Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και το κουράγιο σου. Όντως είμαι μικρή ακόμα αλλά είναι και ο περίγυρος πολλές φορές που σε επηρεάζει. Είμαστε οι τελευταίοι στις οικογένειες μας που δεν έχουμε παιδιά. Πολλές φορές είναι και δύσκολο να είμαστε με τ' αδέλφια μας που έχουν παιδιά ενώ εμείς όχι. Εσύ σε τι φάση είσαι; Πόσο καιρό προσπαθείτε;

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου ! Όχι δε μου έχουν βρει κάτι τέτοιο, τόσο ο ενδοκρινολόγος όσο και ο γυναικολόγος συμφωνούν ότι είναι όλα καλά, οι εξετάσεις δε δείχνουν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το μόνο που μου είπε ο γυναικολόγος είναι ότι επειδή έχω μεγάλο κύκλο πιθανόν να μη κάνω ωορρηξία όλους τους μήνες αλλά από κει και πέρα δε βρίσκει κάτι άλλο ! Εσύ μόνο με τα τεστ ελέγχεις την ωορρηξία ή  λαμβάνεις και κάποια θεραπεία; 

Καλημέρα σε όλες!!!

Ναι κορίτσι μου το καταλαβαίνω αυτό που λες από τον περιγυρω και την οικογένειά το πως μπορεί αθελα τους να σε πιέζουν κ να σε στεναχωρουν. Εμείς παντρεύτηκαμε τον περασμένο Αύγουστο και ήδη όλοι περιμένουν να ακούσουν κάτι...

Εγώ βέβαια είμαι κ 38 προσπαθούμε εδώ και 7 μήνες οι πρώτοι 5 όμως ήταν ψιλό τζάμπα προσπάθεια γιατί ο θυρεοειδής μου ήταν στα ύψη από Φεβρουάριο τον ρύθμισα αλλά βρήκαμε χαμηλη Αμη και μια σάλπιγγα κλειστή οποτε ο γιατρός μας έδωσε λίγους ακόμη μήνες προσπάθειας και αν δεν προκύψει κάτι να πάμε σε εξωσωματική μιας και δεν έχω πολλά χρονικά περιθώρια.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα, καλημέρα..!!!
Όμορφη Παρασκευή κορίτσια..!!!
Εγώ σήμερα δεύτερη μέρα περιόδου και το αίμα ποτάμι.. να δω πως θα την παλέψω στο γραφείο.. θα πάω σε λίγη ώρα και για τις εξετάσεις αίματος που είπα στην κλινική να μου γράψουν εχθές, να δούμε επανήλθε ο κύκλος, πως είναι η τιμές της FSH, LH, TSH, E2, RRL.

@melitiniღ Καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι μου!!!

@Mantarini είναι νωρίς ακόμη περίμενε λίγες μέρες κ ξανά κάνεις.... 🙏🙏

Δημοσίευση

@Sia A αγάπη άμα σου πω τι παίρνω γενικά.. και τι δεν παίρνω βασικά.. Ω3, D3, Q10, Bacteflora Intim για το κολπικό μικροβίωμα και Lamberts Multi Guard Pregnancy πολυβιταμινούχος φόρμουλα για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία.. γενικά μπουστάρομαι με ότι υπάρχει και δεν υπάρχει.. 🤣

Πήγα έκανα και τις αιματολογικές, οπότε τώρα αναμένω το μεσημεράκι και τα αποτελέσματα, για να δούμε τι θα δούμε.. έχω λίγο αγωνία για το αν ο κύκλος είναι καλός.
Εχθές μου έστειλε και ο εξωσωματικός μνμ για τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης που του έστειλα, μου είπε απλά ότι η ιστολογική μου δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε προχωράμε.. Μόνο που μου ήρθε η περίοδος και ξέρω ότι έκανα κανονικά ωορρηξία έχω ηρεμίσει κατά πολύ. Τώρα θα περιμένω με ανηπομονησία την επόμενη περίοδο.. 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Είναι νωρίς ακόμη.... Εύχομαι σε λίγες μέρες να βγει θετικό 🙏

Μέτα την βιοχημική ξέρω ότι ο οργανισμός επανέρχεται πιο άμεσα... Δεν είναι κακό να ζητήσεις να κάνεις εξετάσεις από τον γιατρό σου εκτός αν έχεις κάνει πολύ πρόσφατα... Μιλά μαζί του κ θα σου πει αν χρειάζεται. Στον κύκλο που θα κάνεις σπερματεγχυση δεν θα σε βάλει να κάνεις εξετάσεις?

Τώρα που το λες, μου είπε πως πρέπει να κάνω κάτι εξετάσεις αλλά εγώ νόμιζα αυτές που κάνεις πριν από επεμβάσεις κλπ θα τον ρωτήσω καλύτερα για να μην κάνω μόνη μου σενάρια! 

Δημοσίευση

@Rena92 εγώ πάντως κορίτσι μου μετά την απόξεση, τώρα που μου ήρθε η πρώτη περίοδος, χωρίς να μου πει κάτι ο γιατρός πήρα το κέντρο και τους είπα να μου γράψουν εξετάσεις αίματος. Πήγα σήμερα δεύτερη μέρα του κύκλου τις έκανα. Θέλω να ξέρω αν το σώμα έχει επανέλθει, γιατί όταν θα πάω μετά από δύο κύκλους τον Ιούνιο για την επόμενη ετ, θέλω να έχει ο γιατρός εικόνα των κύκλων μου μετά την απόξεση. Μην βγει τπτ ανεβασμένο και βρεθώ προ εκ πλήξεων. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A αγάπη άμα σου πω τι παίρνω γενικά.. και τι δεν παίρνω βασικά.. Ω3, D3, Q10, Bacteflora Intim για το κολπικό μικροβίωμα και Lamberts Multi Guard Pregnancy πολυβιταμινούχος φόρμουλα για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία.. γενικά μπουστάρομαι με ότι υπάρχει και δεν υπάρχει.. 🤣

Πήγα έκανα και τις αιματολογικές, οπότε τώρα αναμένω το μεσημεράκι και τα αποτελέσματα, για να δούμε τι θα δούμε.. έχω λίγο αγωνία για το αν ο κύκλος είναι καλός.
Εχθές μου έστειλε και ο εξωσωματικός μνμ για τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης που του έστειλα, μου είπε απλά ότι η ιστολογική μου δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε προχωράμε.. Μόνο που μου ήρθε η περίοδος και ξέρω ότι έκανα κανονικά ωορρηξία έχω ηρεμίσει κατά πολύ. Τώρα θα περιμένω με ανηπομονησία την επόμενη περίοδο.. 🤣🤣🤣

Χαχαχα ε δεν έχει μείνει κ κάτι άλλο να πάρεις 😉 Αλλά ναι είναι δύσκολη αυτή η πρώτη περίοδος. Το καλό είναι ότι δούλεψε ρολόι ο οργανισμός σου!!! Καλά αποτελέσματα 😊

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Τώρα που το λες, μου είπε πως πρέπει να κάνω κάτι εξετάσεις αλλά εγώ νόμιζα αυτές που κάνεις πριν από επεμβάσεις κλπ θα τον ρωτήσω καλύτερα για να μην κάνω μόνη μου σενάρια! 

Νομίζω έχει κ ορμονολογικές για να δει πως θα κινηθείτε με την σπερματέγχυση κ αν χρειάζεται κάποιο χάπι σαν συμπλήρωμα ο οργανισμός!!! Με το καλό ε΄ύχομαι να είναι τυχερή 😊

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μακάρι βρε κορίτσια μου να είναι νωρίς ακόμα και για αυτό να μην έδειξε!! Τρέφω ελπίδες δεν σας το κρύβω.. 

Πότε περιμένεις κανονικά κορίτσι μου; Αν είναι από βδομάδα ναι είναι νωρίς! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα, καλημέρα..!!!
Όμορφη Παρασκευή κορίτσια..!!!
Εγώ σήμερα δεύτερη μέρα περιόδου και το αίμα ποτάμι.. να δω πως θα την παλέψω στο γραφείο.. θα πάω σε λίγη ώρα και για τις εξετάσεις αίματος που είπα στην κλινική να μου γράψουν εχθές, να δούμε επανήλθε ο κύκλος, πως είναι η τιμές της FSH, LH, TSH, E2, RRL.

Λογικό είναι να έχεις δύσκολη περίοδο μετά την απόξεση. Σημασία έχει ότι ο οργανισμός δούλεψε ρολόι. Θα δεις πως κ οι ορμόνες σου θα είναι κομπλέ!! Αντε με το καλό σιγά σιγά να έρθει κ το σποριιιιι🙏🏻🙏🏻

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μακάρι βρε κορίτσια μου να είναι νωρίς ακόμα και για αυτό να μην έδειξε!! Τρέφω ελπίδες δεν σας το κρύβω.. 

Νωρίς είναι κοριτσάκι μου!! Εμένα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία 13η μέρα κ ήταν αχνό το predictor early. Σκέψου ότι από την εμφύτευση για να φανεί στα ούρα η χοριακη θέλει 2 μέρες.. Εμένα η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ αρκετά αχνό!!! Μετά από ώρα σκουρηνε..

Δημοσίευση

@Sia A δόξα τω Θεώ! μπορεί να με δοκιμάζει, αλλά ταυτόχρονα με βοηθάει κι όλας..! 🙃😉
Ευχαριστώ πολύ, πολύ, μόλις βγούνε θα στείλω να σας τα ανακοινώσω.. 🤗

@annie! ναι σε σχέση με άλλες περιόδους αυτή είναι πιο επώδυνη και πιο βαριά.. δεν ξέρω πόσες μέρες θα έχω ροή, γενικά εγώ κάνω 6-7 μέρες για να καθαρίσω με 2η-3η μέρα φουλ αίμα όμως.. μετά κάτι ψηλά.
Τώρα αυτή πως θα εξελιχθεί θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. 😉 Δόξα τω Θεώ το σώμα μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται και καλά και σωστά.. παρόλα τα κιλά που έχει φορτωθεί.. 
Όσο για το σπόρι, αμήν! αμήν! αμήν! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πότε περιμένεις κανονικά κορίτσι μου; Αν είναι από βδομάδα ναι είναι νωρίς! 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Λογικό είναι να έχεις δύσκολη περίοδο μετά την απόξεση. Σημασία έχει ότι ο οργανισμός δούλεψε ρολόι. Θα δεις πως κ οι ορμόνες σου θα είναι κομπλέ!! Αντε με το καλό σιγά σιγά να έρθει κ το σποριιιιι🙏🏻🙏🏻

Νωρίς είναι κοριτσάκι μου!! Εμένα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία 13η μέρα κ ήταν αχνό το predictor early. Σκέψου ότι από την εμφύτευση για να φανεί στα ούρα η χοριακη θέλει 2 μέρες.. Εμένα η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ αρκετά αχνό!!! Μετά από ώρα σκουρηνε..

Κορίτσια αν κατάλαβα σωστά την ωορρηξία μου (δεν έκανα τεστ)  περιμένω 8-10/4 οπότε ναι έχουμε μέρες ακόμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια αν κατάλαβα σωστά την ωορρηξία μου (δεν έκανα τεστ)  περιμένω 8-10/4 οπότε ναι έχουμε μέρες ακόμα. 

Ναι ρε συ είναι νωρίς ακόμα! Σχεδόν μια βδομάδα πριν. Θα έλεγα από βδομάδα να κάνεις ξανά 🤞🏼🤞🏼

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ε ναι ρε κορίτσι είναι πάρα πολύ νωρίς. Θα έπρεπε να είναι το σούπερ μωρό για να δείξει τόσο νωρίς 😁 Υπομονή λίγες μερούλες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα!
Εντάξει τα βλέπω, αν εξαιρέσεις λίγο την χαμηλή Ε2 που λογικό το βρίσκω μετά από εγκυμοσύνη και απόξεση. 

εικόνα_Viber_2025-04-04_13-19-14-080.jpg

Όντως πολύ καλές!!! Δουλεύει καλα το σύστημα...Τέλεια!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ που με έχετε στο μυαλο σας!! Έκανα πρωί πρωί ένα πρώιμης ανίχνευσης αλλά ήταν αρνητικό.. ούτε υποψία δεύτερης γραμμής.. Στο εντωμεταξύ δεν ξέρω πότε ακριβ΄ώς έκανα ωορρηξία οπότε τρέφω λίγες ελπίδες ακόμα.. 

@Eliza Kats εύχομαι να ξεκίνησε πιο ευχάριστα το πρωινό σου!! περιμένουμε το δικό σου τεστάκι

@melitiniღ και εμένα έτσι ήταν η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση, καλά αποτελέσματα εύχομαι!! 

Τώρα κατάφερα να μπω! 

Και το δικό μου λευκό λευκό 😜 Βέβαια δεν περίμενα κάτι άλλο γιατί δεν είχα κάποιο άλλο σύμπτωμα αυτές τις μέρες.

Επίσης δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία, οπότε πάμε τεστακια ανά 2 μέρες και βλέπουμε 😜

Αν και με τρώει να κάνω και ένα αύριο γιατί θα είμαι 3 μέρες πριν την αναμενόμενη (βάση ημερολογίου βέβαια) και στις 2 εγκυμοσύνες μου έδειξε 3 μέρες πριν 😅 Επίσης, μετά από αρκετό παιχνίδι με τη μικρή μου με έχουν πιάσει έντονες κράμπες, οπότε λες...?

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Τώρα κατάφερα να μπω! 

Και το δικό μου λευκό λευκό 😜 Βέβαια δεν περίμενα κάτι άλλο γιατί δεν είχα κάποιο άλλο σύμπτωμα αυτές τις μέρες.

Επίσης δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία, οπότε πάμε τεστακια ανά 2 μέρες και βλέπουμε 😜

Αν και με τρώει να κάνω και ένα αύριο γιατί θα είμαι 3 μέρες πριν την αναμενόμενη (βάση ημερολογίου βέβαια) και στις 2 εγκυμοσύνες μου έδειξε 3 μέρες πριν 😅 Επίσης, μετά από αρκετό παιχνίδι με τη μικρή μου με έχουν πιάσει έντονες κράμπες, οπότε λες...?

Ρε συ και εγώ έχω ελαφριά πονάκια περιόδου και πρησμένο στήθος συν μία μελαγχολία που με έπιασε τώρα το απόγευμα και θέλω να κλαίω.. τα ίδια είχα και τις 2 προηγούμενες φορές που ήμουν έγκυος.. φοβαμαι όμως ότι λόγω έντονης επιθυμίας για θετικό αποτέλεσμα μήπως τα φαντάζομαι. Του τρελού... 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ρε συ και εγώ έχω ελαφριά πονάκια περιόδου και πρησμένο στήθος συν μία μελαγχολία που με έπιασε τώρα το απόγευμα και θέλω να κλαίω.. τα ίδια είχα και τις 2 προηγούμενες φορές που ήμουν έγκυος.. φοβαμαι όμως ότι λόγω έντονης επιθυμίας για θετικό αποτέλεσμα μήπως τα φαντάζομαι. Του τρελού... 

Ελπίζω να μην τα φαντάζεσαι! 

Κι εμένα ξαφνικά έπεσε η ενέργεια μου και δεν θέλω με τίποτα να σηκωθώ από τον καναπέ και με έπιασε και υπνηλία. 

Βέβαια είναι και το τέλος μιας πολύ κουραστικής εβδομάδας και μπορεί να μην σημαίνει κάτι η υπνηλία. Τα πονακια όμως καλά κρατούν και δεν είναι στο κεφάλι μου 😅 

Άντε να δούμε...

Δημοσίευση

Και συνεχίζω την live ενημέρωση σας 😜

Είχα πόση ώρα πονακια στη μήτρα και σε κάποια φάση που ήμουν και ξαπλωμένη ένιωσα 2 σουβλιες στη μήτρα σαν να με εξυνε κάποιος. Και επειδή το έχω ξανανιώσει στο παρελθόν πιστεύω είναι 99% εμφύτευση 😅 Αφήνω μια πιθανότητα λάθους 😅

Οπότε θα κάνω τεστ και αύριο το πρωί να δω αν θα δείξει κάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα!
Εντάξει τα βλέπω, αν εξαιρέσεις λίγο την χαμηλή Ε2 που λογικό το βρίσκω μετά από εγκυμοσύνη και απόξεση. 

εικόνα_Viber_2025-04-04_13-19-14-080.jpg

Άριστες!!! Φτου φτου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Και συνεχίζω την live ενημέρωση σας 😜

Είχα πόση ώρα πονακια στη μήτρα και σε κάποια φάση που ήμουν και ξαπλωμένη ένιωσα 2 σουβλιες στη μήτρα σαν να με εξυνε κάποιος. Και επειδή το έχω ξανανιώσει στο παρελθόν πιστεύω είναι 99% εμφύτευση 😅 Αφήνω μια πιθανότητα λάθους 😅

Οπότε θα κάνω τεστ και αύριο το πρωί να δω αν θα δείξει κάτι.

Στο εύχομαι καλή μου!! Ότι καλύτερο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...