Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sasaki_g είπε:

Ε άμα πίνεις τόσο νεράκι ρε συ είναι λογικό! Μπράβο σου κιόλας, εγώ με ζόρι φτάνω τα 2 τη μέρα. 

Καλά κι εγώ με το ζόρι προσπαθώ!! 

πφφ εντωμεταξύ σήμερα ξύπνησα με πολύ πονοκέφαλο ( γενικά έχω αρκετούς αυτό το διάστημα ) κι ένα άγχος για το μωρό αν είναι καλά. Δευτέρα έχω γιατρό και ανυπομονώ αλλά πάλι έχω τρομερό άγχος, πότε στο καλό θα περάσει αυτό;; Μάλλον ποτέ;! 😌

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλά κι εγώ με το ζόρι προσπαθώ!! 

πφφ εντωμεταξύ σήμερα ξύπνησα με πολύ πονοκέφαλο ( γενικά έχω αρκετούς αυτό το διάστημα ) κι ένα άγχος για το μωρό αν είναι καλά. Δευτέρα έχω γιατρό και ανυπομονώ αλλά πάλι έχω τρομερό άγχος, πότε στο καλό θα περάσει αυτό;; Μάλλον ποτέ;! 😌

Έχεις μιλήσει με το γιατρό σου για τους πονοκεφάλους? εγώ είχα κάποια στιγμή στην αρχή, έναν πονοκέφαλο 3 μερες, είχα πεθάνει. Τότε δεν έπινα καθόλου καφέ (για καλύτερα νόμιζα, ενώ πριν την εγκυμοσύνη δε ξυπνούσα χωρίς καφεΐνη 😆) και μου είπε να πίνω ένα καφεδάκι ελαφρύ τη μέρα, βοηθάει στον πονοκέφαλο ειδικά αν το σώμα σου έχει μάθει στον καφέ. Μου είπε όμως γενικά αν με πιάνει πονοκέφαλος να τσεκάρω και την πίεσή μου, μην έχει ανέβει. Δε θέλω να σε αγ΄χώσω εννοείται, αλλά καλό είναι να μοιραζόμαστε τέτοιες πληροφορίες, είναι σωτήριες καμιά φορά. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η sasaki_g είπε:

Έχεις μιλήσει με το γιατρό σου για τους πονοκεφάλους? εγώ είχα κάποια στιγμή στην αρχή, έναν πονοκέφαλο 3 μερες, είχα πεθάνει. Τότε δεν έπινα καθόλου καφέ (για καλύτερα νόμιζα, ενώ πριν την εγκυμοσύνη δε ξυπνούσα χωρίς καφεΐνη 😆) και μου είπε να πίνω ένα καφεδάκι ελαφρύ τη μέρα, βοηθάει στον πονοκέφαλο ειδικά αν το σώμα σου έχει μάθει στον καφέ. Μου είπε όμως γενικά αν με πιάνει πονοκέφαλος να τσεκάρω και την πίεσή μου, μην έχει ανέβει. Δε θέλω να σε αγ΄χώσω εννοείται, αλλά καλό είναι να μοιραζόμαστε τέτοιες πληροφορίες, είναι σωτήριες καμιά φορά. 

Εμένα είναι από τον αυχένα συνήθως, δηλαδή πιάνομαι εκεί ίσως και στον ύπνο και απο το στρες και μετά ανεβαίνει και στο κεφάλι. Ο καφές ναι ίσως βοηθάει αλλά δεν πολυπίνω. Και το μασάζ φυσικά αυτό θα μπει στη λίστα για τις επόμενες μέρες! Πίεση θα την μετρήσω πάντως να δω αν και μου είπε να μην την μετράω μόνη. 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εμένα είναι από τον αυχένα συνήθως, δηλαδή πιάνομαι εκεί ίσως και στον ύπνο και απο το στρες και μετά ανεβαίνει και στο κεφάλι. Ο καφές ναι ίσως βοηθάει αλλά δεν πολυπίνω. Και το μασάζ φυσικά αυτό θα μπει στη λίστα για τις επόμενες μέρες! Πίεση θα την μετρήσω πάντως να δω αν και μου είπε να μην την μετράω μόνη. 

Ε πολύ πιθανό τότε, αν έχεις θέμα απ τον αυχένα! Καλά για μασάζ δε το συζητώ, θέλω να κλείσω επειγόντως!! Αν και σε μας δε κάνουν πολλά πράγματα 😑

Γιατί σου είπε να μη το κάνεις μόνη σου? μήπως δε γίνεται σωστά ή για κάτι άλλο?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Ε πολύ πιθανό τότε, αν έχεις θέμα απ τον αυχένα! Καλά για μασάζ δε το συζητώ, θέλω να κλείσω επειγόντως!! Αν και σε μας δε κάνουν πολλά πράγματα 😑

Γιατί σου είπε να μη το κάνεις μόνη σου? μήπως δε γίνεται σωστά ή για κάτι άλλο?

Κορίτσια μόνο για την περίπτωση που δεν το ξέρετε, το μασάζ στις έγκυες γενικά δε συστήνεται κάτι για την αιμάτωση αλλά δεν ξέρω να το εξηγήσω. Δε μιλάω φυσικά για τους ώμους και τον αυχένα αλλά στο υπόλοιπο σώμα καλύτερα να ρωτήσετε το γιατρό σας για σίγουρα. 

@Naty_ άσε κι εγώ έχω πονοκεφάλους αλλά έχω θέμα με τον αυχένα μου και ξέρω ότι είναι ξεκάθαρα από εκεί. 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Κορίτσια μόνο για την περίπτωση που δεν το ξέρετε, το μασάζ στις έγκυες γενικά δε συστήνεται κάτι για την αιμάτωση αλλά δεν ξέρω να το εξηγήσω. Δε μιλάω φυσικά για τους ώμους και τον αυχένα αλλά στο υπόλοιπο σώμα καλύτερα να ρωτήσετε το γιατρό σας για σίγουρα. 

@Naty_ άσε κι εγώ έχω πονοκεφάλους αλλά έχω θέμα με τον αυχένα μου και ξέρω ότι είναι ξεκάθαρα από εκεί. 

Πφφ κι εμένα από αυχένα ξεκινάει αλλά νομίζω όταν πιέζομαι ακόμα παραπάνω, τώρα πχ έχω ήδη αγχωθεί για το ραντεβού της Δευτέρας. Για μασάζ θα κλείσω ειδικό για εγκυμοσύνη αλλά θα ρωτήσω και γιατρό ναι 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ είχα χθες γιατρό 18 εβδομάδων ακριβώς. Όλα καλά και επίσημα αγόρι πάλι! :) θα μυρίζει καλτσίλα το σπίτι μου :)Τώρα β επιπέδου 17/7 και άντε να δούμε.

Όσο για τα κιλά στον γιο μου δεν είχα βάλει τίποτα μέχρι τώρα, άντε να ήταν 1. Τώρα συν 4 αλλά 200 γρ είναι ο μπέμπης :) 

Με το καλό να έρθει κ γερό παιδί να είναι🩵κι όσο για τα κιλά με λίγη προσπάθεια χάνονται.Αυτο να είναι το πρόβλημα.

Κι εγώ βάσει περιόδου ακριβώς 18 εβδομάδων.Αλλα επειδή ο υπέρηχος δείχνει το ένα μωρό  μεγαλύτερο κατά μία βδομάδα μου άλλαξαν την πητ.μια εβδομάδα νωρίτερα.Οποτε επισημως μετράω 19 εβδ.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Κορίτσια έχετε εσείς πόνους περιόδου είχα και χθες έχω και σήμερα λίγους που περνάνε μετά από λίγη ώρα βέβαια δεν θυμάμαι αν είναι φυσιολογικό 

Νομίζω πως είναι νορμάλ γιατί κι εγώ έχω ήπια πονακια κάποιες μέρες. Απ' ότι λίγο διάβασα λέει είναι τα Μπράξτον χιξ, αν και εγώ νόμιζα ότι ξεκινάνε στο 3ο τρίμηνο 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Τέλειο και easy gender reveal χωρίς πολλά πολλά!! Εμείς ήδη τους έχουμε πει ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι κορίτσι αλλά ακόμα κρατάμε μια πισινη μην μας το αλλάξουν.  

Ναι κορίτσι μου κρατα πισινή γιατί κι εμάς η πρώτη εμβρυολογος που είχα μας  είπε κοριτσια...3 βδομάδες μετά άλλαξα εμβρυολογο κ μας είπε πως ειναι αγόρια...το ίδιο μας είπε κ ο γυναικολόγος.Τωρα πλέον φαίνονται καθαρα κάθε φορα.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Κοριτσια απο κιλα πως πατε;;; 

στις πριν 19 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια από συχνοουρια πως πάτε; Εγώ δεν σταματάω να πηγαίνω τουαλέτα! 

στις πριν 18 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Αύριο 19 εβδομάδες κι έχω πάρει 6!Εχω δίδυμα για αυτό πήρα τόσα παρόλο που δεν ήμουν καλά από την αρχή με ναυτίες,ετρωγα κ συνεχίζω να τρώω.  Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει 2 στις 19 εβδ.

στις πριν 7 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Εγώ είμαι +3 ζυγίστηκα χθες, αλλά επειδή ξεκίνησα ήδη με κάποια παραπανίσια, ήλπιζα τουλάχιστον να παραμένω σταθερή μέχρι τον 6ο, αλλά μπαα 😅

+10 πριν μια βδομάδα😱 Ότι δεν πήρα στα δίδυμα θα τα πάρω τώρα.. Πλέον δεν έχω τόσο έντονη συχνοουρία όσο τις προηγούμενες εβδομάδες μπορώ να πω..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• +10 πριν μια βδομάδα😱 Ότι δεν πήρα στα δίδυμα θα τα πάρω τώρα.. Πλέον δεν έχω τόσο έντονη συχνοουρία όσο τις προηγούμενες εβδομάδες μπορώ να πω..
    • Καλέ ποτέ πρόλαβα? Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε επαφή και όχι ελεύθερη. Μετά από χρόνια χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό, βέβαια όχι από την αρχή αλλά και πάλι θα ήταν νωρίς για συμπτώματα.  Πλάκα πλάκα είναι ο μεγάλος φόβος μου. Είμαι και από καισαρικη. Αλλά νομίζω έκλεισα με τα 2 παιδιά. 
    • Κοριτσια μου καλησπερα!!!!❤️ Σας σκεφτομαι πολυ κ μου λειπετε! Αληθεια μου λειπετε πολυ!!! Δθαβασα τα νεα σας εδω στην τελευταια σελιδα... Χρονο δν εχω καθολου με τις 2 ζουζουνιτσες!!! Με πολλη επιμονη κ υπομονη των μωρων καταφεραμε να θηλαζουμε αποκλειστικα.. περασα δυσκολα στην αρχη με λιγο πονο, συγχυση θηλων, μια μαμα ν μαλωνουμε συνεχεια για το αν χορταινουν τα μωρα κ να τους δωσω ξενο (δε με ξυπβουσε καν να θηλασω και εδινε μπουκαλι γτ με λυποταν κ ηθελε να ξεκουραστω κι εγω δν ακουγα ξυπνητηρια οπως καταλαβαινετε..), ξενυχτια, θηλαστρο κλπ κλπ κλπ... τωρα μπορω ν πω οτι βρηκαμε καπως ρυθμους... εδω κ 1 μηνα νομιζω εινσι π δν δινω καθολου μπουκαλι..  8 ιουνιου γιναμε 4 μηνων!!! 65εκ η μια κ 5910 και 63εκ η αλλη και 5800!! Ειναι τρομερα πλασματακια!!! Πολυ χαμογελαστα και ησυχα!!! Επισης κοιμουνται προς το παρον!!! Το βραδυ δλδ 8ωρο κοιμουνται αλλα εχουν λιγο αλλους ρυθμους.. η μια μετα τις 9-9μιση πεφτει γ υπνο ενω η αλλη ειναι party animal κ κοιμαται 11-12... Η καθημερινοτητα δυσκολη κ πολυ απαιτητικη... εχω χασει τον εαυτο μου η αληθεια ειναι.. συγκατοικω ειτε με τη μαμα μου ειτε την πεθερα μου κ καταλαβαινετε.... Κλαιει η μια.. σας αφηνω κ θα ξαναμπω!! Σας φιλω!!!!🌹🌹🌹🫶
    • Να σου ζησουν κοριτσι μου!!! Μακαρι να πετυχουμε ολες απο εδω μεσα!! Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!
    • Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!🌹❤️🥰 Τις περισσοτερες κοπελες της ομαδας δν σας γνωριζω πια... περυσι εκανα κι εγω ivf κσι σαν σμρ εκανα τεστ εγκυμοσυνης κ βγηκε θετικο!!!! Ανημερα της Παναγιας Φανερωμενης!!!!🙏 Τωρα εχω τα 2 μπουμπουκια μου διπλα μου κ τα δακρυα τρεχουν οταν σκεφτομαι τις αγωνιες, τον κοπο, την κουραση, την επιμονη, το κλαμα, την τοση επιθυμια κ αγαπη για αυτα τα πλασματακια πολυ πριν ερθουν στη ζωη μας!!!🥹💖💖✨️ Οι ευχες μου κ η σκεψη μου ειναι μαζι σας!!!!! Ευχομαι πολυ συντομα να βιωνετε αυτη την ευτυχια που βιωνω κι εγω!!!!💞🙏🧿🫶🌷🤗✌️ Φιλια σε ολες!!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...