Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Είμαι 33+1 και σήμερα πήγα για nst καθώς είχα πόνους,βρέθηκε πως έχω συσπάσεις και ο τράχηλος είναι 2,6. Πίνω ήδη μαγνησιο και προγεστερονη κολπικά αλλά ο γιατρός μου είπε να πάρω και glopir 20mg πρωί και βράδυ μέχρι τουλάχιστον την 35η εβδομαδα.

Το έχει πάρει κάποια άλλη κοπέλα? Γενικά φοβάμαι να παίρνω φάρμακα για τυχόν παρενέργειες. Να σημειώσω πως γενικά η πίεση μου είναι χαμηλή.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα σας. Είμαι 33+1 και σήμερα πήγα για nst καθώς είχα πόνους,βρέθηκε πως έχω συσπάσεις και ο τράχηλος είναι 2,6. Πίνω ήδη μαγνησιο και προγεστερονη κολπικά αλλά ο γιατρός μου είπε να πάρω και glopir 20mg πρωί και βράδυ μέχρι τουλάχιστον την 35η εβδομαδα.

Το έχει πάρει κάποια άλλη κοπέλα? Γενικά φοβάμαι να παίρνω φάρμακα για τυχόν παρενέργειες. Να σημειώσω πως γενικά η πίεση μου είναι χαμηλή.

Κοπέλα μου είχα πρόωρες συσπάσεις στην 25 εβδομάδα και αφού νοσηλεύτηκα συνέχισα αγωγή στο σπίτι με glopir 3 την ημέρα που μείωνα σταδιακά..ο μπέμπης μου είναι τώρα 14 μηνών!! Να μην φοβάσαι οοολα θα πάνε καλά είναι πολύ χρήσιμα χάπια!! Εμένα μου έφεραν ταχυκαρδία όταν τα επερνα που περνούσε μετά από λίγο είχα επικοινωνία και με καρδιολόγο ο οποίος με καθησύχασε..Να είσαι ήρεμη να μην το σκέφτεσαι όσο μπορείς και να δεις θα περάσει γρήγορα!!Με το καλό το μωράκι σου!!

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Φοβάμαι γιατί έχω χαμηλη πιεση ήδη και αυξημένους παλμούς μην πάθω κάτι. Αλλά αν είναι ταχυκαρδία για λίγη ώρα νομίζω θα το αντέξω. Θα μιλήσω και εγώ αύριο με καρδιολόγο, ο παθολόγος μου είπε πως δεν έχει ακούσει κάποια παρενέργεια από κάποιον.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Φοβάμαι γιατί έχω χαμηλη πιεση ήδη και αυξημένους παλμούς μην πάθω κάτι. Αλλά αν είναι ταχυκαρδία για λίγη ώρα νομίζω θα το αντέξω. Θα μιλήσω και εγώ αύριο με καρδιολόγο, ο παθολόγος μου είπε πως δεν έχει ακούσει κάποια παρενέργεια από κάποιον.

Και εγώ είχα χαμηλή πίεση και έτυχε να έχω και 4..ο καρδιολόγος μου είχε δώσει κάτι χάπια να έχω στο σπίτι δε περίπτωση που πέσει πολύ αλλά δεν τα χρειάστηκα τελικά..θα μιλήσεις αύριο και θα δεις..όλα θα πάνε καλά!! Σε καταλαβαίνω τοοοσο πολύ σου φαίνεται δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη όλα θα πάνε καλά όπως πήγαν και σε μένα και σκέψου πόσο πιο πίσω ήμουν εσύ έχεις λίγο μπροστά σού!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ λοχεια είχα νομίζω μέχρι τις 30 μέρες και γιατρό πήγα στις 40 να με δει. Μου είπε να έχω το νου μου γιατί θα μου έρθει σύντομα περίοδος και όντως μου ήρθε λίγες μέρες μετά. Δεν μου έχει ξαναέρθει από τότε όμως. Ξηροδερμια έχω εγώ στα μαλλιά και τα έκοψα κοντά μέχρι τον ώμο για να βολεύουν. Τις πρώτες μέρες είχα επίσης πολλές εξάψεις και ιδρωνα πολυ. Γενικά με τα κιλά είμαι οκ. Θα έλεγα πως είχα το ανάποδο πρόβλημα γιατί βγαίνοντας από το μαιευτηριο δεν πρόσεχα πολύ και έχανα έχανα με αποτέλεσμα να νιώθω πολλή αδυναμία. Από τότε πήρα τα χαμπάρια μου και είπα ότι ο θηλασμός θέλει φαΐ. Βέβαια με όλες αυτές τις αλλεργιες που υποψιαζομαστε έχω κόψει πολλά απο τη διατροφή μου και τρώω όλο βλακειες.  Παρόλα αυτά κι εγώ δυσκολεύομαι με το σώμα μου από τη γέννα και μετά. Και επειδή ο τοκετός δεν πήγε όπως ήλπιζα και με το θηλασμό. Μου αρέσει που θηλάζω το μωράκι μου αλλά πολλές φορές νιώθω πως το σώμα μου δεν είναι 'δικο μου'. Επίσης νιώθω πως το στήθος μου έχει πέσει και με στεναχωρεί λίγο γιατί έχω μικρή ηλικία. Εσείς κορίτσια έχετε αποφασίσει πόσο θέλετε να θηλάσετε η όσο σας βγει; εγώ θα γυρίσω δουλειά στους 9 μήνες οπότε σίγουρα μεχρι τότε θα πρέπει να έχω βρει μια λύση 
    • Χαχαχαχα αυτό με τις τσιριδες έχει πολύ γέλιο! Και εμένα τώρα που ανακάλυψε τα αγου θέλει όλη μέρα να κάνουμε συζήτηση. Αλλά τα κάνει και εξάσκηση μόνη της 😂 τη νύχτα ειδικά που ξυπνάει για φαγητό πριν αρχίσει το κλαμα δοκιμάζει πρώτα τα αγου να δει αν θα τη σηκώσω  Τα χέρια στο στόμα μπορεί να μην απαραίτητα δόντια. Νομίζω όλα τα μωράκια σε αυτή τη φάση ανακαλύπτουν τα χέρια τους και τα τρώνε όλη μέρα. Εμένα σκέψου φτύνει την πιπιλα και βάζει το χέρι
    • @melitiniღ ναι κορίτσι μου και γω όταν ήμουν στη θεση σου τ ιδιο ακριβώς εκανα. Δ τ σκεφτηκα καν, πήγα για εξωσωματικη ασχετα αν ηρθε φυσιολογικα. Ξεκινησαμε προσπαθειες Σεπτεμβρίο του 2014 και εμεινα εγκυος τον Δεκέμβριο του 2016. Σε κάτι παραπάνω από 2 χρόνια. Απλά μην βασανίζεσαι κ φθειρεσαι με σκέψεις αν δεν κάπνιζε, αν δεν ετρωγε αν αν αν... σίγουρα πρέπει να κάνουμε τ καλύτερο κυριως για τον οργανισμό μας, αλλά κ μονο π προχωρήσατε παρακάτω είναι πολυ σημαντικό. Να εστιάζεις σ αυτό. Λέγοντας το τι συνεβει στη δική μας περίπτωση δ θέλω να εφησυχαστουν κοπελες κ να πουν ότι ειναι να γίνει θα γίνει, αλλά να ξέρουν κ οτι τίποτα δ ειναι απίθανο. Άλλωστε κνεδω στο φόρουμ υπάρχουν τόσες κοπελες π μετα από εξωσωματικη πέτυχαν εγκυμοσύνη φυσιολογικα ενώ δ τ περίμεναν.
    • Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να περνάτε όμορφα την ημέρα! Εδώ Θεσσαλονίκη, ο καιρός δεν είναι και ο ιδανικός για βόλτα, αλλά θα προσαρμοστούμε. Εύχομαι οι αχνές γραμμούλες να σκουρύνουν με τις μέρες…  Σχετικα με το σπερμα και τις κακές συνήθειες που συζητάτε, συμφωνώ και εγώ με @Diwni. Είναι όλα θέμα πιθανοτήτων…προσωπικά δεν θεωρώ πως πρέπει να καταπιεζόμαστε για έναν σκοπό, αλλά να σκεφτούμε το γενικό καλό που θα αποκομίσουμε από τις «καλές» μας συνήθειες. Και εμείς καπνίζουμε iqos, ελάχιστα μεν, αλλά καπνίζουμε και εγώ το περιόρισα στα 2 τσιγάρα την ημέρα, αλλά όχι για το θέμα παιδιού, όσο για όλους τους άλλους λόγους. Οπως και να έχει, ο καθένας έχει τις «αδυναμίες» του και εμείς όσο μπορούμε τους στηρίζουμε προς το καλύτερο.  Σε άλλα νέα, εγώ 11η μέρα σήμερα και επίσημα λοιπόν love zone. Ξεκινήσαμε μέρα παρά μέρα επαφές και είπαμε πως θέλουμε να επαναφέρουμε το ερωτικο κομμάτι και να μην εστιάσουμε στην προσπάθεια. Ετσι και αλλιώς δεν μας πολύ θέλει 😅 οπότε πάμε χαλαρά και χωρίς τεστ και με το καλό τον Μάιο πάμε για σπερματέγχυση, όπου θα έχουμε κλείσει και 1 χρόνο προσπαθειών μετά τη γέννα. 
    • 🥰🥰 Αμήν μακάρι να δω έντονη γραμμή σε λίγες ημέρες...ναι τώρα θα κάνω ξανά Σάββατο!!!!που θα έχω καθυστέρηση....αν δεν έρθει δηλαδή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...