Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Γεια σας κορίτσια! Καλό μήνα🌸

Λοιπόν, πήρα άδεια σήμερα από τη δουλειά, πήγα κι εγώ σε νέα  ενδοκρινολόγο όπως και  η @Lilaki93  και είχαμε νέα: οι ορμόνες LH και FSH είναι δυσανάλογες κάθε μήνα  και δείχνουν ΣΠΩ, και η DHEA-S είναι χαμηλή. Η γιατρός μου εξήγησε τι παίζει και από χθες αποφάσισα να βάλω τον εαυτό μου σε προτεραιότητα – σώμα και ψυχολογία! 

8ος κύκλος που πιο στοχευμένα κάνω ό,τι μπορώ.. Ο συνδυασμός υψηλότερης LH, χαμηλής οιστραδιόλης και χαμηλής DHEA-S δείχνει πιθανό πρόβλημα ωορρηξίας. Ταιριάζει με το ότι δε βρίσκω ποτε ωορρηξία στα τεστ… Είχε κάποια από εσάς τέτοιο θέμα;

Ξεκινάω διατροφή που βοηθάει τη γονιμότητα (πρεπει να βάλω 2-3 κιλά) : λιγότερη ζάχαρη, καλά λιπαρά (αβοκάντο+αυγά για πρωινό), πρωτεΐνη από ψάρι και όσπρια, πολλά λαχανικά και όχι  επεξεργασμένα φαγητά. Επίσης… κόβω/μειώνω ποτάκια (ή έστω τα περιορίζω σε καλές στιγμές), βάζω περπάτημα κάθε μέρα και γενικά λέω να με φροντίσω λίγο παραπάνω - δεν ξαναβάζω τη δουλειά σε προτεραιότητα ούτε κάτι άλλο.

Θα κάνω από αύριο και τεστ ωορρηξίας – ναι, τα «φατσούλικα» οπως μου σύστησε η @Σοφία21που κοστίζουν λίγο παραπάνω, αλλά ελπίζω. Αν δω θετικό τότε θα κάνω και μια εξέταση αίματος για προγεστερόνη για να δούμε εάν όντως κάνω ωορρηξία. 

Εάν δε δω σε 2 κύκλους τότε θα μιλήσουμε ξανά με γυναικολόγο για Femara.

Λέω να το πάρω λίγο πιο ζεστά όλο αυτό και να δω τι παίζει με το σώμα μου. Ήθελα να το μοιραστώ γιατί είστε το support μου – και θέλω να πω σε όλες να χαλαρώσουμε, δεν είναι απλό ούτε εύκολο αλλά ας βάλουμε τον εαυτό μας σε προτεραιότητα! Ο φίλος μου έκανε εξετάσεις κι από ανδρικό παράγοντα είμαστε μια χαρά. Η γιατρός έβαλε στοίχημα - μου είπε σε ένα εξάμηνο θα τα έχω καταφερει αν προσπαθώ σωστά.  

@Παρασκευαιδου τι λες εσύ;

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας. 

🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Μπράβο, χαίρομαι που έχεις βάλει ένα πρόγραμμα και είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα μας στείλεις το θετικό σου τέστ. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Λοιπόν, πήρα άδεια σήμερα από τη δουλειά, πήγα κι εγώ σε νέα  ενδοκρινολόγο όπως και  η @Lilaki93  και είχαμε νέα: οι ορμόνες LH και FSH είναι δυσανάλογες κάθε μήνα  και δείχνουν ΣΠΩ, και η DHEA-S είναι χαμηλή. Η γιατρός μου εξήγησε τι παίζει και από χθες αποφάσισα να βάλω τον εαυτό μου σε προτεραιότητα – σώμα και ψυχολογία! 

8ος κύκλος που πιο στοχευμένα κάνω ό,τι μπορώ.. Ο συνδυασμός υψηλότερης LH, χαμηλής οιστραδιόλης και χαμηλής DHEA-S δείχνει πιθανό πρόβλημα ωορρηξίας. Ταιριάζει με το ότι δε βρίσκω ποτε ωορρηξία στα τεστ… Είχε κάποια από εσάς τέτοιο θέμα;

Ξεκινάω διατροφή που βοηθάει τη γονιμότητα (πρεπει να βάλω 2-3 κιλά) : λιγότερη ζάχαρη, καλά λιπαρά (αβοκάντο+αυγά για πρωινό), πρωτεΐνη από ψάρι και όσπρια, πολλά λαχανικά και όχι  επεξεργασμένα φαγητά. Επίσης… κόβω/μειώνω ποτάκια (ή έστω τα περιορίζω σε καλές στιγμές), βάζω περπάτημα κάθε μέρα και γενικά λέω να με φροντίσω λίγο παραπάνω - δεν ξαναβάζω τη δουλειά σε προτεραιότητα ούτε κάτι άλλο.

Θα κάνω από αύριο και τεστ ωορρηξίας – ναι, τα «φατσούλικα» οπως μου σύστησε η @Σοφία21που κοστίζουν λίγο παραπάνω, αλλά ελπίζω. Αν δω θετικό τότε θα κάνω και μια εξέταση αίματος για προγεστερόνη για να δούμε εάν όντως κάνω ωορρηξία. 

Λέω να το πάρω λίγο πιο ζεστά όλο αυτό και να δω τι παίζει με το σώμα μου. Ήθελα να το μοιραστώ γιατί είστε το support μου – και θέλω να πω σε όλες να χαλαρώσουμε, δεν είναι απλό ούτε εύκολο αλλά ας βάλουμε τον εαυτό μας σε προτεραιότητα! Ο φίλος μου έκανε εξετάσεις κι από ανδρικό παράγοντα είμαστε μια χαρά. Η γιατρός έβαλε στοίχημα - μου είπε σε ένα εξάμηνο θα τα έχω καταφερει αν προσπαθώ σωστά.  

🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Μπραβο κορίτσι μου πολυ καλα κανεις κι εγω στην ίδια φαση ειμαι εχω ραντεβου την Δευτερα να δουμε μηπως βγαλω κι εγω ακρη..

εισαι χαμηλα στα κιλα εγω ναι αρκετα θα ελεγα.. ειμαι 33 ετων και τα κιλα μου ειναι 38 χρόνια τωρα εχω προσπαθησει με διατροφες με τα παντα αλλα ανεβαινω πολυ δυσκολα..!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Μπράβο, χαίρομαι που έχεις βάλει ένα πρόγραμμα και είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα μας στείλεις το θετικό σου τέστ. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε!!! 

@Eirin συνεχίζεις με Κλομιφαινη; Πως είσαι;

Όλα μπορούν να γίνουν ναι!

@Σοφία21 Είμαι 1.71 και 58 κιλά..

Ελπιζω να είμαστε ανάμεσα στις επόμενες του μηνα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μπραβο κορίτσι μου πολυ καλα κανεις κι εγω στην ίδια φαση ειμαι εχω ραντεβου την Δευτερα να δουμε μηπως βγαλω κι εγω ακρη..

εισαι χαμηλα στα κιλα εγω ναι αρκετα θα ελεγα.. ειμαι 33 ετων και τα κιλα μου ειναι 38 χρόνια τωρα εχω προσπαθησει με διατροφες με τα παντα αλλα ανεβαινω πολυ δυσκολα..!

38 ;;;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

38 ;;;;;;

Σχεδον το ιδιο ειμαστε ..

εγω ειμαι 1.53 υψος και μια φορα στη ζωη μ εφτασα 48 κιλα..

για το υψος μου το φυσιολογικο βαρος ειναι 44-45

πρεπει να βάλω 4-5 κιλα

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Σχεδον το ιδιο ειμαστε ..

εγω ειμαι 1.53 υψος και μια φορα στη ζωη μ εφτασα 48 κιλα..

για το υψος μου το φυσιολογικο βαρος ειναι 44-45

πρεπει να βάλω 4-5 κιλα

Τώρα κατάλαβα… Οκ.. γιατί έτσι όπως το διάβασα με τρόμαξες. Είσαι πετιτ σαν τη Θεια μου, κι εκείνη μια ζωή 35 - 40 κιλά!
Επομένως αγάπη πρέπει να το κάνουμε αυτό. 
Τώρα πώσ να βαλουμε κιλα χωρίς επεξεργασμένα με σαλάτες αβοκάντο και χωρίς ζάχαρη δε ξέρω …

Γυμναστικουλα και καλή διατροφη ειλικρινά εγώ θα το προσπαθήσω ακόμη πιο συνειδητά. Παίζουν ρόλο και τα κιλά… Σίγουρα!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

@Eirin συνεχίζεις με Κλομιφαινη; Πως είσαι;

Όλα μπορούν να γίνουν ναι!

@Σοφία21 Είμαι 1.71 και 58 κιλά..

Ελπιζω να είμαστε ανάμεσα στις επόμενες του μηνα!

Ναι συνεχίζω, περιμένω μέχρι τη Τρίτη περίοδο (που εύχομαι να μην έρθει) αν έρθει θα πάρω για ένα ακόμα μήνα και μετά θα σταματήσω γι άλλους 2 μήνες. 

Γενικά όμως έχω πέσει λίγο αυτές τις μέρες, δουλεύω πολλές ώρες με άγχος και ούτε χρόνο να ξεκουραστώ. Δε περιμένω πολλά αυτό το διάστημα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Μπράβο σου κορίτσι μου όσο πιο οργανωμένη είναι τόσο το καλύτερο.. Δεν είναι πάντα να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους γιατί πιθανόν να υπάρχουν μικρά θεματακια που αν διορθωθούν θα φέρουν σύντομα το θετικό τεστάκι..

Είδες άρα δεν έκανες ωορηξια σε κάθε κυκλο... και εγώ αυτά με την φατσουλα χρησιμοποιώ είναι πιο ακριβά αλλά εμένα με εξυπηρετούν δεν κάνω και πάνω από 2-3  σε κάθε κυκλο γιατί έχω σταθερό σχετικά.

Τώρα θα ακολουθήσεις αυτά που σου είπε η γιατρός και όπως είπες κοίτα τον εαυτό σου προετοίμασε τον για μια εγκυμοσύνη με διατροφή, ήπια άσκηση βιταμίνες δεν είναι οτι κάνουν θαύματα αλλά συμβάλουν και βοηθούν.. Ο οργανισμός μας πρέπει να είναι στα καλύτερα του για να μπορέσει να υποστηρίξει μια εγκυμοσύνη..

Εγώ κιλά ακόμη δεν έβαλα...αντε μισό να έχω βάλει...

Δημοσίευση

@Ngsofia εγώ σχεδόν κάθε μέρα κάνω από την 10η μέρα και μετά… Χρησιμοποιώ αρκετουτσικα αλλά οκ, αυτή τη στιγμή δε με πειράζει. 

@Eirin μακάρι να μην έρθει αγάπη, αρκετά έχεις στρεσαριστει. Εσείς έχετε ελέγξει ανδρικό παράγοντα; 

@Σοφία21 ξέχασα να σου πω ότι σταμάτησα κι εγώ τα ProfertilInositol παίρνω στο εξής Felicine και D3 fix + K2. Θα ξεκινήσω ξανά ινοσιτολη εάν επιβεβαιώσουμε με εξετάσεις αίματος (προγεστερονη) ότι δεν κάνω ωορρηξία.

Εσείς που έχετε θέμα με τα κιλά, τρώτε σωστά; Πχ 2-3 φορές τη ημέρα; Γιατί εγώ όχι, δεν τα κατάφερνα με τη δουλειά… πρωινό καθόλου, 2-3 καφέδες και γύρω στις 7-8 πλήρες γεύμα και γύρω στις 11 πάλι κανένα σνακ…

Αυτο είναι καταστροφικό για τον δικό μου οργανισμό είπε η ενδοκρινολόγος…

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

@Ngsofia εγώ σχεδόν κάθε μέρα κάνω από την 10η μέρα και μετά… Χρησιμοποιώ αρκετουτσικα αλλά οκ, αυτή τη στιγμή δε με πειράζει. 

@Eirin μακάρι να μην έρθει αγάπη, αρκετά έχεις στρεσαριστει. Εσείς έχετε ελέγξει ανδρικό παράγοντα; 

@Σοφία21 ξέχασα να σου πω ότι σταμάτησα κι εγώ τα ProfertilInositol παίρνω στο εξής Felicine και D3 fix + K2. Θα ξεκινήσω ξανά ινοσιτολη εάν επιβεβαιώσουμε με εξετάσεις αίματος (προγεστερονη) ότι δεν κάνω ωορρηξία.

Εσείς που έχετε θέμα με τα κιλά, τρώτε σωστά; Πχ 2-3 φορές τη ημέρα; Γιατί εγώ όχι, δεν τα κατάφερνα με τη δουλειά… πρωινό καθόλου, 2-3 καφέδες και γύρω στις 7-8 πλήρες γεύμα και γύρω στις 11 πάλι κανένα σνακ…

Ναι τον έχουμε ελέγξει τον αντρικό παράγοντα καιρό τώρα. Είναι όλα μια χαρά από εκεί. 

Εγώ αυτό το μήνα δεν έκανα καθόλου τεστ ωορρηξίας, δε προλάβαινα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δε κατάλαβα ωορρηξία θυμάμαι τους προηγούμενους μήνες είχα έντονο πόνο.

Το μόνο που δε κάνω είναι γυμναστική, θα ήθελα να κάνω κάτι αλλά τώρα δε προλαβαίνω, το μόνο ότι κυκλοφορώ με ποδήλατο οπότε έχω μια μικρή κίνηση στη καθημερινότητα. 

Δημοσίευση

2-3 φορές τρώω αλλά θα πρέπει να τρώω και περισσότερη ποσότητα.  Όπως μου ειπε ο γυναικολόγος 3 είναι τα βασικά γεύματα συν σνακ ενδιάμεσα.. Εγώ μπορεί να νομίζω πως τρώω αλλά θέλει αύξηση στη  πρόληψη θερμίδων για να πάρεις βάρος. Και καλά λιπαρά όχι βλακειες...

Εγώ μια ζωή γύρω στα 50 κιλά με 170 υψος. Δεν είχα ποτέ διακυμάνσεις στο βάρος. Τώρα είναι 52 - 52,5.

Τα 58 για 171 είναι φυσιολογικός ΔΜΣ αλλά οκ αν σου είπαν έτσι προσπάθησε το μήπως και τα καταφέρεις.

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

2-3 φορές τρώω αλλά θα πρέπει να τρώω και περισσότερη ποσότητα.  Όπως μου ειπε ο γυναικολόγος 3 είναι τα βασικά γεύματα συν σνακ ενδιάμεσα.. Εγώ μπορεί να νομίζω πως τρώω αλλά θέλει αύξηση στη  πρόληψη θερμίδων για να πάρεις βάρος. Και καλά λιπαρά όχι βλακειες...

Εγώ μια ζωή γύρω στα 50 κιλά με 170 υψος. Δεν είχα ποτέ διακυμάνσεις στο βάρος. Τώρα είναι 52 - 52,5.

Τα 58 για 171 είναι φυσιολογικός ΔΜΣ αλλά οκ αν σου είπαν έτσι προσπάθησε το μήπως και τα καταφέρεις.

Μια ζωή ήμουν επίσης γύρω στα 52.. Από πέρσι έβαλα κιλά έτρωγα μονιμως βλακειεσ , παίζω γύρω στα 55 μέχρι τα Χριστούγεννα με αυξομοιωσεισ, αλλά τώρα είμαι 58. Νιώθω όμως συνέχεια φουσκωμένη κάπως.. 

Ειμαι εδώ κι ένα μήνα σταθερά 58, ιδανικά μου είπαν με καλή διατροφή να φτάσω τα 60 και να κάνω γυμναστική..

Δημοσίευση

Ενταξει παιρνονται τα κιλά αμα τρως σωστά, εγώ οσα θελεις παιρνω🤣Εγώ 60 και κατι ειμαι, τα κιλά δεν μ απασχολουν.Τώρα για τον ενδοκρινολογο σας ειπα, δεν μου ειπε κατι να κάνω, ουτε περαιτερω εξετάσεις, είδε και τις υπολοιπες ορμόνες, αφου γινεται ωορρηξια, τι αλλο να κάνω.Υπαρχει πριπτωση να μην ειναι καλό το ωάριο ή η ωορρηξια, η Αμη μου σας είχα πει 3.84 ειναι..

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου!!! Νομίζω τώρα είναι πιο εμφανές 😊😊😊

IMG_3469.jpeg

Καλημέρα κοριτσάκι μου γλυκό!!! Σήμερα είναι ξεκάθαρο το τεστακι σου!!! Συγχαρητήριααααα!!! Είσαι έγκυος!!! Με το καλό🤰🏼🤰🏼🥳🥳🥳😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

IMG_3469.jpeg

Κορίτσι μου και χθες φαινόταν αλλά σήμερα ακόμα πιο πολύ! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι όλα να κυλήσουν υπέροχα. Ο Μάης έκανε τέλεια αρχή ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Μιαάο τα ιδια κι εγω στη δουλεια δν τρωω τιποτα το καλο ειναι οτι δεν πινω καφε ουτε καπνιζω..

ξεκινησα προγραμμα με διατροφολογο και μια αρρωστησα μια δεν τηρησα κανονικα το προγραμμα κι εκει που εβαλα 1,5 παλι τα ιδια…

θελει επιμονη και καθολου αναβλητικοτητα..! 
εγω σκεφτομαι να ξεκινησω πιλατες ακριβη λιγο σαν γυμναστικη αλλα γυμναζει ολο το σωμα και οεχνιεσαι εντελως απο σκεψεις κτλ κατι που εχω χρειαζομαι σιγουρα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

IMG_3469.jpeg

Κοριτσακι μου καλημέρα ειναι θετικοοοοο πρωτπ θετικό τεστάκι για τον Μαιο εκανες την αρχη ευχομαι να ακολουθησουν κι αλλα πολλά ακόμη 🙏🏼♥️

Συγχαρητήρια μια καλή χοριακή σου εύχομαι..

Καλή και όμορφη εγκυμοσύνη να εχεις ♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Είναι ξεκάθαρα θετικό!! Συγχαρητήρια!!! 🎉🎉🎉

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου γλυκό!!! Σήμερα είναι ξεκάθαρο το τεστακι σου!!! Συγχαρητήριααααα!!! Είσαι έγκυος!!! Με το καλό🤰🏼🤰🏼🥳🥳🥳😍😍😍

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου και χθες φαινόταν αλλά σήμερα ακόμα πιο πολύ! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι όλα να κυλήσουν υπέροχα. Ο Μάης έκανε τέλεια αρχή ❤️

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσακι μου καλημέρα ειναι θετικοοοοο πρωτπ θετικό τεστάκι για τον Μαιο εκανες την αρχη ευχομαι να ακολουθησουν κι αλλα πολλά ακόμη 🙏🏼♥️

Συγχαρητήρια μια καλή χοριακή σου εύχομαι..

Καλή και όμορφη εγκυμοσύνη να εχεις ♥️♥️

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι ήρθε τον μήνα που πηγαίναμε για την σπερματέγχυση!! Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε τον μήνα που θα έκανα υστεροσκοπηση και τώρα αυτό… Μακάρι όλα να πάνε καλά αυτήν την φορά, αν και είμαι πιο αισιόδοξη τωρα!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Τώρα κατάλαβα… Οκ.. γιατί έτσι όπως το διάβασα με τρόμαξες. Είσαι πετιτ σαν τη Θεια μου, κι εκείνη μια ζωή 35 - 40 κιλά!
Επομένως αγάπη πρέπει να το κάνουμε αυτό. 
Τώρα πώσ να βαλουμε κιλα χωρίς επεξεργασμένα με σαλάτες αβοκάντο και χωρίς ζάχαρη δε ξέρω …

Γυμναστικουλα και καλή διατροφη ειλικρινά εγώ θα το προσπαθήσω ακόμη πιο συνειδητά. Παίζουν ρόλο και τα κιλά… Σίγουρα!

Εγώ 35 πρέπει να ήμουν Τρίτη Τετάρτη Δημοτικού 🤣🤣🤣 εγώ προσπαθώ να χάσω και δεν μπορώ ...καλά ειδικά τώρα μόνο θα βάζω 😝😝😝

Δημοσίευση

IMG_3469.jpeg

Καλημέρααααααα και εσύ στο κλαμπ💝🩷🩷🩷🩷 χαίρομαι που άνοιξε ο μήνας άμεσα με θετικό τεστακι😊😊😊  με το καλοοοοοοοο

Εγώ ξύπνησα με τρομερη ναυτία σήμερα....αλλά χαλάλι του ..δείχνει ότι όλα πάνε καλά 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

IMG_3469.jpeg

Tελεια κορίτσι μου είναι θετικό!!!!! Με το καλό και η χοριακή σου και όλα να πάνε καλά για το σπορακι!!!

Τέλεια άνοιξες τον μήνα από την αρχη!!! Μακάρι να φέρεις γουρι και στις υπόλοιπες!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

IMG_3469.jpeg

Ειναι θετικοοοο🥳🥳🥳🥳 συγχαρητήρια είσαι έγκυος 🤰🥰😄☺️

Φαίνεται ξεκάθαρα τώρα !! Σε πια μέρα είσαι ; 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μου φαίνεται σαν ψέμα ότι ήρθε τον μήνα που πηγαίναμε για την σπερματέγχυση!! Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε τον μήνα που θα έκανα υστεροσκοπηση και τώρα αυτό… Μακάρι όλα να πάνε καλά αυτήν την φορά, αν και είμαι πιο αισιόδοξη τωρα!

Συγχαρητήρια Ρένα μου!!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!!!!❤️❤️❤️❤️

στις πριν 56 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ 35 πρέπει να ήμουν Τρίτη Τετάρτη Δημοτικού 🤣🤣🤣 εγώ προσπαθώ να χάσω και δεν μπορώ ...καλά ειδικά τώρα μόνο θα βάζω 😝😝😝

Πολύ φίλη μου 😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...