Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Για την ώρα δεν έχει ζοριστεί με τα δοντάκια της εντάξει είναι και το πρώτο βέβαια θα δείξει πώς θα πάνε..

με τις ιώσεις όμως έχει μεγάλη ταλαιπωρία 

Και έχω 12 μέρες που συνήλθα από ίωση με ταλαιπώρησε πόσες μέρες μέχρι να μπορέσω να γίνω καλά 

μακάρι να ανοίξει ο καιρός να ηρεμήσουμε κάπως 

Αυτό το πράγμα με τις ιώσεις φετος το κάτι αλλο…! Χαμός…

έκανα αλλο ενα τεστάκι σήμερα η γραμμη ειναι ακομα πιο αχνη σημερα

IMG_7273.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτό το πράγμα με τις ιώσεις φετος το κάτι αλλο…! Χαμός…

έκανα αλλο ενα τεστάκι σήμερα η γραμμη ειναι ακομα πιο αχνη σημερα

IMG_7273.jpeg

Άρα έγινε η ωορρηξία σου με βάση τα τεστ εύχομαι καλά αποτελέσματα τώρα 😊

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε.;

εγώ πήγα σήμερα στον καινούριο γιατρό παρα την μεγάλη αναμονή το ραντεβού μας έγινε όλα πολύ καλά και μου είπε πως δεν έχω ΣΠΩ ούτε ο υπέρηχος δείχνει τετοια εικόνα ούτε οι κύκλοι μου.. τι να πω πραγματικά…! Πολύ επεξηγηματικός απο την αρχη μεχρι το τέλος και μαζι μου και με τον συντροφο μου μας εξηγουσε το καθετι..

μου επιβεβαιωσε πως εγινε ωορηξία απο την αριστερη ωοθηκη και απο την δεξιά έχω ενα ωοθηλάκιο 10 εκατοστά.. πάμε για διπλή ωορηξία μαλλον μου ειπε εγω δεν ηξερα καν οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

θα προγραμματισουμε και σαλπιγγογραφεια στον επομενο κυκλο το σπερμοδιαγραμμα το ειδε μας ειπε ολα πολυ καλα και οι εξετασεις μας.. μενει μονο η σαλπιγγογραφια για να πουμε οτι εχουμε ενα πληρη φακελο..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

εγώ πήγα σήμερα στον καινούριο γιατρό παρα την μεγάλη αναμονή το ραντεβού μας έγινε όλα πολύ καλά και μου είπε πως δεν έχω ΣΠΩ ούτε ο υπέρηχος δείχνει τετοια εικόνα ούτε οι κύκλοι μου.. τι να πω πραγματικά…! Πολύ επεξηγηματικός απο την αρχη μεχρι το τέλος και μαζι μου και με τον συντροφο μου μας εξηγουσε το καθετι..

μου επιβεβαιωσε πως εγινε ωορηξία απο την αριστερη ωοθηκη και απο την δεξιά έχω ενα ωοθηλάκιο 10 εκατοστά.. πάμε για διπλή ωορηξία μαλλον μου ειπε εγω δεν ηξερα καν οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

θα προγραμματισουμε και σαλπιγγογραφεια στον επομενο κυκλο το σπερμοδιαγραμμα το ειδε μας ειπε ολα πολυ καλα και οι εξετασεις μας.. μενει μονο η σαλπιγγογραφια για να πουμε οτι εχουμε ενα πληρη φακελο..

Ωραία κορίτσι μου θετικά τα νέα δηλαδή! Και πως εξηγεί τους ακανόνιστους κύκλους; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Ωραία κορίτσι μου θετικά τα νέα δηλαδή! Και πως εξηγεί τους ακανόνιστους κύκλους; 

Μου είπε πως έχω κάθε μήνα περίοδο ο οποίος κατα μέσο ορο κυμαίνεται απο 28 - 35 ημέρες..

Στο ΣΠΩ υπαρχουν μου ειπε στις περισσοτερες περιπτωσεις πολυ μεγαλοι κύκλοι και μήνες κενοί οπου δεν υπαρχει εμμηνος ρυση.

εχω απλα μια εικονα πολυ ηπιας μορφης..! 

τι να πω κι εγω δεν ξερω εχω δεν εχω ο καθε γιατρος εχει τις δικες του γνωσεις τωρα τι ισχυει θα δειξει μελλοντικα..

τα inofert μου ειπε να τα σταματήσω γιατι ενω ηταν στρωμενοι οι κυκλοι μου τωρα εχουν γινει μεγαλυτεροι και μ ειπε να ξεκινησω κατι βιταμινες pregnacare conception 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μου είπε πως έχω κάθε μήνα περίοδο ο οποίος κατα μέσο ορο κυμαίνεται απο 28 - 35 ημέρες..

Στο ΣΠΩ υπαρχουν μου ειπε στις περισσοτερες περιπτωσεις πολυ μεγαλοι κύκλοι και μήνες κενοί οπου δεν υπαρχει εμμηνος ρυση.

τι να πω κι εγω δεν ξερω εχω δεν εχω ο καθε γιατρος εχει τις δικες του γνωσεις τωρα τι ισχυει θα δειξει μελλοντικα..

τα inofert μου ειπε να τα σταματήσω γιατι ενω ηταν στρωμενοι οι κυκλοι μου τωρα εχουν γινει μεγαλυτεροι και μ ειπε να ξεκινησω κατι βιταμινες pregnacare conception 

Μπράβο χαίρομαι για τα νέα σου!! Ελπίζω να έχεις θετικά νέα σύντομα, προσπάθησε να το πιστέψεις και θα έρθει το θαυματάκι σου !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

αρκετά θετικά τα νέα σου! καντε και την σαλπιγγογραφία και εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα... συνήθως λένε μετά την σαλπιγγογραφία μένεις πιο εύκολα έγκυος! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλησπέρα, τις pregnacare conception τις έπαιρνα εγώ,με είχα βοηθήσει στην σύλληψη στις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Στους 2 μήνες περίπου που τις έπαιρνα εμένα έγκυος. Μπορεί να μην οφειλόταν στις βιταμίνες αλλά νομίζω πως είναι από τις καλύτερες για ενίσχυση του οργανισμού μας. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Στο τμήμα καθεξιν αποβολών του Έλενα έμαθα κάτι πολύ σημαντικό όσον αφορά το ΣΠΩ.. Οτι ο μόνος γιατρός υπεύθυνος για να πει αν έχουμε ή όχι, είναι ο ενδοκρινολόγος και όχι ο γυναικολόγος. Γιατί και εμένα 3 διαφορετικοι γυναικολόγοι μου έλεγαν 3 διαφορετικές γνώμες..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Elenaki12 δεν υπάρχει μυστικό κορίτσι μου. Ο πρώτος καιρος με ενα βρεφακι στο σπιτι, ειδικα στο πρωτο είναι εξαιρετικα δυσκολος κ κάνεις δ σε εχει προετοιμασει γι αυτο. Κουραση, αϋπνία, αγχος, ορμονες.. Όσον αφορά τ θηλασμο εφοσον εχεις γαλα συνέχισε να προσφέρεις στηθος. Αν δυσκολεύεσαι κάλεσε στο σπίτι μαια η σύμβουλο θηλασμού. Θα σε βοηθήσει κ θα σε ηρεμησει παρα πολυ. Πολυ βασικο να μπαίνει τ μωρό σωστά στο στήθος. Ολα τ άλλα υπομονή μονο κ θα περάσουν. Δ μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω. Όσο έχεις βοηθεια να την εκμεταλευεσαι. Θυμάμαι στο 1ο μ παιδακι μετρούσα τις μερες..Αντε να κλείσει μηνα, αντε να σαραντησει, αντε να κλείσει τ 1ο τρίμηνο κτλ. Σου υπόσχομαι μονο οτι θα ρθουν καλυτερες μερες.
    • @Maria98 ελπίζω κοριτσάκι μου να πηγαίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί κ φυσικά να είστε καλά μαμά κ μωράκι ανεξάρτητα πως θα έρθει εν τελει στον κόσμο !! Να απολαύσεις σύντομα το θαύμα σου !! @ΜαρίαΔημήτρης είναι φυσιολογικό θεωρώ να αισθάνεσαι έτσι, πολλές φορές έχουμε άγχος κ φόβο για πράγματα που μπορεί να έχουμε ξανακάνει στη ζωή μας .. δεν είναι καθόλου κακό να αισθάνεσαι έτσι !! Ωστόσο μίλα με τον γιατρό σου , θεωρώ πως θα σε καθησυχάσει μίλα με τον άντρα σου με κάποια φίλη κάποιον που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει ! @Sotiria_94 για τις επαφές μην ανησυχείς κ εμείς μια από τα ίδια, μια που έμεινα έγκυος μια που το ξεχάσαμε … εγώ σε κάποιες φάσεις ήθελα σαν τρελή εκείνος δεν αισθανόταν άνετα επειδή ήταν το παιδί κοκ … κατανοητό πάντως ! Κ μην το σκέφτεσαι εγώ κ νωρίς γέννησα κ με φυσιολογικό παρόλο που ούτε επαφές είχαμε ούτε περπάτησα ιδιαίτερα παραπάνω από το φυσιολογικό μου το ίδιο κ για ασκήσεις κοκ που λένε .. θεωρώ πως αν είναι να γεννήσεις φυσιολογικά θα γίνει έτσι κι αλλιώς , διαφορετικά σίγουρα εσείς να είστε καλά κ όλα θα γίνουν όπως πρέπει !!  εμείς εχθές γυρίσαμε στο σπίτι, Εντομεταξυ είχε γίνει ένα λάθος με το ζύγισμα του μωρού κ είχε χάσει οριακά το επιτρεπτό βάρος , αγχώθηκα , μου είπαν να ταΐζω κ με ξένο γάλα ενώ εγώ είχα φουλ στο στήθος .. λίγο κλάμα για την «ανικανότητα» μου που δεν είχα καταλάβει ότι το παιδί μου πεινούσε κοκ  πάμε σήμερα για επανεξέταση για τον ικτερο κυρίως κ είπαν κ για ζύγισμα αφού θα πάμε , εκεί η μαία μου είπε πως μάλλον είχε γίνει κάποιο λάθος γιατί είχαν θέμα κ με άλλα μωρά , εν τελει το παιδάκι μου είχε χάσει πολύ λιγότερο εντός των απόλυτα φυσιολογικών πλαισίων.. σήμερα ωστόσο το παιδάκι μου τρώει συνεχώς , ώρες ώρες θέλει να φάει κ δεν μπορεί να βεντουζαρει στο στήθος από εκνευρισμό κλπ εκεί με πιάνουν κ μένα οι τύψεις μου ότι μήπως κάνω κάτι λάθος , μήπως πρέπει να δώσω μπιμπερό κ το βασανίζω , αλλά το στήθος μου είναι τόσο γεμάτο κ σκέφτομαι ότι κ κρίμα είναι να μην πιει από μένα κ εγώ θα βασανιστώ αν δεν δώσω το δικό μου γιατί θα πετρώσει .. κατά τα άλλα είμαστε σε έναν συνεχές αγώνα ταΐσματος αλλάγματος κ πλυσίματος , ενώ η μάνα μου τρέχει με πλυντήρια κ απλώματα … κ έχει κ άδεια ο άντρας μου !! Σκέφτομαι πως θα τα καταφέρνω όταν θα γυρίσει στη δουλειά εκείνος κ φύγει η μαμά μου γιατί δεν μπορεί να κάτσει κ εκείνη παραπάνω .. Πείτε ρε κορίτσια οι έμπειρες μαμάδες το μυστικό για να γίνουν όλα , έχω πελαγώσει …
    • Οοοο μέσα στην νύχτα;; κακο.. υπομονή θα μειωθούν.  Εμένα μ είπε ο γιατρός  ότι αν στα πρώτα 20 λεπτά κάνω εμετο τότε πρέπει να ξαναπιω το χαπι
    • Έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου για τις ζαλάδες? Η πιεση σου και ο αιμοτοκριτης σου πως είναι? Καμία φορά η ζαλάδα να ξερεις προέρχεται και απο το στομάχι,ευ πάθαινα στομαχικους ιλιγγους. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...