Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω λίγο καιρό φόρουμ αλλά δεν είχα γράψει ποτέ και είπα δειλά δειλά να συμμετάσχω να έχετε όλες μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι εγώ είμαι στην 16η εβδομάδα δεν το έχω νιώσει ακόμα με αφορμή πιο πάνω σε αυτά που γράφετε, μπορεί λόγω ότι είναι το πρώτο μου και είναι λίγο νωρίς ακόμα και κάπου είχα διαβάσει ότι εάν είναι το πρώτο σου αργείς λίγο να το νιώσεις. Το φύλλο το έχετε δει; Ή έχετε κάποιο προαίσθημα; 

Δημοσίευση
στις On 9/6/2025 at 10:26 ΜΜ, ο/η Dimitr.io είπε:

Σημερα μπηκα συην 19η… ο γιατρος μου ειχε πει οτι θα νιώσω κατι σαν φτερούγισμα μεταξυ 18 και 22η εβδομαδα. 
μ απο συμπτωματα πως πατε κοριτσια;

θαλασσα ξεκινησατε; Τι σας ειπε ο γιατρος? 

Μαζί είμαστε  και εγώ σήμερα  19 και ένα :)

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mariaa_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω λίγο καιρό φόρουμ αλλά δεν είχα γράψει ποτέ και είπα δειλά δειλά να συμμετάσχω να έχετε όλες μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι εγώ είμαι στην 16η εβδομάδα δεν το έχω νιώσει ακόμα με αφορμή πιο πάνω σε αυτά που γράφετε, μπορεί λόγω ότι είναι το πρώτο μου και είναι λίγο νωρίς ακόμα και κάπου είχα διαβάσει ότι εάν είναι το πρώτο σου αργείς λίγο να το νιώσεις. Το φύλλο το έχετε δει; Ή έχετε κάποιο προαίσθημα; 

Καλωσήρθες κοριτσι μου!! Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Ειμαστε κοντά, εγώ σημερα μπήκα στη 17η εβδομάδα. Εγώ νομίζω το νιωθω ανεπαίσθητα κάποιες φορές το βράδυ, όταν ηρεμώ. Μοιάζει με τις κινήσεις του εντέρου κάπως αλλά είναι λιγο διαφορετικό! Εμείς το φύλο το μάθαμε από την παρακέντηση οπότε είμαστε σίγουροι, ειναι κοριτσακι! Αλλα να σου πω την αλήθεια βγηκε και το προαίσθημα μου, έτσι ένιωθα απ την αρχη! Εσύ είδες φυλο?

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η sasaki_g είπε:

Καλωσήρθες κοριτσι μου!! Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Ειμαστε κοντά, εγώ σημερα μπήκα στη 17η εβδομάδα. Εγώ νομίζω το νιωθω ανεπαίσθητα κάποιες φορές το βράδυ, όταν ηρεμώ. Μοιάζει με τις κινήσεις του εντέρου κάπως αλλά είναι λιγο διαφορετικό! Εμείς το φύλο το μάθαμε από την παρακέντηση οπότε είμαστε σίγουροι, ειναι κοριτσακι! Αλλα να σου πω την αλήθεια βγηκε και το προαίσθημα μου, έτσι ένιωθα απ την αρχη! Εσύ είδες φυλο?

Την παρασκευή μπαίνω στην 17 εβδομάδα μακάρι να το νιώσω και γω σύντομα είμαι ενθουσιασμένη! Αύριο έχω ραντεβού ελπίζω να δείξει δεν εχω δει ακόμα το φύλο, βέβαια δεν έχω κάποια προτίμηση ότι και να είναι υγιέστατο και γερό να είναι το κάθε ένα έχει και τα καλά του. Τα κοριτσάκια με τα φορεματακια τους τα μαλλάκια τους να τα φτιάχνεις κοτσιδάκια, τα αγόρια με τα παντελονάκια τους τα αυτοκινητάκια τους το καθένα έχει την χάρη του. Με το καλό στο κοριτσάκι σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Θα κάνουμε υπομονή κορίτσι μου χρειαζόμαστε στενή παρακολούθηση κι όλα θα πάνε καλά κ τα μωράκια μας  θα είναι μια χαρά.Εχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών.

Ήταν να κάνεις αμνιοπαρακέντηση αν δεν κάνω λάθος.Τελικα;

Ναι θα πάω παρασκευή.. φοβάμαι το γυρισμό στο αμάξι 4 ώρες δρόμο..θα δω μη ξαπλώσω στα πίσω καθίσματα τ αυτοκινήτου.. υπομονή ναι κ ολα θα πάνε καλά..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Δεν πινω κατι τωρα που ειμαι σπιτι. Προσπαθω λιγο να τα αποφεύγω τα χάπια περα απο αυτα που ειναι απαραιτητα! 
σε ποια εβδομαδα εισαι εσυ κοριτσι μου;

17 και τη παρασκευή μπαίνω 18

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giotoulini είπε:

Ναι θα πάω παρασκευή.. φοβάμαι το γυρισμό στο αμάξι 4 ώρες δρόμο..θα δω μη ξαπλώσω στα πίσω καθίσματα τ αυτοκινήτου.. υπομονή ναι κ ολα θα πάνε καλά..

Όλα θα πάνε καλά!!!Να ξαπλώσεις στο πίσω κάθισμα να έχεις κι ένα μαξιλάρι μαζί σου για να είσαι πιο άνετα και σιγά σιγά στο δρόμο ας κάνετε κ λίγο παραπάνω.Στο τέλος μόνο η ταλαιπωρία κ το άγχος θα μείνει.Ευχομαι το καλύτερο για σένα κ τα μωράκια σου!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Mariaa_ είπε:

Την παρασκευή μπαίνω στην 17 εβδομάδα μακάρι να το νιώσω και γω σύντομα είμαι ενθουσιασμένη! Αύριο έχω ραντεβού ελπίζω να δείξει δεν εχω δει ακόμα το φύλο, βέβαια δεν έχω κάποια προτίμηση ότι και να είναι υγιέστατο και γερό να είναι το κάθε ένα έχει και τα καλά του. Τα κοριτσάκια με τα φορεματακια τους τα μαλλάκια τους να τα φτιάχνεις κοτσιδάκια, τα αγόρια με τα παντελονάκια τους τα αυτοκινητάκια τους το καθένα έχει την χάρη του. Με το καλό στο κοριτσάκι σου! 

Σ ευχαριστώ πολύ!! Και εσύ μακάρι να μάθεις σήμερα να μας πεις!! Εννοείται πρώτα απ όλα να ναι γερά δε το συζηταμε!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Κορίτσι μου μια χαρά θα πάει! Έχουμε όλα τα υπόλοιπα άγχη, να μη φοβάσαι και για αυτό! Κ εγω είχα περίπου μιάμιση ώρα επιστροφή μετά την αμνιο, έκανα πίσω το κάθισμα του συνοδηγού να είμαι λίγο ξαπλα, είχα και ένα μικρό μαξιλαράκι για το κεφάλι μαζί, έριξα έναν ωραιότατο υπνάκο, ουτε κατάλαβα πότε φτάσαμε! Κλιματισμό και τη μουσικούλα που αγαπάς και θα γυρίσεις μια χαρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Μαζί είμαστε  και εγώ σήμερα  19 και ένα :)

Τελεια!!! εχετε μαθει το φυλο; 

στις πριν 23 ώρες, ο/η Mariaa_ είπε:

ειναι η πρωτη μου εγκυμοσύνη εμενα! Κοιλιτσα λιγα πραγματα! Εμεις δεν εχουμε δει φυλο ακομα! Ελπιζω τελος του μηνα να το δουμε!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου πώς είστε; Περί υγρών θα μιλήσω πάλι 😅 Έκανα και κολπική καλλιέργεια πρόσφατα δε βρέθηκε κάτι σε μύκητες, βακτήρια κλπ μόνο αρκετά πυοσφαίρια και σήμερα που έκανα γενική αίματος έδωσα και ούρα αλλά ακόμη δεν βγήκαν. Όμως, μου μυρίζουν αρκετά τα υγρά μου, δηλαδή χθες έκανα μπάνιο και ήδη σήμερα το εσώρουχο έχει γεμίσει (δε βάζω σερβιετάκι δεν τα μπορώ, απλά αλλάζω συχνά εσώρουχο) και μου μυρίζουν. Όχι άσχημα απαραίτητα, αλλά όχι και φρεσκάδα! 😄 Εσείς παρατηρήσατε κάτι τέτοιο στα δικά σας; Οκ σίγουρα οι ορμόνες προκαλούν και αύξηση της όσφρησης και ίσως της μυρωδιάς. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου πώς είστε; Περί υγρών θα μιλήσω πάλι 😅 Έκανα και κολπική καλλιέργεια πρόσφατα δε βρέθηκε κάτι σε μύκητες, βακτήρια κλπ μόνο αρκετά πυοσφαίρια και σήμερα που έκανα γενική αίματος έδωσα και ούρα αλλά ακόμη δεν βγήκαν. Όμως, μου μυρίζουν αρκετά τα υγρά μου, δηλαδή χθες έκανα μπάνιο και ήδη σήμερα το εσώρουχο έχει γεμίσει (δε βάζω σερβιετάκι δεν τα μπορώ, απλά αλλάζω συχνά εσώρουχο) και μου μυρίζουν. Όχι άσχημα απαραίτητα, αλλά όχι και φρεσκάδα! 😄 Εσείς παρατηρήσατε κάτι τέτοιο στα δικά σας; Οκ σίγουρα οι ορμόνες προκαλούν και αύξηση της όσφρησης και ίσως της μυρωδιάς. 

Κ εγώ ακριβώς το ίδιο, απ την αρχή της εγκυμοσύνης! Βέβαια δε μπορώ χωρίς σερβιετάκι, πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ άλλαζα εσ΄ώρουχο 3-4 φορές τη μέρα! Επίσης υπάρχει μυρωδιά, όπως λες όχι άσχημη, αλλα όχι και ωραία. Έχω κάνει καλλιέργειες κλπ, όλα οκ, οπότε υποθέτω είναι φυσιολογικά. Τώρα τι να σου πω, μια ερώτηση στο γιατρό πο΄τέ δε β΄λάπτει!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μην ανησυχείς, καλά η όσφρηση έχει πάει σε άλλο επίπεδο.. Λαγωνικό Κ-9 έχω γίνει..... Θεωρώ πως όλα είναι λόγω ορμονών. Εγώ στη δουλειά φοράω σερβιετάκια δε γίνεται αλλιώς κ στπίτι αλλάζω 2-3 εχώρουχα τη μέρα..

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η sasaki_g είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ!! Και εσύ μακάρι να μάθεις σήμερα να μας πεις!! Εννοείται πρώτα απ όλα να ναι γερά δε το συζηταμε!! 

Ναι το ελπίζω αλλιώς πιστεύω μέχρι τέλη του μένα με αρχές να το έχουμε μάθει, Φυσικα γερά να είναι !

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Τελεια!!! εχετε μαθει το φυλο; 

ειναι η πρωτη μου εγκυμοσύνη εμενα! Κοιλιτσα λιγα πραγματα! Εμεις δεν εχουμε δει φυλο ακομα! Ελπιζω τελος του μηνα να το δουμε!

Και μένα η πρώτη σήμερα έχω ραντεβού ελπίζω να δούμε αν και δεν νομίζω αλλιώς υπομονή μέχρι τέλους του μήνα και γω πιστεύω. Από κοιλιτσα και γω λίγα πράγματα έως καθόλου πιο πολύ ότι έχω παχύνει φαίνεται 😂

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλησπέρα εγώ βάζω σερβιετακι γιατί έχω και εγώ αυτό το θέμα και με βολεύει πολύ μπορείς να δεις στο σούπερ μάρκετ θα εχει και λίγο πιο μικρά αν σε βολεύει καλύτερα, τώρα εφόσον έκανες καλλιέργεια και βγήκε καθαρή όλα καλά! Να ανησυχήσεις μόνο αν δεις διαφορετικό χρώμα απ το συνηθισμένο αυτό είναι ένδειξη μόλυνσης 

Δημοσίευση
στις On 11/6/2025 at 12:05 ΜΜ, ο/η Mariaa_ είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Λογικό να μην το έχεις νιώσει ακόμα πρώτη κύηση είναι. Εγώ που είμαι στη 2η κ η 1η ήταν δίδυμα οπότε έχουν χαλαρώσει πολύ τα τοιχώματα της μήτρας το ένιωσα γύρω στη 15η-16η ουσιαστικά κ τώρα πλέον καταλαβαίνω κλωτσιές όταν είμαι χαλαρή. Φύλο είδατε; 

Δημοσίευση
στις On 11/6/2025 at 12:05 ΜΜ, ο/η Mariaa_ είπε:

κι εγώ κορίτσι μου δεν το έχω νιώσει ακόμη, ή τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει κάτι. Νιώθω κάτι σαν μπουρμπουλήθρες ώρες ώρες αλλά ίσως είναι το έντερο, δεν ξέρω!! Ως πρώτο λογικά 18η και μετά ενδεχομένως και στην 20η πιο ξεκάθαρα. Εμείς πιθανόν πάμε για κοριτσάκι αλλά ακόμη δεν το επιβεβαιώσαμε. Σε 1,5 βδομάδα που έχω ξανά ελπίζω να το δούμε σίγουρα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο. Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.
    • https://gr.shop-orchestra.com/gr/βρεφικα-ειδη/γεύμα/είδη-γεύματος/καρέκλες-φαγητού-ανυψωτήρες/υψηλή-καρέκλα-2-σε-1-capucine---λευκό-PRETY8.html?gad_source=1&gad_campaignid=22643770787&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-c35fnyVuETW4mn-qXJWTcQSTCfoc1ZYomyv1QX2yUmQ10R9dF3MVNxoC4SsQAvD_BwE Εγώ αυτή πήρα στην πρώτη μου κόρη + μαξιλαράκι. Σταμάτησε να κάθεται τώρα η μεγάλη,  επειδή βάζω τη μικρή σκέψου 😂  Επειδή ήθελα κάτι να καθαρίζεται εύκολα κ να πλένεται,  είναι εξαιρετικό!  Επίσης για το blw πρέπει να κάθεται κ να στηρίζεται 100% για αυτό κ γίνεται μετά το 6μηνο.  Αχ να σας πω ότι εμείς αυτές τις ημέρες ηρεμήσαμε λίγο... μας τσάκισε ο 5ος μήνας ε?!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Περνάμε περίεργη φάση εμείς. Ο μικρούλης μόνο αγκαλίτσα θέλει όλη όλη όλη μέρα. Αν κάνω ότι τον ακουμπάω κάπου κλάμα. Ούτε μαρσιπο δεν θέλει. Κλαίει και εκεί. Δύο μέρες τώρα. Αρκετά κουρασμένη μπορώ να πω. Ηθελα να ρωτήσω αν καμιά σας είχε θέμα με το ηβικό οστό. Είχα ένα πόνο χαμηλά όταν περπατάω ή κάθομαι και με είδαν χθες και μου είπαν είναι το ηβικό οστό. Αν έχει καμία εμπειρία, ήθελα να δω αν έφτιαξε με το καιρό. Μου είπε η μαία ότι μπορεί να φτιάξει στις 6-8 βδομαδες μπορεί και όχι και να χρειαστώ θεραπεία. Η αλήθεια είναι με δυσκολεύει καθημερινά ο πόνος.    Κατά τα άλλα μπήκα σήμερα και έψαξα τις μάρκες που προτείνατε και θα πάρω κάποιο θερμό και εγώ. Τα μπιμπερό τα έχετε με ψυγειακι; Ψάχνω και εκεί κάτι να τα μεταφέρω αν έχετε προτάσεις. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...