Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ πήγα σήμερα το πρωί και έκανα χοριακή. Το απόγευμα μου είπε θα έχω τα αποτελέσματα. Δεν περιμένω μεγάλο νούμερο αλλά ας ελπίσουμε να διπλασιαστεί.

Δεν θυμάμαι αν σας είπα, αλλά έχει διαταραχθεί και η χλωρίδα εκεί κάτω και βασανιζομαι λίγο 😫 Οπότε περιμένω να βγει η χοριακή και να πάω σε κάποιον γιατρό να με δει από κάτω να δούμε τι μπορώ να πάρω.

Επίσης περνάω δύσκολα στη δουλειά... Και δεν είμαι και στα καλύτερα μου ψυχολογικά. Ελπίζω να μην επηρεαστεί το σπορακι και ελπίζω να λύσω σύντομα τα θέματα μου.

@Rena92 καλό χειμώνα 😅 Αχ είχα πλύνει όλα τα βαριά τα χειμωνιάτικα για να τα φυλάξω και να που τα φοράμε πάλι! Άντε πάλι να πλένουμε 🤣🤣🤣

@Mantarini κρίμα 😕 Ήλπιζα ότι σήμερα θα έβλεπες θετικό. Όπως και να χει, μέχρι να δεις αίμα θα ελπίζουμε ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ πήγα σήμερα το πρωί και έκανα χοριακή. Το απόγευμα μου είπε θα έχω τα αποτελέσματα. Δεν περιμένω μεγάλο νούμερο αλλά ας ελπίσουμε να διπλασιαστεί.

Δεν θυμάμαι αν σας είπα, αλλά έχει διαταραχθεί και η χλωρίδα εκεί κάτω και βασανιζομαι λίγο 😫 Οπότε περιμένω να βγει η χοριακή και να πάω σε κάποιον γιατρό να με δει από κάτω να δούμε τι μπορώ να πάρω.

Επίσης περνάω δύσκολα στη δουλειά... Και δεν είμαι και στα καλύτερα μου ψυχολογικά. Ελπίζω να μην επηρεαστεί το σπορακι και ελπίζω να λύσω σύντομα τα θέματα μου.

@Rena92 καλό χειμώνα 😅 Αχ είχα πλύνει όλα τα βαριά τα χειμωνιάτικα για να τα φυλάξω και να που τα φοράμε πάλι! Άντε πάλι να πλένουμε 🤣🤣🤣

@Mantarini κρίμα 😕 Ήλπιζα ότι σήμερα θα έβλεπες θετικό. Όπως και να χει, μέχρι να δεις αίμα θα ελπίζουμε ❤️

Άντε κορίτσι μου, με το καλό! Δεν πειράζει το νούμερο σημασία έχει η αύξηση έτσι κι αλλιώς. Είσαι πριν την καθυστέρηση; 

Όσο για την περιοχή στον κόλπο, τρωγε γιαουρτακια, ρωτά αν μπορείς να πάρεις προβιοτικα και θα στρώσεις μπορεί να σου δώσει και κάτι ο γιατρός. Έχεις φαγούρα ή πόνο;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλά είμαι κοριτσάκι μου μια χαρά!!!! Περιμένω να περάσουν οι μέρες... Έκλεισα αυχενική 05/05.... Ο γιατρός μου στο ενδιάμεσο δε θέλει να με δει... Κα;ι να σου πω την αλήθεια έκλεισα ένα ραντεβού στο δημόσιο για την Πέμπτη 17/04 και να ανοιξω φάκελο καλού κακού και να έχω μια εικόνα μέχρι την αυχενική..

Αααχχχ θα ταξιδεύω εκείνη την ημέρα! Τι ώρα έκλεισες αυχενική; Κι εμένα πάντως κάθε 5 βδομάδες με έβλεπε ο γιατρός μου. Στον όγδοο άρχισα να πηγαίνω πιο συχνά! Σκέφτεσαι να γεννήσεις στο δημόσιο;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου καλήμερα από έμενα κ τα 2 μικρά βλαστοκυστάκια στην κοιλίτσα μου 😊 Κάναμε χθες την εμβρυομεταφορά κ είμαι σπίτι κ χαλαρώνω.... Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να πάρω την σκυτάλη στα θετικά τεστάκια από την Ελίζα 🥰🙏

Με το καλό η εμφύτευση και η χοριακή κορίτσι μου!!! Εδώ θα είμαστε να ξεχνιέσαι μέχρι την επόμενη Τετάρτη! Χαλάρωσε και να στέλνεις θετική ενέργεια στην κοιλίτσα σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλά είμαι κοριτσάκι μου μια χαρά!!!! Περιμένω να περάσουν οι μέρες... Έκλεισα αυχενική 05/05.... Ο γιατρός μου στο ενδιάμεσο δε θέλει να με δει... Κα;ι να σου πω την αλήθεια έκλεισα ένα ραντεβού στο δημόσιο για την Πέμπτη 17/04 και να ανοιξω φάκελο καλού κακού και να έχω μια εικόνα μέχρι την αυχενική..

Να κάνεις όπως νιώθεις…αν είναι να αγχώνεσαι να πας και άλλη φορά. Αν και όλα θα είναι τέλεια 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου καλήμερα από έμενα κ τα 2 μικρά βλαστοκυστάκια στην κοιλίτσα μου 😊 Κάναμε χθες την εμβρυομεταφορά κ είμαι σπίτι κ χαλαρώνω.... Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να πάρω την σκυτάλη στα θετικά τεστάκια από την Ελίζα 🥰🙏

Εύχομαι μια μεγάλη χοριακή σε λίγες μέρες κοπέλα μου!!! Όλα με το καλό!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αααχχχ θα ταξιδεύω εκείνη την ημέρα! Τι ώρα έκλεισες αυχενική; Κι εμένα πάντως κάθε 5 βδομάδες με έβλεπε ο γιατρός μου. Στον όγδοο άρχισα να πηγαίνω πιο συχνά! Σκέφτεσαι να γεννήσεις στο δημόσιο;

Όχι δεν το σκέφτομαι, απλά για να έχω μια εικόνα του μωρού... Μου κάνει πολύ μεγάλη η απόσταση τώρα στην αρχή...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Άντε κορίτσι μου, με το καλό! Δεν πειράζει το νούμερο σημασία έχει η αύξηση έτσι κι αλλιώς. Είσαι πριν την καθυστέρηση; 

Όσο για την περιοχή στον κόλπο, τρωγε γιαουρτακια, ρωτά αν μπορείς να πάρεις προβιοτικα και θα στρώσεις μπορεί να σου δώσει και κάτι ο γιατρός. Έχεις φαγούρα ή πόνο;

Βάση ημερολογίου σήμερα είναι η πρώτη μέρα καθυστέρησης. 

Ναι έχω φαγούρα και ερεθισμό 😫 Το κρατάω προς το παρόν σε καλή κατάσταση με χαμομήλι και προβιοτικα από το στόμα (από όσο ξέρω κανουν για την εγκυμοσύνη) και θα κανονίσω ραντεβού να με δει να μου πει τι άλλο να κάνω 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sia A είπε:

@Sia AΓλυκιά μου καλησπέρα σε σένα και τα δυο μικρά βλαστοκυστάκια στην κοιλίτσα σου! Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή λίαν συντόμως χαίρομαι τόσο τόσο τόσο πολύ! Με το καλό!!!!!!!

@Eliza Kats έχεις νεότερα;;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια μου!! Έχω χαθεί λίγο τελευταία, προσπαθώ να προσαρμοστω στις απαιτήσεις της νέας δουλειάς και γυρνάω αργά το απόγευμα στο σπίτι πτώμα.! Αλλά σας διαβάζω καθημερινά και παιρνω κουραγιο από τα νέα δας !! Ποια να πρωτο-ευχηθώ!!

@Naty_ @Eliza Kats @annie! @Sia A μας δίνετε κουραγιο κορίτσια μου και χαρά μεγάλη που οι προσπάθειες σας ανταμοιβονται !! Μακάρι να είμαστε όλες του χρόνου εδω και μιλάμε και συμβουλευουμε η μία την άλλη για τα μωράκια μας !!! 

Μια αγκαλιά σε όλα τα κορίτσια! Και να μην το βάζουμε κάτω!! 

Συγνώμη άμα ξέχασα να αναφέρω καμια κοπέλα!! 💐💐

Δημοσίευση
στις On 7/4/2025 at 6:54 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Κορίτσια ξέρετε αν όντως το άγχος επηρεάζει στην σύλληψη?οκ ξέρουμε δεν κάνει καλό αλλά με τόσο άγχος που έχω στην δουλειά τελευταία νομίζω ότι το σώμα μ θα ξεχάσει να κάνει όλες τις άλλες λειτουργίες. 🤣🫣

Καλησπέρα @Iris9,

Επισκέφτηκα πριν λίγο καιρό τον ενδοκρινολόγο μου και ζητήσαμε και την αποτυχημένη μου εξωσωματική. Μου είπε ότι το άγχος αποδεδειγμένα επηρεάζει την σύλληψη. 

Τώρα πώς θα καταφέρουμε να βρούμε το κουμπί που απενεργοποιεί το άγχος δεν ξέρω... Αν καμιά κοπέλα έχει κάποια συμβουλή επί του θέματος του άγχος και την διαχείριση αυτού, ας το μοιραστεί μαζί μας 🤔😀

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.

Δημοσίευση

17,2 κορίτσια η χοριακή! Αναμενόμενο από τη γραμμή 😅 Άρα έκανα σίγουρα ωορρηξία αργότερα. Εντωμεταξυ βλέπω τις μέρες και είχαμε μια επαφή στη 1:30 τη νύχτα τη μέρα που υπολογίζω ότι έκανα ωορρηξία 😅 Οπότε υπολογίζω ότι κανονικά θα αδιαθετουσα την Παρασκευή και λέω τότε να πάω για επαναληπτική και ελπίζω να δω ένα καλό νούμερο τότε 😊 🤞🤞🤞

Δημοσίευση

@Eliza Kats ε ναι φαινοταν ότι ειναι καφω από 20 μοναδες. Κανε τεστ αύριο άμα θες να δεις τη διαφορά κ χοριακη κανεις κ απο Δευτέρα. Δηλ την Παρασκευή πάνω κατβ θα είναι 50 μοναδες. Πάλι θα θελει να επαναλάβεις. Κανε τεστ ανα 2 μερες να βλέπεις τη διαφορά.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

17,2 κορίτσια η χοριακή! Αναμενόμενο από τη γραμμή 😅 Άρα έκανα σίγουρα ωορρηξία αργότερα. Εντωμεταξυ βλέπω τις μέρες και είχαμε μια επαφή στη 1:30 τη νύχτα τη μέρα που υπολογίζω ότι έκανα ωορρηξία 😅 Οπότε υπολογίζω ότι κανονικά θα αδιαθετουσα την Παρασκευή και λέω τότε να πάω για επαναληπτική και ελπίζω να δω ένα καλό νούμερο τότε 😊 🤞🤞🤞

Μικρή αλλά θετική χοριακή αυτό έχει σημασία!!!! Καλούς διπλασιασμους 💝💝💝

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Πολύ καλά αν είσαι τόσο νωρίτερα!!!! Καλούς διπλασιασμούς αγάπη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Eliza Kats ε ναι φαινοταν ότι ειναι καφω από 20 μοναδες. Κανε τεστ αύριο άμα θες να δεις τη διαφορά κ χοριακη κανεις κ απο Δευτέρα. Δηλ την Παρασκευή πάνω κατβ θα είναι 50 μοναδες. Πάλι θα θελει να επαναλάβεις. Κανε τεστ ανα 2 μερες να βλέπεις τη διαφορά.

Το ξέρω αλλά δεν θα αντέξω μέχρι Δευτέρα 😅 Δεν πειράζει, ας κάνω 3 χοριακες 😜 Εντωμεταξυ έχω μείνει με 2 τεστ! Θα κάνω μάλλον ένα την Πέμπτη και ένα την Κυριακή 😅 εκτός και παραγγείλω κι άλλα 😅 Γιατί μεταξύ μας θέλω να κάνω κάθε μέρα

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ωραία  συγχαρητήρια κοριτσι μου!!!  Ηταν αναμενόμενο μιας κ η γραμμη ηταν αχνη!!! Καλούς διπλασιασμους τώρα!!!

Το σπορακι να πιαστεί καλά και ολα να πανε κατ ευχήν!!!!🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;; Εγώ σήμερα ξύπνησα και είχα καφέ σταγόνες στο εσώρουχο και πρώτη φορά χάρηκα που έρχεται η περίοδος, γιατί μάλλον τελικά έκανα ωορρηξία 11η μέρα που ένιωσα και ας είχα αρνητικό τεστ! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

καλημέρα Ελίζα μου ισως είσαι λίγο μετά την εμφύτευση γι’ αυτό..

Καλούς διπλασιασμούς να έχεις αναμένουμε νέα σου από την επόμενη χοριακή😊🫶🏼

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;; Εγώ σήμερα ξύπνησα και είχα καφέ σταγόνες στο εσώρουχο και πρώτη φορά χάρηκα που έρχεται η περίοδος, γιατί μάλλον τελικά έκανα ωορρηξία 11η μέρα που ένιωσα και ας είχα αρνητικό τεστ! 

Καλημέρα κορίτσι μου εχεις σταθερο κυκλο.; Πότε περιμένεις κανονικά.; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου εχεις σταθερο κυκλο.; Πότε περιμένεις κανονικά.; 

Κανονικά έχω σταθερό στις 30 μέρες, αλλά σε αυτόν τον κύκλο ήταν περίεργα τα πράγματα και μάλλον έκανα νωρίτερα ωορρηξία και γι αυτό έρχεται τώρα. Σήμερα είμαι 26η μέρα.  Εσύ σε τι φάση είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κανονικά έχω σταθερό στις 30 μέρες, αλλά σε αυτόν τον κύκλο ήταν περίεργα τα πράγματα και μάλλον έκανα νωρίτερα ωορρηξία και γι αυτό έρχεται τώρα. Σήμερα είμαι 26η μέρα.  Εσύ σε τι φάση είσαι;;

Αν είχατε επαφες μπορεί να ειπναι εμφύτευσης.. παρακολουθησε το και ποτέ δεν ξέρεις..

εγώ καλά εχω σταματήσει προσπαθεις παρακολουθηση κλπ κλπ.. θεου θελοντος θα ερθει..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Ξύπνησα και εγώ πρωί πρωί να επαναλάβω το τεστακι μου αλλά στο σκούπισμα είχα λίγο ροζ, άρα έρχεται η περίοδος. Πάει και αυτός ο μήνας! Τουλάχιστον είναι σταθερή! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αν είχατε επαφες μπορεί να ειπναι εμφύτευσης.. παρακολουθησε το και ποτέ δεν ξέρεις..

εγώ καλά εχω σταματήσει προσπαθεις παρακολουθηση κλπ κλπ.. θεου θελοντος θα ερθει..

Είχαμε για πρώτη φορά μετά από καιρό χαλαρά επαφές σε όλο τον κύκλο περίπου μέρα παρά μέρα. Καλά κάνεις και σταμάτησες..πραγματικά αυτόν τον μήνα που και εμείς βγήκαμε κάπως από το τρυπακι θετικό τεστ, επαφές κλπ και εστιάσαμε μόνο στο μεταξύ μας, νιώθουμε και οι δυο πολύ καλύτερα. Και κάποια στιγμή θα έρθει…αυτό να σκέφτεσαι. Το σποράκι είναι στον δρόμο και περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα νιώθεις όμορφα και εσύ, ώστε να νιώθει κ αυτό όμορφα μέσα σου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι ανοίγω τέτοιο θέμα... Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω καλά καλά ότι ούσα υπογονιμη τόσα χρόνια βρέθηκα τελικά να είμαι μητέρα δύο αγοριών 💙💙  Αποφάσισα να μοιραστώ την εμπειρία του vbac τοκετού μου μήπως κάποια κοπέλα βοηθηθεί.  Τον Ιούλιο του 2023 γέννησα με καισαρική τον πρώτο μου γιο και ακριβώς ένα χρόνο μετά Ιούλιο του 2024 έμεινα έγκυος στον δεύτερο γιο μου εντελώς απρόσμενα!  Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη μου σκεφτόμουν πόσο πολύ θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού και ότι θα ήθελα να γυρίσω σπίτι γερή, να μπορώ να πάρω αγκαλιά και το μεγάλο μου παιδάκι χωρίς να έχω ράμματα, με λίγα λόγια δε περνούσε από το μυαλό μου μια δεύτερη καισαρική αν και η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν πολύ τους πόνους γιατί λόγω της αιμορροφιλιας μου δε μπορώ να κάνω επισκληριδειο αναισθησία.  Το επόμενο βήμα λοιπόν ήταν να βρω την ομάδα που θα υποστήριζε αυτό το θέλω μου, μαία και γιατρό που να ασχολούνται όντως με vbac τοκετούς. Βρήκα ανεξάρτητη μαία και στη πορεία γιατρό που κατά τύχη συνεργαζόταν έτσι κι αλλιώς με αυτή τη μαία. Έκλεισα ραντεβού και αφού μου ταίριαξαν αποφάσισα να συνεχίσω με αυτό το team.  Έκανα μαθήματα με την μαία μου για τον τοκετό, τις αναπνοές, μεθόδους ανακούφισης από τις συσπάσεις, ασκήσεις εμπέδωσης, στάδια τοκετού κτλ για να είμαι έτοιμη για τη μεγάλη μέρα και στο τελευταίο μάθημα φτιάξαμε μαζί το πλάνο τοκετού όπου εκεί συμπλήρωσα τι θέλω και τι όχι από τον τοκετό μου.  Από το βράδυ της Κυριακής 06/04 ξεκίνησαν οι πρώτες συσπάσεις οι οποίες δυστυχώς δεν συγχρονιζοντουσαν, πρωί βράδυ, όλη μέρα και όλη νύχτα είχα συσπάσεις για 5 μέρες συνεχόμενα. Το τραχηλικό πώμα έφυγε στις 09/4 αλλά τίποτα, συνεχιζόταν το ίδιο μοτίβο. Την Παρασκευή 11/04 ξημερώματα πήρα τηλ τη μαία μου γιατί πλέον οι συσπάσεις ήταν συντονισμένες και δύσκολες... Ήρθε από το σπίτι, μου έβαλε tense στη μέση να με ανακουφίσει λίγο από τον πόνο στη μέση που ένιωθα και είδε πως είχα διαστολή 5.  Φύγαμε μαζί για το μαιευτήριο και μαζί κάναμε την εισαγωγή.  Μπήκαμε στο δωμάτιο 17 του Ιασώ που επιτρέπει τον τοκετό μέσα σε νερό γιατί έχει την ειδική μπανιέρα. Η μαία φρόντισε τον χώρο να έχει χαμηλό φωτισμό, στόλισε με λαμπάκια τους τοίχους, έβαλε χαλαρωτική μουσική, άρωμα βανίλιας και σε κάθε κύμα ήταν μαζί μου μαζί με τον άντρα μου. Κάναμε μαζί τις ανάσες, μου έκαναν μασάζ, μου κρατούσαν το χέρι σε κάθε νέο κυμα συσπάσεων. Όταν έφτασα διαστολή 8 βυθίστηκα στο ζεστό νερό της μπανιέρας, το σώμα μου χαλάρωσε και μέσα σε λιγότερο από μία ώρα πλέον έφτασε στη διαστολή 10! Ένιωσα την ανάγκη να σπρώξω και ξεκίνησαν οι εξωθησεις, ο γιατρός, η μαία και ο άντρας μου με ενθάρρυναν σε κάθε νέο κύμα και μου υπενθύμιζαν πόσο κοντά στο μωρό μου είμαι. Όταν έβαλα το χέρι μου και έπιασα τα μαλλάκια του πεισμωσα και έσπρωξα με όλη μου τη δύναμη.... Ένα μικρό αγοράκι με μαύρα μαλλάκια βρέθηκε πάνω μου ❤️ ήταν το αγοράκι μου...  Αν έχεις κάνει καισαρική και θέλεις να δώσεις μια ευκαιρία στο σώμα σου να ζήσει τον φυσιολογικό τοκετό τότε πίστεψε το ότι μπορείς! Ψάξε τη σωστή ομάδα που θα σε υποστηρίξει και προχώρα!  Ελπίζω η εμπειρία μου να δώσει ελπίδα στα κορίτσια που θέλουν έναν vbac τοκετό ☺️
    • @Sofia0294 στο 2 ωρο ήμουν αρκετά κάτω από το όριο,στην μια ώρα είχα 0,08 πάνω από το όριο…με αποτέλεσμα να μπω σε αυστηρή διατροφή γιατί με το παραμικρό ανέβαιναν οι μετρήσεις ….αλλά τότε μπορούσα να τρώω ότι έπρεπε στην ώρα που έπρεπε…τώρα δεν θα την παλέψω με ένα νήπιο όλη μέρα κ να έχω πρόγραμμα ….. ας σκέφτομαι θετικά πως θα βγουν καλά τα αποτελέσματα….
    • Πονάω σε σημείο που θα έπαιρνα ένα παυσίπονο να με χαλαρώσει.    Κάπου είχα διαβάσει πως χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι και σε συνδυασμό και το μωρό που μεγαλώνει και παίρνει θέση υπάρχει αυτός ο πόνος χαμηλά αλλά και στην μέση.  Εμένα σήμερα η κοιλιά μου μια είναι πάνω μια κάτω,με είδε πάλι μια γιαγιά μου λέει κοντεύεις λίγο έμεινε έχει κατέβει πολύ η κοιλιά σου. Αλλά γενικά και στις 2 εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν ποτέ ψηλά.
    • @ΜαρίαΔημήτρης μέχρι να περάσει τ πασχα θα έχουν περάσει και οι 2 βδομαδες. Ουτε π θα τ καταλαβεις. Εγώ ποναω πολύ αναμεσα στα πόδια, στα κόκαλα. Ειδικά άμα καθομαι πολύ ωρα κ πάω να σηκωθώ πρεπει να περάσει λιγη ώρα για να ισορροπησω. Και στη μεγαλη μ θυμαμαι ειχα σ αυτές τις βδομαδες. 
    • Αχ Μαρακι μου το ευχομαι ολοψυχα σε εσενα και σε ολα τα κοριτσια να εχουμε ομαλο και γρηγορο τοκετο με ενα πονο. Υπαρχει ανυπομονησια σε νιωθω αλλα αστα τα μπεμπινια να αφρατεψουν λιγο ακομα για καλο τους ειναι. Θα περασουν 2-3 εβδομαδες γρηγορα τωρα πια τρεχει ο καιρος. Πονας πολυ ή σε ενοχλει σαν αισθηση;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...