Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Νομίζω μετά το Πάσχα θα είστε πανέτοιμοι!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια. σας διαβάζω και λέω ευτυχώς τα λένε και νιώθω οκ. Και εγώ έχω πίεση χαμηλά και πολλά υγρά. Προχθές πήγαινα να πάρω το παιδί από το σχολείο και σκέφτηκα μέχρι ότι μου έσπασαν τα νερά . Τελικά όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν αυτό. Αλλά τα χρειάστηκα για λίγο. απο ναυτία και ζαλάδα εγώ πω τόσο καλά που έχασα στον 8ο ένα κιλό. Δεν έχω κουράγιο να τρώω.   
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω έχω σε μόνιμη βάση. Αλλαζω τουλ 2 εσωρουχα τη μερα.
    • ΚιΛοιπόν κορίτσια, σήμερα τελευταία μέρα που θα πάρω το χάπι για τη ρύθμιση του κύκλου. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω άγχος, λέω ότι θέλει ας γίνει...  Τους προηγούμενους κύκλους τους σκεφτόμουν έντονα, τώρα που στη δουλειά ξεκινήσαμε πιο απαιτητικό ωράριο τρώω πολλές ώρες εκεί οπότε και κάπου το έχω βγάλει από το μυαλό μου.  Σκέφτομαι πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, να έχουμε Ειρήνη και αγάπη στο σπίτι μας και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Δεν έχουν έρθει ακόμα γτ δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να μας έρθει αυτό το θαύμα.  Υπάρχουν μήνες που χάνουμε την ελπίδα μας αλλά τη βρίσκουμε πάλι είμαστε εδώ για να δίνει κουράγιο η μία στην άλλη ❤️
    • Μην κουραζεσαι όμως! Όλα θα γίνουν σιγά σιγά.  Εγώ σήμερα είμαι καλά μπορώ να πω φτου φτου... Έχω κάποια πιεση χαμηλα αλλά είναι φυσιολογικό νομίζω πλέον. Βρε κορίτσια από υγρα πως πάτε? Εγώ είμαι μόνιμα σαν να έχω κατουρηθει,συνέχεια με σερβιετακια είμαι όσο και αν δεν τα θέλω. Σήμερα βγάζω και πιο γαλακτερα υγρα και διάφανα ενώ είχαν σταματήσει αρκετές μέρες. Συγνώμη για την περιγραφή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...