Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Εβακι εύχομαι να έρθει το μωράκι σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Σίγουρα δεν είναι εύκολο, πολύ ψυχοφθορο θα έλεγα κ εγώ από εξωσωματική είμαι με πολλές ωοληψιες.  Με τη βοήθεια του Θεού κ της επιστήμης κ μπολικης τύχης παίζει κ αυτό, αποκτήσαμε την κορούλα μας. Αλλά είναι μια διαδρομή που δεν ξεχνάς κ συναισθανεσαι απόλυτα όσους περνάνε το ίδιο. 💗

Σε ευχαριστώ κορίτσι μ ! Έτσι ειναι οπως τα λες !Και πολλά κορίτσια εν τέλει τα κατάφεραν ,είτε με εξωσωματική ή στο τέλος τους ήρθε φυσιολογικά! Πίστη χρειάζεται και υπομονή! 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Μια μεγάλη αγκαλιά για τη προσπάθεια σας και τη στάση που αποφασίσατε να έχετε. 

Μακάρι ο Θεός να σας φέρει αυτό το θαύμα στη ζωή σας. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μ ! Πραγματικά η στήριξη που δίνουμε η μία στην άλλη είναι το καλύτερο γιατρικό! Μακαρι ολες οι γυναίκες να αποκτήσουν το μωράκι τους !!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Elk είπε:

@Naty_ και εγώ Κοζάνη ! 🙋‍♀️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Και εγώ από εκεί είμαι!!!! Αλλά ο έρωτας με πήγε Χαλκιδική 😎

Αααα κορίτσια σας πολλές μαζευόμαστε από Σουρδία μεριά είτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.. 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Δικερος μήτρα εχω όπου η μία πιο "καλη" μήτρα είναι λίγο πιο μικρή από το κανονικό αλλα έχει κλιση . Γιαυτό και οι πόνοι ωορρηξίας..της περιόδου κιόλας δεν παλεύονται ! Έχω τα τελευταία χρόνια που κανω εξωσωματικες, αφού είδαμε ότι κανονικά δεν παίζει να πιάσουμε,  αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει ουτε οι γιατροί ένα κατάλληλο σημείο εμφύτευσης στην μήτρα. 

Πλέον έχουμε λιγα ακόμα εμβρυακια στην κατάψυξη, και αν δεν τα καταφέρουμε τι να κάνουμε! Το εχουμε παρει απόφαση, απλά συνεχίσουμε να παλεύουμε και φυσιολογικά και με εμφύτευσεις.Μπορεί ο Θεός να μας δώσει και μας ! Αισιοδοξία και κοιτάμε μπροστά! Αλλιώς άμα μας πάρει από κάτω το έχουμε χαμένο!! 

Αχ παίζετε σε δύσκολη πίστα εσείς... 

Χαίρομαι που το έχετε πάρει θετικά το πράγμα 😊

Για υιοθεσία το σκέφτεστε; Ξέρω άλλη δύσκολη πίστα αυτή...

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Και εγώ από εκεί είμαι!!!! Αλλά ο έρωτας με πήγε Χαλκιδική 😎

Ααα όντως μαζευτήκαμε πολλές 😂 

ένα χρόνο έχω να πάω εσύ είσαι και πιο κοντά θα είναι πιο εύκολο εγώ θέλω 7 ώρες για να πάω στο πατρικό μου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...