Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 9/5/2025 at 10:50 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Γέννησα την προηγούμενη Δευτέρα μετά από 14 ώρες σχεδόν με καισαρική, ήταν λίγο δύσκολη η κυρία! Μπήκαμε 1 μέρα ΜΕΝΝ και απο την επόμενη την έχω αγκαλίτσα! Με το καλό σε όλα τα κορίτσια! Τελειομηνες κυησης με γερά μωρά! Για όλες μας κάπου υπάρχει ένα μωρό και το πιστεύω!!

Να σου ζήσει κορίτσι μου! Να τη χαρείς όσο τίποτα! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες σε όσες έχουν τα παιδάκια τους, σε όσες τα περιμένουν, σε όσες τα έχουν χάσει αλλά δεν το βάζουν κάτω και ελπίζουν και σε όσες προσπαθούν να γίνουν μανουλες ... Ο Θεός να μας έχει καλά να μας δίνει πίστη ελπίδα κ δύναμη γιατί μάνα είναι βράχος και οτι πιο ιερό στον κόσμο!!!!  

Screenshot_20250511_124507_Instagram.jpg

💚 Πράσινη καρδούλα λοιπόν για μένα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Φέτος νιώθω ολόκληρη! Έχω κολλήσει όλα τα σπασμένα μου και προχωράω μπροστά με το κεφάλι ψηλά!

Εύχομαι σε ΌΛΕΣ να ζήσετε αυτήν την πληρότητα κορίτσια μου σύντομα!!! 

IMG_20250511_181846_836.thumb.jpg.7a090d7ee4b799b35947b1bf31e78ba4.jpg

Κούκλες!!

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά σε όλες !!! 

Δε θέλω να χαλάσω το αισιόδοξο κλίμα που υπάρχει, έμενα με πείραξε η σημερινή μέρα. Όσο ήμουν στη δουλειά όλα μια χαρά, αλλά από τη στιγμή που άνοιξα το κινητό να χαζεψω .... παντού φωτογραφίες με μωρά, νέες μανουλες. Πόσο όμορφο όλο αυτό, αλλά εμένα μου δημιούργησε μεγάλη ψυχολογική πίεση. 

Συνειδητοποιώ ότι δε μπορώ να αντέξω τόσες όμορφες "φαινομενικά" φωτογραφίες (πολλές κρύβουν μεγάλο πονο πίσω σίγουρα) και με καταβάλει φόβος για το αν καταφέρω τελικά να αποκτήσω αυτό που τόσο λαχταρώ. 

Ελπίζω να μη σας χάλασα τη διάθεση. 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Χρόνια Πολλά σε όλες !!! 

Δε θέλω να χαλάσω το αισιόδοξο κλίμα που υπάρχει, έμενα με πείραξε η σημερινή μέρα. Όσο ήμουν στη δουλειά όλα μια χαρά, αλλά από τη στιγμή που άνοιξα το κινητό να χαζεψω .... παντού φωτογραφίες με μωρά, νέες μανουλες. Πόσο όμορφο όλο αυτό, αλλά εμένα μου δημιούργησε μεγάλη ψυχολογική πίεση. 

Συνειδητοποιώ ότι δε μπορώ να αντέξω τόσες όμορφες "φαινομενικά" φωτογραφίες (πολλές κρύβουν μεγάλο πονο πίσω σίγουρα) και με καταβάλει φόβος για το αν καταφέρω τελικά να αποκτήσω αυτό που τόσο λαχταρώ. 

Να μη στεναχωριέσαι..σίγουρα δεν είσαι η μόνη που ένιωσε έτσι. Οποία κοπέλα επιθυμεί ένα μωράκι κ δεν έχει έρθει ακόμα, η καρδούλα της νιώθει ένα σφιξιματακι. Μέσα από τη ψυχη μου σου εύχομαι του χρόνου να έχεις ένα πλατύ χαμόγελο κ την αγκαλίτσα σου γεμάτη.💕💕💕

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Χρόνια Πολλά σε όλες !!! 

@Eirin Θα τα καταφέρουμε ❤️

Δε σου κρύβω πως κι εγώ τώρα που έμεινα λίγο μόνη το σκέφτηκα, μελαγχολησα  λιγάκι, τα συναισθήματα αυτα δεν είναι παράλογα, όλες μας τα έχουμε σκεφτεί…

μας εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάζουμε παρέα όλες ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Χρόνια Πολλά σε όλες !!! 

Καλημέρα κορίτσι μου..!!! Εγώ θα πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα... σε νιώθω σε κάθε λέξη που έχεις γράψει.
Εγώ εχθές έπρεπε να παρευρεθώ στη βάπτιση της κολλητής μου.. δεν θα πω ψέματα.. όταν ο παππάς άρχισε να ψέλνει το "Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε" με πήραν τα κλάματα.. και μετά όταν έλεγε ευχές και λόγο της ημέρας.. για όλες τις μανούλες και το όποια γίνεται μανούλα ανεβαίνει πιο εύκολα τα σκαλοπάτια του Παραδείσου. Πήγα σπίτι και όλη την υπόλοιπη ημέρα ήμουν θλιμένη, γιατί σκετόμουν εμένα, και ότι κι εγώ αν όλα πήγαιναν καλά θα είχα τώρα το μωράκι μου στην κοιλίτσα μου.
Η φάση ήταν ότι και η κουμπάρα, η νονά του μωρού ήταν έγκυος.. ειρωνεία;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!! Εγώ θα πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα... σε νιώθω σε κάθε λέξη που έχεις γράψει.
Εγώ εχθές έπρεπε να παρευρεθώ στη βάπτιση της κολλητής μου.. δεν θα πω ψέματα.. όταν ο παππάς άρχισε να ψέλνει το "Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε" με πήραν τα κλάματα.. και μετά όταν έλεγε ευχές και λόγο της ημέρας.. για όλες τις μανούλες και το όποια γίνεται μανούλα ανεβαίνει πιο εύκολα τα σκαλοπάτια του Παραδείσου. Πήγα σπίτι και όλη την υπόλοιπη ημέρα ήμουν θλιμένη, γιατί σκετόμουν εμένα, και ότι κι εγώ αν όλα πήγαιναν καλά θα είχα τώρα το μωράκι μου στην κοιλίτσα μου.
Η φάση ήταν ότι και η κουμπάρα, η νονά του μωρού ήταν έγκυος.. ειρωνεία;;;

Λίγες μέρες μετά από κάθε αποβολή και αποξεση που έκανα έπρεπε να πάω σε βαπτίσεις. Δεν ήθελα αλλά ήταν συγγενείς του συζύγου. Στη μια συγκινήθηκα πολύ όταν είδα το μωράκι και στην άλλη δεν μπήκα μέσα καν έκατσα έξω. Δυστυχώς τα φέρνει έτσι που σε φέρνει αντιμέτωπη ξανά με το τραύμα σου. 

Βλέποντας κι εγώ όλα αυτά τα posts στα social παρ'οτι έγκυος από τη μια χαιρομουν από την άλλη ήμουν σκεπτική. Μέχρι να κρατήσουμε αγκαλιά το μωρό μας νομίζω τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα και είναι απόλυτα λογικό. Ας τους δώσουμε χώρο να υπάρχουν όπως είναι. 

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι θα γίνει και πως θα διαχειριστώ το άγχος μου…ενώ ξεκίνησα πολύ αισιόδοξη και είχα συμπτώματα έντονα…έχει εδώ κ 2 μέρες που δεν έχω τόσο και με κυριεύει το άγχος. Ίσως ευθύνεται ότι ήταν σκ και ήμουν πιο ξεκούραστη , αλλά εγώ σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά κ νιώθω χάλια! Αυτό απλά ήθελα να μοιραστώ γιατί μόνο εδώ καταλαβαινόμαστε, οι υπόλοιποι με βρίσκουν υπερβολική…

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι θα γίνει και πως θα διαχειριστώ το άγχος μου…ενώ ξεκίνησα πολύ αισιόδοξη και είχα συμπτώματα έντονα…έχει εδώ κ 2 μέρες που δεν έχω τόσο και με κυριεύει το άγχος. Ίσως ευθύνεται ότι ήταν σκ και ήμουν πιο ξεκούραστη , αλλά εγώ σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά κ νιώθω χάλια! Αυτό απλά ήθελα να μοιραστώ γιατί μόνο εδώ καταλαβαινόμαστε, οι υπόλοιποι με βρίσκουν υπερβολική…

Καλημέρα! Να πω ότι δεν έχεις τα δίκια σου; Τα έχεις! Αλλά γενικά ψυχραιμία, αυτό που καταλαβαίνω κι εγώ από αυτή τη φορά είναι πως όντως τα συμπτώματα πάνε κι έρχονται. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Άλλες μέρες θα είναι κάτι πιο έντονο άλλες όχι. Θα ανησυχούσα μόνο στην περίπτωση που δεν ένιωθα τίποτα τίποτα και πάλι όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. 

Αν όμως μια μέρα έχεις ναυτία την άλλη όχι αλλά το στήθος είναι πρησμένο ή νιώθεις κούραση και την επόμενη πάλι κάτι διαφορετικό, είναι απόλυτα νορμάλ όλα αυτά! 

Πότε έχεις γιατρό;; 

Δημοσίευση
στις On 9/5/2025 at 2:29 ΜΜ, ο/η Nerina είπε:

@Sia A Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σου, η θεία μου είχε 5 αποβολές… Στην τελευταία αποβολή είχε διδυμάκια από εξωσωματική. Είχε κάνει κάποιον έλεγχο μετά τις αποβολές αλλά δε θυμάμαι να σου πω τι είχε κάνει ακριβώς, πήγαινε σε μια γνωστή αιματολόγο στη Θεσσαλονίκη. Δε μπορούσε να συνέλθει μετά από αυτό…Ήταν μόνιμα θλιμμένη… Δεν ήθελε να προσπαθήσει άλλο. Ήταν τότε γύρω στα 45 - 10 χρόνια πριν σχεδόν, με τον άντρας της γύρω στα 50. 1.5 χρόνο μετά περίπου έκανε τελικά εξωσωματική ξανά. Έβαλαν 3 έμβρυα με έναν πολύ γνωστό γιατρό. Αυτή τη στιγμή έχει 2 πανέμορφα και υγιέστατα διδυμάκια που πηγαίνουν Δευτέρα δημοτικού.

Ακομη συζητά για τις απώλειες καμία φορά, αλλά αυτό που λέει πάντοτε είναι «Έχε πίστη στον οργανισμό σου». Αυτό θα πω και σε σένα, μην το βάλεις κάτω, πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι εσυ και το σώμα σου και όταν και μόνο όταν νιώσεις έτοιμη ξεκινάς από την αρχή, σαν φοίνικας που αναπτύσσεται ξανά μέσα απο τις στάχτες.. 

Δεν είναι εύκολο, εγώ αλλά και άλλες κοπέλες απογοητευόμαστε που δε βλέπουμε θετικό τεστ ή σύλληψη, σίγουρα ο δικός σου πόνος είναι δύσκολος. Μην τα παρατήσεις όμως, να προσεχείς τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς! Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά. 

@Naty_ μου να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη σου εύχομαι! Να είσαι αισιόδοξη όσο μπορείς, λογικοί οι φόβοι σου, να προσεχείς τον εαυτό σου και την κοιλιτσα ❤️

@melitiniღ δεν είχα ιδέα, είχα ακούσει ότι κάθε 2-3 μήνες ανανεώνεται το σπερμα, σίγουρα γνωρίζεις περισσότερα. Εύχομαι γρήγορα τα καλύτερα, καμία φορά λέμε Κάτι χωρίς να το γνωρίζουμε καλά και ξύνουμε πληγές, ζητώ συγγνώμη… 

Πολλα φιλια ❤️

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ για το μήνυμα κ χαίρομαι πολύ για τη θεία σου!!! Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες στο τέλος 😊

στις On 9/5/2025 at 8:39 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσι μου χρειάζεται χρόνο για να απαλύνουν λίγο οι πληγές, έχω 4 αγγελάκια εγώ. Και εγώ είχα χάσει την πίστη μου και την ελπίδα πως δεν  θα καταφέρω πότε να χαρίσω ένα αδερφάκι στον γιο μου. Πήγαινε σε ψυχολόγο και γενικά μίλα, εμένα μου έκανε καλό να μιλάω. Μετά από 2 χρόνια από την τελευταία παλινδρομη έμεινα εγκυος,η εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος μέχρι και που γέννησα και την πήρα αγκαλιά δεν πίστευα πως θα πανε καλα τα πράγματα. Τώρα που σου γράφω κρατάω το ουράνιο τόξο μου 11 ημερών αγκαλιά. Μην το βάζεις κάτω,είναι νωρις το ξέρω αλλά μην το βάζεις κάτω. Κάνε ένα διάλειμμα σπο τις προσπάθειες, πηγαίνετε διακοπές με τον άνδρα σου να ξεκουραστείτε και προσπαθείτε ξανά.  Πιστεψεμε το χρειάζεσαι. Μπορεί να σου φαίνονται χαζά αυτά που σου λέω αλλά έχω βρεθεί στην θέση σου και ξέρω πόσο πονάει!

Να χαίρεσαι το μωράκι σου, να είναι γερό κ καλότυχο 🥰 Σε ευχαριστώ για το μήνυμα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Να πω ότι δεν έχεις τα δίκια σου; Τα έχεις! Αλλά γενικά ψυχραιμία, αυτό που καταλαβαίνω κι εγώ από αυτή τη φορά είναι πως όντως τα συμπτώματα πάνε κι έρχονται. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Άλλες μέρες θα είναι κάτι πιο έντονο άλλες όχι. Θα ανησυχούσα μόνο στην περίπτωση που δεν ένιωθα τίποτα τίποτα και πάλι όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. 

Αν όμως μια μέρα έχεις ναυτία την άλλη όχι αλλά το στήθος είναι πρησμένο ή νιώθεις κούραση και την επόμενη πάλι κάτι διαφορετικό, είναι απόλυτα νορμάλ όλα αυτά! 

Πότε έχεις γιατρό;; 

Την Παρασκευή και μέχρι τότε νομίζω θα τρελαθώ! Δεν έχω την ίδια κούραση που είχα μέχρι την Παρασκευή αλλά ΣΚ δεν δουλεύουμε κ έτσι εγώ είμαι πολύ ξεκούραστη και αναλαμβάνει πιο πολλά ο άντρας μου..επίσης πονάκια δεν έχω όπως είχα μέχρι τότε. Τελοσπαντων, δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε καν η χοριακη θα με βοηθήσει στην παρούσα φάση, οπότε υπομονή μόνο! 😓

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Την Παρασκευή και μέχρι τότε νομίζω θα τρελαθώ! Δεν έχω την ίδια κούραση που είχα μέχρι την Παρασκευή αλλά ΣΚ δεν δουλεύουμε κ έτσι εγώ είμαι πολύ ξεκούραστη και αναλαμβάνει πιο πολλά ο άντρας μου..επίσης πονάκια δεν έχω όπως είχα μέχρι τότε. Τελοσπαντων, δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε καν η χοριακη θα με βοηθήσει στην παρούσα φάση, οπότε υπομονή μόνο! 😓

Και εγώ είχα περάσει ένα μικρό διάλειμμα από συμπτώματα πάντως και είχα αγχωθεί πολύ 

τελικά μετά από λίγες μέρες άρχισαν ξανά τα συμπτώματα 

Λίγο υπομονή να περάσουν οι μέρες να πας στο γιατρό να δεις το μωράκι σου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Και εγώ είχα περάσει ένα μικρό διάλειμμα από συμπτώματα πάντως και είχα αγχωθεί πολύ 

τελικά μετά από λίγες μέρες άρχισαν ξανά τα συμπτώματα 

Λίγο υπομονή να περάσουν οι μέρες να πας στο γιατρό να δεις το μωράκι σου 

Μακάρι κορίτσι μου!! Σ ευχαριστώ!!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου!! Σ ευχαριστώ!!

Rena και εγώ Πέμπτη έχω ραντεβού και δεν ξέρω πως θα το διαχειριστω αλήθεια!!!! Δεν θέλω καν να κοιτάω τον υπέρηχο!!! Φοβάμαι πολύ και δεν ξέρω φοβάμαι μην πάθω κρίση πανικού εκείνη την ώρα!!!!😟  Εντωμεταξυ από εχθές έχω  πιο ήπια συμπτώματα και καταλαβαίνεις το μυαλό γυρνάει στο κακό...τι θα κάνουμε;;;;πως θα περάσει ο καιρός;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Rena και εγώ Πέμπτη έχω ραντεβού και δεν ξέρω πως θα το διαχειριστω αλήθεια!!!! Δεν θέλω καν να κοιτάω τον υπέρηχο!!! Φοβάμαι πολύ και δεν ξέρω φοβάμαι μην πάθω κρίση πανικού εκείνη την ώρα!!!!😟  Εντωμεταξυ από εχθές έχω  πιο ήπια συμπτώματα και καταλαβαίνεις το μυαλό γυρνάει στο κακό...τι θα κάνουμε;;;;πως θα περάσει ο καιρός;

Αχ κορίτσια μου πόσο σας καταλαβαίνω. Κι εγώ που έχω πάλι υπέρηχο Πέμπτη, πάλι τα ίδια σκέφτομαι όπως και σε κάθε ραντεβού. Παθαίνω πάντα ταχυπαλμια μόλις κάτσω στην καρέκλα.

Αλλά θα την παλέψετε να το ξέρετε. Και θα περνάει ο καιρός ακόμα κι έτσι! Αιώνας μου φαίνεται κι εμένα ότι δεν περνάει κι από την άλλη περνάει!

Όλα θα πάνε καλά 🙏🏼❤️   

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ε ναι έτσι ακριβώς! Πόσο θα είσαι την Πέμπτη στο ραντεβού;; 
Εγώ βάση περιόδου 5+2 και δεν έχω ελπίδες για να δω πολλά! Θα σκάσωωω 🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ε ναι έτσι ακριβώς! Πόσο θα είσαι την Πέμπτη στο ραντεβού;; 
Εγώ βάση περιόδου 5+2 και δεν έχω ελπίδες για να δω πολλά! Θα σκάσωωω 🤣🤣

6+3 θα είμαι...ίσως να ακούσουμε καρδούλα αλλά δεν είναι σίγουρο ,ίσως να είναι και νωρίς!!!! Εσύ θα δεις σάκο σίγουρα! 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ κορίτσια μου πόσο σας καταλαβαίνω. Κι εγώ που έχω πάλι υπέρηχο Πέμπτη, πάλι τα ίδια σκέφτομαι όπως και σε κάθε ραντεβού. Παθαίνω πάντα ταχυπαλμια μόλις κάτσω στην καρέκλα.

Αλλά θα την παλέψετε να το ξέρετε. Και θα περνάει ο καιρός ακόμα κι έτσι! Αιώνας μου φαίνεται κι εμένα ότι δεν περνάει κι από την άλλη περνάει!

Όλα θα πάνε καλά 🙏🏼❤️   

Μακαρι μακάρι να περάσει ο καιρός γρήγορα 🙏 με το καλό σε όλες μας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• τι καλα που κοιμαστε! και το βαρος σουπερ δαγκωμα πως κι ετσι; πιανει αγαρμπα; η βγαζει δοντακια; 
    • Καλη βδομάδα κορίτσια τι κάνετε; Πώς είστε; Επόμενο υπέρηχο πότε έχετε;
    • @Sotiria_94ναι κορίτσι μου δ ειναξ ολα τ μωρακια μαμ κακα κ νανι. Ειδικα με τη μεγάλη μ εγω δ τ έζησα ποτε. Μπορει να έχει αέρια, να τον ποναει τ εντερακι η απλα να θέλει αγκαλιτσα. @Elenaki12 δ εχω νιωσει έτσι συσπασεις αμαν. Μερικές φορες ειναι πιο έντονες αλλά μέχρι εκεί. 
    • εμένα υπάρχουν φορές που δεν θέλει να κοιμηθεί από τάισμα σε τάισμα και να θέλει απλά να ασχοληθούμε μαζί του, να τον παίξουμε να τον χορέψουμε να του τραγουδήσουμε ή απλά να τον έχουμε αγκαλίτσα.. Ειδικά όσο περνάνε οι μέρες όλο και πιο πολύ συμβαίνει αυτό, οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι θα κοιμάται μετά από κάθε γεύμα... Έχετε πάρει καθόλου παιχνίδια;; τι λέω τώρα η χαζή να μου πεις... αλλά κι εγώ δειλά δειλά πήρα κάτι κάρτες ασπρομαυρες που είναι για τώρα, όπως κι ένα πάνινο βιβλίο με φιγούρες... τώρα μας έκαναν δώρο ένα μαξιλαράκι δραστηριότητων για αυτή την ηλικία που το βάζεις το μωρο μπρούμητα κ παίζει με κάτι μπιχλιμπίδια... δεν το δοκίμασα ακόμη θέλω να το πλύνω πρώτα αλλά μου άρεσε που θα μπορεί να στηρίζεται κ να πιάνει τα παιχνιδάκια κλπ  Δεν ξέρω με τι θα μπορούσα να τον απασχολώ γενικά, πέρα από τραγούδια και χορό και αυτά που σας είπα... πείτε κ εσείς τι έχετε πάρει, τι έχει δει ή πιο έμπειρες!
    • έχω να πω κι άλλα αν με αφήσετε γιατί δεν μπορώ καθόλου όλο αυτόν τον πόλεμο που δέχονται οι νέες μαμάδες με τον θηλασμό, από σχετικο΄ύς από άσχετους και εκνευρίζομαι τόσο πολύ, αλλά είναι που δεν πολυπρολαβαίνω με τον μπέμπη αλλά όταν έχω χρόνο μπορεί να επανέλθω! γενικά θεωρώ το πιο σημαντικό είναι πως η γνώση είναι δύναμη, πρέπει όλες οι μέλλουσες μαμάδες να κάνουν έστω δωρεάν σεμινάρια θηλασμού που υπάρχουν για να ενημερωθούν.. Πάντως @Diwni εγώ τα σημείωνα, τύπου κ΄άθε πόσο με έπιανε πόνος/σύσπαση και πόσο διαρκούσε για να μπορέσω να το πω στο γιατρό μου όταν χρειαστεί. δηλαδή οκ δεν έλεγα αχ σύσπαση να τον πάρω τηλέφωνο, α΄λλά σε ένα ραντεβού που πήγα του είχα πει για κάτι συσπάσεις την προηγούμενη, όπως κ μια μέρα που με έστειλε για τοκογράφημα που είχα 3 ώρες πόνους και συσπάσεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...