Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Είχα δει παλαιότερα ότι κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι της είχε πει ο γιατρός της κάποιον τρόπο ώστε να της έρθει η περίοδος ενώ θήλαζε για να μπορέσει να προσπαθήσει για δεύτερο παιδί. Δεν θυμάμαι ομως ούτε ποια κοπέλα ήταν ούτε τι είχε γράψει...Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω για να έρθει η περίοδος σε τέτοια περίπτωση ;;

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Λίμνη είπε:

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Είχα δει παλαιότερα ότι κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι της είχε πει ο γιατρός της κάποιον τρόπο ώστε να της έρθει η περίοδος ενώ θήλαζε για να μπορέσει να προσπαθήσει για δεύτερο παιδί. Δεν θυμάμαι ομως ούτε ποια κοπέλα ήταν ούτε τι είχε γράψει...Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω για να έρθει η περίοδος σε τέτοια περίπτωση ;;

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος τρόπος εμένα μου ήρθε στους 5 μήνες μετά την γέννα πόσο καιρό θηλάζεις ; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος τρόπος εμένα μου ήρθε στους 5 μήνες μετά την γέννα πόσο καιρό θηλάζεις ; 

Θηλάζω 2 μήνες και σε 2 3 θα θέλαμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Λίμνη είπε:

Θηλάζω 2 μήνες και σε 2 3 θα θέλαμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο!

Μπορεί να σου έχει έρθει μέχρι δεν θηλάζεις πολύ καιρό και να μπορεσεις αρχίσεις προσπάθειες κανονικά εμένα στην αρχή δεν είχα σταθερό κύκλο τώρα είναι η 3 φορά που μου ήρθε και κάπως πάει καλύτερα.. αν δεν έρθει το βλέπεις τότε ίσως όταν αρχίσετε τις τροφές να μπορέσεις να μειώσεις κάποια γεύματα θηλασμού και να έρθει σιγά σιγά και η περίοδος 

σου εύχομαι όλα να έρθουν έτσι όπως επιθυμείς 😊

Δημοσίευση

Και εμένα 5 μήνες μετά τον τοκετό μου ήρθε περίοδος, με αποκλειστικό θηλασμό. Έχω την αίσθηση ότι εκείνο το διάστημα η μικρή είχε μειώσει λίγο τους βραδινούς θηλασμούς. Από την άλλη υπάρχουν γυναίκες που τους έρχεται η περίοδος αφού αποθηλασουν εντελώς. Είναι καθαρά θέμα οργανισμου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...