Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!τι κάνετε;;;;; Εγώ είμαι ένα βήμα πριν κάνω εμετό...προσπαθώ να συγκρατηθω να μην κάνω !!!πείτε μου αν σας βοήθησε κάτι στις αναγουλες....😟

Να τρως κάτι συνέχεια. Εγώ παίρνω  4 χαπια nuperal. Και τα κουλουράκια κάνουν καλό και παξιμαδι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Δε με νοιάζει αν είναι καισαρική ας είναι τι να κάνουμε! Αρκεί να μην επηρεάσει το μικράκι μου γιατί διάβασα για αποβολές κλπ. Αλλά δεν ξαναδιαβάζω και κάψω τον εγκέφαλο μου 😅

Μην το κάνεις αυτό το λάθος γτ ακόμα και για κλασικό θα πουν μην κλάνεις δυνατά 😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Από το μεσημέρι και μετά νιώθω πρήξιμο έντονο και σαν να ετοιμάζομαι να αδιαθετησω. Θα δούμε και αύριο. Εύχομαι να μην είναι η ιδέα μου βρε κορίτσιαααα 

Του χρόνου το καλοκαίρι δεν θα είσαστε οι 2 σας αλλά 3. Για αυτό κανόνισε φέτος να πάτε κάπου. ..εντολή ζαιρας...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Του χρόνου το καλοκαίρι δεν θα είσαστε οι 2 σας αλλά 3. Για αυτό κανόνισε φέτος να πάτε κάπου. ..εντολή ζαιρας...

Μανα μου που να αφήσω το 5χρονο;; Της υποσχέθηκα ότι τον Σεπτέμβρη θα πάμε στο ξενοδοχείο με τα δεντροσπιτα να μείνουμε στη Χαλκιδική. 😛😛

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είχα υπέρηχο όλα καλά με το μικράκι μου, 10+4 μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και ελπίζω για τα καλύτερα και μελλοντικά 🙏🏼 Αγχώθηκα λίγο γιατί σήμερα φάνηκε στον υπέρηχο ένα ινομυωμα που μάλλον μεγαλωσε τώρα γιατί δεν το είχαμε δει ποτέ πριν, μικρό περίπου 3εκ. και σε οπίσθια θέση από τη μήτρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή δεν είναι κοντά. Αν όμως μεγαλώσει κι άλλο αυτό με τις ορμόνες; Είχατε αντίστοιχη εμπειρία; 

Κορίτσι μου και μένα κάπου εκεί στην ίδια εβδομάδα βρήκε ο γιατρός ένα ινομυωμα. Μου ξεκαθάρισε ότι 99% των περιπτώσεων δεν επηρεάζει πουθενά. Ναι υπάρχει το ενδεχόμενο της καισαρικής αναλογα το μέγεθος και τη θέση του. Προσωπικά στην ιδέα της καισαρικής τρομοκρατήθηκα γιατί θα έχω ένα μωρό 20 μηνών να με περιμένει σπίτι και μηδενική βοήθεια, όπως ξέρετε... Αλλά ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Στην β επιπέδου, ο εμβρυομητρικος δεν βρήκε πουθενά το ινομυωμα 🤷🤷

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου και μένα κάπου εκεί στην ίδια εβδομάδα βρήκε ο γιατρός ένα ινομυωμα. Μου ξεκαθάρισε ότι 99% των περιπτώσεων δεν επηρεάζει πουθενά. Ναι υπάρχει το ενδεχόμενο της καισαρικής αναλογα το μέγεθος και τη θέση του. Προσωπικά στην ιδέα της καισαρικής τρομοκρατήθηκα γιατί θα έχω ένα μωρό 20 μηνών να με περιμένει σπίτι και μηδενική βοήθεια, όπως ξέρετε... Αλλά ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Στην β επιπέδου, ο εμβρυομητρικος δεν βρήκε πουθενά το ινομυωμα 🤷🤷

Αχ ωραία μου δίνεις θάρρος! Απ' ότι μου είπε η γιατρός ίσως προϋπήρχε πολύ πολύ μικρό και τώρα με τις ορμόνες μεγάλωσε. Αλλά για την ώρα δεν επηρεάζει κάπου. Κι εγώ δεν θα ήθελα καισαρική ιδανικά αλλά αν είναι να γίνει αναγκαστικά λόγω αυτού τι να κάνουμε.. ας πάνε όλα καλά, να είναι υγιές το μπεμπέ και βλέπουμε!

Πώς είσαι εσύ; Πώς κυλάει; 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ ωραία μου δίνεις θάρρος! Απ' ότι μου είπε η γιατρός ίσως προϋπήρχε πολύ πολύ μικρό και τώρα με τις ορμόνες μεγάλωσε. Αλλά για την ώρα δεν επηρεάζει κάπου. Κι εγώ δεν θα ήθελα καισαρική ιδανικά αλλά αν είναι να γίνει αναγκαστικά λόγω αυτού τι να κάνουμε.. ας πάνε όλα καλά, να είναι υγιές το μπεμπέ και βλέπουμε!

Πώς είσαι εσύ; Πώς κυλάει; 

Μην διαβάζεις στο internet, θα αγχωθεις άδικα. Το έκανα και εγώ αλλά ο γιατρός με διαβεβαίωσε ξανά και ξανά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων που εχω μια καλή εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές και μπορώ και φροντίζω την κόρη μου παράλληλα. Αν και η κοιλιά μεγάλωσε πολύ τώρα που μπήκα επίσημα στον 7ο και κουράζομαι εύκολα, προσπαθώ να απολαύσω τις τελευταίες εβδομάδες αποκλειστικότητας με την μικρή μου.

Νιώθω "ενοχές" που θα χάσει το 100% της προσοχής μου και ξαφνικά δεν θα είναι το μικρό μου μωράκι, αλλά η μεγάλη αδερφή. Ξέρω ότι είναι σκέψεις που λίγο πολύ οι περισσότερες μανουλες κάνουν, όταν περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους, και είναι λογικό. Από την άλλη ανυπομονώ να έρθει η μπέμπα και να ξαναζήσω αυτές τις μαγικές στιγμές της μωρουδιλας του νεογέννητου 🩷

Χάρηκα πολύ με τα νέα σου, καμία φορά γράφω βιαστικά γιατί η μικρή δεν με αφήνει και πολύ με το κινητό στα χέρια. Το ίδιο και για σένα κορίτσι μου @annie!. Με το καλό τα μωράκια σας 🩷🩷🩷 Ελπίζω αυτός ο μήνας να συνεχίσει με το σερί των θετικών όπως ο προηγούμενος!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Θα την ανέβαζα αλλά με το ζόρι την βλέπω εγώ βρε κορίτσι. Με την φωτογραφία θα είναι ένα αρνητικό τεστ. Επιφυλάσσομαι για το αυριανό!! 

Περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου αύριο! Εύχομαι να είναι θετικό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είχα υπέρηχο όλα καλά με το μικράκι μου, 10+4 μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και ελπίζω για τα καλύτερα και μελλοντικά 🙏🏼 Αγχώθηκα λίγο γιατί σήμερα φάνηκε στον υπέρηχο ένα ινομυωμα που μάλλον μεγαλωσε τώρα γιατί δεν το είχαμε δει ποτέ πριν, μικρό περίπου 3εκ. και σε οπίσθια θέση από τη μήτρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή δεν είναι κοντά. Αν όμως μεγαλώσει κι άλλο αυτό με τις ορμόνες; Είχατε αντίστοιχη εμπειρία; 

Πολύ ωραία νέα κορίτσι μου που μεγαλώνει το μωράκι σου και όλα πάνε καλά! Πρέπει να πλησιάζει κ η αυχενική σου εε?

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!τι κάνετε;;;;; Εγώ είμαι ένα βήμα πριν κάνω εμετό...προσπαθώ να συγκρατηθω να μην κάνω !!!πείτε μου αν σας βοήθησε κάτι στις αναγουλες....😟

Eme calm κορίτσι μου. Φυτικό σιροπάκι. Είναι ειδικό για τις ναυτίες της εγκυμοσύνης. Εμένα ήταν το μόνο που με βοηθήσεις. Όλα τα άλλα δε με βοήθησαν καθόλου! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσι μου εγώ έπαιρνα nuperal μετά από συμβουλή του γυναικολόγου. Μπορείς να τον ρωτήσεις βοηθάνε αρκετά. Επίσης, είχα πάρει φρέσκο ginger και έβαζα στο νερό μου. Βοηθάει πάρα πολύ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τίποτα κορίτσι μου!! Να σε ρωτήσω, που βρήκες φόρεμα για την βάφτιση; Ψάχνω και δεν μαρεσει τίποτα… θα είναι και χειμώνας.. ενώ καλοκαιρινά βρίσκω πολύ όμορφα..
    • Πιστεύω ότι είναι εντελώς σχετικό Μ στο παιδί αυτό...εμας η μικρή μέχρι 9 μηνών έκανε τρία υπνακια μέσα στη μέρα,ύστερα δύο κ από τους 13 μήνες μόνο μεσημέρι...κοιμάται για βράδυ 11 ξυπνάει 9 και μισή περίπου και το μεσημέρι 3:30-5:30...αυτό το έχει διατηρήσει πολύ καιρό...μετά με τον παιδικό δεν ξέρω αλλά πω για εμάς το 8:30 για βράδυ δεν παίζει καθόλου κ δεν το προτιμάμε κιόλας...είναι κ η κάθε οικογένεια τι πρόγραμμα θέλει να έχει κ αν το παιδί βέβαια είναι βολικό κλπ..εμάς μόνη της τα έφτιαξε όλα...απλά κανε δοκιμές μήπως να την κοιμιζεις λίγο αργότερα για να πηγαίνει ο ύπνος πιο μεσημέρι ίσως..
    • Ναι, μπορεί η απλή εξέταση με σπερμοδιαγραμμα να είναι οκ. Εμάς μας είπαν ότι το οξειδωτικό στρες είναι κύρια αιτία της ελαττωματικής λειτουργίας του σπέρματος προκαλώντας βλάβες στο DNA και ότι δεν πρέπει να την αμελήσουμε αυτή την εξέταση.
    • Και μένα το έκανε αυτό, κοιμόταν πολύ το πρωί (1 ώρα+) και μετά το μεσημέρι αντιστεκόταν τρομερά. Για αυτό μείωσα τη διάρκεια του πρωινού του ύπνου αρχικά 40 λεπτά και μετά μισάωρο. Στην αρχή νυσταζε και ήθελε κ άλλο αλλά γρήγορα συνήθισε και ξυπνάει μόνος του. Έτσι το μεσημέρι κοιμάται κανονικά πλέον. Αυτός ο μισαωρος πρωινός θα κοπεί σιγα σιγά για αυτό καλό είναι να κουτσουρευτει αυτός πρώτος για να συνηθίσει, να μην κοπεί μαχαίρι. 10 μηνών είναι νωρίς για 1 ύπνο, σε αυτή την ηλικία θεωρητικά το wake window είναι 4-4,5 ώρες περίπου, μετά από αυτό ξεκινάει υπερενταση που οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. Ο πρωινός ύπνος συνήθως κόβεται κοντά στους 15 μήνες και το παιδί πρώτα μειώνει τη διάρκεια του (συνήθως κάνει έναν κύκλο ύπνου αντί για δύο) και έπειτα τον κόβει τελείως. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...