Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση

@melitiniღ καλωσηρθες στο club με τις πεθερές...με αυτές που νόμιζαμε σαν μάνες μας...αλλά τελικά δεν μας βλέπουν παρά μόνο σαν ξένες... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ παιδιά τους....αυτό το ξέρουν καλά και μας το δείχνουν!!! Και εγώ ήρθα μετά από ένα τετραήμερο στο χωριό και μου έσπασαν αρκετές φορές τα νεύρα....😂 Τέλος πάντων ...

Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά σε όλους και συγχαρητήρια στις εγκυουλες 

Δημοσίευση

@Naty_ θα με πάρει τηλέφωνο τέλος μήνα να κλείσω ραντεβού είπε ο γιατρός οπότε περιμένω να μου πει. Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι για να μην τρελαθώ.

Οπότε κάπου κάνω λάθος και πρέπει να το βρω εγκαίρως αλλιώς με τόσους μωλωπες δε θα έχω χώρο πολύ σύντομα. Βάζω και πάγο πριν το κάνω να ελαττωθεί ο πόνος αλλά δε νομίζω να ευθύνεται για μωλωπες αφού έκανα και στα 2 πρώτα π δεν έβαλα. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια π κάνετε ενέσεις έχετε μωλωπες?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Μια απογοητεύση αδιαθετησα πριν λιγο.Ευτυχως δεν πρόλαβα να το πιστέψω αλλα και πάλι στεναχωρέθηκα πολύ 😭

Είσαι σίγουρη;;; Φαινόταν η γραμμούλα ρε γαμωτο ξεκάθαρα!! Έχεις έντονο κόκκινο; Πόνους;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Μια απογοητεύση αδιαθετησα πριν λιγο.Ευτυχως δεν πρόλαβα να το πιστέψω αλλα και πάλι στεναχωρέθηκα πολύ 😭

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου…εγώ την είδα και γενικά δεν τις βλέπω όλες όσες ανεβάζουν εδώ τα κορίτσια κ ας υπάρχουν. Ίσως να είναι εμφύτευσης…μην απογοητεύεσαι ακόμη.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσάκι μου βλεπω κι εγω δευτερη γραμμη ευχόμαι και μια θετική χοριακή.; 
σκεφτεσαι να κανεις αύριο ή θα περιμένεις κι άλλες μέρες.;

@Mantarini μου ξαναεκανες τεστακι σημερα.; Σκουρήνε..;

σε αλλά νέα εγώ κορίτσια από Μ. Πέμπτη είμαι αρρωστη τις γιορτες δεν καναμε τιποτα απολυτως ημουν χαλια με βηχα μπουκωμα λαιμο πυρετο.. χαλια σας λεω..

Δεν μπιρω να κουνηθω 🥺 

Έκανα τεστακι και σήμερα και βγήκε το ίδιο με το χθεσινό. Απλά το έκανα τώρα το βράδυ  βρε κορίτσια γιατί όλη μέρα ήμασταν έξω βόλτα και μόλις γυρίσαμε έκανα ένα. 

Περαστικά σου εύχομαι!!

IMG_20250421_220508.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@melitiniღ καλωσηρθες στο club με τις πεθερές...με αυτές που νόμιζαμε σαν μάνες μας...αλλά τελικά δεν μας βλέπουν παρά μόνο σαν ξένες... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ παιδιά τους....αυτό το ξέρουν καλά και μας το δείχνουν!!! Και εγώ ήρθα μετά από ένα τετραήμερο στο χωριό και μου έσπασαν αρκετές φορές τα νεύρα....😂 Τέλος πάντων ...

Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά σε όλους και συγχαρητήρια στις εγκυουλες 

Κορίτσια όσο και να μας αγαπάνε οι πεθερές, παιδιά τους δεν είμαστε... Και τα παιδιά τους όπως είναι λογικό θα είναι πάνω από όλα. Ίσως κάνουμε κι εμείς τα ίδια αργότερα 😅 Για αυτό μη σκατε. 

@marinamanoulitsa εννοείται ότι πάντα κάτι θα πουν και θα μας τσιτωσουν 🤣 Ειδικά από τότε που κάναμε παιδί και μετά. Πιο πριν ήταν πιο χαλαροί 😅 Μπαινάκης βγαινάκης να είναι τα λόγια τους για να έχουμε την ψυχική μας ηρεμία!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κι εγώ ελπίζω να είναι εμφύτευσης! Στείλε μας αύριο πως θα είσαι!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Περαστικά σου βρε κορίτσι μου, φαντάζομαι κανένα κρύωμα θα είναι με ξεκούραση, κανένα παυσίπονο θα περάσει! 

@Sia A, @Iris9, @Sofi1987, @Eliza Kats πώς είστε κορίτσια;; 

@evaa__ κορίτσι μου μεθαυριο μπορείς να κάνεις και μια χοριακη που θα έχει αυξηθεί κι άλλο! 

Εγώ καλά 😊 Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα μέχρι να πάω στον γιατρό... Βέβαια με την μικρή μου κουράζομαι φουλ και νιώθω συνέχεια πονακια στην μήτρα. Τις τελευταίες 2 μέρες έχω κάθε τόσο λίγο ανακατωσουρα αλλά όχι κάτι τρελό ακόμα ευτυχώς.

Αυτά... Σκέφτομαι να κάνω και αύριο ένα τεστ και σιγουρευτώ ότι είναι εκεί 🤣🤣🤣 Ξέρω, τρελή για δέσιμο 🤣

Εσύ πως είσαι από συμπτώματα; Υπέρηχο πότε έχεις πάλι;

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσια όσο και να μας αγαπάνε οι πεθερές, παιδιά τους δεν είμαστε... Και τα παιδιά τους όπως είναι λογικό θα είναι πάνω από όλα. Ίσως κάνουμε κι εμείς τα ίδια αργότερα 😅 Για αυτό μη σκατε. 

@marinamanoulitsa εννοείται ότι πάντα κάτι θα πουν και θα μας τσιτωσουν 🤣 Ειδικά από τότε που κάναμε παιδί και μετά. Πιο πριν ήταν πιο χαλαροί 😅 Μπαινάκης βγαινάκης να είναι τα λόγια τους για να έχουμε την ψυχική μας ηρεμία!

Η δικιά μου έχει βαλθεί να το παίζει παιδίατρος.  Βαρέθηκα να ακούω συμβουλές που δε ζήτησα κ όταν τους ρωτάς πραγματικά κάτι ποτέ δε ξέρουν να σου πουν, τότε λένε ρώτα το γιατρό. Είναι πολύ κουραστικό να θέλουν να σου αποδείξουν ότι ξέρουν τα παντα ..απο 4,5 μηνών οπότε γκρίνιαζε λιγο το μωρο έλεγε βγάζει δόντι..και το μωρο έβγαλε το πρώτο του δόντι 9,5 μηνών. Με ζάλισε..

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη & για τα λόγια σας.. όπως είπε και η @Elk αυτό είναι που με πείραξε το ότι με έκανε να νιώσω ότι είμαι εκτός οικογένειας.. γιατί ο άντρας μου το ξέρει.. μια χαρά του το είπε η πεθερούλα μου, του έστειλε και φωτογραφίες του γαμπρού... δεν το είδα αυτό, απλά ένα σκηνικό που έγινε με τον άντρα μου λίγες μέρες πιο πριν και το συνδύασα τώρα αυτό μου δίχνει. Ότι εγώ χωρίζω.. δεν είμαι στην οικογένεια.. κι ας η πεθερά μου λέει ότι θέλει.. και τα βάζω και με τον άντρα μου γιατί τα της δικής μου οικογένειας όλα τα ξέρει, μέχρι και τι βρακί φοράει ο αδερφός μου, αλλά από τη δική του οικογένεια εγώ να μην ξέρω τπτ. Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μην θέλει να μου πει κάτι η πεθερά μου, εξάλλου εγώ δεν ρώτησα πονηρά που είναι η κόρη της..  εγώ από ενδιαφέρον ρώτησα όπως θα ρωτούσα αν δεν είχε δουλειά, τι κάνει με το θέμα της δουλειάς έχει βρει κάτι.. έτσι ρώτησα & για το σπίτι.. δεν πήγε καν το μυαλό μου σε γκόμενο.. και αυτό που με θυμώνει περισσότερο είναι πως υπό άλλες συνθήκες θα μου έλεγε, ααα ξέρεις βρήκε τελικά σπίτι που έψαχνε π.χ. επιπλωμένο και νοίκιασε, ή ξέρεις συγκατοικεί τελικά με μια κοπέλα και μοιράζονται το νοίκι.. θα μπορούσε να πει και τώρα ξέρεις δεν θέλει να λέω γι' αυτήν κορίτσι μου, γιατί δεν μου λέει κι όλας.. αλλά ξέρω ότι μένει με ένα παλικάρι.. αυτό και τπτ άλλο.. εγώ δεν θα ρωτούσα κάτι άλλο.. αλλά αυτό το δεν μου επιτρέπει να λέω τα προσωπικά της.. γιατί εγώ τα προσωπικά της σου ζήτησα να μου πεις;; Εσύ μετά καλά ήξερες να ρωτάς η φίλη μου η Κατερίνα τι κάνει κι αν δουλεύει.. έπρεπε κι εγω να γυρίσω να της πω, ααα η Κατερίνα μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για τα προσωπικά της.

Όπως και να χει κορίτσια εμένα μου κάθησε βαρύ.. ότι θέλει μπορεί να κάνει η κουνιάδα μου, δεν μου πέφτει λόγος εξάλλου, ούτε κουτσομπολιό θα έκανα.. δεν τη ρώτησα γιατί δεν μου δώθηκε η ευκαιρία. Δεν βρεθήκαμε τα δύο μας κάποια στιγμή για να μιλήσουμε και όποτε πάμε στα πεθερικά αυτή λείπει.. δεν τη βλέπουμε.. γι' αυτό και ρώτησα την πεθερά μου τι κάνει αυτό το παιδί, που μένει.. από κει και πέρα κατάλαβα ότι παίζει ζήλια στη μέση. Το κορίτσι ζηλεύει τη σχέση που έχω μαζί της, όπως επίσης και ο άντρας μου, μου κάνεις πολλές σκηνές ζηλωτυπίας για τη μάνα του.. με αποτέλεσμα όταν μιλάμε με την πεθερά μου, να μιλάμε κρυφά απ' όλους.. και λέω αυτό.. αντί να χαίρονται που έβαλαν στο σπίτι τους μια νύφη που είναι σαν κόρη, και καλύτερη από κόρη, αυτή κάθονται και ζηλεύουνε και θέλουν να χαλάνε σχέσεις.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλήθεια.. εμένα πάντως όλο αυτό μου στοίχισε πολύ, γιατί κάπου αρχίζεις και αισθάνεσαι λίγο μαλάκας και καραγκιόζης. 

Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου , ίσως δεν θέλει να το πει γιατί δεν είναι επίσημο όταν νιώσουν ότι είναι σίγουρο τότε θα έρθουν κ οι ανακοινώσεις. Όσο καλές σχέσεις κ να έχουμε γιατί μας συμφέρει όλους αυτό δεν είναι η μαμά σου κ εσύ δεν είσαι η κόρη της. Όσο υπάρχει ο συνδετικός κρίκος ο σύζυγος δηλαδή παριστανουμε τις οικογένειες. Μην ασχολείσαι με κανέναν κ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. Την ηρεμία σου με τον άντρα σου κ τίποτα άλλο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...