Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Εννοείται χαχαχα μην αγχώνομαι. Σκέψου μου πρότεινε και για down έχω ένα στα 6.147. Φυσικά το κάνουν και για το κόστος  

καλά δεν έχουν το θεό τους 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

Μιλάμε είσαι ηρωίδα που δουλεύεις και είσαι και έγκυος και έχεις και παιδάκια χαχαχα 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι στο 1ο τρίμηνο με την κούραση, τη νύστα, τη ναυτία και να δουλεύεις! Μερικές φορές λέω να ήμουν μισθωτή ή δημόσιος υπάλληλος να έβγαινα μία επαπειλούμενη ή κάτι τέτοιο να μην ξαναδούλευα 😆 μετράω τις μέρες αντίστροφα να τελειώσω!!

Πραγματικά @annie! και με τα παιδιά ηρωϊδα!

Αφήστε το κορίτσια.... Αν δεν είχα θέμα με τα ένσημα θα ήμουν ήδη σε άδεια.. Μετράω μέρες κ ένσημα, να συμπληρώσω αυτά που θέλω ώστε να βγαίνω του χρόνου το καλοκαίρι ταμείο ανεργίας κ θα βαρέσω επαπειλούμενη.... Μέχρι 14 Ιουνίου μαθήματα μετά τέλος!!!! Δεν την παλεύω.....

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αφήστε το κορίτσια.... Αν δεν είχα θέμα με τα ένσημα θα ήμουν ήδη σε άδεια.. Μετράω μέρες κ ένσημα, να συμπληρώσω αυτά που θέλω ώστε να βγαίνω του χρόνου το καλοκαίρι ταμείο ανεργίας κ θα βαρέσω επαπειλούμενη.... Μέχρι 14 Ιουνίου μαθήματα μετά τέλος!!!! Δεν την παλεύω.....

4 βδομαδουλες ακόμα και μετά ξεκούραση!! Θα είσαι και καλύτερα τότε :)

Δημοσίευση

Κορίτσια είδα μερικές γράψατε ότι λαχανιαζετε εύκολα; Κι εγώ σηκώνομαι από το κρεβάτι και μου κόβεται η ανάσα. Και έχω και ένα άλλο τρομακτικό το οποίο το απέκτησα ένα μηνα πριν μείνω έγκυος και μου έχει μείνει. Έχω σαν χτύπους στην καρδιά έντονους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Είχα πάει καρδιολόγο και δεν είχε βρει κάτι ανησυχητικό. Αλλά ακόμα νοιωθω έτσι και δεν ξέρω τι να κάνω; Το έχει νοιώσει καμία;;;

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Κορίτσια είδα μερικές γράψατε ότι λαχανιαζετε εύκολα; Κι εγώ σηκώνομαι από το κρεβάτι και μου κόβεται η ανάσα. Και έχω και ένα άλλο τρομακτικό το οποίο το απέκτησα ένα μηνα πριν μείνω έγκυος και μου έχει μείνει. Έχω σαν χτύπους στην καρδιά έντονους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Είχα πάει καρδιολόγο και δεν είχε βρει κάτι ανησυχητικό. Αλλά ακόμα νοιωθω έτσι και δεν ξέρω τι να κάνω; Το έχει νοιώσει καμία;;;

Ναι κορίτσι μου καμιά φορά το νιώθω κι εγώ σαν ταχυπαλμια αλλά για δευτερόλεπτα. Έχω μέρες να το νιώσω βέβαια. 

Εγώ τώρα μπαίνω 12η βδομάδα και νιώθω κουρέλι από θέμα κούρασης χθες κοιμήθηκα ένα 8ωρο με ενδιάμεσο διάλειμμα για τουαλέτα και νιώθω σαν να μην έχω κοιμηθεί καθόλου. Λες και είμαι πάλι στην 6η βδομάδα! 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι κορίτσι μου καμιά φορά το νιώθω κι εγώ σαν ταχυπαλμια αλλά για δευτερόλεπτα. Έχω μέρες να το νιώσω βέβαια. 

Εγώ τώρα μπαίνω 12η βδομάδα και νιώθω κουρέλι από θέμα κούρασης χθες κοιμήθηκα ένα 8ωρο με ενδιάμεσο διάλειμμα για τουαλέτα και νιώθω σαν να μην έχω κοιμηθεί καθόλου. Λες και είμαι πάλι στην 6η βδομάδα! 

Πωπω υπομονή κορίτσι μου να κοιμάσαι όσο μπορείς να το χορτάσεις. Ξέρω θα στο λένε όλοι και θα ακούγεται κλισέ αλλά είναι αλήθεια. Εγώ αυτό είπα με το που γέννησα και ξεκίνησαν τα ξενύχτια, δεν τους άκουγα που μου έλεγαν να κοιμάμαι για να αποθηκεύσω ύπνο 🤣🤣

Βέβαια τα δικά μου όλα δεν έκλειναν μάτι λαχείο στον ύπνο. Μερικά κοιμούνται🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Διάβασα λίγο την ιστορία των συζητήσεων.. δεν τίθεται θέμα να δώσει την επόμενη μέρα ξανά δείγμα, όχι η θερμοκρασία τα κουνηματα κτλ δεν εξαφανίζουν ως δια μαγείας τα σπερματοζωάρια, απλά θα τα έβρισκε ακίνητα, νεκρά κ.ο.κ... το δείγμα καλό είναι να μεταφέρετε εντός 20-30' στο εργαστήριο και ακόμα καλύτερα να δίνεται εκείνη τη στιγμή. Απέφυγε διαγνωστικά γειτονίας, δεν τα εξετάζουν στο μάτι αλλά σε μηχανήματα και βγάζουν λανθασμένα αποτελέσματα. Ανάλογα τι βρίσκεται πιο κοντά σας (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) υπάρχουν εξειδικευμένα κέντρα σπερμολογιας που ασχολούνται μόνο με το σπέρμα και εφόσον χρειάζεται να γίνει επανάληψη καλό είναι να γίνει σε ένα τέτοιο εργαστήριο γιατί αν μιλάμε όντως για αζωοσπερμια, μπορεί να υπάρχουν μερικές χιλιάδες ή δεκάδες σπερματοζωάρια (κρυφόαζωοσπερμια) που η διάγνωση μπορεί να γίνει μόνο με το μάτι και όχι στα μηχανήματα, εκεί θα βγάζει πάντα 0. Οι βιταμίνες ναι μεν βοηθούν αλλά χρειάζεται συγκεκριμένα σκευάσματα σε συγκεκριμένες ποσότητες για να υπάρξει αποτέλεσμα και σύμφωνα πάντα με το λόγο της αζωοσπερμιας ή οποιουδήποτε άλλου θέματος στο σπέρμα, ποια είναι δηλαδή η αιτία που έχει προκαλέσει αυτή την εικόνα. Δυστυχώς οι πολυβιταμινες που κυκλοφορούν δεν βοηθούν σε μεγάλο βαθμό (αλλά από το τίποτα..!). Και πάλι όμως σε περιπτώσεις αζωοσπερμιας μη περιμένεις το θαύμα ή ότι ξαφνικά θα βγάλει.. θα χρειαστεί θεραπεία ή και πειραματισμούς με σχήματατα θεραπειών (συνήθως ορμόνες) ανάλογα πάντα με την περίπτωση και την αιτία. Για αρχή χρειάζεται επανάληψη της εξέτασης και επίσκεψη σε εξειδικευμένο ανδρολογο. 
    • Εγώ έχω βγει σε επαπειλούμενη εδώ και 2,5 μήνες και δεν έχω πληρωθεί τίποτα ακόμα από τον Εφκα (βρίσκομαι Αθήνα). Γενικά ξέρω ότι υπάρχουν καθυστερήσεις. Τον πρώτο μήνα πήρα ένα ποσό από τον εργοδότη μου, τον δεύτερο μήνα πήρα ένα υπερβολικά μικρό ποσό από τον εργοδότη πάλι. Οπότε είμαι σε αναμονή να δω πόσα θα συμπληρώσει ο Εφκα για τον κάθε μήνα αντίστοιχα 
    • Εμείς που δώσαμε σπέρμα σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αθήνα, είχαμε σαφείς οδηγίες μεταφοράς (ο ουροσυλλεκτης έπρεπε να είναι τυλιγμένος με βαμβάκι εξωτερικα και έπειτα με αλουμινόχαρτο. Συν τον χρόνο, που αν θυμάμαι καλά ήταν όχι πάνω από μισή ώρα (ο σύζυγος δεν ήθελε να δώσει εκεί το δείγμα). Προσωπικά, όπως τα ακούω, πιο πιθανό μου φαίνεται να έγινε κάποιο λάθος είτε από μεριάς του κατα τη μεταφορά, είτε από το κέντρο. Θα περιμένουμε νέα σας 🙏🙏
    • Καλησπέρα σου, με το καλό να έχουμε όλες μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Έχει ξανά ανοίξει το θέμα με μωράκια Δεκεμβρίου, έλα κι εσύ εκεί να τα λέμε όλες παρέα.   
    • Κορίτσια καλησπέρα, εύχομαι να είστε όλες καλά.  @evaa__ μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω και σε καταλαβαίνω. Μια αγκαλιά από εμένα..  Πόσα κορίτσια έχουμε που αύριο θα πάνε στο γιατρό;; Είναι καμία σε αναμονή;; Εμένα σήμερα τελείωσε η περίοδος και ένας μήνας έρωτα ξεκινά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...