Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γενικά κορίτσι μου όταν θες να μείνεις έγκυος καλό είναι να μην κάνεις αυστηρή δίαιτα με περιορισμό θερμίδων κλπ, το σώμα θέλει θρέψη και να νιώθει ασφαλές κάπως ώστε να δώσει προτεραιότητα στη σύλληψη κλπ. Ειδικά αν νιώθεις ότι πεινας.. μπορείς να κάνεις υγιεινή διατροφή αλλά όχι αυστηρά. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου! Απλά έχω υπνηλία, πονάκια, φούσκωμα και νευραααα από συμπτώματα 😜 Αύριο απόγευμα πάω για χοριακη και το βραδάκι θα έχω το αποτέλεσμα! Ήθελα πρωί αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω το διαγνωστικό της γειτονιάς μου! 

Εννοείται παίζει ρόλο αυτό!! Πριν πολλά χρόνια είχα απώλεια περιόδου 6 μήνες από αυστηρή δίαιτα! Είχε τρελαθεί το ορμονικό μου! Χρειαζόμαστε πλήρη λιπαρά στην προσπάθεια εγκυμοσύνης, εγώ δλδ έπαιρνα και Gouda κανονική ενώ πάντα έπαιρνα light. Αλλά νομίζω πως μπορεί εύκολα να διορθωθεί… εύχομαι ο επόμενος να είναι κ ο τυχερός 🥰

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας. Έχετε δίκιο, ψάχνοντας κι εγώ λίγο κατέληξα ότι θα σταματήσω τη δίαιτα.  Θα συνεχίσω προσεκτική διατροφή αλλά όχι δίαιτα κι όχι περιορισμό στις θερμίδες.  Ελπίζω να επανέλθει άμεσα ο κύκλος μου στα κανονικά του κ να έχω το θετικό αποτέλεσμα! Δεν το περίμενα γιατί κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και την πρώτη φορά πριν μείνω έγκυος και δεν είχε φανεί να με επηρεάζει κάπου.  Αυτη τη φορά μάλλον είναι διαφορετικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Άντε περιμένουμε τα νέα σας!! 😍 

Έκανα τεστακι κ χθες κ σήμερα! Χθες ήταν πολύ πιο έντονο από προχθές, αλλά σήμερα είναι σχεδόν ίδιο με εχθές, οπότε προφανώς και αγχώθηκα.. τώρα νομίζω θα ησυχάσω τετάρτη βράδυ που θα έχω την επαναληπτική. 

Περιμένουμε τη χοριακη σου κορίτσι μου! Όλα θα είναι καλά!!!

Δημοσίευση

@Naty_ @afr έχετε δίκιο βρε κορίτσια…κ μόνη μου έλεγα στον άντρα μου χθες, να μην ανησυχήσουμε αν δεν δούμε μεγάλη διαφορά, γιατί κ στην πρώτη εγκυμοσύνη η χοριακή είχε διπλασιαστεί κ το τεστ ήταν σχεδόν ίδιο…παρόλα αυτά με έχει κατακλύσει το άγχος…

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

@Naty_ @afr έχετε δίκιο βρε κορίτσια…κ μόνη μου έλεγα στον άντρα μου χθες, να μην ανησυχήσουμε αν δεν δούμε μεγάλη διαφορά, γιατί κ στην πρώτη εγκυμοσύνη η χοριακή είχε διπλασιαστεί κ το τεστ ήταν σχεδόν ίδιο…παρόλα αυτά με έχει κατακλύσει το άγχος…

Πολύ λογικό το άγχος, σε καταλαβαίνω. Ένα βήμα τη φορά, κάνε τη χοριακη σου σήμερα κάνε και μετά στο επόμενο βήμα! Όλα θα πάνε καλά! 🌸 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πολύ λογικό το άγχος, σε καταλαβαίνω. Ένα βήμα τη φορά, κάνε τη χοριακη σου σήμερα κάνε και μετά στο επόμενο βήμα! Όλα θα πάνε καλά! 🌸 

Το κάτω είναι το σημερινό και το πάνω χθεσινό. Έχουν περάσει ώρες και στα δύο. (Τον χαβά μου εγώ 😂)

IMG_3528.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ξέρεις πόσο σε σκέφτομαι.. ξέρεις ότι είμαι σίγουρη για την επόμενη εξωσωματική. Πάρε το χρόνο σου. Πραγματικά όσες φορές δεν πήρα το χρόνο μου έφαγα το κεφάλι μου

Όσες φορές έδωσα χρόνο σε εμένα είδα μόνο θετικά αποτελέσματα 

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και εγώ σε έχω στο μυαλό μου και σένα και τις προβλέψεις σου. Την πρώτη φορά μου είπες Φεβρουάριο +- και όντως έτσι ήταν άσχετα αν δε προχώρησε.. τώρα μου είπες Ιούνιο +- και αναμένω.. Κι εγώ πιστεύω πως αυτή τη φορά τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα, θα ρθουν τα μπεμπάκια και θα μείνουν. Είπα στο γιατρό πως θέλω να βάλουμε δύο αυτή τη φορά. Δεν έχει πρόβλημα να το δοκιμάσουμε.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!!! 

@Rena92 εύχομαι ένα μεγάλο νούμερο!! Θα περιμένουμε νέα σου!! 

@annie! Καλά αποτελέσματα να έχεις κοπέλα μου!! Οπότε μπορέσεις μπες να μας γράφεις ότι όλα είναι υπέροχα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Το κάτω είναι το σημερινό και το πάνω χθεσινό. Έχουν περάσει ώρες και στα δύο. (Τον χαβά μου εγώ 😂)

IMG_3528.jpeg

Εγώ το σημερινό το βλέπω λίγο πιο σκούρο κι επίσης μην ξεχνάς ότι η χοριακη διπλασιάζεται ανά 48 περιπου ώρες! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

IMG_3528.jpeg

Το σημερινό είναι πιο σκούρο κορίτσι μου! Κι έτσι κ αλλιώς δεν αναμένεται διπλασιασμός από τη μια μέρα στην άλλη. Οπότε το ότι δε σκουρυνε τόσο σε 1 μέρα δε σημαίνει ότι δε θα έχει διπλασιαστεί μέχρι αύριο!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η afr είπε:

Το σημερινό είναι πιο σκούρο κορίτσι μου! Κι έτσι κ αλλιώς δεν αναμένεται διπλασιασμός από τη μια μέρα στην άλλη. Οπότε το ότι δε σκουρυνε τόσο σε 1 μέρα δε σημαίνει ότι δε θα έχει διπλασιαστεί μέχρι αύριο!

Μακάρι!! Απλά επηρεάστηκα γιατί χθες και προχθές η διαφορά ήταν μεγάλη! Για να δούμε…

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

IMG_3528.jpeg

Είναι λίγο πιο έντονο αλλά αυτά τα τεστ έτσι είναι μέρα παρά μέρα έχουν διαφορά μεταξύ τους 

το είχα ξανά πει αλλά δεν πειράζει το ξανά γράφω έχει τύχει να είναι πιο αχνό από το προηγούμενο και ήταν όλα καλά θέλει μέρα παρά μέρα αλλά και εγώ έτσι τα έκανα κάθε μέρα 😅

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Είναι λίγο πιο έντονο αλλά αυτά τα τεστ έτσι είναι μέρα παρά μέρα έχουν διαφορά μεταξύ τους 

το είχα ξανά πει αλλά δεν πειράζει το ξανά γράφω έχει τύχει να είναι πιο αχνό από το προηγούμενο και ήταν όλα καλά θέλει μέρα παρά μέρα αλλά και εγώ έτσι τα έκανα κάθε μέρα 😅

Το θυμάμαι elk μου! Απλά νόμιζα πως εσύ είχες hometest, ενώ αυτά είναι one step. Εύχομαι να ισχύει το ίδιο 😅

Δημοσίευση

@Rena92 τ πρώτα τεστ ήταν πριν καν την καθυστερηση. Κανονικα τεστ κάνεις την 1η μερα καθυστερησης κ ουσιαστική διαφορά θα φανεί μετά τις 48 ωρες. Οπότε δ εχει καμια σημασία η γραμμή από χθες στο σήμερα. Εκανες τη χοριακη σου σήμερα, θα την επαναλάβεις κ θα δεις ότι όλα πάνε καλά! Άσε τ τεστ κατά μέρους. Σημασία έχει ότι είσαι έγκυος. Εμεις ευχόμαστε να πανε ολα καλα κ θα πάνε!

@melitiniღ κορίτσι μου απολύτως φυσιολογικα τ συναισθηματα σου. Μην σκεφτεσαι οτι εσύ δ θα ζήσεις φυσιολογική συλληψη. Πρώτον δ τ ξερεις, είμαστε πολλές εδώ πντ ειχαμε αποκλείσει και δεύτερον εν τέλη καμια σημασία δ έχει. Τ συναισθημα του θετικου τεστ ειναι τ ιδιο όπως μονη σου εξακριβωσες. Χαρηκες π ήταν θετικο. Σε ενδιέφερε ο τρόπος? Όχι! Να βάλεις δύο ναι κ να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Λίγο εμεινε! Εμβρυακια ετοιμα έχεις! Δ σε σταματαει τίποτα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

IMG_3528.jpeg

Αγάπη το κάτω είναι ξεκάθαρα πιο σκούρο... Αλλά μη δίνεις σημασία στα καθημερινά τεστ.. Θα κάνεις τη χοριακη σου και θα δώσεις βάση σε αυ΄το και ουσιαστικά στο διπλασιασμο..

Δημοσίευση

Το θυμάμαι elk μου! Απλά νόμιζα πως εσύ είχες hometest, ενώ αυτά είναι one step. Εύχομαι να ισχύει το ίδιο 😅

Τα τεστ εγκυμοσύνης όσο ήμουν έγκυος στη Λυδία 🩷🩷

Είναι one step (παλιά), αλλά βλέπεις, δεν είναι να τους δίνεις τρομερή σημασια από μέρα σε μέρα

IMG_20250505_131834.jpg

Δημοσίευση

Ναι εγω home test έκανα δεν ξέρω αν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους γιατί δεν έχω δοκιμάσει τα one

εύχομαι καλούς διπλασιασμούς στην χοριακη σου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Τα τεστ εγκυμοσύνης όσο ήμουν έγκυος στη Λυδία 🩷🩷

Είναι one step (παλιά), αλλά βλέπεις, δεν είναι να τους δίνεις τρομερή σημασια από μέρα σε μέρα

IMG_20250505_131834.jpg

Ευχαριστώ Ελλη μου!! Έψαχνα τα δικά μου από την μικρή και δεν τα έβρισκα, αλλά μάλλον έτσι ήταν κ τα δικά μου! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...