Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Zeldaδεν ειναι ανάλογες περιπτώσεις. Είναι τ φυσιολογικο. Απολύτως φυσιολογικη εικονα για τη βδομαδα που εισαι..ολα καλα σου ευχομαι μέχρι τελους.

@Mantarini ναι γεννησα στις 14 Μαΐου μια μπέμπα ονειρο. Σ ευχαριστώ πολύ! Σας παρακολουθώ καθημερινα.

Να σας ζήσει κορίτσι μου γερό και καλοτυχο να το κοριτσάκι σας 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Zeldaδεν ειναι ανάλογες περιπτώσεις. Είναι τ φυσιολογικο. Απολύτως φυσιολογικη εικονα για τη βδομαδα που εισαι..ολα καλα σου ευχομαι μέχρι τελους.

@Mantarini ναι γεννησα στις 14 Μαΐου μια μπέμπα ονειρο. Σ ευχαριστώ πολύ! Σας παρακολουθώ καθημερινα.

Να σας ζήσει κοπέλα μου🩷 κάθε καλό εύχομαι 💕

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Να σου ζήσει η μπέμπα σου!!!! Καλότυχη και υγιής!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elk σ ευχαριστώ πάρα πολυ κορίτσι μου! Να χαιρεσαι κ συ τιε μικρες σου!

Αλήθεια;;; γεννησες;;;ποπό πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!!! Να σας ζήσει 🥳 ❣️ ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογένειά σας!!!να είναι ευλογημένη!!!καλή λοχεία και σε εσένα 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Zelda νομίζω δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι κι εγώ πρώτη φορά που πήγα 5+ μόνο σάκο είδαμε Κ λεκιθικο. Την επόμενη φορά 6+ ακούσαμε καρδούλα. Πολύ νορμάλ όσα είδατε στο ραντεβού! 

Οι υπόλοιπες εγκυουλες πως είστε; @Rena92 @marinamanoulitsa 

Ξεχνάω κάποια άλλη φρέσκια; 

Γεια σου κορίτσι μου!!!! Καλά είμαι..ας τα λέμε καλά!!με έχει ταράξει στις αναγουλες!!!! 😛 Πολύ ναυτία!!! Τρώω πιο ελαφριά...γιατί δεν μπορώ λιπαρά φαγητά πλέον! Εντωμεταξυ εχθές έψαχνα σαν τρελή Ροξ 🤣 και δεν ήθελα από το ζαχαροπλαστείο!!ήθελα το κλειστό το συσκευασμένο από το σούπερ!!!μετά από ψάξιμο στη γειτονιά κατάφερα να το βρω 🤣 μιλάμε αν δεν έτρωγα θα έσκαγα! Έλειπε και ο σύζυγός επαγγελματικο ταξίδι και δεν μπορούσα να τον στείλω να μου πάρει!🤣

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν 5+2 ο σάκος ήταν 11 χιλιοστά κ ο λεκιθικος ίσα που φαινόταν…ο γιατρός όμως μου είπε πως όλα είναι καλά (θα δείξει αύριο). 
Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει ακριβώς 6 εβδομάδων με επιβεβαιωμένη ωορρηξία 14η μέρα κύκλου και είδα μόνο καρδιά να πάλλεται. Ο γιατρός είχε πει, ότι μια μέρα νωρίτερα δεν θα βλέπαμε σχεδόν τίποτα. Οπότε θεωρώ πως όλα μια χαρά είναι…αφού είδατε κ λεκιθικο. Συγκεκριμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι αν είχαμε σάκο 15 χιλιοστά κ δεν βλέπαμε έμβρυο, τότε ίσως να προβληματιζόμασταν.. 

Περιμένω νέα σου!!!εγώ για αυτό πηγα πιο αργά στο γιατρό!δεν μπορούσα αυτό το μαρτύριο!!!πήγα 6+3 που ακούσαμε καρδούλα..αλλά έβγαινε στον υπέρηχο 6+5 ...άρα έγινε νωρίς η σύλληψη!  

Με το καλό να ακούσετε 🙏 καρδούλα ❣️❣️❣️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Περιμένω νέα σου!!!εγώ για αυτό πηγα πιο αργά στο γιατρό!δεν μπορούσα αυτό το μαρτύριο!!!πήγα 6+3 που ακούσαμε καρδούλα..αλλά έβγαινε στον υπέρηχο 6+5 ...άρα έγινε νωρίς η σύλληψη!  

Με το καλό να ακούσετε 🙏 καρδούλα ❣️❣️❣️

Θα σας ενημερώσω εννοείται 🩷🩷🩷 πάντως κ εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη όλο κάτι σε γλυκό θέλω! Στην κόρη μου, ούτε μια φορά δε θέλησα κάτι και τώρα ήδη θέλω ταρτακια φρούτων 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η elbe είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Όλα να πάνε τέλεια με την εγκυμοσύνη σου!!! Είσαι σίγουρη ότι είναι συνάχι;;; Εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη ήμουν μπουκωμενη και με καταρροή. Ξεμπουκωσε η μύτη μου την επόμενη μέρα της γέννας 🤣🤣

Κορίτσι μου από ρινίτιδα εγκυμοσύνης ταλαιπωρήθηκα μέχρι και 6 μήνες αφότου γέννησα την πρώτη φορά! Και τώρα ξεκίνησε μαζί με το θετικό τεστ, αλλά συνδυαστικά αρρώστησα κιόλας! Ωστόσο, ίσως ο λόγος που κρατάει τόσο είναι αυτό που λες! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Θα σας ενημερώσω εννοείται 🩷🩷🩷 πάντως κ εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη όλο κάτι σε γλυκό θέλω! Στην κόρη μου, ούτε μια φορά δε θέλησα κάτι και τώρα ήδη θέλω ταρτακια φρούτων 🤣🤣🤣

Join the club φιληηηη!! Στα δίδυμα δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα. Απορούσα πως πεινάνε κ μπορούν κ τρώνε οι εγκυμονούσες🤣🤣🤣 Τώρα;;;; Αναδρομικά ότι δεν έφαγα στα μικρά🤣🤣🤣 Αλλά με τραβάει περισσότερο αλμυρό 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Γλυκό ε; Εμενα πάλι δε με τραβάνε τα γλυκά αλλά αλμυρά! Και τάχα μου λένε αν θέλεις γλυκό έχεις κορίτσι, εγώ μάλλον κορίτσι αλλά με αλμυρά 😅 αυτό που λαχταρω και πρέπει να κάνω υπομονή είναι πεπόνι και καρπούζι! 🤤 Περιμένουμε τα νέα σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γλυκό ε; Εμενα πάλι δε με τραβάνε τα γλυκά αλλά αλμυρά! Και τάχα μου λένε αν θέλεις γλυκό έχεις κορίτσι, εγώ μάλλον κορίτσι αλλά με αλμυρά 😅 αυτό που λαχταρω και πρέπει να κάνω υπομονή είναι πεπόνι και καρπούζι! 🤤 Περιμένουμε τα νέα σου!! 

Κ εγώ στην κόρη μου με ομελέτες την έβγαζα και αλμυρές τορτιγιες, άρα δεν ισχύει 😜

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ναι καλά. Μόνο αλμυρά ήθελα να τρώω και υπενθυμίζω πως η μπουμπού είναι πλέον 9 μηνών. Μόνο στην πολύ αρχή ήθελα ένα συγκεκριμένο παγωτό μια φορά. Μετά ήθελα φρούτα αλλά η Ισμήνη-Μαρία δε με άφησε να φάω σε ΌΛΗ την εγκυμοσύνη! Messenger_creation_77795451-E376-4EB0-AD34-2AB27B2F1454.thumb.png.f3ea6dce3717d911b66a3a1b2a9c5049.png

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναι καλά. Μόνο αλμυρά ήθελα να τρώω και υπενθυμίζω πως η μπουμπού είναι πλέον 9 μηνών. Μόνο στην πολύ αρχή ήθελα ένα συγκεκριμένο παγωτό μια φορά. Μετά ήθελα φρούτα αλλά η Ισμήνη-Μαρία δε με άφησε να φάω σε ΌΛΗ την εγκυμοσύνη! Messenger_creation_77795451-E376-4EB0-AD34-2AB27B2F1454.thumb.png.f3ea6dce3717d911b66a3a1b2a9c5049.png

Έτοιμο για περπάτημα το βλέπω το ζουζουνάκι!! 😍

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

πόσο μεγάλωσε μωρε!!! χαχα γιατί δεν σε άφηνε να φας φρούτα;;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα μόνο αλμυρά! Άντε το καλοκαίρι μόνο έτρωγα παγωτακι. Σοκολάτα ούτε να τη μυρίσω! Τώρα, ενώ ξεκίνησα με αλμυρά, από το δεύτερο τρίμηνο που πέρασαν οι ναυτίες θέλω ΜΟΝΟ ΓΛΥΚΑ! Απεγνωσμένα όμως μόνο γλυκά λες και εξαρτάται η ζωή μου από το γλυκό. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά προβλέπω να βάζω περισσότερα κιλά από ότι στην πρώτη 🤦🙄

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα μόνο αλμυρά! Άντε το καλοκαίρι μόνο έτρωγα παγωτακι. Σοκολάτα ούτε να τη μυρίσω! Τώρα, ενώ ξεκίνησα με αλμυρά, από το δεύτερο τρίμηνο που πέρασαν οι ναυτίες θέλω ΜΟΝΟ ΓΛΥΚΑ! Απεγνωσμένα όμως μόνο γλυκά λες και εξαρτάται η ζωή μου από το γλυκό. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά προβλέπω να βάζω περισσότερα κιλά από ότι στην πρώτη 🤦🙄

απίστευτο πώς το γυρνάει με τη γεύση πάντως! Εγώ νιώθω ότι θέλω και δροσερά, ειδικά όσο φτιάχνει ο καιρός. Με τη διατροφή τι κάνεις; Θυμάμαι σου είχαν βρει λίγο ανεβασμένο σάκχαρο ή κάνω λάθος; 

Πάντως εγώ ακόμη έχω έντονη όσφρηση, και νιώθω απέχθεια ειδικά για την κουζίνα μου, δεν αντέχω το σφουγγάρι και το απορρυπαντικό! Δεν βγαίνει τίποτα σε άοσμο;😆

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ ξεκάθαρα θα βάλω παραπάνω🤣🤣🤣 Κάθε μέρα λέω θα μαζευτώ αλλά δε με βλέπω…😢😢😢

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τις ευχές σας! Με τ καλο τ μωρακια σας οι εγκυουλες και σύντομα και οι υπόλοιπες.

@marinamanoulitsa για μερικες απο σας, μεσα και συ, χάρηκα λίγο παραπάνω. Να ξερεις δ υπάρχει αυτό π ζω με το 3ο. Θα το δεις κ συ. Μετα απο τοσα χρόνια κ σε άλλη ηλικία. Απίστευτο συναισθημα.

@annie! εφτασες κιολας 15+? Περναει οντως ο καιρός!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

πόσο μεγάλωσε μωρε!!! χαχα γιατί δεν σε άφηνε να φας φρούτα;;

Άσε... Περνάει πάρα πολύ γρήγορα ο καιρός! Έκανα εμετό και μόνο με τη μυρωδιά τους μέχρι που γέννησα. Σκέψου αναγούλιαζα και μόνο που τα έβλεπα γιατί λόγω αλλεργίας δεν έχω όσφρηση. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...