Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!!!πάνω που πήγα να ανεβάσω το σημερινό μου τεστ 😊 IMG_20250426_111751.thumb.jpg.6a7ac9c33e862cb9058bcdf4942711d7.jpg

Δευτέρα χοριακή ❣️

Ε ναι 🥳🥳🥳🥳 Αυτό θετικότατο 🥳🥳🥳🥳 Πάμε δυνατά τη Δευτέρα για χοριακή 😁😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημερα!!! Ποσο είσαι κορίτσι μου; ίσως λόγο ηλικίας δεν σου έβαλε να ψαχτείς παραπάνω και σου δίνει χρόνο. Εγώ που είμαι 38μισο έχω κάνει ένα κάρο εξετάσεις προληπτικά... αφού ο άντρας μου μου λέει φτάνει μην κάνεις άλλες...🤪

Όσον αφορά το ΣΠΩ εμένα μου το ανεφερε ενδοκρινολόγος βάση των εξετάσεων μου λίγο αυξημένα ανδρογόνα πως θα μπορούσα να έχω ΣΠΩ λέω δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο γυναικολόγος γιατί και κυκλο έχω σταθερό 25-27 ημερων και δεν έχω εικόνα πολυκυστικων ωοθηκών. Τότε μου λέει δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Για να γίνει διάγνωση ΣΠΩ είναι ένας συνδυασμός εικόνας ωοθηκών, ακανονιστων κύκλων/απουσία ωορηξιας και εξετάσεων. Οπότε πιθανώς να έχεις ήπια μορφή.

Ανέφερες πως θα κάνεις και σαλπιγγογραφια σημαντικό και αυτό για να δεις ότι και από εκεί είναι όλα καλά. Και επίσης και σπερμοδιαγραμμα οπωσδήποτε να κάνετε αν δεν έχετε κάνει.

Καλημέρα κορίτσι μου 33 είμαι με τον προηγουμενο γυναικολόγο που είχα κάναμε  πληρη ορμονολογικό έλεγχο και εγώ και ο συντροφός μου όλα καλά όπως επίσης και με το σπερμοδιαγραμμα ήταν όλα καλά και κυστική ινωση που καναμε βγηκε αρνητική τα ναδρογόνα μου ήταν σε φυσιολογικες τιμές η LH μονο ήταν αρκετά αυξημένη..

γενικα εχω καθε μήνα περίοδο με καποιες μικρες διακυμάνσεις 28-35 μερες κατα μεσο όρο.. εχω κάνει και 40αρη και 50αρη κυκλο αλλα αυτό πολυ σπάνια δεν είναι κάτι συνηθες θέλω να πω..

απο εξετάσεις το μόνο που δεν εχω κάνει ειναι σαλπιγγογραφία, ΑΜΗ, και μια ngs νομιζω λεγεται για το μακροβιωμα της μητρας.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ωχ άρχισαν οι ζαλάδες ;; Σε πιάνουν και εμετοί ;; 
Με το καλό να πας γιατρό να δείτε το σποράκι σας !

Έχεις κανένα προαίσθημα για το φύλο;  😂

Κοίτα εμετούς στην προηγούμενη εγκυμοσύνη 3 είχα κάνει όλους κι όλους αλλά είχα στομάχι συνέχεια χάλια. Τώρα ελπίζω σε αυτή να μην είμαι χειρότερα 😅 

Νομίζω κοριτσάκι αλλά δεν ξέρω είναι προαίσθημα ή επιθυμία; 🤣 θα δείξει. Ότι και να ναι όμως δεν έχω θέμα.

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου 33 είμαι με τον προηγουμενο γυναικολόγο που είχα κάναμε  πληρη ορμονολογικό έλεγχο και εγώ και ο συντροφός μου όλα καλά όπως επίσης και με το σπερμοδιαγραμμα ήταν όλα καλά και κυστική ινωση που καναμε βγηκε αρνητική τα ναδρογόνα μου ήταν σε φυσιολογικες τιμές η LH μονο ήταν αρκετά αυξημένη..

γενικα εχω καθε μήνα περίοδο με καποιες μικρες διακυμάνσεις 28-35 μερες κατα μεσο όρο.. εχω κάνει και 40αρη και 50αρη κυκλο αλλα αυτό πολυ σπάνια δεν είναι κάτι συνηθες θέλω να πω..

απο εξετάσεις το μόνο που δεν εχω κάνει ειναι σαλπιγγογραφία, ΑΜΗ, και μια ngs νομιζω λεγεται για το μακροβιωμα της μητρας.. 

Το μικροβίωμα της μήτρας ούτε εγώ το έχω κάνει. Άλλα εφόσον κάνατε και σπερμοδιαγραμμα πιθανόν από αντρικής πλευράς είναι όλα καλά.. 

Μέχρι 35 μέρες ναι νομίζω πως είναι φυσιολογικό κάθε γυναίκα έχει τον δικό της κυκλο μικρό ή μεγάλο που είναι φυσιολογικός. Αν κάνεις ωορηξια δεν έχεις θέμα. Καμια φορά είναι κ το timing για να γίνει κάτι κ ας δείχνουν όλες οι εξετάσεις καλά!!! Σου εύχομαι σύντομα να δεις θετικο τεστ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Πόσο ζηλεύω δεν ξέρεις .. εμένα ξυπνάει από τις 7 να απλωσουμε τραχανά 😂😂😂

Είχα κ γω υπέρηχο την Πέμπτη. Όλα μια χαρά 26 εβδομάδων σήμερα και η μικρή είναι άκρως κινητική 🩷🩷 Τη Δευτέρα πρέπει να πάω για καμπύλη σακχάρου και δεν έχω κάτι χειρότερο.. Μην αναφερθώ στα γλυκά που τρώω κάθε βράδυ μόλις πέσει για ύπνο η μικρή 🫣🫣

Καλέ κι εμένα καθημερινά από τις 7 ξυπνάει ζωή να χει το σκατό. Σερνομαστε στο σπίτι 🤣🤣🤣 Αλλά χθες έτυχε και κοιμήθηκε μόνο 1 ώρα το μεσημέρι (κανονικά κοιμάται 2) και μετά το βράδυ κοιμήθηκε πιο αργά γιατί είχαμε κόσμο. Οπότε ήταν πτώμα. Αλλά λέω να το εφαρμόζω αυτό το σύστημα κάθε Παρασκευή γιατί είναι ακόμα πιο πικρό το 7 η ώρα ξύπνημα το Σάββατο 🤣

Ποπό έφτασες κι όλας 26η! Πώς την παλεύεις με τη μικρή και έγκυος δεν ξέρω! Εγώ χθες την είχα από τις 2 το μεσημέρι και μετά με έπιασαν και ζαλάδες και αναγκαστικά της έβαλα να δει παιδικά, ενώ το αποφεύγουμε γενικά... Πφ... Δεν γίνεται αλλιώς, είναι και ζωηρή και όλο θέλει να σκαρφαλώνει και τέτοια.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Το μικροβίωμα της μήτρας ούτε εγώ το έχω κάνει. Άλλα εφόσον κάνατε και σπερμοδιαγραμμα πιθανόν από αντρικής πλευράς είναι όλα καλά.. 

Μέχρι 35 μέρες ναι νομίζω πως είναι φυσιολογικό κάθε γυναίκα έχει τον δικό της κυκλο μικρό ή μεγάλο που είναι φυσιολογικός. Αν κάνεις ωορηξια δεν έχεις θέμα. Καμια φορά είναι κ το timing για να γίνει κάτι κ ας δείχνουν όλες οι εξετάσεις καλά!!! Σου εύχομαι σύντομα να δεις θετικο τεστ!!!

Σ’ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου εύχομαι οτι καλύτερο και για σένα ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!!!πάνω που πήγα να ανεβάσω το σημερινό μου τεστ 😊 IMG_20250426_111751.thumb.jpg.6a7ac9c33e862cb9058bcdf4942711d7.jpg

Δευτέρα χοριακή ❣️

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό οι χοριακες σου :) 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλέ κι εμένα καθημερινά από τις 7 ξυπνάει ζωή να χει το σκατό. Σερνομαστε στο σπίτι 🤣🤣🤣 Αλλά χθες έτυχε και κοιμήθηκε μόνο 1 ώρα το μεσημέρι (κανονικά κοιμάται 2) και μετά το βράδυ κοιμήθηκε πιο αργά γιατί είχαμε κόσμο. Οπότε ήταν πτώμα. Αλλά λέω να το εφαρμόζω αυτό το σύστημα κάθε Παρασκευή γιατί είναι ακόμα πιο πικρό το 7 η ώρα ξύπνημα το Σάββατο 🤣

Ποπό έφτασες κι όλας 26η! Πώς την παλεύεις με τη μικρή και έγκυος δεν ξέρω! Εγώ χθες την είχα από τις 2 το μεσημέρι και μετά με έπιασαν και ζαλάδες και αναγκαστικά της έβαλα να δει παιδικά, ενώ το αποφεύγουμε γενικά... Πφ... Δεν γίνεται αλλιώς, είναι και ζωηρή και όλο θέλει να σκαρφαλώνει και τέτοια.

Το πρώτο τρίμηνο και εγώ της έβαζα να βλέπει τραγουδάκια, τότε είδε πρώτη φορά γιατί και εγώ ήμουν πολύ κατά! Είχα πολλές ναυτίες και συχνά εμετούς. Δεν συζητώ για την κοπωση.. Τώρα αν εξαιρέσουμε την κοιλιά που έχει μεγαλώσει, είναι καλύτερα από τότε. Σίγουρα όρος το τέλος θα δυσκολευτω πολύ.

Το χειρότερο για εμένα είναι που δεν μπορώ να την βγάλω μια βόλτα μόνη μου. Δεν θέλει καθόλου το καρότσι, και στην φάση που είναι θέλει άπειρο κυνηγητό όπου και αν πάμε. Κάτι που με δυσκολία μπορώ να το κάνω, λαχανιαζω και κουράζομαι πολύ εύκολα. Με έχει πιάσει και έντονος πόνος στα ισχία σε αυτήν την εγκυμοσύνη και ακόμα και το περπάτημα ώρες ώρες μου είναι επώδυνο. Νιώθω τύψεις και για αυτό, ιδανικά θα ήθελα να βγαίνουμε κάθε μέρα αλλά είναι αδύνατον δυστυχως

Δημοσίευση

@Σοφία21 μου κάνει εντύπωση που ενω πριν λίγες μέρες είχες ωορρηξία σύμφωνα με τεστ Κ γιατρό και ήρθε περίοδος σήμερα. Αυτό από μόνο του δείχνει κάποια ανωμαλία στον κύκλο, η Ωχρινικη φάση σε νορμάλ επίπεδα είναι 12-16 μέρες περίπου. Για μένα ψαξτο λίγο ακόμα όπως είπαν και τα κορίτσια με ενδοκρινολόγο η κάποιον άλλον ειδικό. 

@marinamanoulitsa φανταστικά!! Τη Δευτέρα θα χεις μια τέλεια χοριακη με το καλό κορίτσι μου 😍

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Σοφία21 μου κάνει εντύπωση που έχω πριν λίγες μέρες είχες ωορρηξία σύμφωνα με τεστ Κ γιατρό και ήρθε περίοδος σήμερα. Αυτό από μόνο του δείχνει κάποια ανωμαλία στον κύκλο, η Ωχρινικη φάση σε νορμάλ επίπεδα είναι 12-16 μέρες περίπου. Για μένα ψαξτο λίγο ακόμα όπως είπαν και τα κορίτσια με ενδοκρινολόγο η κάποιον άλλον ειδικό. 

@marinamanoulitsa φανταστικά!! Τη Δευτέρα θα χεις μια τέλεια χοριακη με το καλό κορίτσι μου 😍

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω 🤷🏻‍♀️ και μενα μου φαινεται περιεργο το οτι ειχα επιβεβαιωμενη ωορηξία και αδιαθετησα κανονικά στην ώρα μου..

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω 🤷🏻‍♀️ και μενα μου φαινεται περιεργο το οτι ειχα επιβεβαιωμενη ωορηξία και αδιαθετησα κανονικά στην ώρα μου..

Κορίτσι μου σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τον κύκλο σου!!! Δεν γίνεται να έχεις δει κ με τα τεστ κ με υπέρηχο ότι είσαι σε φάση ωορρηξιας κ να αδιαθετείς 🤔 Η περίοδος έρχεται 12-16 μέρες μετά την ωορρηξια. Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό. Για μένα πάνε σε ενδοκρινολογο αναπαραγωγής άσε τους γυναικολόγους 😊 Εμείς που έχουμε άστατο κύκλο εκεί πρέπει να απευθυνθούμε κ να δούμε τι παίζει με τις ορμόνες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τον κύκλο σου!!! Δεν γίνεται να έχεις δει κ με τα τεστ κ με υπέρηχο ότι είσαι σε φάση ωορρηξιας κ να αδιαθετείς 🤔 Η περίοδος έρχεται 12-16 μέρες μετά την ωορρηξια. Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό. Για μένα πάνε σε ενδοκρινολογο αναπαραγωγής άσε τους γυναικολόγους 😊 Εμείς που έχουμε άστατο κύκλο εκεί πρέπει να απευθυνθούμε κ να δούμε τι παίζει με τις ορμόνες!!!

Θα ψαξω να βρω ενα καλο ενδοκρινολογο να παω να δουμε τι γινεται..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δευτέρα χοριακή ❣️

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!!! Ξεκάθαρο το θετικό σήμερα !!! Κ έλεγα θα μας σκάσει μέχρι τη Δευτέρα αλλά μας λυπηθηκες🤣🤣🤣 Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη αγάπη μου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Κορίτσια τα μαλλιά σας τα βαφετε?

Φοβόμουν να το κάνω πριν καν δω το θετικό τεστ κι φαίνονται τα ασπρα μ πλέον.

Κορίτσι μου η γιατρός μου είχε πει ότι βάφεις μαλλιά μέχρι την εμβρυομεταφορα μετά όχι.... Για πόσο δεν κάνει δεν ξέρω, ίσως παίζει ρόλο ότι είμαι από εξωσωματική!!! Γτ δεν ρωτάς τον γιατρό σου καλύτερα?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Κορίτσια τα μαλλιά σας τα βαφετε?

Φοβόμουν να το κάνω πριν καν δω το θετικό τεστ κι φαίνονται τα ασπρα μ πλέον.

Καλύτερα στο 2ο τρίμηνο και μετά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...