Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

απίστευτο πώς το γυρνάει με τη γεύση πάντως! Εγώ νιώθω ότι θέλω και δροσερά, ειδικά όσο φτιάχνει ο καιρός. Με τη διατροφή τι κάνεις; Θυμάμαι σου είχαν βρει λίγο ανεβασμένο σάκχαρο ή κάνω λάθος; 

Πάντως εγώ ακόμη έχω έντονη όσφρηση, και νιώθω απέχθεια ειδικά για την κουζίνα μου, δεν αντέχω το σφουγγάρι και το απορρυπαντικό! Δεν βγαίνει τίποτα σε άοσμο;😆

Το planet δεν είναι άοσμο; Τσέκαρε το! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

απίστευτο πώς το γυρνάει με τη γεύση πάντως! Εγώ νιώθω ότι θέλω και δροσερά, ειδικά όσο φτιάχνει ο καιρός. Με τη διατροφή τι κάνεις; Θυμάμαι σου είχαν βρει λίγο ανεβασμένο σάκχαρο ή κάνω λάθος; 

Πάντως εγώ ακόμη έχω έντονη όσφρηση, και νιώθω απέχθεια ειδικά για την κουζίνα μου, δεν αντέχω το σφουγγάρι και το απορρυπαντικό! Δεν βγαίνει τίποτα σε άοσμο;😆

Μόλις φύγουν οι ναυτίες, αλλάζουν όλα 😂😂😂 Τώρα με τη διατροφή το έχω ρίξει στα sugar free προϊόντα χαχα. Χτες είχα υπέρηχο και ο γιατρός μου έγραψε να κάνω ξανά καμπύλη σακχάρου σε λίγες μέρες. Ωστόσο από τις μετρήσεις του μωρού μου είπε δεν φαίνεται να έχω διαβήτη κύησης. Τα αμνιακα είναι φυσιολογικά και το στομάχι του μωρού παραμένει μικρότερο από το κεφάλι (στον διαβήτη κύησης συμβαίνει το αντίθετο).. Συνεπώς υπάρχει ελπίδα 😋

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου μύριζαν όλα. Έμπαινα στη δουλειά και μύριζα το ξύλο από τα γραφεία. Στο αμάξι μου μύριζε το πλαστικό σε σημείο που δεν ήθελα να οδηγήσω! Αφεολουτρα, μαλακτικά ρούχων, όλα αυτά μου προκαλούσαν τρομερές αναγουλες μέχρι τον 5ο μήνα. Ακόμα και η φυσική μυρωδιά το σώματος (του καθαρού εεε 😂), μου προκαλούσε αηδία. Λαγωνικό κανονικό!! Σίγουρα υπάρχουν άοσμα, αλλά τρέχα γυρευε...

Δημοσίευση

Κορίτσια…μόλις είδα στο σκούπισμα ελάχιστο αίμα (μαζι με τα κλασσικά υγρά) και σορρυ για την περιγραφή. Εχω τρομοκρατηθεί, γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα ποτέ τίποτα. Ευτυχώς έχω γιατρό και ελπίζω να μην σημαίνει κάτι. 😕 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Μόλις φύγουν οι ναυτίες, αλλάζουν όλα 😂😂😂 Τώρα με τη διατροφή το έχω ρίξει στα sugar free προϊόντα χαχα. Χτες είχα υπέρηχο και ο γιατρός μου έγραψε να κάνω ξανά καμπύλη σακχάρου σε λίγες μέρες. Ωστόσο από τις μετρήσεις του μωρού μου είπε δεν φαίνεται να έχω διαβήτη κύησης. Τα αμνιακα είναι φυσιολογικά και το στομάχι του μωρού παραμένει μικρότερο από το κεφάλι (στον διαβήτη κύησης συμβαίνει το αντίθετο).. Συνεπώς υπάρχει ελπίδα 😋

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου μύριζαν όλα. Έμπαινα στη δουλειά και μύριζα το ξύλο από τα γραφεία. Στο αμάξι μου μύριζε το πλαστικό σε σημείο που δεν ήθελα να οδηγήσω! Αφεολουτρα, μαλακτικά ρούχων, όλα αυτά μου προκαλούσαν τρομερές αναγουλες μέχρι τον 5ο μήνα. Ακόμα και η φυσική μυρωδιά το σώματος (του καθαρού εεε 😂), μου προκαλούσε αηδία. Λαγωνικό κανονικό!! Σίγουρα υπάρχουν άοσμα, αλλά τρέχα γυρευε...

Αχ αυτό ακριβώς ζω κι εγώ!Μου μυρίζουν όλα μα όλα, το μπάνιο μ πλέον διαρκεί μόνο λίγα λεπτά δε μπορώ να μυρίζω τα σαμπουάν.Δισταζω να ανοίξω ακόμα και το ψυγείο ούτε να τα βλέπω δε μπορώ γενικά τα φαγητά ποσο μάλλον να μυρισω, το πλαστικό στο αμάξι εννοείται μ μυρίζει. Δεν αντέχω πλέον ούτε να πηγαίνω σούπερ μάρκετ μ έρχονται μυρωδιές από παντού..μέχρι ποια βδομάδα ισχύουν όλα αυτά τόσο έντονα?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια…μόλις είδα στο σκούπισμα ελάχιστο αίμα (μαζι με τα κλασσικά υγρά) και σορρυ για την περιγραφή. Εχω τρομοκρατηθεί, γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα ποτέ τίποτα. Ευτυχώς έχω γιατρό και ελπίζω να μην σημαίνει κάτι. 😕 

Ποσο είσαι τώρα?μπορεί να είναι εμφύτευσης ακόμα και 5+εβδομάδων. Πήγαινε  να ξαπλώσεις και πάρε τηλ τον γιατρό σ μήπως σ αυξήσει το utrogestan.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Αχ αυτό ακριβώς ζω κι εγώ!Μου μυρίζουν όλα μα όλα, το μπάνιο μ πλέον διαρκεί μόνο λίγα λεπτά δε μπορώ να μυρίζω τα σαμπουάν.Δισταζω να ανοίξω ακόμα και το ψυγείο ούτε να τα βλέπω δε μπορώ γενικά τα φαγητά ποσο μάλλον να μυρισω, το πλαστικό στο αμάξι εννοείται μ μυρίζει. Δεν αντέχω πλέον ούτε να πηγαίνω σούπερ μάρκετ μ έρχονται μυρωδιές από παντού..μέχρι ποια βδομάδα ισχύουν όλα αυτά τόσο έντονα?

εγώ σε όλο το 1ο τρίμηνο έτσι..άλλες μέρες πιο έντονα άλλες όχι τόσο. Τώρα στο πέρασμα προς 2ο ακόμα συγκεκριμένα πράγματα δεν αντέχω. Ειδικά το νεροχύτη της κουζίνας μου, το ψυγείο επίσης κάποιες μέρες μυρίζει έντονα. Άρωμα δεν βάζω για κανένα λόγο! Και μαλακτικό στα ρούχα βάζω το planet που είναι ήπιο. Βασικά σκέψου μπαίνω μέσα στο σπίτι και μου βρωμάειιιι, ενώ ο σύζυξ λέει του μυρίζει βανίλια (είχα βάλει σε κάτι αυγόφετες 😄) Και το παθαίνω μόνο με το δικό μου σπίτι, στης μαμάς ή πεθεράς που πήγα πρόσφατα τίποτα. Οριακά μετακομίζω 😅

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

κορίτσι μου πολύ λογικό στην αρχή το λίγο αίμα, ψυχραιμία θα σε δει κι ο γιατρός σου! Τι ώρα πας;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Ποσο είσαι τώρα?μπορεί να είναι εμφύτευσης ακόμα και 5+εβδομάδων. Πήγαινε  να ξαπλώσεις και πάρε τηλ τον γιατρό σ μήπως σ αυξήσει το utrogestan.

Είμαι 6+2 και ευτυχώς σε 3 ώρες έχω γιατρό….δεν μπορώ να ξαπλώσω δυστυχώς γιατί είμαι μόνη μου με την μικρή! Γίνεται βρε κορίτσια να έχεις φουλ συμπτώματα και κάτι να μην πάει καλά; Το έχω απορία γενικά…

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

κορίτσι μου πολύ λογικό στην αρχή το λίγο αίμα, ψυχραιμία θα σε δει κι ο γιατρός σου! Τι ώρα πας;

Είχα στις 6 και μου το έκαναν 7! Μακάρι να μην το άλλαζα γιατί τώρα θα με φάει η αγωνία! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Εμένα δυστυχώς μου κράτησαν και όλο τον 4ο. Στον 5ο άρχισα να ηρεμώ σιγά σιγά. Υπομονή, είναι τρομερά δύσκολο,το ξέρω. Οι περισσότερες κοπέλες μπαίνοντας στον 4ο νιώθουν να υποχωρούν όλα αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα και εκεί ειναι που απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου. Μέχρι να μπεις στο 3ο τρίμηνο, εκεί αρχίζουν αλλα γλέντια 😂😂

Δημοσίευση

Κορίτσια μου!! Ακούσαμε καρδούλα 😍 νομίζω θα λιποθυμούσα από το άγχος μου!! Μου είπε στον υπέρηχο δεν βλέπει κάτι σχετικά με το αίμα, αλλά το σκ ξεκούραση και όσο μπορώ να μην σηκώνω το μωρό (ευτυχώς ο άντρας μου δεν δουλεύει σκ) και αν συνεχίσει μέχρι την Κυριακή, να μου γράψει αναρρωτική 1-2 βδομάδες για να το βοηθήσουμε λίγο λέει. Εύχομαι να μην χρειαστεί γιατί δεν θέλω επουδενί να το μάθουν ακόμη στην δουλειά! Βρε κορίτσια επειδή ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό, υπάρχει περίπτωση να το προκάλεσε αυτό ο έντονος βήχας που έχω αυτές τις μέρες;;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου!! Ακούσαμε καρδούλα 😍 νομίζω θα λιποθυμούσα από το άγχος μου!! Μου είπε στον υπέρηχο δεν βλέπει κάτι σχετικά με το αίμα, αλλά το σκ ξεκούραση και όσο μπορώ να μην σηκώνω το μωρό (ευτυχώς ο άντρας μου δεν δουλεύει σκ) και αν συνεχίσει μέχρι την Κυριακή, να μου γράψει αναρρωτική 1-2 βδομάδες για να το βοηθήσουμε λίγο λέει. Εύχομαι να μην χρειαστεί γιατί δεν θέλω επουδενί να το μάθουν ακόμη στην δουλειά! Βρε κορίτσια επειδή ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό, υπάρχει περίπτωση να το προκάλεσε αυτό ο έντονος βήχας που έχω αυτές τις μέρες;;

Μπράβο Ρένα μου!!! Μια καλή κ τελειωμένη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωρό!!!!🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! Όλα καλά με το σποράκι! Πόσο είσαι τώρα; Ίσως το αίμα να είναι και λόγω του ότι είσαι και λίγο άρρωστη; Τι να πω.. σημασία έχει ότι το μικράκι είναι καλά! Ξεκούραση και θα στρώσει. Σου είπε να πάρεις προγεστερονη;

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Μπράβο Ρένα μου!!! Μια καλή κ τελειωμένη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωρό!!!!🥰🥰🥰

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! Όλα καλά με το σποράκι! Πόσο είσαι τώρα; Ίσως το αίμα να είναι και λόγω του ότι είσαι και λίγο άρρωστη; Τι να πω.. σημασία έχει ότι το μικράκι είναι καλά! Ξεκούραση και θα στρώσει. Σου είπε να πάρεις προγεστερονη;

Ευχαριστώ κορίτσια μου!! 6+2 βάση περιόδου αλλά ο υπέρηχος 6+1. Τελικά έκανα ωορρηξία 15η μέρα κ όχι νωρίτερα όπως νόμιζα. 
Την προγεστερόνη την αύξησε σε 3 φορές τη μέρα για σκ κ αν επιστρέψω από Δευτέρα δουλειά κ είμαι οκ, το ξανά κάνουμε βράδυ. Την άλλη Παρασκευή πάλι ραντεβού ευτυχώς!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Είμαι 6+2 και ευτυχώς σε 3 ώρες έχω γιατρό….δεν μπορώ να ξαπλώσω δυστυχώς γιατί είμαι μόνη μου με την μικρή! Γίνεται βρε κορίτσια να έχεις φουλ συμπτώματα και κάτι να μην πάει καλά; Το έχω απορία γενικά…

Εγώ είχα μέχρι και την 8η εβδομάδα λιγάκι αίμα. Αλλά απαλό ροζ. Ηρέμησε κορίτσι μου και όλα θα πάνε καλά. Αφού ακούσατε και καρδούλα τόσο νωρίς μια χαρά!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Τέλεια❣️❣️❣️❣️❣️❣️ με το καλό λοιπόν 🥰🥰🥰🥰🥰 μην ανησυχείς από την κούραση θα είναι...όσο μπορείς λιγότερο να σηκώνεις το μωρό!

Δημοσίευση

@Rena92 τέλεια νέα κορίτσι μου!! Με το καλό!! 

Πολύ χαίρομαι βρε κορίτσια που έχουμε τόσο θετικά νέα (φτου φτου μην το ματιασω 🧿🧿🧿🧿).

@Diwni να σου ζήσει το μωράκι σου, γερό και καλότυχο να είναι 🩷🩷 Καλή ανατροφή, ρούφα μωρουδιλα και φίλα πατουσακια 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

@Rena92 τέλεια νέα κορίτσι μου!! Με το καλό!! 

Πολύ χαίρομαι βρε κορίτσια που έχουμε τόσο θετικά νέα (φτου φτου μην το ματιασω 🧿🧿🧿🧿).

@Diwni να σου ζήσει το μωράκι σου, γερό και καλότυχο να είναι 🩷🩷 Καλή ανατροφή, ρούφα μωρουδιλα και φίλα πατουσακια 🥰🥰🥰

Μακάρι μακάρι να συνεχίσουμε έτσι 🙏 🙏 Αμήν 🙏 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...