Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Καλημέρα σε όλες! Κορίτσι μου όλα καλά με την εξέταση? Πώς είναι το μπεμπίνι? Μάθατε φύλο?

Εγώ πάλι κορίτσια από κοιλιά είμαι σα να είμαι στον 7ο!!😆 Ειδικά το βράδυ, γίνεται διπλάσια απ το πρωί!

Ναι όλα καλά με την εξέταση αλλά δεν φαινόταν καλά το γυρνούσε από δω γυρνούσε από κει τίποτα θολές βγήκαν οι εικόνες αλλά όλα καλά αυτό έχει σημασία! Το φύλλο δεν το είδαμε ακόμα. Η κοιλιά σε μερικά ρούχα λίγο πιο κολλητά φαίνεται ελάχιστα σε άλλα τίποτα 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;; Την παλεύετε με τη ζέστη;; 

@sasaki_g άστα μια από τα ίδια κ γω… Πολύ κοιλουμπίνι🤣🤣🤣 Θύμισε μου φύλο ξέρετε ;

Με ένα air conditioning όλη την ώρα και χωρίς αυτό με δυσκολία κατευθείαν ιδρώνω πολύ.. με τα μπάνια σχετικά τι σας είπαν οι γιατροί σας ρωτήσατε; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Mariaa_ είπε:

Αυτό είναι το θετικό τώρα στην 2η εγκυμοσύνη σου το ένιωσες από νωρίς, όχι φύλλο δεν έχουμε δει ακόμα εσείς μάθατε ; 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mariaa_ είπε:

Με ένα air conditioning όλη την ώρα και χωρίς αυτό με δυσκολία κατευθείαν ιδρώνω πολύ.. με τα μπάνια σχετικά τι σας είπαν οι γιατροί σας ρωτήσατε; 

Ναι αγοράκι είναι!! Πλέον καταλαβαίνω κλωτσιές κανονικότατα😍😍😍 Σήμερα είναι πολύ δραστήριος ο άτιμος κ χαμογελάω μόνη μου.. Δε ρώτησα γιατί με άφηνε στην πρώτη εγκυμοσύνη. Θάλασσα όχι πισίνα εννοείται, όχι ηλιοθεραπεία και απευθείας αλλαγή μαγιώ με το που βγούμε από τη θάλασσα. Εδώ έκανα στα δίδυμα τώρα δε θα κάνω;!;!;;😜😜😜

Δημοσίευση

@sasaki_g α καλά η πωλήτρια τι φάση;! Να μην πάρετε καρότσι από κει 😅 εγώ άρχισα λίγο να βλέπω και μήπως βρω κάποιο καλό μεταχειρισμένο, μου αρέσουν όπως τα βλέπω και διαβάζω τα cybex αλλά δεν ξέρω ακόμα. 

@annie! Η ζέστη άσε πάλι καλά δεν είμαστε 3ο τρίμηνο μέσα στην κάψα! Γενικά παίζει μια κούραση κάπως διαφορετική από το 1ο τρίμηνο. Έχεις ακόμα ζορικο πρόγραμμα εσύ;

Σήμερα παραρηρησα πριν λίγο που κάθομαι ψιλό ξάπλα κάτι σαν πολύ πολύ πολύ μικρό σκουντημα για δευτερόλεπτα σαν μπουρμπουληθρα 😅 μπορεί να άρχισε η μικρή να δίνει κάποιο ανεπαίσθητο σήμα τι να πω!

Πάντως η κούραση η δική μου ίσως είναι κι από αιματοκρίτη έπεσε γενικά κι άλλο και πρέπει να πλακωθω λίγο σε κρέας εκτός από το συμπλήρωμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Ναι αγοράκι είναι!! Πλέον καταλαβαίνω κλωτσιές κανονικότατα😍😍😍 Σήμερα είναι πολύ δραστήριος ο άτιμος κ χαμογελάω μόνη μου.. Δε ρώτησα γιατί με άφηνε στην πρώτη εγκυμοσύνη. Θάλασσα όχι πισίνα εννοείται, όχι ηλιοθεραπεία και απευθείας αλλαγή μαγιώ με το που βγούμε από τη θάλασσα. Εδώ έκανα στα δίδυμα τώρα δε θα κάνω;!;!;;😜😜😜

Τι όμορφο! ☺️ με το καλό! Αντε να τα νιώσουμε και μείς αφού σε άφηνε στην πρώτη μια χαρά αν ήταν κάτι θα στο είχε πει πόσων εβδομάδων είσαι και πότε έμαθες το φύλο ; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@sasaki_g α καλά η πωλήτρια τι φάση;! Να μην πάρετε καρότσι από κει 😅 εγώ άρχισα λίγο να βλέπω και μήπως βρω κάποιο καλό μεταχειρισμένο, μου αρέσουν όπως τα βλέπω και διαβάζω τα cybex αλλά δεν ξέρω ακόμα. 

@annie! Η ζέστη άσε πάλι καλά δεν είμαστε 3ο τρίμηνο μέσα στην κάψα! Γενικά παίζει μια κούραση κάπως διαφορετική από το 1ο τρίμηνο. Έχεις ακόμα ζορικο πρόγραμμα εσύ;

Σήμερα παραρηρησα πριν λίγο που κάθομαι ψιλό ξάπλα κάτι σαν πολύ πολύ πολύ μικρό σκουντημα για δευτερόλεπτα σαν μπουρμπουληθρα 😅 μπορεί να άρχισε η μικρή να δίνει κάποιο ανεπαίσθητο σήμα τι να πω!

Πάντως η κούραση η δική μου ίσως είναι κι από αιματοκρίτη έπεσε γενικά κι άλλο και πρέπει να πλακωθω λίγο σε κρέας εκτός από το συμπλήρωμα. 

Με τα 12ωρα τελείωσα μέσα στη βδομάδα. Αυτά τα 2 Σάββατα δουλεύω κανονικά κ μετά μόνο Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι 31/07..

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mariaa_ είπε:

Τι όμορφο! ☺️ με το καλό! Αντε να τα νιώσουμε και μείς αφού σε άφηνε στην πρώτη μια χαρά αν ήταν κάτι θα στο είχε πει πόσων εβδομάδων είσαι και πότε έμαθες το φύλο ; 

18+, φύλο είδαμε στην αυχενική αλλά δεν ήταν σίγουρος κ το επιβεβαιώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Μάλλον η μπεμπουλα θα ήταν και γω στον γιο μου έτσι το είχα νιώσει σαν ένα ταπ 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mariaa_ είπε:

Αχ ούτε εγώ ρώτησα αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη με άφηνε θεωρώ δεν αλλάζει κάτι αφού είναι όλα καλά θα ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού. Εσύ κορίτσι πόσες εβδομάδες είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αχ τι ωραία ο μπόμπιρας και γω ανυπομονώ να με ταράξει στις κλωτσιές μέχρι στιγμής είμαστε κυρίες και ίσα που τις καταλαβαίνω 😂

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ τι ωραία ο μπόμπιρας και γω ανυπομονώ να με ταράξει στις κλωτσιές μέχρι στιγμής είμαστε κυρίες και ίσα που τις καταλαβαίνω 😂

Μπράβο κοριτσάκι μου με την εξέταση όλα καλά!!! Ηρέμησες φαντάζομαι τώρα; Κορίτσι παιδί μου τι θες;;; Κιουρια🤣🤣🤣

στις πριν 17 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ναιιιι το μπουμπουκάκι είναι φίλη μου !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...