Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Ευχαριστώ κορίτσια μου!! 6+2 βάση περιόδου αλλά ο υπέρηχος 6+1. Τελικά έκανα ωορρηξία 15η μέρα κ όχι νωρίτερα όπως νόμιζα.
Την προγεστερόνη την αύξησε σε 3 φορές τη μέρα για σκ κ αν επιστρέψω από Δευτέρα δουλειά κ είμαι οκ, το ξανά κάνουμε βράδυ. Την άλλη Παρασκευή πάλι ραντεβού ευτυχώς!!
@Katerinioo εκανες επισκληριδιο? Αν ναι ίσως φταιει για τ πονο στο κεφάλι κ τη μεση. Οσο για τη δυσκοιλιοτητα μόλις πας σπίτι θα ξελαφρωσεις. Ειχα να πάω τουαλέτα απο δεύτερα απογεύμα, τ βραδυ πηγα κλινική, Παρασκευή βγηκα, ε τοτε πηγα. Στο σπίτι μου.
Μπράβο κορίτσι μου!!! Όλα καλά με το σποράκι! Πόσο είσαι τώρα; Ίσως το αίμα να είναι και λόγω του ότι είσαι και λίγο άρρωστη; Τι να πω.. σημασία έχει ότι το μικράκι είναι καλά! Ξεκούραση και θα στρώσει. Σου είπε να πάρεις προγεστερονη;
Καλησπέρα κορίτσια!
Τι κάνετε;
Εγώ σήμερα για κάποιο λόγο έχω τρομερό πονοκέφαλο και τρομερό πόνο στη μέση. Μαζί με την δυσκοιλιότητα μου έχουν δημιουργήσει απίστευτη δυσφορία.
Εντωμεταξύ οριακά ούτε στην καισαρική δεν είχα τόσο θέμα με Δυσκοιλιότητα όσο τώρα. Τι στο καλο;
Με έχει ρημάξει σας το ορκιζομαι!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.