Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Zeldaδεν ειναι ανάλογες περιπτώσεις. Είναι τ φυσιολογικο. Απολύτως φυσιολογικη εικονα για τη βδομαδα που εισαι..ολα καλα σου ευχομαι μέχρι τελους.

@Mantarini ναι γεννησα στις 14 Μαΐου μια μπέμπα ονειρο. Σ ευχαριστώ πολύ! Σας παρακολουθώ καθημερινα.

Να σας ζήσει κορίτσι μου γερό και καλοτυχο να το κοριτσάκι σας 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Zeldaδεν ειναι ανάλογες περιπτώσεις. Είναι τ φυσιολογικο. Απολύτως φυσιολογικη εικονα για τη βδομαδα που εισαι..ολα καλα σου ευχομαι μέχρι τελους.

@Mantarini ναι γεννησα στις 14 Μαΐου μια μπέμπα ονειρο. Σ ευχαριστώ πολύ! Σας παρακολουθώ καθημερινα.

Να σας ζήσει κοπέλα μου🩷 κάθε καλό εύχομαι 💕

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Να σου ζήσει η μπέμπα σου!!!! Καλότυχη και υγιής!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elk σ ευχαριστώ πάρα πολυ κορίτσι μου! Να χαιρεσαι κ συ τιε μικρες σου!

Αλήθεια;;; γεννησες;;;ποπό πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!!! Να σας ζήσει 🥳 ❣️ ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογένειά σας!!!να είναι ευλογημένη!!!καλή λοχεία και σε εσένα 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Zelda νομίζω δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι κι εγώ πρώτη φορά που πήγα 5+ μόνο σάκο είδαμε Κ λεκιθικο. Την επόμενη φορά 6+ ακούσαμε καρδούλα. Πολύ νορμάλ όσα είδατε στο ραντεβού! 

Οι υπόλοιπες εγκυουλες πως είστε; @Rena92 @marinamanoulitsa 

Ξεχνάω κάποια άλλη φρέσκια; 

Γεια σου κορίτσι μου!!!! Καλά είμαι..ας τα λέμε καλά!!με έχει ταράξει στις αναγουλες!!!! 😛 Πολύ ναυτία!!! Τρώω πιο ελαφριά...γιατί δεν μπορώ λιπαρά φαγητά πλέον! Εντωμεταξυ εχθές έψαχνα σαν τρελή Ροξ 🤣 και δεν ήθελα από το ζαχαροπλαστείο!!ήθελα το κλειστό το συσκευασμένο από το σούπερ!!!μετά από ψάξιμο στη γειτονιά κατάφερα να το βρω 🤣 μιλάμε αν δεν έτρωγα θα έσκαγα! Έλειπε και ο σύζυγός επαγγελματικο ταξίδι και δεν μπορούσα να τον στείλω να μου πάρει!🤣

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν 5+2 ο σάκος ήταν 11 χιλιοστά κ ο λεκιθικος ίσα που φαινόταν…ο γιατρός όμως μου είπε πως όλα είναι καλά (θα δείξει αύριο). 
Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει ακριβώς 6 εβδομάδων με επιβεβαιωμένη ωορρηξία 14η μέρα κύκλου και είδα μόνο καρδιά να πάλλεται. Ο γιατρός είχε πει, ότι μια μέρα νωρίτερα δεν θα βλέπαμε σχεδόν τίποτα. Οπότε θεωρώ πως όλα μια χαρά είναι…αφού είδατε κ λεκιθικο. Συγκεκριμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι αν είχαμε σάκο 15 χιλιοστά κ δεν βλέπαμε έμβρυο, τότε ίσως να προβληματιζόμασταν.. 

Περιμένω νέα σου!!!εγώ για αυτό πηγα πιο αργά στο γιατρό!δεν μπορούσα αυτό το μαρτύριο!!!πήγα 6+3 που ακούσαμε καρδούλα..αλλά έβγαινε στον υπέρηχο 6+5 ...άρα έγινε νωρίς η σύλληψη!  

Με το καλό να ακούσετε 🙏 καρδούλα ❣️❣️❣️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...