Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Τέλεια κορίτσι μου!! Αχ με το καλό θα τρελαθείτε είναι σίγουρο 😍😍😍😍 ελπίζω να ηρεμήσεις τώρα και να απολαύσεις το υπόλοιπο! 
Εγώ σήμερα ήμουν χάλια με ναυτίες κ αδυναμία, αλλά ίσως να φταίει που χθες βράδυ πήρα προγεστερόνη! Ας πάνε όλα καλά κ δεν με πειράζει τίποτα! 

Ωχχ βάστα γερά κορίτσι!! Ναυτίες κι εγώ έχω ακόμα που και που αλλά όσο περνάει ο καιρός στρώνει. Όλα καλά θα πάνε και με σενα, ένα βήμα τη φορά 😍🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Γι αυτό είπα ότι δεν ήθελα αρχικά να τοποθετηθω, γιατί ίσως κάποια κοπέλα να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε ιδιώτη. Καλό είναι όμως να λέμε όλες τις πλευρές του νομίσματος. 

Όσο για το εξωτερικό, η αδερφή μου ζει σε ευρωπαϊκή χώρα, και γέννησε πριν 1,5 μήνα το μωρό της εκεί. Καμία μα καμία σχέση όλα αυτά που κάνουμε εδώ κάθε μήνα, με αυτά που κάνουν έξω. Εκτός από αυχενική και Ω επιπέδου δεν κάνουν τίποτα άλλο!! Ούτε καν nst τον τελευταίο μήνα, που εγώ στην κόρη μου έκανα κάθε εβδομάδα τον τελευταίο μήνα. Ούτε καν υπέρηχο! Ψηλαφιζε λέει η μαία την κοιλιά απλά 😮😮 Σοκ! Δεν ξέρω, έτσι όπως είμαστε συνηθισμένες εμείς στην Ελλάδα,αν θα αντέχαμε μια εγκυμοσύνη στο εξωτερικό...

Δεν υπάρχει πιο ψυχοφθορο πράγμα σε μια εγκυμοσύνη να  κάνεις μόνο αυχενική κ Β επιπέδου. Όταν έμεινα έγκυος έκανα ένα τεστ κ πήγα στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι θα έκανα χοριακη. Μου έκλεισαν το ραντεβού μου πήραν ιστορικό και μου είπαν ποσα τεστ έκανες? Λέω ένα κάνε κ ένα δεύτερο για επιβεβαίωση ειπε η μαια...το πρώτο ραντεβού λοιπον Ήταν κατευθειαν στην αυχενική. Δεν κάναμε ένα υπέρηχο να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ενδομητριο κάτι τέλος πάντων. Αν είναι να πάει καλά η εγκυμοσύνη θα πάει  αλλά από ψυχολογικής άποψης δεν παλεύεται. Μου λένε γιατί αγχώνεσαι το μωρο μεγαλώνει..ήταν η χειρότερη εμπειρία μια εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος και φυσικά αν κάναμε υπέρηχο ίσως να μάθαινα νωρίτερα ότι κάτι δε πάει καλά κ να μην περιμένω τη Β επιπέδου όπου εν τέλη έκανα διακοπή στις 24 εβδομάδες. Ελλαδιτσα κοριτσια ότι γιατρό θες τον βρίσκεις του στέλνεις μήνυμα στο βαιμπερ.. πολυτέλειες...εξωτερικό κάνεις το σταυρό σου μη σε βρει τίποτα. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Γι αυτό είπα ότι δεν ήθελα αρχικά να τοποθετηθω, γιατί ίσως κάποια κοπέλα να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε ιδιώτη. Καλό είναι όμως να λέμε όλες τις πλευρές του νομίσματος. 

Όσο για το εξωτερικό, η αδερφή μου ζει σε ευρωπαϊκή χώρα, και γέννησε πριν 1,5 μήνα το μωρό της εκεί. Καμία μα καμία σχέση όλα αυτά που κάνουμε εδώ κάθε μήνα, με αυτά που κάνουν έξω. Εκτός από αυχενική και Ω επιπέδου δεν κάνουν τίποτα άλλο!! Ούτε καν nst τον τελευταίο μήνα, που εγώ στην κόρη μου έκανα κάθε εβδομάδα τον τελευταίο μήνα. Ούτε καν υπέρηχο! Ψηλαφιζε λέει η μαία την κοιλιά απλά 😮😮 Σοκ! Δεν ξέρω, έτσι όπως είμαστε συνηθισμένες εμείς στην Ελλάδα,αν θα αντέχαμε μια εγκυμοσύνη στο εξωτερικό...

Εγώ ζω στη Γερμανία, και τα 2 παιδιά τα γέννησα εδώ. 

Υπέρηχο καλύπτει η ασφάλεια

Τον πρώτο περίπου 6εβδ

Μετά 12 εβδομάδων 

Και μετά β επιπέδου. 

Καμπύλη ζαχάρου με μόλις μια μέτρηση (και εδώ η δικιά μου βγήκε τέλεια ενώ εγώ είχα διαβήτη κύησης!) 

Μετά έχουμε ctg κάθε 4 εβδομάδες. 

Αφού περάσουν οι 40 εβδ έχουμε ctg κάθε 2 εβδομάδες. 

Πηγαίνεις  κάπου στις 8 εβδ και ανάλογα τον γιατρό σου κάνει η όχι υπέρηχο εγώ έκανα γτ πλήρωνα. Επίσης το 2017 μπορούσαμε να πούμε θέλουμε κάθε μήνα να κάνουμε υπέρηχο θα πληρώσουμε στο σύνολο 150€ , το 2023 απαγορεύτηκε με τη δικαιολογια ότι ο υπέρηχος είναι για θεραπευτικούς σκοπούς και όχι σούτινγκ εγώ πλήρωνα ξεχωριστά κάθε φορά και ευτυχώς να λέω γτ είχαμε δει οτι ο μικρός κατέβαινε ανάποδα! 37 εβδ μου τον γύρισε η μαία μεγάλο μωρό και γύρισε... 

Έχουν τα καλά τους δε σε πάνε για καισαρική κατευθείαν αλλά στο κομμάτι υπερήχους απορώ 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγώ ζω στη Γερμανία, και τα 2 παιδιά τα γέννησα εδώ. 

Υπέρηχο καλύπτει η ασφάλεια

Τον πρώτο περίπου 6εβδ

Μετά 12 εβδομάδων 

Και μετά β επιπέδου. 

Καμπύλη ζαχάρου με μόλις μια μέτρηση (και εδώ η δικιά μου βγήκε τέλεια ενώ εγώ είχα διαβήτη κύησης!) 

Μετά έχουμε ctg κάθε 4 εβδομάδες. 

Αφού περάσουν οι 40 εβδ έχουμε ctg κάθε 2 εβδομάδες. 

Πηγαίνεις  κάπου στις 8 εβδ και ανάλογα τον γιατρό σου κάνει η όχι υπέρηχο εγώ έκανα γτ πλήρωνα. Επίσης το 2017 μπορούσαμε να πούμε θέλουμε κάθε μήνα να κάνουμε υπέρηχο θα πληρώσουμε στο σύνολο 150€ , το 2023 απαγορεύτηκε με τη δικαιολογια ότι ο υπέρηχος είναι για θεραπευτικούς σκοπούς και όχι σούτινγκ εγώ πλήρωνα ξεχωριστά κάθε φορά και ευτυχώς να λέω γτ είχαμε δει οτι ο μικρός κατέβαινε ανάποδα! 37 εβδ μου τον γύρισε η μαία μεγάλο μωρό και γύρισε... 

Έχουν τα καλά τους δε σε πάνε για καισαρική κατευθείαν αλλά στο κομμάτι υπερήχους απορώ 

Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου... Τι είναι το ctg;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου... Τι είναι το ctg;;;

Καρδιοτοκογραφημα. Αυτό που κάνουμε στο τέλος της εγκυμοσύνης που ελέγχει συσπάσεις και εμβρυϊκό καρδιακό ρυθμό.

Δημοσίευση

Κορίτσια πώς είστε; Ποσο χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς στις εγκυμονούσες… 💕

@eva96 με το καλό να κανείς κι εσυ τεστάκι!

Εγω ελπίζω αυτός να είναι ο μήνας μου… Κάνω πρόκληση ωορρηξίας με Femara, Λετροζόλη. Δεν ήθελα να περιμένω άλλο.Θα με παρακολουθεί ταυτόχρονα ο γιατρός… 

Ταυτοχρονα σταμάτησα Inositol κ ξεκίνησα D, K2, Ω3 και dhea. Θα έχουμε στοχευμένες επαφές (κάθε μέρα, και όταν δούμε ότι πάει να γίνει ωορρηξία 2-3 φορές εκείνη την ημέρα). 

Επισης + προγεστερονη μετά την ωορρηξία. 

Έχει κάποια από εσάς εμπειρία με αυτά; Έχω αγχωθεί πολύ, αν κ μέσα μου ελπίζω κάτι να γίνει με όλα αυτά…

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια πώς είστε; Ποσο χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς στις εγκυμονούσες… 💕

@eva96 με το καλό να κανείς κι εσυ τεστάκι!

Εγω ελπίζω αυτός να είναι ο μήνας μου… Κάνω πρόκληση ωορρηξίας με Femara, Λετροζόλη. Δεν ήθελα να περιμένω άλλο.Θα με παρακολουθεί ταυτόχρονα ο γιατρός… 

Ταυτοχρονα σταμάτησα Inositol κ ξεκίνησα D, K2, Ω3 και dhea. Θα έχουμε στοχευμένες επαφές (κάθε μέρα, και όταν δούμε ότι πάει να γίνει ωορρηξία 2-3 φορές εκείνη την ημέρα). 

Επισης + προγεστερονη μετά την ωορρηξία. 

Έχει κάποια από εσάς εμπειρία με αυτά; Έχω αγχωθεί πολύ, αν κ μέσα μου ελπίζω κάτι να γίνει με όλα αυτά…

Εύχομαι πραγματικά να είναι ο μήνας σου !!! Θα περιμένουμε να μας πεις το θετικό τεστ 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Εύχομαι πραγματικά να είναι ο μήνας σου !!! Θα περιμένουμε να μας πεις το θετικό τεστ 😊 

Μακαρι κοριτσια μου ❤️ ❤️ ❤️ θα περιμενω λιγες μερες και μετα θα το κανω το τεστ.

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Δυστυχως πριν λιγο ειδα αιμα. Παμε για τον αλλον μηνα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...