Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!τι κάνετε;;;;; Εγώ είμαι ένα βήμα πριν κάνω εμετό...προσπαθώ να συγκρατηθω να μην κάνω !!!πείτε μου αν σας βοήθησε κάτι στις αναγουλες....😟

Καλημέρα Μαρίνα μου! Το πράσινο ξινό μήλο με βοηθούσε εμένα και το τζίντζερ έχω διαβάσει αλλά δεν το δοκίμασα. Σε πιο ακραίες περιπτώσεις υπάρχουν κ χαπάκια που δίνει ο γιατρός από όσο ξέρω…

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!τι κάνετε;;;;; Εγώ είμαι ένα βήμα πριν κάνω εμετό...προσπαθώ να συγκρατηθω να μην κάνω !!!πείτε μου αν σας βοήθησε κάτι στις αναγουλες....😟

Δοκίμασε αποξηραμένο τζίντζερ. Έχει στα καταστήματα με ξηρούς καρπούς. Βοηθάει γενικά στο στομάχι. Εγώ στην εγκυμοσύνη των διδυμων το ανακάλυψα και απο τότε έχω παντα στο ντουλαπι. Και για καούρες και για φούσκωμα κάνει δουλειά.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσι δεν μας είπες πως το είπες στο σύζυγο;; Του το έκανες έκπληξη;; 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι, πφφ με τις ναυτίες δύσκολα δοκίμασε να φας κάτι τύπου φρυγανιά, αλλιώς λίγο νερό με λεμόνι η σόδα με λεμόνι, τζίντζερ φρέσκο και στη χειρότερη χάπι. Εμένα με βοηθάει και ο αέρας να βγαίνω από το σπίτι δηλαδή 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είχα υπέρηχο όλα καλά με το μικράκι μου, 10+4 μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και ελπίζω για τα καλύτερα και μελλοντικά 🙏🏼 Αγχώθηκα λίγο γιατί σήμερα φάνηκε στον υπέρηχο ένα ινομυωμα που μάλλον μεγαλωσε τώρα γιατί δεν το είχαμε δει ποτέ πριν, μικρό περίπου 3εκ. και σε οπίσθια θέση από τη μήτρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή δεν είναι κοντά. Αν όμως μεγαλώσει κι άλλο αυτό με τις ορμόνες; Είχατε αντίστοιχη εμπειρία; 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είχα υπέρηχο όλα καλά με το μικράκι μου, 10+4 μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και ελπίζω για τα καλύτερα και μελλοντικά 🙏🏼 Αγχώθηκα λίγο γιατί σήμερα φάνηκε στον υπέρηχο ένα ινομυωμα που μάλλον μεγαλωσε τώρα γιατί δεν το είχαμε δει ποτέ πριν, μικρό περίπου 3εκ. και σε οπίσθια θέση από τη μήτρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή δεν είναι κοντά. Αν όμως μεγαλώσει κι άλλο αυτό με τις ορμόνες; Είχατε αντίστοιχη εμπειρία; 

πολύ όμορφα τα νέα σου κορίτσι μου!! Μεγαλώνει το σποράκι!! τι όμορφα! 

Είχα και εγώ ινομύωμα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού γέννησα την κορή μου, πριν δεν φαινόταν. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, όσο κράτησε, μεγάλωσε λίγο λόγω ορμονών αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Ο γιατρός μου μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε αυτό που απέβαλλα. Στον υπέρηχο που έκανα στο μήνα πάνω μετά την απόξεση είχε μικρύνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πρώτη εγκυμοσύνη με ινομυωμα 3 εκ πριν 7.5 στο τέλος της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα 5 εκ. Δεύτερη εγκυμοσύνη με 2 ινομυωματα ένα 5 εκ και ένα 2.8 εκ. Στο τρίτο τρίμηνο δε μεγαλώνουν άλλο αλλά θέλει παρακολούθηση και ξεκούραση. Τώρα μετά τη δεύτερη γέννα 3 ινομυωματα ένα 5 εκ, ένα 3 εκ και άλλο ένα 2.5 εκ εκφυλισμενο. Τα παρακολουθώ ανά 6μηνο. Όλα εξωτερικά του ενδομητριου. Πονάω παραπάνω στην ωορρηξία αλλά μπορεί να φταινε και οι καισαρικες για αυτό. Πολλές γυναίκες έχουμε ινομυωματα. Στην εμμηνόπαυση ξεραινονται και μειώνονται. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

πολύ όμορφα τα νέα σου κορίτσι μου!! Μεγαλώνει το σποράκι!! τι όμορφα! 

Είχα και εγώ ινομύωμα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού γέννησα την κορή μου, πριν δεν φαινόταν. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, όσο κράτησε, μεγάλωσε λίγο λόγω ορμονών αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Ο γιατρός μου μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε αυτό που απέβαλλα. Στον υπέρηχο που έκανα στο μήνα πάνω μετά την απόξεση είχε μικρύνει. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Πρώτη εγκυμοσύνη με ινομυωμα 3 εκ πριν 7.5 στο τέλος της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα 5 εκ. Δεύτερη εγκυμοσύνη με 2 ινομυωματα ένα 5 εκ και ένα 2.8 εκ. Στο τρίτο τρίμηνο δε μεγαλώνουν άλλο αλλά θέλει παρακολούθηση και ξεκούραση. Τώρα μετά τη δεύτερη γέννα 3 ινομυωματα ένα 5 εκ, ένα 3 εκ και άλλο ένα 2.5 εκ εκφυλισμενο. Τα παρακολουθώ ανά 6μηνο. Όλα εξωτερικά του ενδομητριου. Πονάω παραπάνω στην ωορρηξία αλλά μπορεί να φταινε και οι καισαρικες για αυτό. Πολλές γυναίκες έχουμε ινομυωματα. Στην εμμηνόπαυση ξεραινονται και μειώνονται. 

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Διάβασα ότι προκαλούν προβλήματα στην εγκυμοσύνη αλλά είναι ανάλογα τη θέση τους το μέγεθος κλπ. Και αγχώθηκα αλλά δεν θα ξαναδιαβάσω τίποτα, η γιατρός δεν είπε ότι είναι σοβαρό. Και απ' ότι βλέπω και από τις περιπτώσεις σας όλα πήγαν καλά. 

@Mantarini θύμισε μου είχατε βρει αιτία της αποβολής; Στείλατε για καρυότυπο; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Διάβασα ότι προκαλούν προβλήματα στην εγκυμοσύνη αλλά είναι ανάλογα τη θέση τους το μέγεθος κλπ. Και αγχώθηκα αλλά δεν θα ξαναδιαβάσω τίποτα, η γιατρός δεν είπε ότι είναι σοβαρό. Και απ' ότι βλέπω και από τις περιπτώσεις σας όλα πήγαν καλά. 

οχι κορίτσι μου δεν είχαμε στείλει καρυότυπο, δεν μαθαμε ποτέ. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Όχι δεν είναι κάτι από μόνο του σοβαρό. Απλά θέλει παρακολούθηση με υπέρηχο την οποία τώρα στην εγκυμοσύνη την κάνεις ούτως ή άλλως. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Όχι δεν είναι κάτι από μόνο του σοβαρό. Απλά θέλει παρακολούθηση με υπέρηχο την οποία τώρα στην εγκυμοσύνη την κάνεις ούτως ή άλλως. 

Καισαρική έκανες λόγω αυτών η ανεξάρτητα; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Καισαρική έκανες λόγω αυτών η ανεξάρτητα; 

Είχα ένα ινομυωμα από πριν αρχίσω να προσπαθώ για εγκυμοσύνη. Αυτό μέσα σε 3 χρόνια έφτασε 7.5 εκ και το έβγαλα με καισαρική. Μετά λόγω αυτής της καισαρικης τα παιδιά τα γέννησα και τα δύο με καισαρικες. Το 2020 έβγαλα το ινομυωμα, το 2022 γέννησα την κόρη μου και το 2024 τον υιό μου. Είναι συνήθης ιατρική πρακτική όταν προηγείται καισαρική να γίνεται πάλι καισαρική. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! 

2 μέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδο. Έκανα ένα τεστ εχτές το μεσημέρι και βγήκε αρνητικό. Σήμερα το πρωί δεν έκανα, λέω να κάνω αύριο το πρωί.  Θα είχε δείξει πιστεύω αν ήμουν 

Το γνωρίζει το 2017 2 μέρες πριν την αναμενόμενη έκανα τεστ αρνητικό.. και ακριβώς την ημέρα της ακαυανομαστης αχνό θετικό.. μίστερ 7.5

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Παξιμάδια πριν σηκωθώ απ' το κρεβάτι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Είχα ένα ινομυωμα από πριν αρχίσω να προσπαθώ για εγκυμοσύνη. Αυτό μέσα σε 3 χρόνια έφτασε 7.5 εκ και το έβγαλα με καισαρική. Μετά λόγω αυτής της καισαρικης τα παιδιά τα γέννησα και τα δύο με καισαρικες. Το 2020 έβγαλα το ινομυωμα, το 2022 γέννησα την κόρη μου και το 2024 τον υιό μου. Είναι συνήθης ιατρική πρακτική όταν προηγείται καισαρική να γίνεται πάλι καισαρική. 

Συγνώμη που επεμβαίνω . Αλλά θέλω να τονίσω ότι είναι ένα μεγάλο λάθος αυτό που έχει περάσει στην Ελλάδα για ευνόητους λόγους. Δεν ιατρική πρακτική αλλά σκόπιμη κερδοφορία. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Και να μεγαλώσει δεν έγινε κάτι μη σκας . Είτε θα γεννήσεις με καισαρική είτε θα το αφαιρέσεις αργότερα δεν είναι λόγος να ανησυχείς . 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Και να μεγαλώσει δεν έγινε κάτι μη σκας . Είτε θα γεννήσεις με καισαρική είτε θα το αφαιρέσεις αργότερα δεν είναι λόγος να ανησυχείς . 

Δε με νοιάζει αν είναι καισαρική ας είναι τι να κάνουμε! Αρκεί να μην επηρεάσει το μικράκι μου γιατί διάβασα για αποβολές κλπ. Αλλά δεν ξαναδιαβάζω και κάψω τον εγκέφαλο μου 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Το γνωρίζει το 2017 2 μέρες πριν την αναμενόμενη έκανα τεστ αρνητικό.. και ακριβώς την ημέρα της ακαυανομαστης αχνό θετικό.. μίστερ 7.5

Μπήκα να γράψω και βλέπω το μήνυμα σου. Και κοιτάω ξανά το τεστ το μεσημεριανό που το έχω παρατημένο στο κομοδίνο  ή κάνουν γραμμουλες τα μάτια μου ή όντως υπάρχει μια πολύ άχνη γραμμή ίσα που την διακρίνεις... ✌️✌️✌️ Θα επαναλάβω αύριο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μπήκα να γράψω και βλέπω το μήνυμα σου. Και κοιτάω ξανά το τεστ το μεσημεριανό που το έχω παρατημένο στο κομοδίνο  ή κάνουν γραμμουλες τα μάτια μου ή όντως υπάρχει μια πολύ άχνη γραμμή ίσα που την διακρίνεις... ✌️✌️✌️ Θα επαναλάβω αύριο.. 

ο λαός απαιτεί φωτο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

ο λαός απαιτεί φωτο!!!

Θα την ανέβαζα αλλά με το ζόρι την βλέπω εγώ βρε κορίτσι. Με την φωτογραφία θα είναι ένα αρνητικό τεστ. Επιφυλάσσομαι για το αυριανό!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...