Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μα τι υπέροχος μήνας είναι αυτός!

Πολλά γιορτινά μωράκια έρχονται!!😍

Θέλω να το πάω βήμα βήμα κι εγώ αλλά ήδη σκέφτομαι - ελπίζω μη θέλουν διακοπές στις γιορτές οι γυναικολόγοι μας!🤣

Δημοσίευση

Μπράβο βρε κορίτσια!! Συγχαρητήρια!! Υπέροχος μήνας με αρκετές εγκυμοσυνες και είμαστε ακόμα στα μισά 🌈🌈🥰🥰 

Χαίρομαι τόσο πολύ όταν βλέπω θετικά τεστ και ανεβασμένος χοριακες 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi1987 είπε:

@Nerina @Mantarini @Σοφία21 @Eliza Kats  @Naty_ @Diwni  @Rena92  @Sia A κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ! Συγγνωμη αν ξεχασα καποια! 

Και φυσικα @Παρασκευαιδου, Ιουνιο μου ειπες αλλα πιασαμε δουλεια νωριτερα!

Σας βαζω και το σημερινό μου τεστ, θα περιμενω αλλη μια μερα και λεω να παω μαλλον αυριο για χοριακη να δουμε τι γινεται και αν ειναι ολα καλα να μη δω παρα πολυ μικρο νουμερο. Εχω πολυ αγχος, @Naty_ μου σε καταλαβαίνω αυτο τον καιρο, θα προσπαθήσω να το παω βημα βημα, καθε μικρο μαξιλαράκι ειναι σημαντικο. 

IMG_1749.jpeg

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!! Ξεκάθαρα θετικό σήμερα!!!🤰🏼🤰🏼🤰🏼 Είσαι έγκυος!!! Με το καλό μια τελειομηνη κ εύκολη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

Καλημεράάάάάάά...τιιιιι τέλεια που πάει ο μήνας ρε κορίτσια, πόσα θετικά τεστάκια😍😍😍

@Naty_ @annie! έπιασε τόπο η μπεμπεδόσκονη σας ρε κορίτσια μου, καλά σας είπα να το ανοίξετε οι δυο σας το μήνα αυτόν και ειδού τα ευχάριστα αποτελέσματα...να δω ποιά θα ανοίξει τον επόμενο μήνα..μάλλον να το κάνετε όλες μαζί για να μην μείνει καμία εδώ μεσα χωρίς σποράκι στην κοιλίτσα της 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Συγχαρητήρια @Sofi1987 μου, θετικότατο το βλέπω και εγώ!! Με το καλό και μια μεγάλη χοριακή και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!❣️

Όσο για σένα @Παρασκευαιδου τι να πω...είσαι η ζαΐρα της καρδιάς μας 💓 με την φανταστική σου 🔮

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. 🥰🥰 Μια υπέροχη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι. 

Αυτά τα ταγκ τα λατρεύω... Χαίρομαι κάθε φορά που κάποια κοπέλα μου λέει τα ευχάριστα. 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά 😊 Είσαι όνομα κ πράγμα Ελπίδα 🥰

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

@Nerina @Mantarini @Σοφία21 @Eliza Kats  @Naty_ @Diwni  @Rena92  @Sia A κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ! Συγγνωμη αν ξεχασα καποια! 

Σας βαζω και το σημερινό μου τεστ, θα περιμενω αλλη μια μερα και λεω να παω μαλλον αυριο για χοριακη να δουμε τι γινεται και αν ειναι ολα καλα να μη δω παρα πολυ μικρο νουμερο. Εχω πολυ αγχος, @Naty_ μου σε καταλαβαίνω αυτο τον καιρο, θα προσπαθήσω να το παω βημα βημα, καθε μικρο μαξιλαράκι ειναι σημαντικο. 

IMG_1749.jpeg

Ελααααα ρε Απρίλη τρέλανε μας κ ήμαστε ακόμη στα μισά!!! Είναι καραθετικό 😊 Κ εχθές φαινόταν αλλά σμρ είναι πιο έντονο 🥰  Περιμένουμε χοριακουλα, με το καλό 😊😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1749.jpeg

Σοφάκι μου είναι θετικότατο…! 
Συγχαρητηρια κοριτσι μου μια μεγάλη χοριακή σου εύχομαι..

λέω να κάνει λιγάκι υπομονή και να πας Τρίτη για χοριακη..

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1749.jpeg

Συγχαρητήρια είναι θετικό εύχομαι καλούς διπλασιασμούς να έχεις και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου 

το νούμερο θα είναι μικρό ακόμα είναι αχνό το τεστ θα περιμένουμε την χοριακη σου φαντάζομαι την Τρίτη θα πας ;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά 😊 Είσαι όνομα κ πράγμα Ελπίδα 🥰

Ελααααα ρε Απρίλη τρέλανε μας κ ήμαστε ακόμη στα μισά!!! Είναι καραθετικό 😊 Κ εχθές φαινόταν αλλά σμρ είναι πιο έντονο 🥰  Περιμένουμε χοριακουλα, με το καλό 😊😊😊

Συγχαρητήρια κορίτσι μου για την θετική χοριακη εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις.. 🤰🧿

Γουρλής ο Απρίλιος ! 🍀

Δημοσίευση
στις On 17/4/2025 at 2:08 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Βγήκε και η δεύτερη χοριακή 149!

Τρέμω και να χαρώ αλλά λέω βήμα βήμα τη φορά και αυτό πήγε καλά. Σχεδόν τριπλάσια.

Τέλειο το νούμερο σου πάει πολύ καλά ! Με το καλό να πας να δεις το μωράκι σου 🥰

μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι !!

να δω πια κοπέλα θα ανοίξει το θέμα του Μαΐου με τόσα θετικά τεστ 😂😁

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1749.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσακι μου +-3 μηνες... 😉 

Με το καλό ,μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

Τέλος θελω τα μέλη που τα καταφέρατε και έπεσα μέσα να σας βάλω στην διαφήμιση του γραφείου μου 😂😂😂 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Καλημεράάάάάάά...τιιιιι τέλεια που πάει ο μήνας ρε κορίτσια, πόσα θετικά τεστάκια😍😍😍

@Naty_ @annie! έπιασε τόπο η μπεμπεδόσκονη σας ρε κορίτσια μου, καλά σας είπα να το ανοίξετε οι δυο σας το μήνα αυτόν και ειδού τα ευχάριστα αποτελέσματα...να δω ποιά θα ανοίξει τον επόμενο μήνα..μάλλον να το κάνετε όλες μαζί για να μην μείνει καμία εδώ μεσα χωρίς σποράκι στην κοιλίτσα της 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Συγχαρητήρια @Sofi1987 μου, θετικότατο το βλέπω και εγώ!! Με το καλό και μια μεγάλη χοριακή και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!❣️

Όσο για σένα @Παρασκευαιδου τι να πω...είσαι η ζαΐρα της καρδιάς μας 💓 με την φανταστική σου 🔮

Ωπ.. μια θα μείνει χωρίς σπορακι.. 😂😂 αυτή η μία θα είμαι εγώ. Θα σας ακουλουθω γτ σας θέλω για μελλοντική δωρεάν διαφήμιση 😂😂😂αλλά σπορακι δεν θέλω , άντε κάνα απορώ για τον κήπο μου μόνο. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1749.jpeg

Συγχαρητήρια και σε εσένα κορίτσι μου με το καλό μια μεγάλη χοριακη και όλα να πάμε τέλεια!!!

Όντως γουρλής ο Απρίλης 4 έχουμε ως τώρα;; Με το καλο να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.. 

Για εμένα πάει κ αυτος ο μήνας δυστυχώς πάμε για τον  επόμενο αν κ νομίζω πως στην εξωσωματική θα εναποθεσουμε τις ελπιδες μας.. Απλώς μέχρι να έρθει η ώρα της θα το παλεύουμε..

Καλή Ανάσταση σε όλες κορίτσια με υγεία και γερά μωράκια στις κοιλιές και τις Αγκαλιες η Ανάσταση να έρθει σε όλες!!!

Πάντα μετά την εβδομάδα των παθών ακολουθεί η Ανάσταση... 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1749.jpeg

Είναι ξεκάθαρο θετικό, συγχαρητήρια 😊

Δημοσίευση
στις On 18/4/2025 at 9:42 ΠΜ, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1749.jpeg

Όπα και άλλο θετικό!! Συγχαρητήρια κοριτσι μ και καλούς διπλασιασμους σου εύχομαι! Όλα να πάνε καλά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ωπ.. μια θα μείνει χωρίς σπορακι.. 😂😂 αυτή η μία θα είμαι εγώ. Θα σας ακουλουθω γτ σας θέλω για μελλοντική δωρεάν διαφήμιση 😂😂😂αλλά σπορακι δεν θέλω , άντε κάνα απορώ για τον κήπο μου μόνο. 

Μπορείς να υπολογίζεις και με μενα μέσα γιατι και εγώ χωρίς σπορακι θα μείνω!! Ούτε καν για τον κήπο δεν θα έχω!!! 🤣🤣

Καλη Αναστάση κορίτσια μου!! Να μας φέρει σε όλες το αναστασιμο φως ελπίδα στις καρδιές μας και χαρμόσυνα νέα στις κοιλιές μας !!! 💐💐

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Elk είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου για την θετική χοριακη εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις.. 🤰🧿

Γουρλής ο Απρίλιος ! 🍀

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😊Κ εσ΄υ να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλες με υγεία κ αγάπη!!! Να περ΄ασετε όμορφα με τις οικογένειες σας κ όσο γίνεται πιο ξέγνοιστα μακριά από άγχη 😊Κ από βδομάδα κ άλλες φουσκωμ΄ένες κοιλίτσες όχι από το κατσίκι φυσικά 😉

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα, εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά!! 

Μεγάλο Σάββατο σήμερα και αν κάτι έχω μάθει από την πορεία μου, είναι ότι η μητρότητα και η επιθυμία για ένα παιδάκι γεμίζει την καρδιά μας με μια αγάπη που δεν έχει όρια, αλλά και με μια ευαλωτότητα που σπανίως συναντάμε αλλού. Παρά τις δυσκολίες, τις απογοητεύσεις και τις στιγμές που νομίζουμε πως το όνειρο φεύγει μακριά, η δύναμη που κρύβεται μέσα μας είναι απίστευτη.

Όταν η επιθυμία είναι τόσο βαθιά και η αγάπη τόσο μεγάλη, το σύμπαν ακούει. Ίσως όχι πάντα με τον ρυθμό που θέλουμε, αλλά το όνειρο παραμένει εκεί, ζωντανό. Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να το κρατήσουμε κοντά στην καρδιά μας.

Όσο κι αν δεν είναι εύκολο, όσο κι αν η αναμονή μας γεμίζει με άγχη και αβεβαιότητες, ας θυμόμαστε πως το ταξίδι της μητρότητας, ακόμα και αν δεν είναι πάντα με τον τρόπο που περιμέναμε, είναι γεμάτο μαγεία και αγάπη. Κάθε βήμα, κάθε στιγμή, είναι μέρος μιας ιστορίας που θα έχει το δικό της μοναδικό φως.

Όταν το θέλουμε με όλη μας την καρδιά, θα έρθει. Και αυτό το πιστεύω με όλη μου την ψυχή.

Μην ξεχνάτε να είστε τρυφερές με τον εαυτό σας και να δίνετε χώρο στα συναισθήματα. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά με υπομονή, πίστη και αγάπη για τον εαυτό μας και για τα παιδιά μας, όλα θα τα καταφέρουμε.

Είμαστε εδώ, όλες μαζί, να στηρίξουμε η μία την άλλη. 💜
Καλή Ανάσταση να έχουμε και θα βρει η καθεμία το "φως" της

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα, εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά!! 

Μεγάλο Σάββατο σήμερα και αν κάτι έχω μάθει από την πορεία μου, είναι ότι η μητρότητα και η επιθυμία για ένα παιδάκι γεμίζει την καρδιά μας με μια αγάπη που δεν έχει όρια, αλλά και με μια ευαλωτότητα που σπανίως συναντάμε αλλού. Παρά τις δυσκολίες, τις απογοητεύσεις και τις στιγμές που νομίζουμε πως το όνειρο φεύγει μακριά, η δύναμη που κρύβεται μέσα μας είναι απίστευτη.

Όταν η επιθυμία είναι τόσο βαθιά και η αγάπη τόσο μεγάλη, το σύμπαν ακούει. Ίσως όχι πάντα με τον ρυθμό που θέλουμε, αλλά το όνειρο παραμένει εκεί, ζωντανό. Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να το κρατήσουμε κοντά στην καρδιά μας.

Όσο κι αν δεν είναι εύκολο, όσο κι αν η αναμονή μας γεμίζει με άγχη και αβεβαιότητες, ας θυμόμαστε πως το ταξίδι της μητρότητας, ακόμα και αν δεν είναι πάντα με τον τρόπο που περιμέναμε, είναι γεμάτο μαγεία και αγάπη. Κάθε βήμα, κάθε στιγμή, είναι μέρος μιας ιστορίας που θα έχει το δικό της μοναδικό φως.

Όταν το θέλουμε με όλη μας την καρδιά, θα έρθει. Και αυτό το πιστεύω με όλη μου την ψυχή.

Μην ξεχνάτε να είστε τρυφερές με τον εαυτό σας και να δίνετε χώρο στα συναισθήματα. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά με υπομονή, πίστη και αγάπη για τον εαυτό μας και για τα παιδιά μας, όλα θα τα καταφέρουμε.

Είμαστε εδώ, όλες μαζί, να στηρίξουμε η μία την άλλη. 💜

Καλή Ανάσταση να έχουμε και θα βρει η καθεμία το "φως" της

Τι ομορφο, συγκινητικό και αισιόδοξο μηνυμα @Mantarini μου, μιλησε στην καρδια μου και σιγουρα και στις καρδιες ολων των κοριτσιών ❤️ 

Καλη ανασταση σε ολες και στις οικογενειες σας με υγεια, το σημαντικότερο αγαθο!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου σας ευχαριστώ ολες για τις ευχες και τις θετικές σκεψεις σας!!!

Σημερα ειμαι μαλλον 12 μερες απο την ωορρηξια (μπορει και 13 ομως) και η χοριακη μου ειναι μολις 26, προγεστερονη 12.

Ειναι μικρη και το περιμενα, αλλα μου φερνει αναμνησεις απο τη βιοχημικη. Θα παω για επαναληψη την Τριτη και ευχομαι να δω ενα μεγαλυτερο νουμερο

Καλη ανασταση και παλι σε ολες!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Κοριτσια μου σας ευχαριστώ ολες για τις ευχες και τις θετικές σκεψεις σας!!!

Σημερα ειμαι μαλλον 12 μερες απο την ωορρηξια (μπορει και 13 ομως) και η χοριακη μου ειναι μολις 26, προγεστερονη 12.

Ειναι μικρη και το περιμενα, αλλα μου φερνει αναμνησεις απο τη βιοχημικη. Θα παω για επαναληψη την Τριτη και ευχομαι να δω ενα μεγαλυτερο νουμερο

Καλη ανασταση και παλι σε ολες!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα…

Να σου πω μόνο πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και τα νούμερα είναι απλώς νούμερα.

Κράτα την πίστη σου, δώσε χρόνο στο σώμα σου και μέχρι την Τρίτη να φροντίζεις τον εαυτό σου με αγάπη και ηρεμία. Εύχομαι ολόψυχα η επανάληψη να σου φέρει το χαμόγελο που περιμένεις!

Δημοσίευση

@Sofi1987κανινικα χοριακη κανεις τηβ 1η μέρα καθυστερησης, ούτε καν την αναμενομενη. Εγω τη μερα π περιμενα περιοδο, 14η μερα μετα τ θετικο τεστ είχα χοριακη 47 μοναδες. Γνωμη μ κανε αύριο ένα τεστ, να δεις αν έχει διαφορά, π θα έχει σίγουρα κ τριτη κανεις πάλι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...