφανιστουν τα συμπτωματα..εγω στην προηγουμενη ειχα ηδη μονιμες καουρες τρελη υπνηλια κ τσιμπιματα σε στηθος κ κοιλια...καμια σχεση με τωρα κ το εχω αποδεχτει πια🫠Αθηνα μενεις;που γεννησες το κοριτσακι σου;Εγω στο Ιασω στην Αθηνα😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...