Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

τι μου κάνετε; πλέον εγκυούλα 15 εβδομάδων με ξηρό βήχα και λίγο συνάχι. Το είπα στην μαία (βοηθό του γιατρού μου) και μου είπε να το καταπολεμήσω με χαμομήλι και μέλι, κάνα σιρόπι για τον βήχα φυσικό και καραμέλες για τον λαιμό, αλλιώς αν συνεχίζει να πάω σε παθολόγο. Είχε καμία συμπτώματα τα ίδια με εμένα στην ΄ίδια ηλικία εγκυμοσύνης. 

Φοβάμαι να πάρω φάρμακα και δεν ξέρω τι να κάνω. Όσες είχαν παρόμοια συμπτώματα με εμένα τι κάνατε;

Καλό Πάσχα σε όλες με υγεία και χαρά! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για ένα συνάχι! Μπορείς να πάρεις ντεπον ΟΧΙ αλγκοφρεν κ όχι φάρμακα τύπου cold and flu.  Βασικά μόνο απλό ντεπον. Επίσης μπορείς σε μικρές ποσότητες πχ μια φορά πριν τον ύπνο να ρίξεις σπρέι τύπου ροναλ. Όχι πιο συχνά όμως, δεν επιτρέπεται. Αν δεις κ δεν σταματάει ο βήχας τότε οκ να σε δει ένας γιατρός. Επίσης πρόσεχε τα πολλά χαμομήλια κ τσάγια δεν πολύεπιτρέπονται, σχετίζονται με διάφορα θέματα. Στα λέω σίγουρα γιατί κ στις δύο εγκυμοσύνες μου αρρώστησα κ μάλιστα στη δεύτερη πέρασα γρίπη Α...

Περαστικά και με το καλό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...