Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Έκανες κι εσύ αυχενική;;; Πήρε παραπάνω ώρα λόγω διδύμων;;;

Τι εβδομάδα πήγες για αυχενικη;;;

Πήγα χθες 12+4 εβδομάδων..να σ πω δε ξέρω πόση ώρα παίρνει..εμένα 1 ώρα κάναμε 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Έκανες κι εσύ αυχενική;;; Πήρε παραπάνω ώρα λόγω διδύμων;;;

Τι εβδομάδα πήγες για αυχενικη;;;

Εμάς στα δίδυμα κ στην αυχενική κ στη β επιπέδου ο υπέρηχος πήρε κάνα 20αλεπτο. Ηταν βολικά τα μωρά κ ο γιατρός πολύ γρήγορος. Μέχρι να καταλάβω τι έβλεπε αυτός το είχε μετρήσει από 3 φορές🤣🤣🤣

στις πριν 6 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Κ εγώ νομίζω ότι μόνο όταν είναι από ένα ωράριο σα τ δικα Μ ότι έχουν ένα πλακούντα..γτ έχει διασπαστεί σε δύο μωρά τ ωάριο..αφού θα χεις κ δύο σάκους θα χεις κ δύο πλακούντες..εμένα είναι σε ένα σάκο με μια μεμβράνη διαχωρισμού 

Λοιπόν τα θυμήθηκα.. Ένα ωάριο όταν διασπαστεί σε 2 έμβρυα είναι πανομοιότυπα και παίζει να έχει 2 σάκους δύο πλακούντες, ένα σάκο δύο πλακούντες, 2 σάκους ένα πλακούντα κ  ένα σάκο ένα πλακούντα. Ενώ από δύο ωάρια έχουμε 2 σάκους 2 πλακούντες, μπορεί να είναι διαφορετικού φύλλου (όπως τα δικά μου) κ απλά μοιάζουν όπως όλα τα αδερφάκια.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εμάς στα δίδυμα κ στην αυχενική κ στη β επιπέδου ο υπέρηχος πήρε κάνα 20αλεπτο. Ηταν βολικά τα μωρά κ ο γιατρός πολύ γρήγορος. Μέχρι να καταλάβω τι έβλεπε αυτός το είχε μετρήσει από 3 φορές🤣🤣🤣

Λοιπόν τα θυμήθηκα.. Ένα ωάριο όταν διασπαστεί σε 2 έμβρυα είναι πανομοιότυπα και παίζει να έχει 2 σάκους δύο πλακούντες, ένα σάκο δύο πλακούντες, 2 σάκους ένα πλακούντα κ  ένα σάκο ένα πλακούντα. Ενώ από δύο ωάρια έχουμε 2 σάκους 2 πλακούντες, μπορεί να είναι διαφορετικού φύλλου (όπως τα δικά μου) κ απλά μοιάζουν όπως όλα τα αδερφάκια.

Εμένα εχει ένα πλακούντα κ είναι σε ένα σάκο αλλά διαχωρισμένα με μεμβράνη..δεν ξέρω αν λέγεται ξεχωριστός σάκος Αυτή η μικρή μεμβράνη που τους διαχωριζει τ υγρό..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...