Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.

@Sia A μου λυπάμαι πολύ για το ένα ευχομαι να πάνε όλα καλά για το δεύτερο.. Σου στέλνω κι εγώ με την σειρά μου όλη μου την θετική ενέργεια και σκεψη και μοα μεγάλη αγκαλιά ♥️

@marinamanoulitsa μου συγχαρητήρια και πάλι.. πολύ καλή η χοριακή σου καλη, ήρεμη και τελειομανή εγκυμοσύνη.. απο συμπτώματα εχεις τιποτα.; 

Δημοσίευση

@Sia A αχ βρε κορίτσι μου πραγματικά είναι τόσο στενάχωρο εύχομαι το δεύτερο μωράκι να κρατηθεί γερό στην κοιλιτσα σου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις ,σου στέλνω μια αγκαλιά και να πάνε όλα καλά 🌈🧿

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια μου.... βγήκε το αποτέλεσμα...83,28  το αποτέλεσμα....με 2 ημέρες καθυστέρησης ...νομίζω καλά είναι....τώρα θα δούμε! Τουλάχιστον βγήκε θετική!σαν ψέμα μου φαίνεται !!! 🙏🩷

Μπράβο!!! 🥳🥳🥳🥳 Συγχαρητήρια κορίτσι μου ήρθε το μωράκι σου! 
Εισαι μεγάλο παράδειγμα για τα κορίτσια να μην τα παρατάνε ποτέ.. εσύ κάθε μήνα έμπαινες με αισιοδοξία και χαρά μηδένιζες το κοντέρ και φτου ξανά από την αρχή ! 😁

εύχομαι καλούς διπλασιασμούς και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να την χαρείς την περίμενες πως και πως  !!! 
Είναι μια χαρά το νούμερο σου περιμένουμε και αύριο την χοριακη σου ☺️

Τυχερός μήνας Απρίλιος (είχα και τα γενέθλια μου πριν λίγες μέρες 36 πλέον) πολύ χαίρομαι που υπάρχουν τόσα θετικά τεστ εύχομαι σε όλες τις κοπέλες γερά μωράκια να έχετε.. θα έχετε ωραία και μεγαλη στα μωράκια Δεκεμβρίου.. αν το ήξερα θα έκανα προσπάθειες να έμπαινα και εγώ 😂😂😅

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε οι εγκυούλες;;; 
ποιες είμαστε στην αναμονή;; Εγώ 21η μέρα σήμερα και περιμένω από την Κυριακή έως την Πέμπτη. Δεν ξέρω πότε έγινε η ωορρηξία. Το μόνο θετικό σημάδι έως τώρα, είναι πως δεν έχω τα συνηθισμένα πονάκια περιόδου που ξεκινάνε μετά την ωορρηξία, αλλά δεν ενθουσιάζομαι. 
@anna_30 έκανες σήμερα τεστακι;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

@Sia A μου λυπάμαι πολύ για το ένα ευχομαι να πάνε όλα καλά για το δεύτερο.. Σου στέλνω κι εγώ με την σειρά μου όλη μου την θετική ενέργεια και σκεψη και μοα μεγάλη αγκαλιά ♥️

@marinamanoulitsa μου συγχαρητήρια και πάλι.. πολύ καλή η χοριακή σου καλη, ήρεμη και τελειομανή εγκυμοσύνη.. απο συμπτώματα εχεις τιποτα.; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

@marinamanoulitsa  συγχαρητήρια!! Με το καλό! Μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μπράβο!!! 🥳🥳🥳🥳 Συγχαρητήρια κορίτσι μου ήρθε το μωράκι σου! 
Εισαι μεγάλο παράδειγμα για τα κορίτσια να μην τα παρατάνε ποτέ.. εσύ κάθε μήνα έμπαινες με αισιοδοξία και χαρά μηδένιζες το κοντέρ και φτου ξανά από την αρχή ! 😁

εύχομαι καλούς διπλασιασμούς και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να την χαρείς την περίμενες πως και πως  !!! 
Είναι μια χαρά το νούμερο σου περιμένουμε και αύριο την χοριακη σου ☺️

Τυχερός μήνας Απρίλιος (είχα και τα γενέθλια μου πριν λίγες μέρες 36 πλέον) πολύ χαίρομαι που υπάρχουν τόσα θετικά τεστ εύχομαι σε όλες τις κοπέλες γερά μωράκια να έχετε.. θα έχετε ωραία και μεγαλη στα μωράκια Δεκεμβρίου.. αν το ήξερα θα έκανα προσπάθειες να έμπαινα και εγώ 😂😂😅

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!

@Elk ακριβώς...οι προσευχές μου εισακούστηκαν Δόξα Τω θεώ! τώρα θέλω να πάνε όλα καλα....μην νομίζεις ότι δεν έχω άγχος!χρόνια σου πολλά κιόλας!με υγεία και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

@Σοφία21 αναγουλες πολλές...αλλά όχι εμετό! Και επίσης ζαλάδες που και που! Σε όλες τις εγκυμοσύνες πολύ αναγουλα είχα στην αρχή! Και το στήθος είναι πρησμένο!

Άντε να δούμε την δεύτερη χοριακή αύριο!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!

@Elk ακριβώς...οι προσευχές μου εισακούστηκαν Δόξα Τω θεώ! τώρα θέλω να πάνε όλα καλα....μην νομίζεις ότι δεν έχω άγχος!χρόνια σου πολλά κιόλας!με υγεία και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

@Σοφία21 αναγουλες πολλές...αλλά όχι εμετό! Και επίσης ζαλάδες που και που! Σε όλες τις εγκυμοσύνες πολύ αναγουλα είχα στην αρχή! Και το στήθος είναι πρησμένο!

Άντε να δούμε την δεύτερη χοριακή αύριο!

Θα είναι σουυυυπερ 🙏🏼♥️

Αναμένουμε νέα σου αύριο..

@anna_30 μου πως εισαι.; Εκανες τεστακι σημερα.; Ή θα πας για χοριακη.; 

Δημοσίευση

@Sia A κορίτσι μου πως είσαι? σταμάτησα το αίμα?? εύχομαι να κρατηθεί γερά το 2ο μωράκι σου και να έχεις μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη..Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά..

@marinamanoulitsa τέλεια η χοριακή σου, καλούς διπλασιασμούς εύχομαι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια έχει καμία εμπειρία από τεστ εγκυμοσύνης hometest? Ξέρω ότι δείχνουν από 25 μονάδες και πάνω και επίσης δείχνουν κάποιες μέρες αχνά και μπορεί η χοριακη να είναι σε τριψήφιο αριθμό..

Έχω σήμερα αρκετά τραβήγματα χαμηλά..νιώθω αδυναμία κλπ και έκανα ένα τεστ (είχαν περάσει 19 ώρες από το προηγούμενο) και είναι αχνό..πιο αχνό από το χθεσινό..θα με τρελάνουν 

Κορίτσι μου εγώ τα κάνω αυτά τα τεστ μπορεί να δείξει έτσι την επόμενη μέρα πιο αχνό αυτά δείχνουν πιο καλά μέρα παρά μέρα γιατί κάθε μέρα μπορεί να μην έχουν τόση διαφορά το έχω πάθει και εγώ πάντως ! 

θα περιμένουμε την χοριακη σου ☺️ 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου εγώ τα κάνω αυτά τα τεστ μπορεί να δείξει έτσι την επόμενη μέρα πιο αχνό αυτά δείχνουν πιο καλά μέρα παρά μέρα γιατί κάθε μέρα μπορεί να μην έχουν τόση διαφορά το έχω πάθει και εγώ πάντως ! 

Συμφωνώ. Το έχω πάθει κ γω κ έχω φρικαρει εν όλα ήταν καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Συμφωνώ. Το έχω πάθει κ γω κ έχω φρικαρει εν όλα ήταν καλά!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα το γνωρίζω για την επόμενη! Χθες το βράδυ μετά από φρικτό πόνο είχα αιμορραγία οπότε ήρθε περίοδος και προχωράμε!

Δημοσίευση

Δυστυχώς τα νέα μας δεν είναι καλά. Παρ'όλες τις ενέσεις κ την ξάπλα η αιμορραγία δεν σταματούσε κ σμρ απέβαλα κ το δεύτερο εμβρυάκι μας.  Σας ευχαριστώ όλες για τα μηνύματα, δεν έχω κουράγιο να απαντήσω σε καθεμία ξεχωριστά. Νιώθω σαν ζωντανή νεκρή.

Θα απέχω για κάποιο διάστημα από το φόρουμ γτ ο πόνος μου είναι διπλός κ θέλω τον χρόνο μου για να συνέλθω.

Εύχομαι σε όλες τις εγκυουλες μας μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κ σε όσες προσπαθούν να μην τα παρατάνε.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Δυστυχώς τα νέα μας δεν είναι καλά. Παρ'όλες τις ενέσεις κ την ξάπλα η αιμορραγία δεν σταματούσε κ σμρ απέβαλα κ το δεύτερο εμβρυάκι μας.  Σας ευχαριστώ όλες για τα μηνύματα, δεν έχω κουράγιο να απαντήσω σε καθεμία ξεχωριστά. Νιώθω σαν ζωντανή νεκρή.

Θα απέχω για κάποιο διάστημα από το φόρουμ γτ ο πόνος μου είναι διπλός κ θέλω τον χρόνο μου για να συνέλθω.

Εύχομαι σε όλες τις εγκυουλες μας μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κ σε όσες προσπαθούν να μην τα παρατάνε.

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ 😔😔 δεν υπάρχουν λόγια γι αυτές τις καταστάσεις! Πάρε όσο χρόνο θέλεις για να επανέλθεις σωματικά και ψυχολογικά! Για ότι μας χρειαστείς, θα είμαστε εδώ!
Στέλνω αγκαλιά ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Ότι και να πούμε εμείς είναι λίγο.. Δεν υπάρχουν λόγια που να σου απαλύνουν αυτή την στιγμή αυτά που νιώθεις.

Πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται για να ξανά σηκωθείς πιο δυνατή και μην ξεχνάς την πίστη σου πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά αν δεν πάνε δεν είναι το τελος. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Νιώθω τον πόνο σου. Λυπάμαι, πραγματικά πολύ. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι και κάνε ότι είναι αυτό που έχεις ανάγκη.. Στέλνω αγκαλιά μεγάλη. 

🤍🤍🤍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

😔😔😔😔😔 Είναι τόσο άδικο αυτό αλήθεια! Δεν έχω λόγια....έχω χάσει και εγώ δύο έμβρυα...και σε νιώθω...όμως δεν τα παράτησα...και είμαι ξανά έγκυος μετά από πόσα χρόνια ταλεπωριας...με ελπίδα και παλι ότι όλα θα πάνε καλά...να θυμάσαι πως θα τα καταφέρεις!!!! Σε φιλώ 🩷 καλή δύναμη αγάπη μου!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα..δε συμμετέχω πολύ αλλά σας διαβάζω συχνά! Συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν αυτόν τον μήνα και κουράγιο μέσα απ την καρδιά μου σε όσες περνάνε δύσκολα..

Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας που δεν μπορώ να μοιραστώ με κανέναν και αισθάνομαι να με πνίγει.. Έμαθα την προηγούμενη εβδομάδα για τη 2η εγκυμοσύνη πολύ στενού μου συγγενικου προσώπου κ ούσα κι εγώ στην προσπάθεια, τα συναισθήματά μου με εξέπληξαν.. Όλες αυτές τις μέρες είμαι νευριασμενη και με πιάνουν τα κλάματα,  αισθάνομαι ότι είναι σαν να μην έχω χαρεί καθόλου και ντρέπομαι γι αυτό.. νιώθω ότι δε θέλω καν να αντικρίσω το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί θα προδωθουν θα συναισθήματά μου..και η στενή σχέση που έχουμε το κάνει ακόμα χειρότερο..

Συγγνώμη για το κατεβατό κ που σας ζαλίζω με τον μονόλογο αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να τα βγάλω από μέσα μου και δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα..δε συμμετέχω πολύ αλλά σας διαβάζω συχνά! Συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν αυτόν τον μήνα και κουράγιο μέσα απ την καρδιά μου σε όσες περνάνε δύσκολα.. Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας που δεν μπορώ να μοιραστώ με κανέναν και αισθάνομαι να με πνίγει.. Έμαθα την προηγούμενη εβδομάδα για τη 2η εγκυμοσύνη πολύ στενού μου συγγενικου προσώπου κ ούσα κι εγώ στην προσπάθεια, τα συναισθήματά μου με εξέπληξαν.. Όλες αυτές τις μέρες είμαι νευριασμενη και με πιάνουν τα κλάματα,  αισθάνομαι ότι είναι σαν να μην έχω χαρεί καθόλου και ντρέπομαι γι αυτό.. νιώθω ότι δε θέλω καν να αντικρίσω το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί θα προδωθουν θα συναισθήματά μου..και η στενή σχέση που έχουμε το κάνει ακόμα χειρότερο.. Συγγνώμη για το κατεβατό κ που σας ζαλίζω με τον μονόλογο αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να τα βγάλω από μέσα μου και δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν 
    • @Kateriniooεγω επειδή έχουμε κ μια ωρα κ κατι δρόμο σίγουρα θα βαλω παντελονι με μπλουζα. Σε περίπτωση που θ θελει να θηλάσει τ μωρο. Κάτι ελαφρύ τύπου παντελόνα. Αν ήμουν πιο κοντα θα σκεφτόμουν κ τ φορεμα.
    • Και εγ αυτό. Μονο πιτζάμα. Και λέω έχουμε μέρες. Δεν γίνεται να κυκλοφορώ μόνο με πιτζάμα παντού! Μέχρι και στο σχολείο που παίρνω το μικρό, με κουράζει που ντύνομαι και πρέπει να βάλω ρούχο. 
    • Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε κορίτσια και χαζό. Με τι ρούχα βγήκατε ή θα βγείτε από το μαιευτήριο; Νιώθω ότι θα ήθελα φουστάνι για να μην με πιέζει τίποτα. Το χειμώνα που γέννησα το γιο μου ήταν χοντρά τα φουστάνια και έβαλα ένα. Τώρα Μάιο θα είναι πιο λεπτά και λέω με τα λοχεία κλπ μήπως δεν είναι καλή ιδέα. Τι σκέφτομαι και εγώ ε;;; Έχω τα προβλήματα μου…
    • Μου ειπε αλλα απ οτι ξερω ποναει, ειχες πονο?για ποιο λόγο δηλαδή ειναι μονο η μια διαβατη?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...