Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Ναι και μου είπε αν θέλω να το εξετάσω περισσότερο να κάνω λήψη τροφοβλάστης που έχει ένα κίνδυνο βέβαια ή νιπτ που στο σύνδρομο ντάουν έχει μεγάλη ακρίβεια οπότε αυτό θα κάνουμε 

στις πριν 8 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Eγω δυστυχώς 1 στα 342.. μάλλον πάμε για αμνιοπαρακέντηση..

Όλα καλά θα είναι κορίτσια μου!!! Κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις για να ηρεμήσετε αλλά όλα θα είναι καλά!!!!! Αν το καλοσκεφτείτε οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα με το μέρος σας!!! @zoepapa οι πιθανότητες να έχει κάτι είναι 0.19% και στη @giotoulini 0.29%...

Δημοσίευση

Κορίτσια πως είστε γενικά; Σε ποια βδομάδα είστε και πότε έχετε γιατρό; 

Εγώ μπαίνοντας στο 2ο τρίμηνο σιγά σιγά βλέπω κάποιο φως στο τούνελ, δεν έχω ναυτίες όπως είχα, ακόμα κουράζομαι εύκολα πάντως. Και τώρα που τα συμπτώματα καλυτερεύουν και μέχρι να νιώσω το μωρό πως θα την παλέψω; 😄 Μήπως να χαλάρωσω λίγο επιτέλους; Στη γιατρό σε δυο βδομάδες περίπου θα πάω πρέπει να κλείσω ραντεβού 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ μπαίνοντας στο 2ο τρίμηνο σιγά σιγά βλέπω κάποιο φως στο τούνελ, δεν έχω ναυτίες όπως είχα, ακόμα κουράζομαι εύκολα πάντως. Και τώρα που τα συμπτώματα καλυτερεύουν και μέχρι να νιώσω το μωρό πως θα την παλέψω; 😄 Μήπως να χαλάρωσω λίγο επιτέλους; Στη γιατρό σε δυο βδομάδες περίπου θα πάω πρέπει να κλείσω ραντεβού 

Εγώ από ναυτία τα ίδια είμαι ίσως λίγο παραπάνω ενέργεια να έχω . Ραντεβού και γω σε δύο βδομάδες 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά θα είναι κορίτσια μου!!! Κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις για να ηρεμήσετε αλλά όλα θα είναι καλά!!!!! Αν το καλοσκεφτείτε οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα με το μέρος σας!!! @zoepapa οι πιθανότητες να έχει κάτι είναι 0.19% και στη @giotoulini 0.29%...

Ναι όλα καλά θα πάνε προσπαθώ να μη τ σκέφτομαι..τέλος τ μήνα θα πάμε να κάνουμε πάλι επανάληψη στην αυχενική...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Εγω αύριο μπαίνω 15εβδομαδα.. είμαι καλύτερα κ εγώ τώρα που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο αλλα τα πρωινά έχω τη ναυτία Μ λίγο...κ εγώ πολύ εύκολα κουράζομαι..βγήκα έξω τ πρωί για ψώνια κ τώρα κάθομαι πόση ώρα καναπέ να συνέλθω για να μαγειρέψω...εγώ πριν από δύο μέρες πήγα στη γιατρό Μ τα μικρά μας ήταν καλά τ ένα τεντωνοταν..τέλος τ μήνα έχω σε έναν άλλο γιατρό που με παρακολουθεί να δούμε αν ξεκίνησε ο συνδρομος υποκλοπής διδημων.. ελπίζω πως όχι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Εγω αύριο μπαίνω 15εβδομαδα.. είμαι καλύτερα κ εγώ τώρα που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο αλλα τα πρωινά έχω τη ναυτία Μ λίγο...κ εγώ πολύ εύκολα κουράζομαι..βγήκα έξω τ πρωί για ψώνια κ τώρα κάθομαι πόση ώρα καναπέ να συνέλθω για να μαγειρέψω...εγώ πριν από δύο μέρες πήγα στη γιατρό Μ τα μικρά μας ήταν καλά τ ένα τεντωνοταν..τέλος τ μήνα έχω σε έναν άλλο γιατρό που με παρακολουθεί να δούμε αν ξεκίνησε ο συνδρομος υποκλοπής διδημων.. ελπίζω πως όχι.. 

Κι εγώ φύτεψα κάτι λουλούδια εκατσα. Τώρα είπα να μαγειρέψω με δόσεις το κανω.

Σύνδρομο υποκλοπής; Δηλαδή; Προσωπικά είμαι άσχετη από διδυμακια 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

15+3 εγώ αγαπημένη, νομίζω ότι ξεκινάω να καταλαβαίνω το μικρούλι σιγά σιγά... Από την άλλη λέω νωρίς είναι.. Δεν ξέρω. Από θέμα δυνάμεων είμαι πολύ καλύτερα απλά σήμερα είμαι ένα κινουμενο ερείπιο καθώς εχθές η μέρα ήταν απίστευτα δύσκολη και κουραστική.. 05/06 έχω ραντεβού εγώ.

στις πριν 50 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Τίποτα δε θα έχει γίνει και μια χαρά θα είναι τα μπουμπουκάκια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

15+3 εγώ αγαπημένη, νομίζω ότι ξεκινάω να καταλαβαίνω το μικρούλι σιγά σιγά... Από την άλλη λέω νωρίς είναι.. Δεν ξέρω. Από θέμα δυνάμεων είμαι πολύ καλύτερα απλά σήμερα είμαι ένα κινουμενο ερείπιο καθώς εχθές η μέρα ήταν απίστευτα δύσκολη και κουραστική.. 05/06 έχω ραντεβού εγώ.

Αχ αλήθεια; Ίσως στη δεύτερη εγκυμοσύνη να το νιώθεις πιο νωρίς ε; Ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται να το νιώσω κι εγώ. Καταλαβαίνω την κούραση, με το πρόγραμμα κάθε μέρα, εύχομαι να μην κρατήσει πολύ! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Ναι και μου είπε αν θέλω να το εξετάσω περισσότερο να κάνω λήψη τροφοβλάστης που έχει ένα κίνδυνο βέβαια ή νιπτ που στο σύνδρομο ντάουν έχει μεγάλη ακρίβεια οπότε αυτό θα κάνουμε 

στις πριν 12 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Eγω δυστυχώς 1 στα 342.. μάλλον πάμε για αμνιοπαρακέντηση..

Κορίτσια μου πολύ καλή επιτυχία αν αποφασίσετε για τις επιπλέον εξετάσεις σας!! Εύχομαι να πανε όλα καλά!! θετική σκέψη και λιγάκι υπομονή ακόμα ❤️

@zoepapaτο νιπτ το έκανα και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου, και μου έχουν πει κ μένα ότι ειδικά για down η εγκυρότητα φτάνει πολύ υψηλά ποσοστά..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ου έφτασε ο καιρός μια χαρά.... Λίγο υπομονή κ σε λίγο θα μπούνε όλα σε μια σειρά 😊 Θα πας από εκεί ή τα στέλνεις με κουριερ δεν θυμάμαι που μένεις? Κορίτσι μου είστε μια χαρά στην ηλικία κ οι 2 σας κ αφού δεν υπάρχει κάποιο θέμα σίγουρα θα τα καταφέρετε 🙏😊 Αυτό που ρώτησες για την αντικατάσταση του ανατγωνιστή δεν το γνωρίζω, εγώ έκανα βραχύ με ανταγωνιστές για να μην πάθω υπερδιέγερση κ πήγε πολύ καλά!!! Μακάρι να δώσει κ μια υγιή εγκυμοσύνη βέβαια γτ αυτό έχει σημασία στην τελική 😊 Αχ τι καλά, όλα καλά θα πάνε κ εσείς είστε σούπερ από ηλικία!!! Τώρα χαλάρωση κ ξεκούραση μέχρι την χοριακή 😊 Πότε σου είπε να κάνεις?  
    • @Maria98αχ πολύ τα ζηλεψα τα νύχια να ξερεις. Και τη βόλτα αλλα κυριως τ νυχια. Εμεινα χωρις χααχ ειχα κλείσει ραντεβού 13 Μαΐου και εγώ μπήκα κλινική 12 προς 13 Μαΐου. Δε με αφησε ενα 12ωρο να προλαβω χαχα . Εμενα ολα μικρα βγηκαν πάντως. 38+3 η μεγαλη 2560, 39+2 η δεύτερη 2420 κ τωρα ακριβώς 38 2550. Αχ κορίτσια βγηκα σήμερα για λίγο μονη μου. Ταισα τ μωρό κ τ αφησα πήγα ως τ μαγαζί π πινουμε καφε, πήρα 2 καφεδακια κ γυρισα. Πήγα πήρα κ τη μικρή απο τ νήπιο. Ανανεώθηκα χαχα. Βέβαια και αυτό τ λιγο π περπάτησα τα έφτυσα. Είχε κ ζεστη εγινα μουσκεμα.
    • Συμφωνω με τις κοπελες. Ενταξει εχουμε ακουσει και περιπτωσεις που με σοβαρα θεματα στο σπερμα εχουν πετυχει φυσικη συλληψη ομως το θεμα ειναι ποσο χρονο ειστε διατεθειμενοι να χασετε προσπαθωντας και ελπιζοντας να ερθει ετσι. Ο,τι και να αποφασισεις ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να εχεις συντομα ενα μωρακι. Οσο για την εξωσωματικη θα σου πω οτι δεν ειναι τοσο τραγικη διαδικασια οσο την εχουμε στο μυαλο μας και να μην τη φοβασαι καθολου. Καμια μας δεν ηθελε να καταφυγει εκει ομως σημασια εχει ο στοχος και οχι τοσο το πως θα τον πετυχεις. Προσωπικα δεν το μετανιωσα που κινηθηκα αμεσα και προχωρησα ετσι καο ημουν 34 οταν το εκανα. 
    • Δεν εχω προσωπικη εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα κοριτσι μου. Ομως ο ανδρολογος με καταλληλη αγωγη (βιταμινες, αντιοξειδωτικα) μπορει να βελτιωσει την κατασταση. Εμεις ειχαμε ενα θεμα με τον αριθμο και ειδαμε πολυ καλα αποτελεσματα με βιταμινες.
    • Κορίτσια μου πολύ καλή επιτυχία αν αποφασίσετε για τις επιπλέον εξετάσεις σας!! Εύχομαι να πανε όλα καλά!! θετική σκέψη και λιγάκι υπομονή ακόμα ❤️ @zoepapaτο νιπτ το έκανα και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου, και μου έχουν πει κ μένα ότι ειδικά για down η εγκυρότητα φτάνει πολύ υψηλά ποσοστά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...