Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους!!!!έχω καθυστέρηση 5 μέρες ένα θετικό τεστ και εχθές έκανα χοριακη αλλά ήταν 11,7 και είμαι να σκάσω!!!θα ξανά κάνω παρασκευή αλλά φοβάμαι πολύ μη δεν ανέβει!!!παρομοιες Εμπειρίες είχε καμία;ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση
στις On 9/4/2025 at 9:23 ΠΜ, ο/η Elena9588 είπε:

Καλημέρα σε όλους!!!!έχω καθυστέρηση 5 μέρες ένα θετικό τεστ και εχθές έκανα χοριακη αλλά ήταν 11,7 και είμαι να σκάσω!!!θα ξανά κάνω παρασκευή αλλά φοβάμαι πολύ μη δεν ανέβει!!!παρομοιες Εμπειρίες είχε καμία;ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα κορίτσι μου. Έγω με 5 μερες καθυστέρηση ειχα χοριακη 20 και τελικα ηταν βιοχημικη. Δεν εκανα καν δευτερη χοριακη γιατι μου ηρθε περιοδος. 

Παρακολουθεις την ωορρηξια σου; Μπορει να εγινε αργοτερα και να εχει μολις ξεκινησει η κυηση, σου το ευχομαι!

Η αυριανη χοριακη θα σου δωσει καλυτερη εικονα, μακαρι να πανε ολα καλα!

Δημοσίευση

@Elena9588 Διπλασιάστηκε η χοριακή κ αυτό είναι θετικό!!! Αν δεν ξέρεις πότε είχες ωορρηξία μάλλον είναι καθυστερημένη σύλληψη... Σίγουρα ο γιατρός θα σε βάλει να κάνεις κ άλλη!!! Με το καλό εύχομαι 😊

Δημοσίευση

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@Elena9588 Διπλασιάστηκε η χοριακή κ αυτό είναι θετικό!!! Αν δεν ξέρεις πότε είχες ωορρηξία μάλλον είναι καθυστερημένη σύλληψη... Σίγουρα ο γιατρός θα σε βάλει να κάνεις κ άλλη!!! Με το καλό εύχομαι 😊

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!θα ξανά κάνω την Δευτέρα πάλι,απλά δεν μου είπε να πάω να με δει!με τόσες μονάδες στο μικροβιολογικό μου είπαν είμαι 3-4 εβδομάδων αλλά ποτε θα πρέπει να κάνω υπέρηχο;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Εξαιρετικά κοπέλα μου!!! Διπλασιάστηκε οποτε προχωράει το σπόρι.. Τι είπε ο γιατρος; 

🥳🥳🥳🥳🥳 ο γιατρός είπε να ξανά κάνω την Δευτέρα χοριακη

Δημοσίευση
στις On 11/4/2025 at 10:36 ΠΜ, ο/η Elena9588 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!θα ξανά κάνω την Δευτέρα πάλι,απλά δεν μου είπε να πάω να με δει!με τόσες μονάδες στο μικροβιολογικό μου είπαν είμαι 3-4 εβδομάδων αλλά ποτε θα πρέπει να κάνω υπέρηχο;

Με το καλό εύχομαι να ανέβει πολύ σήμερα 😊Για υπέρηχο η χοριακή πρέπει να είναι πάνω από 1500 μονάδες!!! Οπότε μην αγχώνεσαι είναι πολύ νωρίς για να φανεί κάτι!!!

Δημοσίευση
στις On 11/4/2025 at 10:36 ΠΜ, ο/η Elena9588 είπε:

Ο υπέρηχος αργεί ακόμα! Εγώ ξεκινούσα με κάπου 150 χοριακη σε κάθε εγκυμοσύνη και αφού έκανα κ ακόμα μια κ διπλασιάζονταν με έβλεπε 2.5 με 3 εβδομάδες μετά. Για να δει καρδιά δλδ έπρεπε να είσαι κάπου 6-7 εβδομάδων. Φαίνεται πάντως ότι προχωράς πολύ καλά! Καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση
στις On 10/4/2025 at 4:00 ΜΜ, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Έγω με 5 μερες καθυστέρηση ειχα χοριακη 20 και τελικα ηταν βιοχημικη. Δεν εκανα καν δευτερη χοριακη γιατι μου ηρθε περιοδος. 

Παρακολουθεις την ωορρηξια σου; Μπορει να εγινε αργοτερα και να εχει μολις ξεκινησει η κυηση, σου το ευχομαι!

Η αυριανη χοριακη θα σου δωσει καλυτερη εικονα, μακαρι να πανε ολα καλα!

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα η χοριακη μου είναι 86,30

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...