Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giotoulini είπε:

Καταρχάς να αναφέρω ότι ήξερα ότι η εγκυμοσύνη Μ είναι λίγο σπάνια.εχω δύο μωράκια μέσα στον ίδιο σάκο που σήμερα θα βλέπαμε ,εκτός το εάν είναι όλα καλά αλλά κ αν έχουν δύο πλακούντες..η γιατρός Μ δεν Μ Χε πει τίποτα να μην με αγχωσει.κ Μ έπιασε λίγο βαρύ..έχω ένα πλακούντα.. μέχρι τώρα όλα καλά.σε ένα μήνα Μ πΕ να με ξανά δει για να δούμε αν θα έχουμε τον σύνδρομο υποκλοπης λέγεται..το ένα κλέβει από τ άλλο κ δεν θα πάνε όπως πρέπει κ πρέπει να διερεσουμε τον πλακούντα με λέιζερ..αλλά ας μη φτάσουμε ακόμα εκεί για αυτή τη περίπτωση υπάρχει 15% αλλά 85% να πάνε καλά.. οπότε στενή παρακολούθηση.. αυτά :(

Διδυμομαμάδες εν δράσει ομάδα στο FB... Βοηθάνε πολύ τα κορίτσια. Όλα θα πάνε καλά!!!! Ξεκινάμε από τα βασικά είναι καλά τα μωράκια σου!!!! Ναι υπάρχουν πιθανότηττες για το TTTS αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ σου!!! Και στη χειρότερη των περιπτώσεων εαν χρειαστεί έχουμε πολύ καλούς γιατρούς εκπαιδευμένους από την Κ΄υπρο Νικολαΐδη και μπορούν να το διορθώσουν!!!! Εμένα ήταν διχοριακά διαμνιακά αλλά διάβαζα αντίστοιχες περιπτώσεις στην ομάδα που σου είπα. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει κ ομάδα στο FB μόνο για το TTTS.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Καταρχάς να αναφέρω ότι θα ειναι πανομοιότυπα..τ ένα είχε πιο μεγάλη αυχενικη διαφάνεια.. αλλά Μ πΕ να μην αγχονομαι γτ τ άλλο ήταν κανονικά..ολα οπότε θα τ ξανά εξετάσουμε τέλος τ μήνα.δεν γίνεται να έχει τ ένα λέει..η διαίρεση γίνεται πιο μετά αν χρειαστεί..δεν είναι επικίνδυνη είναι λαμπαροσκοπικη με λέιζερ κ στο εξωτερικο.στην ουσία διαχωρίζει στη μέση τον πλακούντα κ τρέφονται κ τα δυο..αλλά δε θέλω να σκέφτομαι αυτό τ ενδεχόμενο..θα χω στενή παρακολούθηση..

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου, έτσι προς το παρόν κρατα τα θετικά, θα σε παρακολουθεί και ο,τι είναι καλύτερο για τα μικρακια θα γίνει! 💕

Δημοσίευση

Καταρχάς να αναφέρω ότι ήξερα ότι η εγκυμοσύνη Μ είναι λίγο σπάνια.εχω δύο μωράκια μέσα στον ίδιο σάκο που σήμερα θα βλέπαμε ,εκτός το εάν είναι όλα καλά αλλά κ αν έχουν δύο πλακούντες..η γιατρός Μ δεν Μ Χε πει τίποτα να μην με αγχωσει.κ Μ έπιασε λίγο βαρύ..έχω ένα πλακούντα.. μέχρι τώρα όλα καλά.σε ένα μήνα Μ πΕ να με ξανά δει για να δούμε αν θα έχουμε τον σύνδρομο υποκλοπης λέγεται..το ένα κλέβει από τ άλλο κ δεν θα πάνε όπως πρέπει κ πρέπει να διερεσουμε τον πλακούντα με λέιζερ..αλλά ας μη φτάσουμε ακόμα εκεί για αυτή τη περίπτωση υπάρχει 15% αλλά 85% να πάνε καλά.. οπότε στενή παρακολούθηση.. αυτά :(

Μην αγχώνεσαι  τώρα πλέον υπάρχουν λύσεις  για όλα  :)

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Διδυμομαμάδες εν δράσει ομάδα στο FB... Βοηθάνε πολύ τα κορίτσια. Όλα θα πάνε καλά!!!! Ξεκινάμε από τα βασικά είναι καλά τα μωράκια σου!!!! Ναι υπάρχουν πιθανότηττες για το TTTS αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ σου!!! Και στη χειρότερη των περιπτώσεων εαν χρειαστεί έχουμε πολύ καλούς γιατρούς εκπαιδευμένους από την Κ΄υπρο Νικολαΐδη και μπορούν να το διορθώσουν!!!! Εμένα ήταν διχοριακά διαμνιακά αλλά διάβαζα αντίστοιχες περιπτώσεις στην ομάδα που σου είπα. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει κ ομάδα στο FB μόνο για το TTTS.

Ναι γι αυτό κ εγώ ήρθα Αθήνα Μ σύστησε η γιατρός Μ τον Λίβανο Παναγιώτη που συνεργάζεται με τον νικολαιδη..ήταν πολύ κατατοπιστικός κ πολύ καλός..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η giotoulini είπε:

Ναι γι αυτό κ εγώ ήρθα Αθήνα Μ σύστησε η γιατρός Μ τον Λίβανο Παναγιώτη που συνεργάζεται με τον νικολαιδη..ήταν πολύ κατατοπιστικός κ πολύ καλός..

Σ εύχομαι να πάνε όλα καλά κ εσένα τώρα σε καμία ώρα που θα πας..

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολυ..κ ήμουν τόσο θετική...μας είπε ο Γιατρός ότι οι περισσότερες τέτοιες εγκυμοσύνες είναι με ένα πλακούντα..δεν είχα ιδέα εγώ.. τέλος τ μήνα πάλι να πάμε κ να ξανά τα δούμε 

Κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε τα ποσοστά είναι με το μέρος σου σε καταλαβαίνω γιατί στον μικρό μου σε κάθε υπέρηχο κάτι μου λέγαν οπότε καταλαβαίνω το άγχος και την ψυχή στο στομα που νιώθεις μέχρι το επόμενο ραντεβού 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Κορίτσι μου σημασία έχει ότι τα μωράκια σου  είναι καλά και το ποσοστό είναι με το μέρος σου ! Μην αγχώνεσαι για τίποτα έχουμε 2025 πλέον που όλα διορθώνονται και λύνονται και για όλα υπάρχουν λύσεις ! Όλα καλά θα πάνε ..!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@zoepapa ετοιμη για το αυριανο ραντεβου; Εγώ κλασικα άγχος, τις προάλλες μέχρι να ακούσω καρδιά είχα ταχυπαλμία! Σήμερα επέστρεψε για ακόμη μία φορά η ναυτία και φουλ πρήξιμο. 

Αχ και γω νομίζω από χθες από θέμα ναυτία είμαι χειρότερα και έχω και τη μέση μου που και που ακόμα κουρέλι νιώθω . Ανυπομονώ να δω πως μεγάλωσε αλλά μόνο σκέφτομαι το δρόμο που θα μου κάνει το στομάχι χαλια 😭

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ και γω νομίζω από χθες από θέμα ναυτία είμαι χειρότερα και έχω και τη μέση μου που και που ακόμα κουρέλι νιώθω . Ανυπομονώ να δω πως μεγάλωσε αλλά μόνο σκέφτομαι το δρόμο που θα μου κάνει το στομάχι χαλια 😭

Κι εγώ σήμερα και τώρα ειδικά που έφαγα χάλια ανακατευομαι άπειρα. Και πονοκέφαλο. Αντί να γινόμαστε καλά γινόμαστε χειρότερα; 😅 Θα σε αποζημιώσει ο υπέρηχος μετά και θα ξεχάσεις το στομάχι!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γυρίσαμε αλλά μέχρι να τακτοποιήσουμε τα μικρά καθυστέρησα να μπω κ να σας γράψω τα νέα.. Όλα καλά με το μπεμπέ!!!! Μεγαλώνει πολύ καλά!! Αγοράκι είναι μάλλον.. Και άλλαξε η ΠΗΤ για 10/11

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κι εγώ σήμερα και τώρα ειδικά που έφαγα χάλια ανακατευομαι άπειρα. Και πονοκέφαλο. Αντί να γινόμαστε καλά γινόμαστε χειρότερα; 😅 Θα σε αποζημιώσει ο υπέρηχος μετά και θα ξεχάσεις το στομάχι!! 

Είναι κ το άγχος σου για αύριο θεωρώ που επιδεινώνει την κατάσταση. Τι ώρα έχεις ραντεβού αγάπη ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...