Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Εμένα μ βγήκε η πρώτη χοριακη. Μόλις 51,1 είναι μικρούλικο ακόμα. Πρέπει να είμαι 4 μέρες πριν περιόδου.

Για πείτε πως σας φαίνεται!

Εγώ σκέψου 53 είχα με 2 μέρες καθυστέρηση 😜

Δημοσίευση

Κορίτσια από χθες βράδυ άρχισα τα φάρμακα και σήμερα και την ένεση. Είμαι ανεκτικη στον πόνο αλλά αυτή την ένεση την ένιωσα.Ειναι 10 λεπτά π το έκανα κι ακόμα τσούζει. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Iris9 είπε:

Κορίτσια από χθες βράδυ άρχισα τα φάρμακα και σήμερα και την ένεση. Είμαι ανεκτικη στον πόνο αλλά αυτή την ένεση την ένιωσα.Ειναι 10 λεπτά π το έκανα κι ακόμα τσούζει. 

Καλημέρα κορίτσι, ηπαρίνη εννοείς ένεση; Είναι μερικά σημεία που τσούζει ναι. Να ξέρεις μπορεί να μελανιασει σε κάποια σημεία.  Αλλά κουλ περνάει μετά, το περνάς και λίγο βαμβάκι με οινόπνευμα ε;

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι, ηπαρίνη εννοείς ένεση; Είναι μερικά σημεία που τσούζει ναι. Να ξέρεις μπορεί να μελανιασει σε κάποια σημεία.  Αλλά κουλ περνάει μετά, το περνάς και λίγο βαμβάκι με οινόπνευμα ε;

Σωστά ηπαρινης εννοώ.Πήγα φαρμακείο να μου δείξουν και μάλλον θα πάω και τις επόμενες μέρες να το συνηθίσω. Ναι μου πέρασε και οινόπνευμα.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Iris9 είπε:

Σωστά ηπαρινης εννοώ.Πήγα φαρμακείο να μου δείξουν και μάλλον θα πάω και τις επόμενες μέρες να το συνηθίσω. Ναι μου πέρασε και οινόπνευμα.

Θα το συνηθίσεις κορίτσι μου ναι, εγώ στην πρώτη πέρυσι έτρεμα τώρα με κλειστά μάτια που λέει ο λόγος τις κάνω 😄 Τι άλλα φάρμακα παίρνεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Εμένα μ βγήκε η πρώτη χοριακη. Μόλις 51,1 είναι μικρούλικο ακόμα. Πρέπει να είμαι 4 μέρες πριν περιόδου.

Συγχαρητήρια είσαι έγκυος 🥳

εύχομαι καλούς διπλασιασμούς και μια όμορφη εγκυμοσύνη 🤰 ☺️

Δημοσίευση

Επίσης να πω σε όλες, την πάτησα εντελώς με τα μπλε τεστ. Μακριά!

Αδιαθέτησα σήμερα το πρωί (επιτέλους) την ώρα που το τεστακι έδειξε αυτό(!), βέβαια στο δεκάλεπτο.. Δηλαδή στα πρώτα 3 λεπτάκια κενό λευκό, το αφήνω στο μπάνιο, το ξεχνάω πάω μετά από λίγο… Το βλέπω 🧐 Συγχύστηκα! Σαφως, evaporation line, αλλά αν δεν είχα αδιαθετήσει ίσως να το πίστευα.

Απο πού παίρνετε τεστ ωορρηξίας + εγκυμοσύνης ; Μια περιουσία πληρώνω…

IMG_0451.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Αδιαθέτησα σήμερα το πρωί (επιτέλους) την ώρα που το τεστακι έδειξε αυτό(!), βέβαια στο δεκάλεπτο.. Δηλαδή στα πρώτα 3 λεπτάκια κενό λευκό, το αφήνω στο μπάνιο, το ξεχνάω πάω μετά από λίγο… Το βλέπω 🧐 Συγχύστηκα! Σαφως, evaporation line, αλλά αν δεν είχα αδιαθετήσει ίσως να το πίστευα.

IMG_0451.jpeg

Από Mother2be και ωορρηξίας και εγκυμοσύνης. Ποτέ δεν εμπιστεύτηκα τα clearblue, υποθέτω μόνο τα ηλεκτρονικά θα είναι αξιόπιστα 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Από Mother2be και ωορρηξίας και εγκυμοσύνης. Ποτέ δεν εμπιστεύτηκα τα clearblue, υποθέτω μόνο τα ηλεκτρονικά θα είναι αξιόπιστα 

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Είχα πάρει κι εγώ από εκεί μια φορά, θα συνεχίσω από εκεί όπως φαίνεται!

Πώς είσαι εσύ; Πώς πάει η κοιλιτσα;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

IMG_0451.jpeg

Νομίζω οι περισσότερες την έχουμε πατήσει με αυτά…την πρώτη φορά εγώ το έζησα στο φουλ, είχα τέτοια χαράααα κ τσουπ χοριακη 0.1… 

Κ εγώ τεστ εγκυμοσύνης παίρνω one step και ωορρηξίας hometest. Ετσι με βολεύουν καλύτερα..

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Είχα πάρει κι εγώ από εκεί μια φορά, θα συνεχίσω από εκεί όπως φαίνεται!

Πώς είσαι εσύ; Πώς πάει η κοιλιτσα;

Καλά μωρέ, νομίζω μέχρι να μπω 2ο τρίμηνο να φουσκώσω θα αναρωτιέμαι, είναι, δεν είναι εκεί μέσα;;; 😆 Ανάμεικτα συναισθήματα, και φόβος και αγωνία και νευρα κι ευγνωμοσύνη και ελπίδα και απ' όλα! Ζορικη πίστα, αλλά θα την βγάλουμε που θα πάει! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Τι φαρμακα αν επιτρέπεται και γιατί κορίτσι μου; Η αντιπηκτικές τσούζουν απ όσο ξέρω. Δεν έχω κάνει αλλά πολλες κοπέλες έκαναν στην εξωσωματική και όντως έιχαν το ίδιο θέμα

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

IMG_0451.jpeg

Ναι θέλει μόνο εντός των χρονικών ορίων που δίνει... Προσωπικά θεωρώ τα predictor αξιόπιστα, δε μου έχουν βγάζει ποτέ εξάχνωσης. Κ τα yes or no είναι απαράδεκτα, Ιανουάριο έκανα 2 τεστ κ τα 2 θετικά αμέσως, αχνή γραμμή αλλά βγήκε κατευθείαν κ η χοριακή αρνητικότατη.... Ενώ το Φλεβάρη που εν τέλη έμεινα έγκυος με το predictor ξεκάθαρα θετικό απλά όχι απο το πρώτο λεπτο.. Σιγά σιγά ξεκίνησε να φαίνεται. Απο mother2be τα onestep ή απο hometest. Ίδια τιμή έχουν. 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ούτε αυτά θεωρώ... Πολλές κοπέλες είχαν αρνητικό τεστ με θετική χοριακή. Θέλει να είναι αρκετά υψηλή για να φανεί.. 'Άβυσσος η ψυχή των τεστ...

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλημερα!!

@Sia A μου γλυκο μου κοριτσι ευχομαι με ολη μου την καρδια να εχετε ομορφα νεα σημερα!

Στα δικα μου νεα, εκανα ενα τεστ το πρωι  και ηταν ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ, εντελως αρνητικο🥹🥹

Επειδη σημερα ειμαι 10 μερες απο την ωορρηξία, εχω μια μικρη ελπιδα και για αυριο, αν και στην τελευταία εγκυμοσύνη (που εληξε βεβαια αδοξα) ειχα δει μια παρα πολυ αχνη στις 10 μερες. Αν ειναι και αυριο αρνητικο, θα κανω Πασχα μαλλον με συκωτια και τσίπουρα 🤣

Σας φιλω!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! 

@Nerina έτσι όπως φαίνεται το τεστακι σου και εγώ για θετικό θα το περνούσα.. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα χρησιμοποιήσει το iq test το οποίο όμως έδειξε με την πρώτη μέρα καθυστέρησης. 

Τώρα επειδή θέλω να κάνω σε κάθε κύκλο τεστ και δεν έχω την υπομονή να περιμένω την καθυστέρηση έχω πάρει πολλά τεστακια ταινίες από το σάιτ που έγραψαν τα κορίτσια. Και ωορρηξίας από εκεί παίρνω. Έχω και ένα clearblue ηλεκτρονικό αλλά να το κάνω όταν θα δω θετικο τεστακι ταινίας. Να μου γράψει το pregnant να το χαρώ 😛😛

Δημοσίευση

@Nerina Εγώ κορίτσι μου παίρνω από το Aliexpress και ωορρηξίας και εγκυμοσύνης και δείχνουν μια χαρά.. Παίρνω 100 τεμάχια από το καθένα με ούτε 15 ευρώ. 😉

στις πριν 15 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσι! (τελος οι αντιδράσεις για σήμερα)

@melitiniღ άντε κι εσένα περιμένουμε το θετικό σου το καλοκαίρι 😊 

Αμήν! Αμήν! Αμήν!

Εχθές μίλησα με το γιατρό και θα βάλουμε δύο αυτή τη φορά.. οπότε είμαι σε αναμονή για τα ευχάριστα.. 🙃😉

@Sia A κορίτσι μου σε περιμένουμε με μεγάλη αγονία. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A μου σήμερα κάνεις χοριακη;; 🙏🏼🤞🏼💕

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

@Sia A σε περιμένουμε!! Καλημέρα! Κι εγώ αυτό σκέφτηκα το πρωί, τα δύο μικρά βλαστοκυστάκια. 
Με το καλό!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Ένα μεγάλο νούμερο εύχομαι @Sia A μου!! Στέλνω θετική σκέψη 🤞🏼

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

@Iris9 συγχαρητήρια κορίτσι μου! Καλούς διπλασιασμούς :) 

@Sia A περιμένουμε με αγωνία την χοριακη ❤️🧿🙏

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!

@Sia A μου γλυκο μου κοριτσι ευχομαι με ολη μου την καρδια να εχετε ομορφα νεα σημερα!

Στα δικα μου νεα, εκανα ενα τεστ το πρωι  και ηταν ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ, εντελως αρνητικο🥹🥹

Επειδη σημερα ειμαι 10 μερες απο την ωορρηξία, εχω μια μικρη ελπιδα και για αυριο, αν και στην τελευταία εγκυμοσύνη (που εληξε βεβαια αδοξα) ειχα δει μια παρα πολυ αχνη στις 10 μερες. Αν ειναι και αυριο αρνητικο, θα κανω Πασχα μαλλον με συκωτια και τσίπουρα 🤣

Σας φιλω!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Nerina Εγώ κορίτσι μου παίρνω από το Aliexpress και ωορρηξίας και εγκυμοσύνης και δείχνουν μια χαρά.. Παίρνω 100 τεμάχια από το καθένα με ούτε 15 ευρώ. 😉

Αμήν! Αμήν! Αμήν!

Εχθές μίλησα με το γιατρό και θα βάλουμε δύο αυτή τη φορά.. οπότε είμαι σε αναμονή για τα ευχάριστα.. 🙃😉

@Sia A κορίτσι μου σε περιμένουμε με μεγάλη αγονία. 

Καλημέρα κορίτσια!!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές πολύ πολύ για τις ευχές.... Πήγα το πρωί να δώσω αλλά τους είπα τα αποτελέσματα να τα πάρω το απόγευμα γιατί δεν θέλω να το μάθω τώρα στη δουλειά!!! όποιο κ αν είναι το αποτέλεσμα καλύτερα σπίτι με τον άντρα μου 😊 Οπότε νέα μου θα έχετε αργά σήμερα. Προς το παρόν δουλεύω φουλ σήμερα για να ξεχνιέμαι.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές πολύ πολύ για τις ευχές.... Πήγα το πρωί να δώσω αλλά τους είπα τα αποτελέσματα να τα πάρω το απόγευμα γιατί δεν θέλω να το μάθω τώρα στη δουλειά!!! όποιο κ αν είναι το αποτέλεσμα καλύτερα σπίτι με τον άντρα μου 😊 Οπότε νέα μου θα έχετε αργά σήμερα. Προς το παρόν δουλεύω φουλ σήμερα για να ξεχνιέμαι.

Μπραβο ρε θηριο για την υπομονη σου!!!! Θα περιμενουμε νεα σου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα να έχεις ♥️🙏🏼 σου στελνούμε όλη μας την θετική ενέργεια και σκέψη…

Μια μεγάλη χοριακή σου εύχομαι και όλα να πάνε τέλεια…

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

Μπραβο ρε θηριο για την υπομονη σου!!!! Θα περιμενουμε νεα σου!!!!

Μπα δεν είναι θέμα υπομονής, είναι θέμα του ότι θέλω να είμαι σπίτι στην ασφάλεια μου 😊

στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα να έχεις ♥️🙏🏼 σου στελνούμε όλη μας την θετική ενέργεια και σκέψη…

Μια μεγάλη χοριακή σου εύχομαι και όλα να πάνε τέλεια…

Ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Καλά αποτελέσματα  να έχεις κορίτσι μου!!!! Αμήν με μια ωραία χοριακή!!!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου όλα καλά να πάνε!!!! Για 4 μέρες πριν είσαι πολυ καλα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...